Kako namestiti Mobdro na Kodi


Seveda je Kodi eden najbolj priljubljenih kosov medijske programske opreme. To ne’ne morem biti presenečenje, če upoštevamo, kako preprosta je uporaba. Dejstvo, da ga lahko namestite na široko paleto naprav, še poveča privlačnost Kodija.

Torej, če si’v iskanju popolne medijske programske opreme, ki bi predvajala vso vašo medijsko zbirko, ne’ne bi smeli iskati dlje kot Kodi.

Tako za začetnike kot za napredne uporabnike obstaja veliko načinov za izboljšanje vaše Kodi izkušnje. Toda eden najboljših načinov, da svojo Kodi izkušnjo popeljete na naslednjo raven, je nameščanje enega ali več množice dodatkov tam - uradnih in neuradnih.

Kar zadeva neuradne dodatke drugih proizvajalcev, je Mobdro ravno tam, ko gre za najbolj razširjene. Ljudje po vsem svetu se odločijo za namestitev Mobdroja na Kodi in enostavno je razbrati, zakaj.

Mobdro je pogosto prvo klicno mesto številnih ljudi, kadar gre za pretakanje televizije v živo prek platforme Kodi - s celim nizom povezav, ki so na voljo v vtičniku. To vključuje povezave do različnih zabavnih, filmskih in športnih kanalov - vsi so visoko kakovostni in so posneti z vsega interneta.

Glede na vse to se morda samo sprašujete, kako namestiti Mobdro na Kodi. Če to’Če ste naslednji, boste lahko prepričani, da bo naslednji članek preučil vse, kar morate vedeti - skupaj z navodili za korakom, ki bodo postopek namestitve naredili lahek. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več.

Kako namestiti dodatek Mobdro na Kodi

Preden pogledate, kako prenesti Mobdro na Kodi, ga’Pomembno je, da se najprej prepričamo, da je Kodi pripravljen sprejemati dodatke iz neznanih virov.

Da bi to storili, mi’bo treba klikniti Nastavitve s domače strani:

Nastavitev Kodija 1

Po tem kliknite na Sistemske nastavitve:

Kako vklopiti druge vire v Kodiju

Zdaj morate preprosto iti Dodatki in omogočite Neznani viri možnost.

vklopite druge vire 2

Zdaj, ko smo’smo to naredili mi’Pripravljeni smo namestiti Mobdro na Kodi. Torej vrnite se nazaj in kliknite Upravitelj datotek.

Nastavitev Kodija 2

Nato kliknite na Dodajte vir:

Nastavitev Kodija 3

Torej, tu pridemo do pomembnega dela. To je pravzaprav točka, ko se povežete s skladiščem, v katerem je nameščen Mobdro na Kodi dodatku. Pojdite do mesta, kjer piše [Brez] in vpišite http://lvtvv.com/repo/

Potem ti’V viru datoteke Kodi boste morali poimenovati ta vir datotek. Odločili smo se, da bomo poimenovali svoje “Mobdro” da bi ga zlahka našli, lahko pa ga poimenujete karkoli’d všeč. Nato pritisnite v redu.

kako namestiti mobdro na kodi

Pojdite nazaj na domačo stran in pojdite na Dodatki.

Nastavitev Kodija 5

Naslednji korak je, da v zgornjem levem kotu kliknete ikono polja.

Nastavitev Kodija 6

Končno lahko razpakiramo datoteke shrambe. Torej v tem koraku smo’kliknil bom Namestitev iz zip datoteke:

Nastavitev Kodija 7

..in nato moramo najti skladišče, ki smo ga pravkar povezali in ga poimenovali. Klicali smo svoje “Mobdro,” torej mi’Kliknite na to.

kako namestiti mobdro na kodi 2

Od tam mi’kliknili bomo poklicano mapo star:

kako namestiti mobdro na kodi 2b

…in poiščite zip datoteko z imenom “odlagališče.ah”:

kako namestiti mobdro na kodi 2c

Enkrat to’končano, ti’Počakati bomo morali na sporočilo o uspehu, ki pravi, da je bilo nameščeno skladišče AH. Nato kliknite na Namestitev iz skladišča.

Nastavitev Kodija 11

Poiščite in kliknite eno mapo z imenom AH skladišče dodatkov

kako namestiti mobdro na kodi 3

…in končno na Video dodatki mapa:

Nastavitev Kodija 13

Na tej točki si’Videli boste seznam vseh dodatkov, ki jih najdete v skladišču (poskušajte se ne izgubiti). Ampak saj smo’iščete, kako namestiti Mobdro na Kodi, samo poiščite Mobdro, kliknite nanjo in nato kliknite Namestite da bi dobili Mobdro na Kodi:

kako namestiti mobdro na kodi 4

In to’s precej to! Ti’Zdaj boste novo aplikacijo Mobdro na svoji domači strani videli na seznamu dodatkov. Ne’t še posebej težko je namestiti Mobdro na Kodi in enake korake lahko preprosto ponovite z drugimi dodatki in skladišči.

Kaj je Mobdro dodatek?

Mnogi se odločijo za namestitev Mobdroja na Kodi zaradi njegove enostavne uporabe, sposobnosti zagotavljanja kakovostnih povezav in dejstva, da omogoča dostop do številnih televizijskih kanalov v živo iz mnogih držav po vsem svetu. Deluje podobno kot drugi dodatki, ki vključujejo funkcije Ultra TV, Chronos in še več.

Z namenom posodobitve dodatka, vi’Z veseljem bom vedel, da je to postopek, ki se samodejno izvede kot standard. Kljub temu pa se lahko odločite, da ga posodobite tudi sami’d všeč.

Kaj’s več, ti’Ugotovili bomo tudi, da ne glede na to, kje se nahajate, boste našli točno tisto vsebino, ki jo iščete. Izbirate lahko med toliko možnostmi, med katerimi so kategorije, ki vključujejo šport, filme, TV-oddaje, družinam prijazno vsebino in še veliko več.

Vendar je treba omeniti, da je Mobdro neuradni dodatek tretjih oseb, ki omogoča dostop do gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami. To pomeni, da ga Kodi ne podpira in v mnogih državah po svetu velja za nezakonito. To vključuje všeč Avstraliji, Veliki Britaniji in ZDA.

Če želite zagotoviti zaščito pri uporabi dodatkov, kot je Mobdro, boste morali sprejeti potrebne varnostne ukrepe. To lahko storite tako, da se prijavite v storitev VPN, o čemer bomo podrobneje navedli v nadaljevanju članka.

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Zdaj, ko ti’sem se naučil, kako namestiti Mobdro na Kodi, it’Čas je, da ugotovite razloge, zakaj je postalo bolj pomembno kot kdaj koli prej, da se zaščitite prek spleta. Popoln način za to je virtualno zasebno omrežje (VPN). V naslednjem razdelku vi’Izvedeli boste vse, kar morate vedeti o VPN, in natančno odkrili, zakaj ga potrebujete.

V sodobni dobi je šifriranje vaših podatkov postalo bolj kritično kot kdaj koli prej - ne glede na to’samo brskanje po internetu, vnašanje podatkov o plačilu ali pošiljanje e-poštnih sporočil. Ko uporabljate dodatke, kot je Mobdro na Kodi, je vsebina, do katere imate dostop, pogosto zaščitena z avtorskimi pravicami. Torej, če se vam zgodi, da boste pretočili takšno vsebino, se boste na koncu znašli v težavah.

To ponavadi vključuje dopis od vladnega organa ali ponudnika internetnih storitev (ISP), v katerem je navedeno, da če boste še naprej gledali avtorsko zaščiteno gradivo, boste morda na koncu prekinili storitev. V nekaterih primerih so ljudje celo prejeli ogromno globo.

Vendar obstaja način, kako lahko svoje podatke in IP-naslov zaščitite skrito, in to s storitvijo VPN. Glede na vaš proračun in porabo je na voljo veliko možnosti - tako med plačljivimi kot brezplačnimi storitvami, ki jih lahko izbirate.

Windscribe je izjemno priljubljena storitev VPN, ki ponuja tako brezplačne kot tudi premium načrte. Z vsakim načrtom dobite dostop do celega števila lokacij po vsem svetu. Torej, zagotovo niste’t manjka možnosti, ko gre za to storitev.

Če omenimo, je brezplačna različica Windscribe zadržana, ker je mesečna omejitev podatkov 10 GB. To morda ne bo zadostovalo za navadne stremerje in tako tudi vi’bi moral razmisliti o nadgradnji, če se vam zdi to res’dovolj zate. Tukaj prihajajo njihovi premijski načrti - ponujajo dostop do še več lokacij, poleg tega pa lahko uživate tudi v prednosti neomejene uporabe podatkov!

IPVanish, NordVPN in ExpressVPN so druge vrhunske storitve VPN, ki jih lahko izbirate. Vsaka od teh storitev je zelo cenjena zaradi svoje zanesljive in hitre storitve, pri čemer vsi ponujajo različne cenovne načrte. Torej, ne glede na proračun, tam’zagotovo nekaj, kar ustreza vašim potrebam.

Ne glede na storitev VPN se boste odločili za to, glavna stvar je, da zagotovo morate uporabiti storitev VPN pri pretakanju spletnih vsebin. Skrijte svoj IP naslov in se zaščitite - ga’s zagotovo ni vredno tveganja pri uporabi neuradnih dodatkov, kot je Mobdro na Kodi.

Ti’Zdaj ste izvedeli vse o tem, kako namestiti Mobdro na Kodi in kako se zaščititi pri pretakanju v spletu z VPN. Vse to’Z leve strani je, da se usedete, sprostite in uživate v vsej vsebini, ki je zdaj na voljo!

Priporočljivo branje:

Najboljši VPN za Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =