Kako namestiti Kodi na Xbox One


Kodi je začel delovati kot aplikacija za originalni predvajalnik Xbox že leta 2002. Aplikacija se je nato hitro razširila na druge platforme in se kasneje preimenovala v Kodi. Vendar od uvedbe Xbox One leta 2013 nismo mogli’t na napravo namestite stabilno različico Kodi-ja. K sreči se je to zdaj spremenilo, zahvaljujoč nedavno izdani Kodi 18 Leia.

Ena izmed stvari, zaradi katere je Xbox One odličen, je, da je poleg iger na srečo odlična naprava za pretakanje TV oddaj in HD filmov. Ker je Kodi zagotovo najboljši medijski center za spletno in domačo zabavo, vam bo ta vodič pokazal, kako namestiti Kodi na Xbox one.

Pozor: potrebovali boste VPN

Če želite Kodi varno in zasebno pretakati, morate zagnati enega najboljših VPN-jev za Kodi. To je zato, ker je Kodi v zadnjem času ustvaril veliko negativnega osredotočenja, milijoni Kodijevih uporabnikov pa uporabljajo dodatne dodatke Kodi za nezakonito pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami.

Okoliščni dodatki za Kodi’jih je ustanovila Fundacija XBMC - ekipa, ki stoji za Kodi - in delajo tako, da iščejo povezave iz javno dostopnih virov. Te povezave so večinoma nezakonite, zato se lahko med drugimi pojavite v težavah z njihovo uporabo. Zelo priporočamo ExpressVPN za njegove neverjetne lastnosti. Če ti’d kot druge možnosti, bodite prepričani, da si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev na trgu v tem trenutku.

Tukaj’s zakaj potrebujete VPN za Kodi:

# 1 Da bi se izognili spremljanju ponudnika internetnih storitev

Vaš ponudnik internetnih storitev običajno spremlja vaše spletne dejavnosti in vedno lahko vidi spletna mesta, do katerih dostopate, datoteke, ki jih pretakate ali prenašate, spletne vire, ki jih uporabljate itd.’se pretakajo nezakonito in lahko ukrepajo ali posredujejo vaše podatke vladi ali organizacijam za zaščito avtorskih pravic.

# 2 Da bi se izognili obvestilom DMCA

Avtorji avtorskih pravic aktivno spremljajo datoteke, hudournike ali tokove, ki jih nezakonito gostijo, nato pa obvestilo DMCA posredujejo ponudniku internetnih storitev. Ker vaš ponudnik internetnih storitev vedno pozna vašo identiteto, vam bo to sporočilo posredoval, čemur se morate za vsako ceno izogniti.

# 3 Da bi se izognili geo-omejitvam

Nekateri te potočijo’Na Kodi se običajno omejimo na uporabnike na določenih geografskih lokacijah. Če želite obiti te bloke in se pretakati brez meja, morate uporabiti VPN. Nato se boste lahko povezali v katero koli regijo, ki jo ponuja vaša storitev VPN.

# 3 Da se izognete zaviranju in blokiranju ponudnika internetnih storitev

Ponudniki internetnih storitev so postali zelo razvpiti, saj preprečujejo dostop do določenih virov uporabnikom ali preprečujejo povezave pri uporabi podatkovno intenzivnih storitev, kot je P2P, ali obširnega pretakanja. Z VPN lahko šifrirate svoj promet in skrijete, kaj počnete na internetu.

Kako namestiti Kodi na Xbox One

Namestitev Kodija na Xbox One je veliko lažje, kot bi pričakovali. To je zato, ker je Kodi uradna in zakonita aplikacija, najnovejša različica pa je že na voljo v trgovini Xbox, pa tudi v trgovini Microsoft.

Tukaj’kako namestiti Kodi na Xbox one v samo nekaj korakih:

  1. Vklopite konzolo Xbox One in se prepričajte’je povezan z internetom. Prepričajte se tudi, da ste se prijavili v Xbox Live profil
  2. Pojdite v trgovino Xbox in na Iskanje možnost, vnesite “Kodi”
  3. Kodi mora biti prikazan na seznamu rezultatov. Izberite ga
  4. Udari Pridite gumb za namestitev
  5. Počakajte, da se Kodi zaključi s prenosom in bo nato nameščen na konzoli Xbox One
  6. Kosilo Prijava
  7. Kodi 18 Leia se bo odprl na vašem Xbox One!

Izkoristite najboljše od Kodija

Namestitev Kodija na Xbox One je precej enostavna, vendar je to le prvi korak. V izvirni obliki Kodi nima nobene vsebine, prav tako pa nima nameščenih nobenih dodatkov. V tem trenutku je vse, kar lahko storite z aplikacijo, samo predvajanje lokalnih medijev.

Če želite kar najbolje izkoristiti svoj Kodi na Xboxu, morate namestiti več dodatkov ali Kodi sestavljenih. Za prenos športnih programov v živo, televizije v živo, TV oddaj, filmov, glasbe, dokumentarnih filmov itd. Lahko namestite nekaj najboljših dodatkov, kot so Exodus, DeathStar, Deceit, Incursion in Placenta..

Še bolje je, da lahko namestite eno najboljših Kodi gradnikov. Izdelava Kodi bo vaš Kodi dobila popolnoma nov vmesnik in prišla z odličnimi vnaprej nameščenimi dodatki Kodi.

Tu je nekaj različic, ki jih lahko namestite na svoj Xbox One:

Duff X

The Duff X’s meni vsebuje naslednje kategorije: TV oddaje 4K UHD, glasba, čarovnik za Sd, filmi TNT Predogled za otroke, nastavitve anime in dodatki.

Na voljo je z naslednjimi vnaprej nameščenimi dodatki: YouTube, FlexNet, Placenta, Incursion, Supremacy, Maverick TV, Reborn, Yoda, Supremacy in drugi.

Kronos Lite

Kronos Lite ponuja črno ozadje in ima vodoravni meni. Na njeni glavni slikovni sliki se naokoli plavajo vreči energije. Ti’Dobili bomo naslednje kategorije: TV v živo, Šport, TV filmi, Nastavitve, Otroci in nastavitve.

Čarobni zmaj

Magic Dragon vsebuje podobo velikanskega rdečega zmaja in uporablja kožo Aeon Nox Kodi. Njegovi elementi menija vključujejo TV-oddaje, filme, igre, šport, aplikacije in priljubljene.

Vgradnjo vključujejo dodatki, kot so Just Sports, Yoda, Magic Dragon, Joker, Sports, Superpremacy, Maverick TV, Numbers in drugi dodatki.

Leia Silvo

Leia Silvo vam omogoča, da prilagodite temo, ki jo želite uporabiti. Ima 35 tem, ki jih lahko izbirate. V svojem glavnem meniju ponuja filme, televizijo v živo, njeno mesto, otroke, športne in TV oddaje ter otroke.

Gold Build Leia

Gold Build Leia vsebuje zlatega zmaja v svojem zlatem ozadju z glavnimi ikonami menija z zlatim ognjem, ki se vije v vsako od ikon’s besedilom. Kot glavne kategorije ponuja filme, TV v živo, TV oddaje, glasbo, športne dodatke, orodja, priljubljene in otroke.

Zaviti

Namestitev Kodija na vaš Xbox One prinaša novo zasnovo vaše domače zabave in dodaja zelo dobrodošlo dimenzijo vaši igralni konzoli. Zgornji vodnik prikazuje, kako namestiti Kodi na Xbox One z minimalnimi napori.

Nato boste lahko izkoristili široko paleto možnosti pretakanja, ki jih ponuja Kodi in različne različice. Vendar pa vedno preverite, ali uporabljate VPN s pomočjo Kodi build-ov ali drugih dodatkov, da boste ostali zasebni in varni.

Priporočljivo branje:

Najboljši VPN za Xbox One

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 59