Kako namestiti Kodi na Samsung Smart TV


Minili so dnevi tradicionalnih televizij, ki so lahko sprejele le nekaj kanalov. Zdaj se vse več gospodinjstev obrača “pametne televizorje.” Televizorji, ki podpirajo internet, so zasnovani tako, da delujejo kot vse-v-enem razvedrilna središča. Večina jih ima uradne aplikacije za vsa priljubljena spletna mesta za pretakanje, vključno z YouTubom, Netflixom, Amazon Prime in še več.

Čeprav je izbira zabavnih aplikacij na pametnih televizorjih Samsung velika, je vsekakor veliko želenega. Tisti, ki imajo radi gledanje popivanja ali pa so izbirčni glede filmov in TV oddaj, ki jih izberejo, bodo hitro omejene vsebine, če bodo omejene na uradne Samsung aplikacije.

To’s kodi prihaja Kodi. Kodi je nedvomno ena najboljših in najbolj priljubljenih aplikacij za predvajalnike medijev na trgu. Ta brezplačna odprtokodna programska oprema vam omogoča pretakanje video datotek (pa tudi glasbenih in slikovnih datotek) iz katerega koli vira. Z njim lahko gledate vsebino v spletu ali pa z njo pretočite domačo video zbirko na svoj televizor. Kodi ima tudi številne dodatke - veliko več kot uradna zbirka aplikacij Samsung Smart TV. Obstajajo aplikacije Kodi, s katerimi boste lahko dostopali do brezplačnih filmov in epizod TV-oddaj, prenašali kanale v živo, kot je ESPN, in programsko opremo popolnoma prilagodili po svojih željah.

Če Kodi zveni kot obvezen za vas in vašo družino, vendar vi’niste prepričani, kako začeti, mi’Spodaj sem sestavila priročen vodič, kako namestiti Kodi na Samsung Smart TV.

Preden začnete: pridobite VPN

Preden pridemo do vodiča, tam’je ena pomembna stvar ti’Potreben bo, če nameravate uporabljati Kodi na pametni televiziji: VPN.

Uporaba Kodija v osnovni obliki ali z uradnimi dodatki ni nezakonita. Če pa začnete uporabljati svojo aplikacijo Kodi za prenos neuradnih dodatkov, ki omogočajo gledanje piratske vsebine (na primer TV kanalov in filmov, ki jih imate’t plačanih), lahko imate težave zaradi kršitve avtorskih pravic. VPN vas bo zaščitil pred pregonom tako, da bo ves vaš promet usmeril prek oddaljenega strežnika in ga ohranil šifriran. Zaradi tega vaš ponudnik internetnih storitev ali oblasti ne morejo videti, kako ste’ponovno uporabljate polje Kodi.

Poleg tega lahko nekateri dodatki Kodi brezplačno dajo na voljo avtorsko zaščitene materiale’t vedno jih dajte na voljo v kateri koli državi. V nekaterih primerih (na primer z določenimi tujimi televizijskimi programi) vas’Če poskušate pretakanje iz napačne države, se prikaže napaka glede blokiranja. Ko imate VPN, se lahko povežete s strežniki kjer koli na svetu. VPN bo prikril vašo resnično lokacijo in nagovoril televizijske ponudnike, da vas mislijo’ponovno v svoji državi in ​​za vedno odpravili geo-bloke.

Tam je veliko VPN-jev, toda naš najljubši Kodi na Samsung Smart TV je ExpressVPN. Ta ponudnik ima na tisoče visokohitrostnih strežnikov po vsem svetu, tako da lahko pretakate v visoki ločljivosti brez kakršnega koli zamika ali varovanja. Poleg tega so njihove lastnosti zasebnosti in varnosti vrhunske in neprepustne. Z ExpressVPN vam ni treba skrbeti, da bi se znašli v težavah zaradi kršenja avtorskih pravic.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro ocena: 9.3 / 10

Ali lahko Kodi namestite neposredno na televizor?

Mnogi danes’s Pametne televizorje poganja operacijski sistem Android. Ker je Android ena od platform, ima Kodi aplikacijo za to’s programsko opremo za enostavno namestitev naravnost na pametni televizor Android. Vendar je Samsung eno bolj nenavadnih podjetij, ki deluje na manj priljubljenem sistemu (Tizen OS), ki ga Kodi isn’t združljiv s.

Kot rezultat, to’s Kodi ni mogoče namestiti neposredno na vaš Samsung Smart TV, kot bi to storili z uradno aplikacijo Samsung. Na srečo pa obstaja veliko drugih načinov uporabe Kodija na Samsung Smart TV. 3 najbolj priljubljene metode so:

 • prek Chromecasta
 • prek Rokuja
 • prek Android TV Boxa

Če te 3 metode že zvenijo več preglavic in zmede kot one’si vreden, ne boji se. V tem priročniku je razloženo, kako slediti vsaki metodi z lahkoto.

Kako namestiti Kodi na Samsung Smart TV

1. način: Chromecast

Prva metoda smo’vam bomo pokazali, da potrebujete Google Chromecast - majhno napravo v obliki palice, ki se priključi naravnost v HDMI vrata Samsung Smart TV HDMI. Enkrat ti’Če nastavite Chromecast, mu lahko Kodi pretakate prek telefona ali računalnika.

 1. Dodajte Chromecast v svojo napravo: prvi korak za pretakanje Kodija na televizor prek Chromecasta je dodajanje funkcije Chromecast v vašo napravo. Če ti’Če uporabljate telefon ali tablični računalnik, lahko to storite s prenosom in nameščanjem aplikacije Google Home. Če ti’Za uporabnika računalnika lahko predvajanje omogočite tako, da odprete Google Chrome in izberete Igral… v meniju z nastavitvami. Če želite Igral Če želite za lažjo uporabo trajno ostati v vaši orodni vrstici, ga le kliknite z desno miškino tipko in izberite Vedno pokaži ikono.
 2. Namestite Kodi v napravo: nato morate Kodi namestiti v napravo. Uporabniki telefona in tabličnih računalnikov lahko aplikacijo Kodi najdejo v trgovini Google Play. Uporabniki računalnikov lahko aplikacijo prenesejo iz https://kodi.tv/download. Ko končate prenos in namestitev aplikacije, jo odprite in dokončajte postopek namestitve.
 3. Predvajaj zaslon: ko namestite Kodi, ga’je čas, da zaslon prikažete v napravo Chromecast. Prepričajte se, da je vaš televizor vklopljen, in Chromecast naj se vključi z njim. Enkrat’s, izberite Predvajani zaslon v aplikaciji Google Home ali kliknite Igral… gumb v Chromu in izberite Cast namizje iz spustnega menija. Če gre vse v redu, bi morali na svojem pametnem televizorju Samsung videti zaslon telefona ali računalnika.
 4. Odprite Kodi in predvajajte svoje medije: zdaj vse to’Ostaja le iskanje in predvajanje video ali medijske datoteke po izbiri. Preprosto odprite aplikacijo Kodi v svoji napravi, pojdite na tisto, kar želite gledati, prek svoje predstavnostne knjižnice ali dodatkov, nato kliknite Predvajaj. Nato bodo vaši mediji začeli pretakati pravico do vašega televizorja. Upoštevajte, da Chromecast zrcali vašo napravo’s zaslonom, zmagali ste’ne morete ga uporabljati za druge naloge med igranjem.

2. način: Roku

Naprave Roku so v zadnjih nekaj letih postale zelo priljubljene in veliko ljudi s Samsung pametnimi televizorji je lastno. Če imate Streaming Stick, Express, Ultra ali Premiere, če imate’ponovni uporabnik Roku 2, 3 ali 4, je ta naslednji način za vas.

 1. Na napravo namestite Kodi: najprej stvari’je čas, da kodi dobite Kodi. Ponovno lahko aplikacijo Kodi namestite v telefon, tablični računalnik ali računalnik (ali celo na vse tri). Samo na glavo https://kodi.tv/download da dobite računalniško različico programske opreme ali jo poiščite v trgovini Google Play s svojo ročno napravo. Nato se prepričajte, da je aplikacija Kodi pravilno nastavljena, preden nadaljujete.
 2. Aktivirajte zrcaljenje zaslona: tako kot metoda Chromecast tudi vi’Za ogled Kodija prek Rokuja boste morali ogledati zaslon. Preden lahko to storite, vi’V napravi Roku boste morali omogočiti funkcijo. K sreči, da’s preprost postopek. Vse kar morate storiti je, da se odpravite do Nastavitve izberite sistemski meni in pojdite na Kartica Zrcaljenje zaslona in omogoči.
 3. V napravo namestite aplikacijo za predvajanje: vi’Za začetek zrcaljenja boste morali v napravo namestiti tudi aplikacijo za predvajanje. Na voljo je na voljo več aplikacij - nekatere so splošne, druge pa narejene za določene telefone. Ti lahko poiščite jih z iskanjem “igralsko zasedbo” ali “pogled” ali “zrcaljenje” aplikacije v trgovini Google Play. Kar zadeva uporabnike računalnikov, lahko zavihek Google Chrome deluje pri nekaterih napravah Roku. V nasprotnem primeru vam bodo isti iskalni izrazi pomagali najti pravo programsko opremo za oddajanje za vaš računalnik. Enkrat’je nameščen, začnite predvajati zaslon na Roku.
 4. Odprite Kodi in predvajajte predstavnost

3. način: Android TV Box

Android TV Box je še ena priljubljena multimedijska naprava s vrhunsko postavitvijo, ki dobro deluje pri pretakanju Kodija na Samsung Smart TV. To je’je tudi najlažji način na seznamu daleč, saj (kot že ime pove) Android TV Box poganja Android OS. To pomeni, da lahko nanjo namestite aplikacijo Kodi.

 1. Namestite Kodi na Android Box: Pridobivanje aplikacije Kodi na TV Box-u je preprosto. Samo povežite in vklopite polje kot običajno, nato odprite Trgovino Play. V iskalno vrstico vnesite Kodi in vi’Hitro bom našel tisto, kar si’iščete. Nato preprosto prenesite in namestite tako, kot bi radi s katero koli drugo aplikacijo.
 2. Odprite Kodi in predvajajte predstavnost

In tu ga imate: Kodi na Samsung Smart TV. Ne glede na to, kateri način namestitve ste’Če uporabljamo programsko opremo, se takoj uporabimo’Uporabljate ga lahko poljubno. Nastavite strežnik za pretok domače knjižnice medijev ali se naučite, kako namestiti dodatke Kodi, če želite gledati brezplačno televizijo in filme - izbira je vaša.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1