Kako namestiti Kodi na LG Smart TV


Če imate Smart TV, potem ste’Z fantastičnimi funkcijami in aplikacijami, ki jih ponujajo, boste lahko pospešili hitrost zabave. Za razliko od starejših televizorjev lahko spletno pretakanje ali predvajanje, prenašanje aplikacij za pretakanje vsebine, brskanje po spletu in izvajanje drugih funkcij. Uporabniška izkušnja je resnično na naslednji ravni, bogat nabor vrst vsebine in zvrsti pa pomeni, da je dejansko ne boste mogli dejansko izklopiti!

LG je nekoliko drugačen

Vsi večji proizvajalci televizorjev zdaj prehajajo na pametne televizorje, toda različica LG se precej razlikuje od drugih ponudnikov glavnih trgovcev. Zakaj? Ker LG pametni televizor ne’ne uporabljajte Android za svoj operacijski sistem in namesto tega uporablja WebOS. Brez skrbi - čeprav različni OS nekoliko otežuje namestitev aplikacij, kot je Kodi, so naslednji koraki dokaj preprosti in obstajajo različne poti, ki jih lahko uporabite.

Glede Kodija

Ti’Verjetno ste že slišali tudi za Kodi, ki je odprtokodna in brezplačna aplikacija za predvajanje medijev. Programski sistem, ki ga je ustvaril tehnološki konzorcij, ki deluje v neprofitnem prostoru, fundacija XBMC, se lahko uporablja v številni strojni opremi in različnih operacijskih sistemih - vključno z WebOS. Z uporabniškim vmesnikom, ki se lahko razširi do 10 čevljev na združljivih televizorjih’je priljubljena izbira za lastnike LG pametnih televizorjev.

Kodi lahko uporabljate v sistemih Windows, Android, Web, Roku in Linux ter ga namestite na več naprav in platform hkrati. Deluje tudi na skoraj vseh znamkah proizvajalcev pametnih televizorjev.

Prednosti namestitve Kodija na modelih LG Smart TV

Ko vgradite Kodi nanj, lahko še več pridobite s pametnim televizorjem LG, med katerimi so naslednje:

  • Interaktivni, uporabniku prijazen vmesnik
  • Možnost hitrega in neoviranega preklopa med aplikacijami
  • Brezšivno pretakanje, vse v HD kakovosti
  • Ekskluzivna, sveža vsebina v vseh zabavnih zvrsteh.

V tem priročniku smo’Povedal vam bom, kako namestiti Kodi na pametnih televizorjih LG, da začnete trenutek pretakati želeno vsebino.

Kodi News

Kodi lahko dobite na modelih LG Smart TV in večini drugih blagovnih znamk, vključno s Sony, Panasonic in Samsung. Vendar se morate zavedati, da veliko moči Kodija izvira iz neuradnih dodatkov, ki omogočajo pretakanje piratske vsebine. Zaradi tega je pametno uporabljati Kodi v povezavi z VPN, da zaščitite svojo anonimnost.

VPN pomaga zaščititi svojo identiteto z uporabo IP maske in drugih tehnologij za anonimnost. S tem lahko pomagate preprečiti težave z obvestili o avtorskih pravicah in DMA ter tudi odblokirati ključne dodatke, kot so GAIA, Zaveza ali Neptune Rising.

Če ti’Če iščete storitev VPN za Kodi, morate upoštevati predvsem hitrost in varnost. NordVPN je kot taka odlična izbira.

NordVPN NordVPN VPNpro ocena: 9.6 / 10

Ko želite namestiti Kodi na modele LG Smart TV, lahko uporabite tudi sam sistem Kodi VPN. Ponudba Kodi VPN je neposredno združljiva z operacijskim sistemom Android, vendar se lahko še vedno uporablja pri pametnih televizorjih LG in se spopada z alternativo WebOS.

1. možnost - Prenesite Kodi prek Google Play

Zdaj je pri večini modelov Smart TV, ki uporabljajo operacijski sistem Android, televizor pripravljen neposredno namestiti Kodi, nato pa lahko TV možnosti preprosto prilagodite za uporabo po vaših željah. Ker pa LG uporablja WebOS za zagon svoje programske opreme, lahko’Ne boste dobili Kodija na modelih LG Smart TV z neposrednim prenosom.

Torej, če ga želite obiskati, preprosto povežite Android box ali Android palico na LG Smart TV LG, pojdite v trgovino Google Play in nato prenesite svoj Kodi na televizor. Lahko pa uporabite Roku Player ali Chromecast. Pustiti’Oglejte si te možnosti zdaj podrobneje.

Možnost 2: Prenesite Kodi na modele LG Smart TV s Chromecastom

Ti’Za uporabo te možnosti potrebujete telefon Android. Če ti’Imate enega, sledite tem preprostim korakom:

1. Naj bosta pametna televizija in pametni telefon povezana v isto omrežje
2. Prenesite Kodi in ga namestite na pametni telefon, ki podpira Android, tako da ga lahko predvajate na televizorju.
3. Ko enkrat’ste namestili Kodi, namestite Chromecast na isti telefon znova v trgovini Google Play.
4. Namestite ga v Google Play in poiščite Googlova domača aplikacija in izbiro namestitve. Počakajte nekaj minut, dokler se ne konča.
5. Nato združite Google Chromecast s pametnim televizorjem LG. To storite tako, da odprete Google Home App in izberete Predvajani zaslon / zvok. To bo omogočilo začetek kastinga, tako da boste lahko začeli uporabljati Kodi na svojem LG Smart TV.

Možnost 3: Prenesite Kodi na modele LG Smart TV z Roku predvajalnikom

Obstaja tudi možnost izbire predvajalnika Roku, da bi dostopali do Kodija na pametnem televizorju LG. Spet to’s hitro in enostavno izvedbo, naslednji koraki pa so podrobno opisani.

1. Zgrabite svoj pametni telefon ali računalnik in nanj namestite Kodi.
2. Nato z internetno povezavo priključite svojo izbrano napravo na Roku. To storite tako, da odprete Roku in odprete nastavitve predvajalnika, izberete System, poiščete Screen Mirroring in izberete to možnost.
3. Končno namestite možnost zrcaljenja, da aplikacijo Roku povežete s svojim pametnim telefonom ali osebnim računalnikom. Nato si lahko svojo vsebino Kodi ogledate na LG Smart TV.

Možnost 4 - Uporabite Raspberry Pi, da dobite Kodi na modelih LG Smart TV

V vaši nalogi je še ena možnost: da na svojem pametnem televizorju LG Kodi uporabite Rasberry Pi. To je združljivo z vsakim modelom LG Smart TV na trgu. Če želite prehoditi to pot, sledite tem korakom.

1. Dostopite do kartice Raspberry Pi in jo formatirajte. Ima vgrajeno kartico SD, ki ima obliko FAT32. Vstavite ga v računalnik.
2. Ko enkrat’Če ste ga formatirali, preprosto prenesite preneseno aplikacijo Kodi na kartico.
3. Uporabite ga za prenos Kodija v vaš operacijski sistem.
4. Izberite ustrezno orodje, da na vašo kartico napišete OPENLEC, ki je OS.
5. Nato priključite svojo kartico Raspberry Pi na LG Smart TV.
6. Ti’Zdaj boste morali preiti na Kodi. To storite tako, da izberete pot izbirnika vhoda, ki je na voljo na televizorju in izberete ustrezno možnost.

Hvala na kartici Raspberry Pi’Nato boste lahko Kodi takoj začeli uporabljati svoj LG TV.

Uporaba Kodija na LG Smart TV

Ko dodate različne dodatke, lahko enkrat začnete’sem namestil Kodi. Storiti to:

1. Pojdite na začetni zaslon Kodi
2. Pojdite na nastavitve in kliknite na sistem
3. Nato izberite zavihek dodatkov
4. Poiščite možnost Neznani viri in vklopite aplikacije.

Zdaj lahko izberete svoje najljubše dodatke, ki jih želite namestiti, odvisno od tega, kaj vas zanima. Preprosto jih namestite in začnite uživati ​​v svoji vsebini, kadar koli želite. Na voljo je ogromno dodatkov, ki jih lahko izbirate, in vsak ima svoje funkcije in posebnosti.

Ali lahko Kodi namestim na modele pametnih televizorjev LG 4K?

Da, absolutno. To lahko storite prek svoje Android TV škatle in to’je enostavno narediti. Preprosto:

1. Priključite LG 4K Smart TV v škatlo Android TV
2. V polju Android TV odprite Google Play in poiščite aplikacijo Kodi. Namestite ga.
3. Aplikacija se bo nato samodejno namestila v polje Android TV.
4. Preprosto ga odprite in ga nato uporabite, da začnete preverjati izbrano vsebino v LG 4K.

Kaj moram vedeti o LG TV Upgraderju pri uporabi Kodija?

LG Smart TV upgrader bo poskrbel, da boste vedno imeli največ od svoje zabavne izkušnje. Kodi lahko preprosto nadgradite. Če Kodi uporabljate prek svoje seznanjene naprave Android, preprosto nadgradite nameščeno različico na pametnem telefonu ali računalniku Android. Če se odločite za gledanje Kodija na LG TV z zrcaljenjem / predvajanjem prek Rokuja, nato posodobite na najnovejšo različico Kodija v obeh različicah in’Pokazali vam bomo najnovejše funkcije.

V zaključku

Če se odločite za uporabo Kodija na svojem pametnem televizorju LG, ste’Na voljo vam bo vrhunsko zabavno doživetje z domiselno množico vsebin, ki so vam na voljo - vse to v HD kakovosti. Nekateri uporabniki so sprva nekoliko zaskrbljeni zaradi enostavnosti namestitve Kodija na svoj LG Smart TV, vendar je’s pravzaprav enostavno - zlasti z različnimi zgoraj opisanimi možnostmi. Če si boste vzeli čas za to, se bo vaša izkušnja gledanja večpredstavnosti dvignila na naslednjo raven, s fantastičnim uporabniškim vmesnikom in veliko paleto vsebinskih možnosti za uživanje.

Da, Kodi na LG Smart TV je malo težje, če primerjate model televizije z alternativnim modelom pametne televizije, ki uporablja Android. Vendar pa je’vredno je sprejeti korake za to in upamo, da si’Všeč mi bo ogledna izkušnja, ki jo lahko uživate kot rezultat!

Ne pozabite, da boste še naprej uporabljali svoj VPN, tako da se bo ohranila vaša anonimnost in boste lahko še naprej dostopali do celotne želene vsebine, ne da bi dali svojo identiteto in ogrozili svojo zasebnost. Preberite naše vodiče za sisteme VPN, če želite izvedeti več in zaščititi svoje spletne aktivnosti.

Oglejte si naš seznam najboljših VPN-jev za naprave LG

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1