Kako namestiti Kodi na Fire Stick


Kodi je integrirana programska oprema za zabavo in medije. Prvotno je bil Kodi aplikacija za Xbox, zdaj pa deluje na številnih različnih platformah. Začelo se je v začetku 2000-ih, vendar je bilo znano kot Xbox Media Center. Pozneje so ime spremenili v Kodi.

Kodi lahko uporabite za predvajanje video posnetkov, glasbe, podcastov in drugih oblik predstavnosti na enem mestu. Deluje na številnih različnih platformah, vključno z Windows, Linux, Android in iOS. Deluje tudi na Fire Stick. Kodi je popolnoma brezplačen. Trenutna različica se imenuje Krypton, vendar razvijajo novo različico, imenovano Leia, ki naj bi izšla kmalu. Ko uporabljate Kodi, je najbolje uporabiti storitev VPN, da boste lahko svoje pretakanje ohranili zasebno in varno. Medtem ko so nekatere vsebine popolnoma zakonite, aplikacija pa je stoodstotno zakonita, lahko nekatere vsebine kršijo zakone o avtorskih pravicah in ne’t enostavno razbrati, katera vsebina je zaščitena z avtorskimi pravicami ali ne.

Ta članek se bo osredotočil na Fire Stick in podrobneje opisal, kako namestiti Kodi. Ti’Prav tako boste lahko Kodi namestili na Fire TV in Fire Cube. Ogledali si bomo tri različne načine za namestitev Kodija na Fire naprave. Mi’Ogledal si bom ES Explorer, pa tudi FireDL in aplikacije2file. Nato bomo preučili podrobnosti o tem, kako ohraniti svojo aktivnost Kodi.

Kako namestiti Kodi na Fire Stick: Vodnik po korakih

ES Explorer

 1. Za namestitev Kodija s programom ES File Explorer je najprej korak v nastavitvah Fire Stick / Fire TV.

  Nastavitve Fire Stick / Fire TV

  Izberite Moja Fire TV. Nato izberite Možnosti razvijalca.
  V nastavitvah Fire Stick / Fire TV izberite Možnosti za razvijalce
 2. V Možnosti razvijalca, želite omogočiti ADB Debugging in nato poiščite Aplikacije iz neznanih virov in vklopite funkcijo.
 3. Nazaj na glavnem zaslonu nastavitev poiščite Nastavitve. Izklopite oboje Podatki o uporabi naprave in Zberite podatke o uporabi aplikacije.
  Izklopite podatke o uporabi naprave in zberite podatke o uporabi aplikacije.
 4. Zraven ti’Boste morali namestiti ES File Explorer. Pojdite v trgovino z aplikacijami Amazon. Iščite s frazo “Raziskovalec datotek ES”. Ko se pojavi, kliknite Prenos in nato namestite aplikacijo.
 5. Naslednji korak je dobiti Kodi 17.6 Krypton na Fire Stick-u. Če želite to narediti, morate odpreti aplikacijo ES File Explorer. Pojdite v meni in poiščite razdelek z imenom Orodja. Pojdite na Upravitelj prenosov in kliknite + Novo.
  Pridobite Kodi 17.6 Krypton na Fire Stick
  Prenesite Kodi 17.6 Krypton on Fire Stick
 6. Videti bi moral meni, ki vas bo vprašal o vaši poti in omrežju. Vnos https://www.firesticktricks.com/kapk kot Pot in Kodi kot svoje ime. Zdaj zadeti v redu gumb. Nazadnje pritisnite Prenesi zdaj.

7. Ne bi smelo’trajanje ne bo trajalo dolgo. Ko je končano, zadeti Odpri datoteko in kliknite Namestite.

8. ti’Morali boste pritisniti Namestite spet, po tem se bo začela namestitev aplikacije Kodi.


Namestitev Kodi

Kodi je zdaj nameščen na vaši napravi Fire. Ne’se ne prikaže na glavnem zaslonu. Namesto tega pojdite na nastavitve in poiščite Prijave odsek. Ti’Kodi najdete pod Upravljani nameščeni programi. Kliknite Kosilo.

Uporaba programa Explorer Explorer je eden najlažjih načinov namestitve Kodija na naprave Fire, vendar obstaja tudi nekaj drugih možnosti.

FireDL

 1. Tako kot pri ES Explorerju se morate najprej prepričati Odpravljanje napak ADB in omogočajo Aplikacije od neznanega Viri, ki jih je treba namestiti. To lahko storite v Možnosti razvijalca vaših nastavitev Fire Stick. Je pod Možnosti naprave.
 2. Na domači strani Amazona pojdite na iskalno vrstico. Iščite pod izrazom “firel.” Ko se prikaže, pritisnite Požar DL in zadel Pridite. Požarni DL se bo začel prenašati.
  poiščite fireDL na Amazonu
 3. Ko odprete FireDL, boste videli prazno vrstico, kamor lahko vtipkate. Obstaja nekaj kod, ki bodo delovale, vključno z:
 • kodi32 - Kodi 17.6 (ARM7) 32 bit
 • kodi64 - Kodi 17.6 (ARM8) 64 bit
 • 573999 - DUREX Čarovnik
 • 033882 - Geneza se je prerodila
 • 316880 - Aura Skin Kodi 17.6
 • 728037 - SpartanRepo Kodi Repo

vnesite kode v FireDL

Prenos se bo samodejno začel. Ko je prenos končan, se prikaže namestitveni zaslon. Ko vse to končate, vi’Kodi boste imeli na vaši Fire napravi.

Aplikacije2Fire

Kodi lahko namestite tudi s apps2fire.

namestite Kodi s apps2fire

 1. Na telefon Android prenesite aplikacije2fire. To lahko storite v trgovini Google Play.
 2. Zdaj zaženite svoj Fire Stick. Spet morate nastaviti nastavitev, tako da Odpravljanje napak ADB in Aplikacije iz neznanih virov sta oba vklopljena.
  Prenesite Kodi
 3. Namestite Kodi na napravo Android. Znova lahko to storite v Trgovini Play.
 4. Zaženite apps2fire v Androidu. Sprožil bo optično branje in prikazal seznam vaših nedavnih namestitev. Ko je pregled končan, povlecite levo v meniju in kliknite Nastaviti.
 5. Zdaj zaženite požarno napravo. Pojdi do Nastavitevs. Potem pojdite na About. Kliknite Omrežje. Tu boste našli informacije o svojem omrežju. Zapišite svoj IP naslov.
 6. Nazaj v app2fire vnesite IP-naslov, ki ste ga pravkar zapisali. Zdaj kliknite Poiščite požarno TV / napravo.
 7. Ti’Bom videl zavihek, ki pravi Lokalne aplikacije. Poišči Kodija. Pritisnite ikono in izberite Namestitev.
 8. To je’Vzelo vam bo nekaj sekund, vendar se bo Kodi začel naložiti v vašo Fire napravo. Apps2fire vas bo obvestil, ko bo namestitev končana. To lahko traja nekaj minut ali več, odvisno od tega, kako hiter je vaš internet.

Zakaj potrebujete VPN, ko uporabljate Kodi on Fire Stick

Ne glede na to, ali želite Kodi na svojem Fire Stick ali na Fire TV ali Fire Cube, potrebujete VPN. Kodi vam bo omogočil dostop do kopice medijske vsebine brezplačno, vendar bo vaš ponudnik internetnih storitev lahko videl vse, kar pretakate.

Nekatera vsebina na Kodi je zaščitena z avtorskimi pravicami, tako da lahko pridete v težave, če vsebino pretakate, zlasti če vlada nadzira vaše spletno delovanje. Uporaba VPN vam bo omogočila vso zabavo, ki jo želite, brez skrbi o nepričakovanih pravnih posledicah.

Če imate trdno VPN, na primer ExpressVPN ali NordVPN, boste lahko svoj IP naslov prikrili. Tako bosta ponudniku storitev in vladi preprečila, da bi videl, kaj počnete v spletu. Še več, VPN vas bo ščitil pred droženjem.

Pri Kodi-ju je vsebina videti zelo osnovna. Do uradnih dodatkov lahko dostopate do več vsebine. Kar Kodi naredi zakladnico, so vsi neuradni dodatki tam zunaj. To odpira kar precej dostopa do njih. Na žalost veliko teh najboljših dodatkov Kodi krši zakone o piratstvu. Kodi je veliko bolj uporaben, če izkoristite te dodatke, vendar za to varno potrebujete storitev VPN. Sicer pa skoraj vsakdo lahko vidi, kaj si’delaš na spletu.

Povsem mogoče je, da se nič ne bi zgodilo, če bi vas ujeli, toda zabavne organizacije si prizadevajo, da bi vlada vse močneje in težje posegala po kršitvah avtorskih pravic. Na koncu je bolje, da sprejmete potrebne ukrepe za zaščito. Preden namestite Kodi na vaš Fire Stick ali drugo napravo Fire, je najboljše, kar lahko naredite, da namestite VPN, na primer ExpressVPN. Zdaj pa ti’Pretočili boste lahko glasbo, si ogledali vse vrste filmov in oddaj ter celo predvajali podcaste, ne da bi vas skrbelo, kdo gleda.

Priporočljiva branja:

Najboljši VPN za Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =