Kako namestiti Fusion na Kodi


Koti lahko sam postane vaš vrhunski center za zabavo doma. V to aplikacijo morate samo prenesti svoje lokalno shranjene medije in zabava se lahko začne. Vendar pa tam’je povsem druga stran te aplikacije, ki lahko nadomesti katero koli priljubljeno storitev pretakanja.

Verjetno že veste, da mi’govorimo o drugih dodatkih Kodi. Zahvaljujoč se prizadevnim razvijalcem in tehnološkim navdušencem z vsega sveta, Kodi’s zmogljivosti se vsakodnevno širijo.

Prav zato ima Kodi na milijone oboževalcev po vsem svetu. Ker je na spletu na voljo na tisoče dodatkov, lahko prek Kodija najdete skoraj vse vrste vsebine.

Vendar pa je’Ključno je vedeti, da ni vsak Kodi dodatek enak. Najbolj priljubljeni odklepajo ogromno skladišč drugih dodatkov, kar vam omogoča, da hkrati namestite kup teh. In ti’sreča, ker vas bomo naučili o dodatku Fusion za Kodi.

Kako namestiti dodatek Fusion za Kodi?

Ta naš podroben korak za korakom Fusion za navodila za namestitev Kodi. Vključili smo tudi koristne posnetke zaslona, ​​ki jih lahko preverite, če se na poti izgubite. Postopek namestitve Fusion on Kodi je nekoliko zahtevnejši od nekaterih. Stavite v tem priročniku’Uporabil bom dodatek Fusion v samo nekaj minutah. Torej, brez nadaljnjega oboževanja’skoči desno v:

Če želite namestiti Fusion na Kodi, najprej zaženite Kodi in ostanite na domačem zaslonu Kodi. Odprto Nastavitve zobnik možnost v zgornjem levem kotu.

1. korak - nastavitve kodi

Nato odprite Upravitelj datotek možnost.

2. korak - upravitelj datotek kodi

Zdaj kliknite Dodajte vir v naslednjem oknu.

3. korak - dodajte vir

Kliknite v pogovornem oknu Dodaj vir datoteke, ki se prikaže.

4. korak - kliknite nobenega

Vtipkaj http://fusion.tvaddons.co. Prepričajte se, da pravilno vtipkate naslov ali ne boste mogli dodati vira v svojo zbirko Fusion repo. Kliknite v redu enkrat ti’ste končali.

5. korak - vnesite URL fuzije

Zdaj v Vnesite ime za ta medijski vir okno, vnesite ime, ki mu želite dati vir. Mi’vse o doslednosti, torej mi’Poimenoval ga bom samo “Fuzija”. Kliknite v redu ko vnesete ime vira.

6. korak - vnesite ime vira

Uspešno ste dodali namestitveni paket za Fusion na Kodi. Ampak mi’še nisi tam. Najprej mi’Morali boste videti, kako dostopati do vira, da namestite skladišča in dodatke Fusion. Vrnite se na začetni zaslon Kodi in kliknite Dodatki na levi plošči. Ko ste tam, kliknite ikono ikono odprtega polja v zgornjem levem kotu zaslona.

7. korak - kliknite ikono odprtega polja

V oknu, ki se prikaže, kliknite Namestitev iz zip datoteke. Zdaj bi si lahko ogledali seznam možnih virov Kodi. Kliknite ime’že dodan izvorni datoteki (poimenovali smo jo “Fuzija”).

8. korak - Namestitev iz zip datoteke

Zdaj pa ti’Videli boste seznam s tremi možnostmi. To so dodatki in skladišča Fusion. Pred namestitvijo pretočnih skladišč za Fusion na Kodi, vi’Moral bom dobiti Dodatek Indigo najprej. To naredite tako, da izberete “začnite tukaj” mapo iz treh možnosti.

9. korak - izberite & ldquo; začni tukaj & rdquo; mapo

Zdaj bi morali videti datoteko z imenom plugin.program.indigo-4.0.x.zip. Preprosto kliknite to datoteko.

10. korak - izberite vtičnik zip

Zdaj pa počakaj na ‘Dodatek Indigo je nameščen’ obvestilo, ki naj se na kratko prikaže v zgornjem desnem kotu zaslona.

Zraven ti’Moral bom narediti malo nazaj. Vrnite se na začetni zaslon Kodi, odprite Dodatki, in kliknite na ikona odprtega polja v zgornjem levem kotu. Zdaj kliknite Namestitev iz zip datoteke.

11. korak - kliknite Namestitev iz zip datoteke

Še enkrat izberite vir Fusion, ki ste ga poimenovali prej. Naslednje bodo prikazane iste tri možnosti. Toda tokrat kliknite na kodi-repos mapo.

12. korak - izberite kodi-repos

Tukaj si’Na Kodi boste našli vsa skladišča Fusion. The kodi-repos mapa je nadalje razdeljena na tri kategorije. Izberi eno, kliknite zip datoteko skladišča, ki ga želite namestiti, in Fusion ga bo namestil v Kodi za vas.

13. korak - kliknite zip datoteko

In to’je to! Zdaj lahko z Fusion na Kodi preprosto pretakate vse svoje priljubljene televizijske oddaje in filme. Don‘ne pozabi na kokice!

Fusion za Kodi: poglobljen videz

Fusion je nekoliko drugačen dodatek za Kodi. Za razliko od običajnih možnosti, Fusion ne’t vam omogoča, da poljubno vsebino pretakate sami. Vendar pa omogoča namestitev izjemno priljubljenih in zelo aktivnih skladišč, ki vsebujejo na tisoče drugih dodatkov za aplikacijo Kodi.

Fusion si lahko predstavljate kot knjižnico dodatkov. Ko namestite to skladišče na Kodi, boste’Vsak trenutek jo bom lahko obiskal. Z drugimi besedami, ti’Uporabili ga bomo za namestitev dodatkov drugih proizvajalcev, ki lahko pretakajo medije, dodali nove možnosti v Kodi in izboljšali njegove obstoječe zmogljivosti.

Za tabo’V Kodi smo namestili Fusion’bi rad dal malo vpogleda v to, kaj lahko pričakujemo od tega dodatka. Torej, naj’Pogovorimo se o vrstah dodatkov, ki jih najdete tukaj, katere vrste vsebine prinašajo in še več.

In tukaj’še en uporaben košček informacij. Fusion je ustvarila skupina razvijalcev Kodi-ja, ki se imenuje TVAddons. Oni’sem že več let aktiven, kljub hudim pravnim težavam, ki jih imamo’pred kratkim doživljam. Vendar pa mi’Prepričajte se, da bo dodatek Fusion za Kodi na voljo še dolgo.

Kaj lahko naredite s Fusion za Kodi?

Ko namestite Fusion na Kodi, boste dobili dostop do tega skladišča znotraj same aplikacije. Ko dostopate do dodatka, boste videli tri mape. Torej, mislimo, da’je dobro, da greš čez te mape in pojasniš, kaj lahko storijo.

  • Začni tukaj: Pokliče se prva mapa ‘Začnite tukaj,’ in prinaša eno samo datoteko ZIP. To je ključni dodatek za vzdrževanje Kodija, imenovan Indigo. Omogoča različne načine za preverjanje vašega Kodija, ustvarjanje varnostnih kopij in odstranjevanje neželenih datotek.
  • Kodi Repos: Zdaj pa tukaj’je nekaj vznemirljivega. V tej mapi najdete tri podmape z desetinami repozitorij (v katerih je več sto posameznih dodatkov). To so datoteke ZIP, ki jih namestite s klikom na njih, Kodi pa bo prevzel preostanek postopka.
  • Kodi skripte: Končno je ta mapa opremljena s potrebnimi odvisnostmi za Kodi. Ti se uporabljajo za napajanje večine drugih dodatkov. Zato toplo priporočamo, da namestite vse datoteke, ki jih najdete tukaj, in tako zagotovite, da drugi dodatki pravilno delujejo.

Kakršna koli alternativa Fusionu?

Mi’tu bom popolnoma iskren - zmagal si’ne najdem nobene vredne alternative za dodatek Fusion za Kodi. To je edinstveno skladišče, ki je rezultat večletnih prizadevanj TVAddons-a. Kot lahko vidite, je to tudi glavni razlog njegove velike priljubljenosti.

Kot mi’že sem vam povedal, Fusion vam omogoča dostop do najboljšega dodatka za vzdrževanje Kodija - imenovanega Indigo. Še enkrat ste zmagali’ne najdete veljavne alternative za Indigo, zato toplo priporočamo, da namestite in preverite tudi ta dodatek.

Ali je Fusion blokiran v kateri koli državi?

Na splošno bi moral biti Fusion na voljo po vsem svetu. To kodijevo skladišče ni’t ciljajo na ponudnike internetnih storitev od takrat’ni tradicionalni dodatek. Vendar so morda dodatki, ki jih namestite prek Fusion, blokirani po vsem svetu.

Upoštevati morate, da lahko številni dodatki, ki jih najdete v programu Fusion, služijo vsebini, zaščiteni z avtorskimi pravicami. Če vas ponudnik internetnih storitev ujame za pretakanje te vsebine, lahko pride do težav.

Za lajšanje pomislekov glede uporabe Kodi-ja in neuradnih dodatkov toplo priporočamo, da uporabite aplikacijo VPN. Spodaj pojasnjujemo, kaj so VPN in zakaj jih morate uporabljati.

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Morda bi bilo boljše vprašanje tukaj - zakaj ne bi’t uporabljate VPN? Te aplikacije so postale najboljši način za zaščito vaših osebnih podatkov na spletu. In kot takšni so postali močan zaveznik vsem Kodijevim uporabnikom.

VPN-ji prihajajo s številnimi ugodnostmi, mi pa’bom razložil nekaj najvidnejših. Torej, tukaj’s kaj lahko naredijo VPN:

  • V spletu vas lahko ohranjajo anonimne. S šifriranjem vašega spletnega prometa VPN-ji skrivajo, kaj počnete v spletu in katere filme pretakate. Z drugimi besedami, vaše dejavnosti, povezane z Kodi, bodo popolnoma zaščitene.
  • VPN-ji lahko odblokirajo vsebino. Neuradni dodatki Kodi se strgajo po spletu za pretakanje povezav in tam’ne vem, ali so te povezave v vaši državi blokirane. VPN-ji torej omogočajo, da v celoti izkoristite kateri koli dodatek Kodi.
  • Lahko preprečijo okužbo z zlonamerno programsko opremo. Enako bi lahko rekli o poskusih krampanja, ker VPN-ji povečajo varnost katere koli spletne povezave.

Bottom line je to - lahko se prepričate’resnično anonimni na spletu za samo nekaj dolarjev na mesec. In to ne’t velja samo za Kodi - VPN ščiti ves vaš dohodni in odhodni spletni promet.

Glede na to upamo, da veste, da veste, kako namestiti Fusion na Kodi. Poleg tega veste tudi, kako se zaščititi na spletu. Torej, uživajte in se zabavajte!

Oglejte si naš seznam najboljših VPN-jev za Kodi, ki bodo zaščitili vašo zasebnost in varnost med pretakanjem.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =