Kako namestiti CellarDoor TV na Kodi


Kodi je ena izmed svetovnih’najbolj priljubljeni načini shranjevanja, gledanja in poslušanja vse vaše najljubše vsebine. Z neskončnimi možnostmi prilagoditve, vključno s temami, dodatki in še veliko več, to’s preprostim in preprostim programjem, da programska oprema deluje natančno tako kot vi’d všeč.

Čeprav so na platformi na voljo uradni dodatki, ki jih proizvajalci programske opreme - XBMC Foundation, uradno potrdijo,’Ugotovili bomo, da lahko z različnimi različicami dodate tudi številne druge dodatke. Te omogočajo dostop do številnih vsebin s klikom gumba, vključno s številnimi filmi, TV oddajami in še veliko več.

Tako je televizija CellarDoor ena najbolj priljubljenih zunanjih različic, ki jih je mogoče takoj namestiti. Ampak, le kaj točno je to? Katere lastnosti ponuja? Nadaljujte z branjem in mi’Poglobil se bom v ta vprašanja in vam pokazal, kako lahko to čudovito prilagojeno gradnjo Kodi nadgradite takoj po svoji nastavitvi. Tukaj’s kar morate vedeti.

Kaj je televizija CellarDoor?

Kot smo že omenili, je televizija CellarDoor prilagojena različica drugih proizvajalcev, ki jo lahko namestite na različico Kodija. Ko ga enkrat namestite’Dostopili boste lahko do številnih priljubljenih dodatkov in vsebin, ki se nahajajo’t na voljo z osnovno različico Kodija. Torej, če si’Če iščete, da kar najbolje izkoristite medijsko programsko opremo, bo ta izdelava zagotovo šla daleč.

Lahko ga namestite v številnih napravah, kot so Android TV škatle, naprave Windows in številne druge’Ugotovili bomo, da gre za eno najbolj priljubljenih različic, ki so na voljo, in to’je enostavno razumeti, zakaj. Konec koncev, ogromno število dodatkov, ki jih naenkrat namesti, pomeni, da imate na voljo veliko dodatkov, ko pride do popravka za zabavo.

Televizija CellarDoor omogoča dostop do priljubljenih dodatkov, ki vključujejo všečke Flixnet, Elysium, sezname predvajanja UK Turks, Covenant in še veliko več. Torej, to zagotovo prihrani veliko težav, ko ste zmagali’ni treba ročno namestiti vsakega od teh dodatkov posebej.

V naslednjem razdelku bomo’Z našim celotnim poglobljenim vodnikom bomo natančno opisali, kaj lahko naredite za namestitev sestavine v napravo. Nadaljujte z branjem, ko dajemo navodila po korakih.

Kako namestiti televizor CellarDoor na Kodi

  • Zaženite aplikacijo Kodi v izbrani napravi
  • Kliknite na ikona nastavitev (⚙) nato nadaljujte s klikom na Sistemske nastavitve
  • Nato boste morali zagotovite, da so dovoljene aplikacije iz neznanih virov, v nasprotnem primeru ste zmagali’ne morete namestiti sestaviti
  • Nato morate stopiti korak nazaj, kliknite na File Manager->Dodaj vir->
  • Vnesite naslednji URL: http://cellardoortv.com/repo/ nato pritisnite v redu, po katerem boste morali poimenujte datoteko kot nekaj, kar lahko prepoznate (pod poljem ste vnesli URL)
  • Nato boste morali se vrnite v glavni meni, kliknite meni Dodatki, po katerem boste morali kliknite ikono odprtega polja
  • Kliknite Namestitev iz zip datoteke, nato nadaljujte v pravkar imenovani mapi in kliknite respository.cdrepo.zip datoteko, nato boste morali počakati, da se prikaže sporočilo CellarDoor TV Repo
 • Kliknite Namestitev iz skladišča->Repozitorij CellarDoorTV->Programski dodatki->Namestite čarovnika za CDTV->Namestite
 • Nato boste morali počakaj na “Dodatek je nameščen” sporočilo, po katerem lahko omogočite izbrane nastavitve. Nadaljujte in ignoriraj “Meni »Gradnja«” možnost
 • Vrnite se v glavni meni kliknite na dodatke->Programski dodatki->Čarovnik CellarDoorTV->CDTV gradi. Izberite sestavo, kliknite standardno namestitev in počakajte
 • Nato boste morali počakati, da se Kodi zapre, ali pa lahko preprosto ročno zaženete aplikacijo ali napravo. Vaša izdelava bo nato nameščena!

Ko je postopek namestitve končan in ste ga znova zagnali, boste morda ugotovili, da traja nekaj časa, da se končne faze dokončajo.

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Ko uporabljamo dodatke drugih proizvajalcev na platformah, kot je Kodi, je to’je zelo pomembno, da se zaščitite tako, da ne’se znajdete na napačni strani zakona. Številni dodatki, ki so vključeni s televizorjem CellarDoor, omogočajo dostop do gradiva z avtorskimi pravicami, in če vas internetni ponudnik ujame, da dostopa do takega materiala, ne da bi zanj plačal, se lahko znajdete v težavah.

Toda, kako se zaščitite med brskanjem po spletu? Boste morda vprašali. No, ti’Ugotovili bomo, da je odgovor v obliki VPN, sicer znanega kot virtualno zasebno omrežje. Nudimo popolno rešitev za vse vaše težave glede zasebnosti na spletu’Izkoristili boste lahko funkcije, kot so maskiranje IP naslovov, trdni protokoli za šifriranje in še veliko več - vsak delovni roki v roki, da se kibernetski kriminalci in kateri koli drug bežeči pogled dobro oddaljijo od vaših osebnih podatkov.

Oglejte si naš seznam najboljših VPN za Kodi

Vendar ne pozabite, da niso vsi VPN-ji ustvarjeni enako. Na voljo so tako brezplačna kot plačana orodja, čeprav je slednje verjetno boljša možnost, če imate’želim imeti dostop do najboljših funkcij brez kakršnih koli omejitev. Ti’Ugotovili bomo, da naročnina ne’Tudi banke ne bo treba razbiti - z stroškovno učinkovitimi možnostmi, kot sta NordVPNand TorGuard, so na voljo že od 3,49 USD oziroma 4,17 USD!

Zaključek

Torej, tam ga imate! Ti’zdaj smo natančno odkrili, za kaj gre CellarDoor TV in upamo, da bo postopek namestitve dokončan brez premetavanja. Ko enkrat vse zaženete, boste’Imeli boste dostop do bogate vsebine, ki je ne bi’ne bo mogel z osnovno različico Kodija.

Torej, če si’Če želite bistveno povečati knjižnico, do katere imate dostop, ste zagotovo zmagali’ne bodite razočarani nad CellarDoor TV. Vendar ne pozabite, da namestite VPN, preden boste pretakali poljubno vsebino’je veliko bolje biti varen kot žal!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =