Kako namestiti Ares Wizard na Kodi


Kodi je odlična aplikacija za pretakanje, ki je na voljo v najrazličnejših napravah in operacijskih sistemih. Deluje kot središče za ogled vaših medijev in lahko gosti dodatke, ki vam pomagajo pretakati spletno medijsko vsebino. Kodi ima številne kul funkcije, zaradi katerih se ga splača imeti. S Kodijem si lahko ogledate vse, od TV, športa, glasbe, do TV oddaj in še veliko več.

Če želite kar najbolje izkoristiti svojo aplikacijo Kodi, pa vi’Morali boste namestiti dodatek ali dva. Ti dodatki lahko Kodi spremenijo iz preproste aplikacije za ogled medijev v zmogljivo aplikacijo za pretakanje predstavnosti. Na tisoče različnih Kodijevih dodatkov, uradnih in neuradnih. Dobite jih lahko iz uradnega skladišča Kodi ali drugje na internetu. Nekateri od teh dodatkov vam lahko omogočajo pretočni dostop do TV oddaj, športa v živo in dogodkov, filmov in še več.

Vsakodnevno se ustvari več dodatkov Kodi, številne obstoječe pa lahko spremenite ali posodobite, tako da jih od enega meseca do drugega ne prepoznamo..

Ares Wizard je en tak dodatek Kodi in je bil sprva ustvarjen izključno za Xbox. Kasneje so mu bili na voljo iz množice različnih naprav. Čarovnik Ares je v svojem času osvojil številna srca kot eden najboljših Kodijevih dodatkov; in že od prvega dne ima svojo vrednost za vsakega Kodijevega geeka tam zunaj.

Vendar od sredine leta 2018, Čarovnik Ares ni več vir za številne najbolj priljubljene shrambe vsebin Kodi. To je’je bil na novo izdelan kot administrativni dodatek za prilagajanje, optimizacijo in vzdrževanje Kodija.

Kako namestiti dodatek Ares Wizard na Kodi

Ta korak za korakom Ares Wizard za namestitev Kodi vam bo pomagal nastaviti in zagnati v svoji napravi:

Najprej zaženite aplikacijo Kodi in nato kliknite Nastavitve zobnika možnost v zgornjem levem kotu.

1. korak - nastavitve kodi

Nato odprite Upravitelj datotek.

2. korak - odprite upravitelj datotek kodi

Zdaj kliknite Dodajte vir v naslednjem oknu.

3. korak - kliknite Dodaj vir

Kliknite pod Vnesite poti ali poiščite lokacije medijev bar.

4. korak - kliknite »nič«

Zdaj pa ti’Na to boste morali biti pozorni in vnesti ali kopirati in prilepiti naslednji URL točno tako, kot ga vidite tukaj: http://ares-repo.eu/

5. korak - vnesite URL čarovnika za ares

V ‘Vnesite ime za ta medijski vir’ Vnesite poljubno ime za dodatek, vendar ne pozabite izbrati nečesa, kar boste kasneje lažje prepoznali, ker ste’V naslednjih korakih jo boste morali iskati. Za ta korak smo’ponovno poimenujemo vir “AresWiz”: preprosto, a lahko prepoznavno.

Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi (nekaj pritiskov ozadja bi moralo narediti trik) in izberite Dodatki, nato kliknite na ikona odprtega polja v zgornjem levem kotu zaslona.

6. korak - kliknite ikono odprtega polja

Izberite Namestitev iz zip datoteke možnost.

7. korak - Izberite namestitev iz zip datoteke

Kliknite izvorno datoteko, ki jo imate’že omenjeni v tej vadnici (“AresWiz” v našem primeru).

8. korak - izberite zadrgo izvor areswiz

Izberite zip datoteko z imenom script.areswizard-0.0.x.zip in kliknite V redu.

9. korak - izberite o.o.x zadrgo

Počakajte, da se čarovnik Ares Wizard v dodatku Kodi samodejno prenese in namesti, kar ne bi smelo trajati več kot minuto ali dve. Ti’Obvestilo prejmete v zgornjem desnem kotu zaslona’je končano.

…In to’je to! Na medijskem centru Kodi ste sprostili čarovnika Ares! Zdaj lahko Kodi & ohladite z najboljšimi od njih.

Kaj je Ares Wizard v letu 2018?

Kaj torej ponuja zlasti Ares Wizard? Za začetek’s celovitim paketom za vzdrževanje Kodija, sans dodatke za video, glasbo in igre po zadnjem napadu ustvarjalcev. Kljub temu pa optimizacija, varnostno kopiranje in prilagajanje, ki jih ponuja, še vedno niso dosegljivi v skupnosti Kodi.

Obstaja veliko administrativnih in vzdrževalnih orodij, ki so še vedno priljubljena med nešteto uporabniki Kodija. Ares Wizard, tudi ko so shranjene vsebine, še vedno ponuja: lahko optimizirate zmogljivost, odpravite težave z odstranjevanjem kodi, opravite hitrostne preskuse interneta, varnostno kopirate podatke in še veliko več.

Ali obstajajo druge možnosti Ares Wizard?

Leta 2017 so se zaradi možnih groženj, povezanih z Ares Wizardom, številne države, vključno z Evropsko unijo, odločile, da ga bodo blokirale. Pravzaprav je najvišje sodišče Evropske unije celo razglasilo nezakonito uporabo Ares Wizard-a ali katerega koli drugega njegovega orodja za vsebino drugih proizvajalcev, ki je v priljubljenem dodatku zapisal usodo. Kljub temu, da je bil prvotno zaprt, se je Ares Wizard znova pojavil po notranjem čiščenju vseh svojih domnevno nezakonitih shramb medijev in se znova izumil kot orodje za optimizacijo Kodija.

Vendar, če ste’iščete dodatek za vsebino, podoben starejšemu čarovniku Ares, še vedno imate na voljo podoben dodatek. Spodaj je 8 nadomestnih dodatkov tega:

  • Zaveza
  • Izhod
  • Kodi Bae
  • Noobs and Nerds
  • Dimitrologija

Zakaj bi uporabljali VPN?

Uporaba kakršnih koli neuradnih dodatkov Kodi, ne glede na njihovo funkcijo, je potencialno nevarna zadeva. Takšni dodatki ne samo da omogočajo dostop do gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, ampak tudi tisti, za katere velja, da so varni, lahko postanejo tarča napačnega obvestila o kršitvi avtorskih pravic ali aplikacij za sledenje podatkov.

Da se zaščitite pred potencialno nevarnostjo, jo’s toplo priporočamo, da pri uporabi katerega koli neuradnega Kodi vtičnika uporabljate storitev VPN, vključno z Ares Wizard-om. VPN šifrirajo vaše podatkovne in omrežne povezave ter usmerjajo spletni promet prek strežnika, ki skriva vašo identiteto in ponareja vašo dejansko lokacijo.

Medtem ko so nekateri VPN boljši od drugih, je v večini primerov katerikoli VPN boljši od zaščite. Ker jih lahko izbirate toliko, se vam lahko prava izbira za storitev VPN na začetku zdi zastrašujoča. Vendar se ne bojimo’ste tu, da pomagamo! Tu je nekaj koristnih prebranih besedil, da boste varni med uporabo Kodi:

Najboljši VPN za Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 71