Kako gledati zdravnika, ki je na spletu


Doctor Who je zelo priljubljena britanska znanstvenofantastična oddaja, ki sledi dogodivščinam časovnega gospoda, znanega le kot ‘Zdravnik’ ko potuje skozi čas in prostor z različnimi spremljevalci. Spoznava različne tujerodne dirke, od katerih so nekatere prijazne in nekatere precej nevarne in smrtonosne ter na poti reši različne težave..

Oddaja nastaja v BBC-ju in jo vodi od leta 1963. Prvotno je trajala do leta 1989, nato pa je vzela dolg premor, ki ga je BBC oživil leta 2005 s Christopherjem Ecclestonom v vlogi doktorja. Zaradi svojega statusa Gospodarja časa ima zdravnik moč umreti in ‘regenerirati’ z novo fizično obliko. Ta koncept je z različnimi igralci skozi leta omogočil, da igrajo Doktorja.

Zadnjo inkarnacijo igra Jodie Whittaker, ki je prva ženska zdravnica. Oddaja je igrala veliko vlogo v britanski popularni kulturi z Doktorjem’sloviti TARDIS in sovražniki, kot je Daleks, ki se v zgodovino zapisujejo kot ikonične podobe. Številni ljudje po vsem svetu radi gledajo Doctor Who, zadnja sezona, ki je 11. potek novega oživljanja Doctor Who, pa je bila prikazana leta 2018. 12. sezona se bo začela leta 2020.

Gledanje zdravnika, ki je na spletu

Doktor Who v Združenem kraljestvu predvaja omrežje BBC-jevih kanalov, toda za vse oboževalce zunaj Združenega kraljestva je gledanje Doctor Whoja nekoliko težje kot preprosto vklop televizorja za zadnje epizode. V ZDA je doktor Who na voljo v storitvi Amazon Prime Video za prenos video posnetkov.

Tisti v Veliki Britaniji lahko uporabljajo tudi storitev pretakanja BBC iPlayer, ljudje zunaj Združenega kraljestva pa lahko za dostop do teh storitev uporabljajo tudi VPN. Če ti’vas zanima ogled starejših epizod Doktorja iz 60., 70. in 80. let, nekatere epizode lahko najdete na Hulu, BBC iPlayer pa ima včasih tudi klasične epizode.

Razlog, zakaj lahko’t Pravice dostopa do storitev, kot je BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva, so posledica avtorskih pravic. Te storitve uporabljajo geografsko blokiranje, da gledalcem, ki niso iz Združenega kraljestva, preprečijo dostop do vsebine. Vendar pa z uporabo VPN lahko skrijete svoj IP naslov in se vam zdi, da ste kot vi’Če obiščete spletno mesto iz Združenega kraljestva, je lahko veliko lažje gledati zdravnika, ki je v spletu.

Rešitve za gledanje doktorja Kdo v spletu

Obstaja več načinov za gledanje doktorja, ki je na spletu, če ste vi’se trudite poiskati želene epizode:

  • Mednarodni televizijski kanali: Doktor Kdo je zelo priljubljena znanstvenofantastična oddaja, ki jo ljubijo ljudje po vsem svetu. Veliko različnih sezon in epizod se predvaja in ponavlja na različnih kanalih in omrežjih.
  • BBC iPlayer: BBC iPlayer je najboljši način za gledanje Doctor Who v spletu za uporabnike v Veliki Britaniji, medtem ko je Amazon Prime Video trenutno najlažji za uporabnike v ZDA. IPlayer je brezplačen za vse plačnike licenc v Veliki Britaniji, medtem ko Amazon Prime zahteva plačano članstvo.
  • VPN-ji: Če ti’imate težave pri dostopu do zdravnika, ki sezona in epizode poteka v spletu, lahko uporabite VPN. Na voljo je veliko različnih VPN-jev, vendar vsi v bistvu delujejo na enak način: šifrirajo vašo internetno povezavo in uporabljajo različne strežnike po vsem svetu, da zaobidejo geo-omejitve.

Najboljši VPN-ji za gledanje Doktorja Kje v spletu

Če ti’sem iskal način, kako gledati Doctor Who v spletu, z uporabo VPN-ja je odlično mesto za začetek. Vendar pa, kot smo že omenili, obstaja veliko različnih VPN-jev. Nekateri so veliko močnejši, hitrejši in učinkovitejši od drugih, zato morate izbrati pametno.

Nekateri prihajajo tudi z veliko nižjimi naročninami kot drugi, zato če imate nizek proračun in potrebujete cenovno dostopno VPN, vas’Morali boste nakupovati in primerjati ponudbe. Glede na to je tukaj najboljši VPNS za gledanje Doctor Who v spletu:

1. VyprVPN

Logotip storitve VyprVPN Obiščite VyprVPN

Znan po zelo hitrih hitrostih in kakovostni uspešnosti pretakanja, je VyprVPN dobra možnost za dostop do storitev pretakanja, kot je BBC iPlayer, in si ogledali Doctor Who. Ta VPN uporablja a “Kameleon” funkcijo, da se izognete geo-blokadi in vsi strežniki, ki jih uporablja VyprVPN, so v celoti v lasti podjetja, tako da’je tudi zelo varna možnost.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Večina strokovnjakov za VPN se strinja, da je ExpressVPN ena najboljših možnosti v svetu VPN danes. ExpressVPN ima veliko strežnikov s sedežem v Veliki Britaniji, zato lahko ponudi izjemno visoke hitrosti pretakanja za epizode Doctor Who na BBC iPlayerju, kar vam omogoča dostop do razstave, takoj ko pride v domovino. Express VPN odlikuje tudi dobra mobilna podpora in brez varovanja pri gledanju filmov in oddaj.

3. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

Tako kot ExpressVPN ima tudi NordVPN v Združenem kraljestvu cel kup strežnikov. Pravzaprav, če želite natančneje, jih je več kot 600, torej vi’Imam veliko možnosti, ko gre za gledanje britanskih oddaj. NordVPN je znan tudi po številnih učinkovitih varnostnih funkcijah, kot je anti-DDoS, in po uporabnih funkcijah, kot je zmožnost, da se hkrati lahko izvaja šest šifriranih povezav..

Oglejte si naš celoten seznam najboljših VPN-jev za BBC iPlayer

Na splošno je namestitev VPN-ja in prijava za članstvo v podjetju, kot sta NordVPN ali ExpressVPN, dober način za začetek. Te storitve tako olajšajo dostop do BBC-jevega iPlayerja, tako da takoj, ko novi zdravnik v Združenem kraljestvu ustvari zrak,’Opazoval jih bom lahko iz udobja svojega doma, kjer koli že si.

Poleg tega VPN ponuja tudi dodatne nagrade, ki ponujajo veliko dodatne zaščite vaših naprav in povezave. S šifriranjem internetne povezave in pošiljanjem prek več strežnikov po vsem svetu lahko VPN prikrije vašo internetno dejavnost in tako onemogoči, da bi ponudniki internetnih storitev ali agencij spremljali zgodovino brskanja. Torej, ne le, da je to odličen način za gledanje svojih najljubših oddaj v spletu’pomaga tudi pri vaši varnosti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 68