Kako gledati zakon in red: SVU na spletu


Zakon in red: SVU je oddaja NBC, ki TV prikazuje od leta 1999. S približno 450 epizodami je ta ameriška policijska proceduralna, pravna drama in triler trenutno v svoji 20. sezoni. Vsaka epizoda traja od 40 do 44 minut in sledi detektivom NYPD, ko rešujejo zločine v New Yorku. Detektivi so del izmišljene 16. okrožne policijske uprave New Yorka. Med kaznivimi dejanji, ki jih rešujejo detektivi, so zloraba otrok, spolni prestopki in zločini nad starejšimi, od tod tudi ime “Posebna enota za žrtve.” Zločini, ki so bili rešeni v sedanjih epizodah, ponavadi temeljijo na zločinih, ki so bili glavni naslovi v kategoriji zločinov, ki so v središču predstave. Epizode so večinoma posnete v New Yorku.

Od oddaje, oddaja Zakon in red: SVU je bila deležna neizmernih pohval med oboževalci in kritiki (z oceno IMDB 7,9), serija pa je osvojila emmyja, zlate globuse in ljudi’s Nagrada za izbor za pretekle sezone.

Omejitve geo-blokiranja javnega reda in miru: SVU

Ljudje v ZDA lahko gledajo zakon in red: SVU o NBC za osebe v ZDA. Najnovejše epizode so na voljo tudi na NBC’s spletnega mesta in aplikacije za pretakanje. Vendar pa za osebe zunaj ZDA obstajajo omejitve geo-blokade, ki jim preprečujejo ogled oddaje kot njihovi kolegi v ZDA, zato bi si delili, kako lahko gledate oddajo na platformah, kot je Hulu, kjer je na voljo trenutna sezona. Zakon in red: SVU je na voljo tudi v iTunes in Amazon Video, čeprav nekatere sezone morda niso na voljo.

Hulu je tako najbolj uveljavljen vir vseh svetovnih epizod zakona in reda: Vendar je ta platforma na voljo samo ameriškim uporabnikom. Hulu je ameriška naročniška platforma, ki samo za uporabnike v ZDA zagotavlja vrhunske vsebine, za uporabnike zunaj ZDA pa obstajajo omejitve, ki preprečujejo dostop do zakona in reda: SVU.

Tukaj’s kako deluje geo-omejitev. Uporabnik ima zaradi svoje lokacije omejen dostop do spletnega mesta ali ga nimajo. Geo-omejitveni sistem velja takoj, ko je zaznana lokacija uporabnika, ki je zunaj lokacije, ki ji je dovoljen dostop do spletnega mesta. Za Hulu je dovoljena lokacija ZDA.

Za gledanje reda in miru: SVU potrebuje orodje, ki deblokira platformo. Priporočamo VPN. Zaradi geo-blokade, ki je bila uporabljena na Hulu, potrebuje zanesljiv VPN, da bi omejitev omejil, če jih ni v ZDA. Takšni VPN vključujejo NordVPN, ExpressVPN, PrivateVPN in VyprVPN. Ti VPN-ji ponujajo posebne funkcije, zaradi katerih so odlični za dostop do Hulu iz katerega koli dela sveta.

Tukaj’s zakaj bi morali dobiti VPN za zakon in red: SVU

Tam’ni razloga, da bi izpustili zakon in red: SVU samo zato, ker ste zunaj ZDA. Ne glede na to, ali stalno živite zunaj ZDA ali ste šli na dopust, vam bo VPN pomagal, da obiščete vse bloke, ki so bili postavljeni.

Poleg tega bi VPN pomagal skriti vaš IP naslov in s tem zaščitil vaše internetne dejavnosti pred hekerji ali prevladljivimi vladami. V številnih državah po svetu je hudourništvo nezakonito, na žalost pa je večina dobrih stvari na voljo prek hudournikov.

Z uporabo VPN-ja bi vaše zasebne podatke preprečili pred škodo’s način. Tukaj je nekaj storitev, ki vam lahko pomagajo.

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN ima proxy storitev Smart DNS, zaradi česar je odlična izbira za deblokiranje Huluja in drugih pretočnih platform, kot je Netflix. Eno je zagotovljeno tudi hitro povezavo s tem VPN-jem, ki ima številne strežnike po ZDA. Vendar je treba opozoriti, da lahko Hulu odblokirate le s plačano različico ExpressVPN.

Uporabniki ExpressVPN imajo približno 15.000 strežnikov na približno 100 lokacijah in pravilnik brez dnevnika. ExpressVPN ima tudi stikalo ubijanja in omogoča bitcoin kot plačilno sredstvo.

2. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

Z NordVPN lahko gledamo zakon in red: SVU na Hulu ne glede na njihovo lokacijo. NordVPN ima strežnike VPN, ki uporabnikom omogočajo, da odklene Hulu. NordVPN je tudi združljiv z različnimi operacijskimi sistemi in omogoča povezavo do 6 naprav hkrati. Uporabniki dobijo odlično varnost z NordVPN in lahko se počutijo, saj je njihova zasebnost vedno zaščitena s vojaško šifriranjem in pravilnikom o ničelnih dnevnikih..

NordVPN ima sedež v Panami in ima mrežo približno 5.700 strežnikov, razporejenih po 60 državah. Ta storitev VPN ponuja tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

3. VyprVPN

Logotip storitve VyprVPN Obiščite VyprVPN

VyprVPN je odličen VPN za deblokiranje Huluja in drugih platform, kot je ameriški Netflix. Ta VPN ponuja najsodobnejše varnostne funkcije, zlasti protokol Chameleon. Podjetje VyprVPN ima sedež v Švici in uporabnikom ponuja približno 200.000 naslovov IP in to je ena izmed najbolj privlačnih lastnosti tega VPN-ja. VPN ne vodi dnevnikov svojih uporabniških dejavnosti in ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Navodila za spremljanje reda in miru: SVU na spletu ne bo popoln, če ne bomo razpravljali o načinih zaoblikovanja plačilnih sistemov. Ker Hulu sprejema ameriške PayPal in kreditne kartice, je treba razmisliti o načinu izogibanja oviri in en način, kako to storiti, je uporaba darilnih kartic.

Tukaj’s kako gledati zakon in red s plačilom naročnine na Hulu z darilno kartico:

  • Darilno kartico kupite prek spleta, po možnosti od vira brez omejitev
  • Prijavite se na Hulu z izbranim VPN
  • Na strani za odkup darilne kartice vnesite kodo darilne kartice in dodajte NBC

Dokler izberete VPN, ki bo učinkovit za deblokiranje Hulu, kot je navedeno zgoraj, bi morali dobiti dostop do NBC’s Zakon o redu in miru: SVU.

Če povzamemo, si lahko ogledate zakon in red: SVU na Hulu, kjer so na voljo vse epizode. Vendar je Hulu omejen na uporabnike v ZDA, osebe zunaj ZDA pa potrebujejo VPN in darilno kartico za dostop do Hulu in ogled vseh razpoložljivih epizod zakona in reda: SVU. Ne pozabite uporabiti preizkušenih in zaupanja vrednih VPN-jev, tako da boste imeli optimalno izkušnjo in prepričani smo, da bi vam priporočeni zgoraj zagotovili to.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 27