Kako gledati tekmo MLB All-Star 2019 v spletu


9. julija 2019 se bo začel 90. Midsummer Classic. Se sprašujete, kako gledati igro MLB All-Star v spletu brez naročnine na kabel? Potem se čudite več.

Tu so najboljše možnosti za to.

Kje in kdaj bo potekala MLB All-Star igra 2019?

90. tekma All-Star med najboljšimi igralci ameriške lige (AL) in državne lige (NL) bo potekala na Progressive Field v Clevelandu v Ohiu. To bo že šestič, ko Cleveland gostuje v igri. To je’nastavljen na začetek 19:00 ET, 9. julija 2019.

Kateri kanal predvaja oddajo Midsummer Classic v letu 2019?

Medtem ko so oddaje iger MLB razdeljene med ESPN, TBS in Fox Sports, le slednji ima pravico oddajati Midsummer Classic in MLB World Series. MLB dogodki so na voljo tudi na spletu Fox Sports Go aplikacija, ki zahteva pooblastila vašega ponudnika TV-storitev in deluje na ozemlju ZDA samo zaradi geo-blokade.

Kako pa gledati MLB All-Star igro, če ne’ne boste imeli kabla ali pa bo 9. julija zunaj okrožja?

Najboljši načini za ogled MLB All-Star 2019 v spletu

Tukaj so najboljše možnosti za prenos MLB All-Star tega julija. Ne glede na to, da nekateri stanejo več kot drugi, imajo lahko funkcije, ki niso na voljo tekmovalcem.

1. MLB.TV

MLB All Star 2019

To je vaša najboljša stava, če želite samo baseball in nič drugega. Omogoča vam, da v živo spremljate vsako tekmo v redni sezoni in podpira naprave Android, Apple, Samsung in Amazon, skupaj s konzolami PlayStation 4 in Xbox One, Roku in Chromecast. Cena pride 24,99 USD / mesec ali 99,99 USD / leto z a 7-dnevno brezplačno preskušanje.

Na žalost, Oddaje MLB.TV so podvržene lokalnim in državnim opustitvam, jaz. e. če igra igro na trgu. Če želite še vedno pretakati želeno igro v živo, vi’Potrebovali boste VPN (virtualno zasebno omrežje). VPN skriva vaš IP naslov, tako da se lahko pretvarjate, da prihajate z mesta, kjer igra ni’t zatemnjen.

NordVPN NordVPN VPNpro ocena: 9.6 / 10

2. SlingTV

MLB All Star 2019

SlingTV ponuja tri osnovne pakete, najcenejši pa je Fox Sports za Sling Blue 25 USD na mesec. Za to, ti’Dobil bom tri hkratne povezave. Kasneje lahko dodate tudi dodatne pakete ali določene kanale - nekaj, kar ste osvojili’najdem na vseh platformah za pretakanje.

Čeprav SlingTV podpira številne naprave, je njegova pomanjkljivost pomanjkanje prostora za DVR. Če jih želite dobiti, bodite pripravljeni plačati 5 USD / mesec za 50 ur. Ti lahko poskusite storitev 7 dni preden se odločite, ali se želite zavezati.

SlingTV je na voljo samo v ZDA, zato tudi vi’Za ogled Midsummer Classic 2019 boste potrebovali VPN.

3. Hulu + TV v živo

Hulu logotip

Hulu poenostavi z enim svežnjem za 44,99 USD / mesec ki vključuje Fox Sports, vendar žal izpušča nekatere vrhunske kanale, kot je HBO. Dober del je, da dobite 50 ur DVR ki se lahko podaljša do 200 za 14,99 USD na mesec. Dve napravi lahko hkrati vodijo na enem Hulu računu.

Hulu podpira verjetno najširši nabor naprav, kar pomeni, da je pretok Midsummer Classic 2019 na Nintendo Switch ali Echo Show povsem mogoč. Ti’Imel bom sedem dni za preizkus če je vaša naprava podprta in ali vas funkcije te platforme dovolj zadovoljujejo. Končno je Hulu izdal lastne darilne kartice, kar pomeni, da lahko plačujete anonimno.

Hulu + Live TV je na voljo samo v ZDA. Zato morate za prenos MLB All-Star igre 2019 uporabiti VPN.

4. PlayStation Vue

MLB All Star 2019

Za 49,99 USD / mesec dobiš možnost Essential Live TV + Sports, ki vključuje Fox Sports. Medtem ko’ni najcenejša možnost, ampak omogoča pet sočasnih povezav in Shramba DVR za 500 programov. In ne’Če želite uporabiti vse storitve, morate imeti PlayStation.

The garancija za vračilo denarja je 5 dni, in možnosti plačila vključujejo kreditno kartico ali Amazon Pay. Nazadnje, če niti pet naprav ni dovolj, lahko zaslon razdelite na tri!

PlayStation Vue je omejen na ameriško ozemlje, tako da če želite MLB All-Star igro uporabljati z njo, boste potrebovali VPN.

5. YouTube TV

MLB All Star 2019

YouTube TV stroški 49,99 USD / mesec in ima a 5-dnevna brezplačna preizkusna različica. V glavni paket vključuje Fox Sports s seznamom premium kanalov, ki jih je treba dodati od 3 USD na mesec. Vse to lahko plačate s kreditno kartico ali PayPal.

Najboljša stvar YouTube TV je neomejeno shranjevanje DVR kamor lahko devet mesecev shranite vse posnetke. Ta platforma tudi omogoča tri hkratne povezave. Toda tako kot ostali je tudi YouTube TV na voljo samo v ZDA, zato se prepričajte’ponovno uporabite enega od spodnjih VPN-jev za ogled MLB All-Star igre 2019 iz tujine.

Najboljši VPN za deblokiranje igre MLB All-Star 2019

To je najboljši VPN za pretakanje MLB All-Star 2019 v spletu, ne glede na to, v kateri državi ste’gledal bom od 9. julija.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Brezhibne prakse zasebnosti, napredne varnostne funkcije in zanesljive zmogljivosti za odblokiranje zemlje postanejo NordVPN nesporni vodilni v panogi. Ne glede na vaše potrebe, vas je ta VPN pokril - vse se začne že od 3,49 USD / mesec.

  • Odlična varnost
  • Odličen seznam strežnikov
  • Super za Netflix
  • Dobro za hudourništvo
  • Zelo enostaven za uporabo
  • Ugodne cene
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4