Kako gledati TBS na spletu zunaj ZDA


Turner Broadcasting System ali TBS je priljubljena postaja za satelitsko in kabelsko televizijo v ZDA. Postaja je najbolj znana po predvajanju klasičnih ponovitev. Pozno je kanal ustvaril več originalnih serij.

Številni programi na TBS so si prislužili pomembno bazo oboževalcev in osvojili velike nagrade. Eden najbolj gledanih programov je oddaja, ki jo je vodil Conan O’Brien, ki se je prej pojavil na NBC. Od ponedeljka do četrtka boste lahko gledali Andyja Richterja Conana, Ginnifer Goodwin in Conana O’Brien. TBS je tudi dom sodobnih komedij: Pritličje, Brooklyn Devet-devet, Kralj nerdov, Sullivan in sin, Ameriški oče in Možje pri delu.

Če imate radi sitcome, naj bo TBS na vašem seznamu najboljših TV kanalov. Od Knjiga gostov, Seinfeld, Družinski človek, in Prijatelji, TBS je za zasvojenega s sitkomom obvezno paziti. TBS ne’Tudi nogometnih navijačev ne pustite, saj se pretakajo športi v živo, to so NBA, MLB in moški’s košarkarski turnir.

Ali je možno pretakati TBS zunaj ZDA?

Geoblocking

Zaradi geo-blokade TBS ni na voljo zunaj ameriških meja. Če torej ameriški izseljenec prebiva v Veliki Britaniji, Avstraliji ali Kanadi, do TBS ne morete dostopati prek spleta. Vendar lahko svoj dnevni odmerek smeha dobite zunaj ZDA, če uporabljate Smart DNS proxy ali VPN.

Tu je kratek vodnik o tem, kako gledati TBS, ali ste naročeni na ameriški kabelski kanal ali ne. Upoštevajte, da omrežje’s programi so na voljo v omrežju’s spletnega mesta in aplikacije ali storitve ameriške pretočne televizije.

Kako gledati TBS brez naročnine na kabelsko televizijo

V tem primeru boste za dostop do TBS zunaj ZDA uporabili storitev pretakanja v ZDA. Izbirate lahko med številnimi ponudniki, kot so YouTube TV, Sling TV in Hulu. Upoštevajte ta enostaven postopek:

 • Naročite se na uglednem VPN (glejte naše predloge spodaj)
 • Povežite se s strežnikom v ZDA
 • Kupite darilno kartico Sling TV (od MyGiftCardSupply), če ne’nimate kreditne kartice v ZDA
 • Če želite unovčiti darilno kartico, obiščite spletno mesto Sling
 • Izberite med modrimi in oranžnimi načrti
 • Uživajte v programih TBS na Sling TV

Priporočamo Sling TV, ker je cenovno ugodna možnost.

Kako gledati TBS z naročnino na kabelsko televizijo

 • Izberite enega od priporočenih VPN-jev
 • Izberite ameriški naslov IP in se povežite
 • Prijavite se na spletno mesto TBS ali prenesite aplikacijo
 • Prijavite se pri ponudniku kabelske televizije
 • Uživajte v svojem najljubšem programu TBS

Pomen VPN

Če si želite ogledati to glavno ameriško radiodifuzno omrežje iz drugih držav, morate najti način, kako skriti svoj IP in lokacijo. Če želite zaobiti geo-blok, se morate dotakniti strežnika na ozemlju ZDA, tako da se zdi, da brskate iz države. Poleg uživanja v spletnih vsebinah, ki so značilne za ZDA, zanesljiv VPN vaš spletni promet zavaruje z nič zapisovanjem, pametnim DNS in močnim protokolom šifriranja.

Če želite izbrati VPN kot informiran kupec, upoštevajte hitrost in stabilnost povezave. Zadnja stvar, ki jo želite, je dolgotrajen tok v sredini vznemirljive komedije. Pazite tudi, da ima VPN široko paleto hitrih ameriških strežnikov.

Poleg tega idealni VPN nima zaviranja pasovne širine, podpora strankam je na voljo 24/7, raven varnosti pa odlična.

Namen VPN bi moral biti zaščita vaših spletnih podatkov. Takoj, ko se povežete z navideznim strežnikom, vaši podatki shranjujejo od vohljajočih entitet. Druge prednosti VPN vključujejo:

 • Optimalna spletna zasebnost: doda dodatno plast varnosti in zasebnosti med brskanjem
 • Dostop do geoblokirane vsebine: omogoča premagovanje regionalnih omejitev
 • Uporabnikom prijazne aplikacije: v preprostih korakih lahko zaženete aplikacijo VPN, ne da bi zahtevali tehnično pomoč
 • Izogibanje zatiranju ponudnika internetnih storitev: Utikanje ponudnika internetnih storitev omejuje vašo hitrost interneta, ko gledate video v spletu. VPN pomaga odpraviti težavo

Spodaj so zgornji VPN-ji za TBS

1. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

CyberGhost je zasnovan z začetnikom v mislih. Ima preprost uporabniški vmesnik, ki vam omogoča hitro začeti pretakanje v varni povezavi, ne glede na raven tehničnega znanja. Med 6200 strežniki, ki jih ponuja CyberGhost, jih je 473 v ZDA.

Pregledi kupcev lahko povedo, kako priljubljen je CyberGhost in iz dobrih razlogov. Ponudnik občasno daje znižane cene za dolgoročne pakete, zaradi česar je CyberGhost cenovno ugoden premium VPN.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Ko gre za deblokiranje vsebine, specifične za posamezno regijo, ponuja ExpressVPN najboljšo storitev. Programska oprema ima veliko ameriških strežnikov. V primeru, da ne’ne dobite tistega, kar ste pričakovali, 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vas bo pokrijelo. Poskusi. Konec koncev ste zmagali’ne tvegate.

3. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

Poleg izjemne hitrosti in zanesljivosti je znana globalna odklenitev moči NordVPN. V plačljivi programski opremi je na voljo več kot 5500 strežnikov, od tega 1.800+ s sedežem v ZDA. Ena od njegovih vrhunskih tehnologij je Onion over VPN.

Vojaško šifriranje NordVPN zagotavlja, da vaša spletna zasebnost ostane nedotaknjena. Ko varnost postane vaša prva prioriteta, NordVPN ne bo razočaral. Najpomembneje je, da so strežniki optimizirani za pretakanje. Nakup NordVPN je popolnoma brez tveganja, saj ponuja 30-dnevno politiko vračila denarja.

4. VyprVPN

Logotip storitve VyprVPN Obiščite VyprVPN

Najbolj privlačna značilnost VyprVPN je, da ponudnik upravlja vse svoje strežnike, ki jih najdemo na več kot 8,3 lokacijah. Na voljo je več kot 700 strežnikov, od tega 8 v ZDA.

Zahvaljujoč njihovi tehnologiji Chameleon, VyprVPN lahko prebere metapodatke in obide VPN bloke. Dodatne ugodnosti vključujejo velike hitrosti, brez omejitev prenosa, ničelne omejitve preklopa strežnika in številne pozitivne ocene uporabnikov.

Je Smart DNS zanesljiva možnost?

Ali potrebujete alternativno možnost za deblokiranje programov TBS v tujini? Pametni DNS bi lahko bil odgovor. Vendar za razliko od VPN-ja ne bo šifriral vašega spletnega prometa. Pa vseeno’skrijete svoj pravi IP. Glede na to je VPN najboljša izbira.

Smart DNS deluje z vsemi mobilnimi napravami s pametne televizije, Apple TV, telefona Android, računalnika, iPad, Mac, Xbox, PS4, PS3, Amazon Fire TV Stick itd. Kljub temu pa tudi po nastavitvi proxy Smart DNS morda ne boste imeti dostop do nekaterih blokiranih spletnih strani. Storitev je še posebej omejena, kjer divja ugrabitev DNS.

Katere naprave potrebujete za pretok TBS?

Od koder koli na svetu lahko uporabite:

 • Android
 • iPhone
 • Chromecast
 • FireStick
 • iPad
 • Amazon Fire TV
 • PC
 • Roku
 • Mac
 • Apple TV

Povzetek

Brez dvoma, ti’Za ogled TBS boste potrebovali naročnino VPN, če ste zunaj Združenih držav Amerike. Nujno morate priti mimo regionalnih blokov in imeti hitro in dosledno internetno povezavo. Pretakanje kanala TBS iz druge države brez ameriške kreditne kartice je precej dela, ni pa nemogoče.

Izkoristite ta priročnik in kupite hiter, varen in stabilen VPN, da boste uživali v ameriških sitkomih, športu in poznonočnih pogovorih o TBS iz katere koli države. Lahko razveselite svoje najljubše športnike, preživite čas s klasičnimi filmi in se glasno smejite smešnim zvezdnikom ameriške resničnostne televizije.

Vseeno ne’ne poznate najboljšega VPN-ja za predvajanje komedij izTBS? Čeprav je Smart DNS lahko opcija, vztrajamo pri uporabi VPN, po možnosti ExpressVPN. Počutili se boste brez dvoma, ali ste v Evropi, Veliki Britaniji, Avstraliji, Kanadi, na Kitajskem ZAE ali na Kitajskem.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 81