Kako gledati Star Trek v spletu


Ustvarila Bryan Fuller in Alex Kurtzman za CBS All Access, Odkrivanje zvezdnih poti si je hitro prislužila mesto v seriji več kot 50 let s kombinacijo poznanih arhetipov in sodobnih vprašanj. Samo dve sezoni v, Odkritje je prejel nagrado Saturn za najboljšo igralko na TV in za najboljšo novo medijsko TV serijo ter nagrado Empire za najboljšega igralca v TV seriji. Druge nominacije so vključevale film Primetime Emmy za ličenje in urejanje zvoka ter nagrado IGN za najboljšo novo TV serijo.

Ljubitelji dolgoletne serije, ki jo je prvič ustvaril Gene Roddenberry, in podobni novinci so se pozitivno odzvali Odkrivanje zvezdnih poti’s povabilom k “pogumno pojdi”, ker pa se slednji pretaka prek sistema CBS All Access, je gledanje zunaj ZDA problematično. Dejansko je CBS All Access na voljo samo gledalcem, ki se nahajajo v ZDA, in čeprav je serija lahko tudi pretočna z Netflixa, prakse blokiranja zemlje onemogočajo dostop v nekaterih delih sveta..

Bodite prepričani. Če ti’Trenutno niste v ZDA, še vedno lahko iz prve roke ugotovite, kaj se zgodi z Michaelom Burnhamom in posadko Discoveryja, takoj ko nova epizoda zadene tokovno platformo. Preberite več o tem, kako gledati Zvezdne steze prek spleta od kjer koli na svetu.

Lahko gledate Odkrivanje zvezdnih poti na spletu?

Odkrivanje zvezdnih poti je serija CBS All Access, kar pomeni, da morate biti gledalci v živo, če ste naročnik te posebne zabavne platforme. Če želite postati naročnik, lahko dostopate do dveh različnih načrtov - omejene reklame in brezplačno komercialno - mesečno 5,99 USD oziroma 9,99 USD. Lahko tudi gledate Odkritje v živo preko prenosa s Netflixa, naročnina na Netflix pa vas bo vrnila kamor koli od 7,99 do 13,99 dolarja v ZDA.

Vendar pa obstaja nekaj težav s tema dvema zabavnima platformama, zlasti za gledalce, ki ne dostopajo Odkrivanje zvezdnih poti iz ZDA. Na primer, CBS All Access je storitev, ki je namenjena izključno gledalcem v ZDA, kar pomeni, da njihovih oddaj ne morete pretakati od drugod po svetu, tudi če ste naročnik. Medtem je Netflix dostopen na večini lokacij po vsem svetu, vendar nekatere vsebine na platformi v nekaterih regijah niso na voljo.

Kako gledati Zvezdne steze prek spleta od kjer koli na svetu

Obstajata dva načina, kako obiti prakse preprečevanja geološkega blokiranja in paziti Odkrivanje zvezdnih poti na spletu, ne glede na vašo trenutno lokacijo. Prva je uporaba sekundarnih kanalov, ki omogočajo dostop do različnih serij s hudournikov. Lahko bi na primer gledali Odkrivanje zvezdnih poti z Kodi, odprtokodno medijsko platformo, ki vam omogoča, da brez naročnine spremljate svoje najljubše programe. Podobno storitev ponuja Popcorn Time, platforma, ki je prav tako prosta za dostop in ki jo je mogoče uporabiti za pretakanje serij in oddaj s katere koli lokacije na svetu.

Če bi raje podprli prizadevanja za novim Zvezdne steze serije in se izognite morebitnim zamudam dostopa do vsake epizode prek hudournikov, potem lahko z dobrim VPN-jem mimo prakse geoblokiranja CBS All Access in Netflix. Da to storiš ti’Moral bom postati naročnik ene od obeh platform in pridobiti VPN. Slednji bo preusmeril vsak spletni promet, ki se prek vaše naprave izvaja prek ameriškega strežnika, in tako bo zdelo, kot da se dejansko povezujete v CBS ali Netflix iz ZDA.

Ne glede na to, ali se odločite za pretakanje Odkrivanje zvezdnih poti prek sekundarnega kanala ali s povezovanjem neposredno na CBS All Access ali Netflix, vi’Potreben vam bo VPN, da ohranite zasebnost svojih torrentskih dejavnosti ali da se izognete geo-blokadi. Spodaj so tri najboljše storitve VPN, ki jih morate upoštevati, ko želite gledati Zvezdne steze na spletu od DZS:

1. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je storitev, ki dosega visoko oceno, od velikih varnostnih ukrepov do dobrih hitrosti, optimiziranih strežnikov in možnosti zaobiti Kitajsko’s Great Firewall. Po naših testih je’je zanesljiv tudi za deblokiranje Netflix in CBS All Access in ima dobro združljivost s Kodijem za zagon.

NordVPN uporablja impresivno floto 5500 strežnikov po vsem svetu, kar kaže tudi na hitrosti prenosa / prenosa in zmožnosti slediti prepovedam Netflix. Medtem ko uporabljate NordVPN, lahko zaženete do 6 različnih naprav in več različnih operacijskih sistemov.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Če ti’se sprašujem, kako gledati Zvezdne steze na spletu izven ZDA in hkrati vzdržujte svojo zasebnost v spletu, je ExpressVPN verjetno najboljša izbira. Z 3000 strežniki v več kot 90 državah po vsem svetu ima ta storitev VPN hitrost in zanesljivost, ki jo potrebujete za pretakanje priljubljene serije ne glede na trenutno lokacijo.

Med pomembnimi funkcijami, ki so priložene Expressu, so priročno stikalo za ubijanje, aplikacije po meri za različne operacijske sisteme in možnost anonimnega plačila z uporabo Bitcoina. Mi’sem preizkusil ameriške strežnike z Netflix in CBS All Access in lahko stoji za zanesljivostjo tega ponudnika VPN, ko gre za dostop do vsebin, ki so blokirane v geo..

3. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

CyberGhost je imel v preteklosti nekaj varnostnih težav in dvomi o zanesljivosti svojih trenutnih partnerjev, vendar ko gre za odklepanje vsebine na Netflixu ali CBS All Access, ta storitev VPN opravi delo po dostopnih cenah.

Hitrost prenosa / nalaganja je bistvenega pomena, če želite pretakati podatke Zvezdne steze ali katero koli drugo serijo prek VPN-ja in CyberGhost ima več kot dovolj, da ponudi zadovoljivo izkušnjo. Na voljo je tudi z aplikacijami po meri za različne operacijske sisteme, pa tudi z usmerjevalnikom, Fire Stick in Amazon Fire TV aplikacijami, kar pomeni, da’je zelo enostaven za zagon na televizorju.

Nekaj ​​novega, nekaj starega: Odkrivanje zvezdnih poti

Po besedah ​​izvršnega producenta Alexa Kurtzmana je bistvo Star Treka v Geneu Roddenberryju’s “optimističen pogled v prihodnost”, brez katerega celoten projekt izgubi svojo identiteto. Hkrati pa se serija vedno kritično odraža na kontekstu njenega lastnega ustvarjanja, zlasti z vzpostavljanjem kontrastov med tem, kako so stvari potekale, in takšnimi, kot bi morale biti..

Izziv za Odkrivanje zvezdnih poti je bilo ohraniti to vizijo pri reševanju sodobnih vprašanj, kot so oboroženi spopadi, gejevske pravice, feminizem, diskriminacija in drugo. Kot prvi nov dodatek k seriji po prezgodnjem zaključku Zvezdne poti: Enterprise leta 2005 je bilo breme za uspeh ogromno. Odkritje so se morali pritožiti do trdo oboževalcev izvirne serije, hkrati pa oblikovati tudi most med svojimi generacijami in mlajšim občinstvom, ki so morda ali ne imeli nobenega prejšnjega stika s Starfleet.

Glede na okoliščine je prva sezona leta 2007 Odkrivanje zvezdnih poti presegla pričakovanja. Predstavljan skozi perspektivo drugega vodje ženskega lika, prvič v zgodovini serije, se je osredotočil na vlogo znanstvenega plovila Discovery in njegove posadke v vojni Federacija proti Klingonu, ki se je odvijala približno ena desetletje pred zapletom prvotne serije. Zgodba je vsebovala več zapeljivih zasukov, ki so bili dobro razporejeni skozi sezono’s 15 epizod. Če so na pripovedni ravni obstajale pomanjkljivosti, jih je več kot nadoknadila briljantna predstava glavne igralke Sonequa Martin-Green, ki je igrala odločnega, a globoko človeka Michaela Burnhama.

Čeprav so se moški še vedno pojavljali na poveljniških položajih (glej na primer stotnika Lorca), je bil splošen občutek, da so ženske v tem novem predpovedih Zvezdne poti premikale zaplet, kar je bila dobrodošla sprememba. Enako ljubljeno občinstvo so bili sceni zamaški med Anthonyjem Rappom in Wilsonom Cruzom, katerih junaka Paul Stamets in dr. Hugh Culber sta oblikovala prepričljiv in ganljiv par.

Po uspehu svoje prve sezone, Odkrivanje zvezdnih poti je zdaj več kot na polovici druge sezone, ki poteka po koncu klingonske vojne. Ukaz Discovery trenutno pripada kapitanu Pikeu, ki sodeluje z Burnhamom in ostalo posadko, da najprej najde skrivnostno pogrešanega Spocka in se nato odzove na povsem novo grožnjo. Zadnja epizoda sezone je bila predvajana aprila 2019, medtem ko je bila tretja sezona serije že naročena februarja.

Spodnja črta

Odkrivanje zvezdnih poti je dolgoletnim oboževalcem in neofitom serije obljubil, da bo še naprej pogumno premikal meje vesolja Zvezdne flote, da bi se na vznemirljiv način povezal s starimi in novimi socialnimi vprašanji. Doslej so izpolnili svoje obljube.

Če ti’Če ste ljubitelj serije, si zaslužite, da si jo ogledate v živo z vsemi drugimi, takoj ko pride na platformo za pretakanje. Z uporabo kakovostnega VPN-a lahko storite ravno to in tudi za kupčijo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 28 =