Kako gledati RTE zunaj Irske


RTE (Radio Telefís Éireann) je Irska’s nacionalno radiotelevizijo in eden najboljših virov svežih irskih komedij, kriminalnih dram, zgodovinskih epov in športnih dogodkov v živo. Podjetje s sedežem v Dublinu ima svetovni doseg zahvaljujoč predvajalniku RTÉ, ki deluje podobno na namizjih, prenosnikih in pametnih telefonih, kar lahko odpira ogromno knjižnico irske vsebine za uživanje.

Ampak tam’s ulov. Kot pri številnih storitvah pretakanja je tudi RTE Player pogosto omejen zunaj svoje matične pristojnosti, kar povzroča frustracije za irske gledalce, ki potujejo, in tuje gledalce, ki želijo raziskati kanal’s vsebino.

K sreči lahko nekaj rešitev olajša uživanje v ponudbi RTE. Te rešitve lahko vključujejo:

  • Navidezna zasebna omrežja (VPN) - ki anonimizirajo vaš IP naslov in šifrirajo vaše podatke
  • SmartDNS - ki dodeljuje vaš spletni promet drugemu strežniku DNS
  • Proksiji - ki spreminjajo vaš IP naslov na ravni aplikacije, brez šifriranja
  • TOR - ki zagotavlja anonimnost litega železa s hitrostjo

Če redno gledate RTE’S hitimi komedijami, morate biti v koraku z lokalnimi novicami prek RTÉ-ja v živo izven Irske ali pa samo želite drugo možnost, ko dostopate do ameriških dram, ki so franšizne v tujini, ta blog je vir za vas. Pustiti’ugotovili, kako odblokirati RTE in zakaj nekatere priljubljene možnosti niso’t do naloge.

Odblokirajte RTE z VPN

Navidezna zasebna omrežja so enostavno najboljše orodje za sprostitev RTE. Njihova osnovna sposobnost je anonimiziranje vaše digitalne identitete in dodelitev novega naslova IP, ki bi bil lahko kjerkoli na svetu.

To pomeni, da če potujete izven Irske, lahko svojo identiteto nastavite kot v Dublinu ali Limericku in se - kot s čarovništvom - prijavite v predvajalnik RTÉ, brez kakršnih koli težav. Če želite ujeti zadnjo akcijo GAA, je iskanje RTE 2 v živo izven Irske preprosto.

Hkrati dobri VPN-ji šifrirajo vse, kar vstopi in zapusti vašo napravo, s čimer je zagotovljeno, da je družba, ko gledate RTE v mestih Združenega kraljestva, zmagala’ne bo mogel pregledati prometa, da bi pridobil namige o vaši lokaciji.

Najboljši VPN za deblokiranje RTE

Zakaj je dober VPN za deblokiranje RTE? Hitrost je seveda pomembna (konec koncev smo tudi mi’ponovno predvajate video tukaj). Dobri VPN-ji bodo ponudili tudi na tisoče strežnikov, kar bo zagotovilo lokalizacijo in odlične hitrosti. Šifriranje bi moralo biti vsaj 256-bitni AES, medtem ko morajo biti puščanja DNS in IP odsotna.

Ključna je tudi zanesljivost. Nihče si ne želi, da bi njihova povezava izpadla sredi epizode njihove najljubše drame.

Glede na to so tukaj trije VPN-ji, ki dosegajo dobro oceno:

1. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

Verjetno najbolj zanesljiv VPN na svetu, NordVPN ponuja široko paleto strežnikov, ki zagotavljajo, da kamor koli potujete’Uporabljate lahko predvajalnik RTÉ brez kakršnih koli priklopov. Točkovanje visoko pri šifriranju, zasebnosti, podpori strankam in enostavni uporabi’je enostavno najboljša možnost za deblokiranje RTE.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN s sedežem na Britanskih Deviških otokih je izjemno hiter VPN, z odlično šifriranjem, vodotesnim DNS in zaščito pred uhajanjem IP ter močan zapis pri premagovanju pretočnih blokov. Definitivno je zmagala’Ne pustite oboževalcem RTE in jim omogočite globalni doseg.

3. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

Romunski / izraelski VPN CyberGhost je po ugodnih cenah zelo učinkovit, če si želite ogledati RTE v mestih Združenega kraljestva ali kjer koli drugje. Vojaško šifriranje, ničelni dnevniki, več kot 6200 globalnih strežnikov in trden odklepni zapis so dobra alternativa našim dvema najboljšima.

Odkleni RTE s SmartDNS

SmartDNS je še en način, kako obiti geo-blokado, zato je teoretična uporaba SmartDNS za gledanje RTE lahko učinkovita možnost. Ta orodja delujejo tako, da spletnega brskalnika prisilijo, da pri reševanju poizvedb uporablja drug strežnik DNS. To lahko pogosto povzroči anonimizacijo vaše digitalne identitete in tam’s pogosto velik bonus za hitrost v primerjavi z VPN-ji.

Kljub temu povečanju je SmartDNS veliko manj učinkovit kot uporaba VPN-ja. Ko samo zaposlite SmartDNS, vaš IP naslov ostane takšen, kot je bil, kar je mrtvi podatek za geo-blokatorje. Zaradi tega ga’Zelo redko je dobra možnost, ko dostopate do RTÉ v živo izven Irske.

Odblokirajte RTE s pomočjo proxy storitve

Preden so se pojavili VPN-ji, so pooblaščenci zbežali, vendar jih zdaj vidijo kot zastarel in neučinkovit način dostopa do vsebin v tujini. Proxyji uporabnikom dodelijo tudi sveže identitete, ki so morda daleč od njihove dejanske lokacije, vendar pa temeljijo na aplikacijah, zaradi česar so zahtevne pri nastavljanju z brskalniki ali predvajalnikom RTE.

Prav tako trpijo, ko poskušajo prekršiti geo-bloke, ker ne’ne ponujate nobene oblike šifriranja. To pomeni, da to’S podjetjem, kot je RTE, je dokaj enostavno povedati, kdaj ljudje širijo svoj IP naslov. Posledično je med gledanjem videoposnetkov prek proxy storitev verjetno zmagal’t odkleni RTE.

Odkleni RTE s podjetjem Tor

TOR (Onion Router) je zaseben, vendar razmeroma počasen način za anonimizacijo vaše spletne identitete. Deluje tako, da nenehno preusmerja podatke od točke do točke, “zavijanje” in sicer v dovolj slojih, da postane zunajzakonski.

Do TOR-a lahko dostopate prek brskalnika TOR, kar je lahko dobra možnost za irske uporabnike, ki so obsedeni z zasebnostjo. Vendar pa ne’t vam omogoča, da spremenite svojo geografsko lokacijo, hitrosti, ki so na voljo, pa postanejo ne optimalne, če želite gledati RTE 2 v živo izven Irske.

Zakaj je RTE blokiran v tujini?

Blokiranje se lahko zgodi iz več razlogov, vendar je glavni vzrok verjetno zaščita avtorskih pravic. Skoraj vse komercialne televizijske oddaje imajo dovoljenje za predvajanje v vsaki državi članici - zato jih je treba plačati posebej, če jih podjetja želijo prikazovati v Veliki Britaniji, Franciji ali Bolgariji.

RTE bo tako kot druge storitve pretakanja najverjetneje ponujal priljubljene irske oddaje, izbor britanskih milnic in komedij, pa tudi velike ameriške produkcije vozovnic, vendar izpusti več nišnih vsebin, ki jih je drago licencirati. Ljubitelji teh oddaj (in veliko športov in novic, namenjenih samo Irski) so zmagali’do njih ne morete dostopati prek predvajalnika RTE, zato je nujno najti zanesljiv način za deblokiranje RTE.

Alternativa RTE

Če niste’ljubitelj RTE’s programiranjem, to’ni edini irski kanal okrog in morda obstajajo drugi načini, ki prikazujejo uporabo predvajalnika RTE za dostop do RTE. Kar zadeva irske TV kanale, boste morda želeli gledati TV3 ali TG4 ali plačati za kanale, kot je Sky Ireland (dobra možnost za šport in gibanje navijačev).

  • Sky Ireland omogoča gledalcem, da uporabljajo svoje škatle in aplikacijo Sky Go, kar omogoča ogled nogometnih tekem ali priljubljenih dram na vašem pametnem telefonu.
  • TG4 je brezplačen in ponuja svojo vsebino prek dobro zasnovanega predvajalnika TG4, vključno z močno zbirko regionalnih programov, ki lahko’ne najdem nikjer drugje.
  • Potem pa tam’s predvajalnik Virgin Media. Virgin je velik ponudnik televizije na Irskem, ki meša svoje lastne kanale s kanali v Veliki Britaniji, možnostmi CBS, Sky in Fox.

Glej anonimno RTE

Uporaba VPN je odličen način za anonimno gledanje RTE in postavljanje Irske’je največji kanal v dosegu ves čas. Z nameščenim VPN lahko zagotovite, da nihče nima pojma, ko se prijavite, kaj gledate, koliko podatkov zaužijete in kako komunicirate z RTE’s skupino za pomoč strankam ali socialne medije. V svetu, v katerem se podjetja lotevajo avtorskih pravic in pravic intelektualne lastnine, je ta raven anonimnosti lahko neprecenljiva.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 89 =