Kako gledati Ricka in Mortyja v spletu


Rick in Morty je ena najbolj vročih animiranih komedij, ki je zadnja leta prišla na mali zaslon, zelo priljubljena oddaja, ki sledi podvigom in pobegom norih znanstvenika Ricka Sancheza in njegovega naivnega vnuka Mortyja Smitha. Značilna epizoda predstave prikazuje, da se Rick in Morty odpravita na kakšno čudaško avanturo, ki se pogosto vzpenja na Rick-a’s letečim avtomobilom in plovbo na daljne planete in vzporedne dimenzije.

Ustvarila sta jo Justin Roiland in Dan Harmon, šova imata Roiland kot glasove Ricka in Mortyja, v podpornih vlogah pa sta tudi všeč Chris Parnell in Spencer Grammer..

Sezona 4 Rick in Morty se je začela predvajati 10. novembra 2019 - skupno bo imelo 10 epizod. Vse epizode Rick-a in Mortyja si lahko ogledate na Adult Swim, različne epizode pa se redno ponavljajo in so na voljo tudi na spletnem mestu Adult Swim.

Vendar gledanje Rick in Mortyja na spletu ni’t vedno tako enostavno, kot bi bilo mogoče - Adult Swim je na voljo samo ameriškim gledalcem. Na srečo lahko to težavo rešite s pomočjo storitve, kot je NordVPN.

Pogoste težave z gledanjem Ricka in Mortyja v spletu

Geo-blokiranje je tisto, kar Rick in Morty v spletu precej težje opazujete, ko ste na spletu’nisi v ZDA. Pravice do televizijskih oddaj, filmov in drugih medijev se obravnavajo drugače in so v rokah različnih podjetij po vsem svetu, tako da če’ste zunaj ZDA in si želite ogledati Ricka in Mortyja, preprosto obiščite osvojeno spletno mesto Adult Swim’ne delati.

To je zato, ker spletno mesto lahko samodejno zazna vašo lokacijo in prepreči vsebino. Tudi če si’si ameriška tuja, ti’Če poskusite dostopati do te vrste vsebine, vas bodo blokirali gledanje Rick-a in Mortyja in drugih priljubljenih spletnih oddaj. To lahko oboževalcem Ricka in Mortyja zelo oteži uživanje v šovu, vendar obstaja nekaj načinov.

Možne rešitve za gledanje Rick-a in Mortyja v spletu

Na srečo obstaja nekaj možnih rešitev, ki vam bodo pomagale gledati Ricka in Mortyja v spletu. Tukaj’kako lahko to storite:

  • VPN-ji: Če lahko’Ne bi našli Rick-a in Mortyja, ki sta na voljo za gledanje v spletu, kjer koli ste, najboljša možnost je uporaba VPN-ja. VPN (virtualno zasebno omrežje) deluje tako, da prikriva identiteto vaše internetne povezave, zaradi česar se vam zdi, da ste kot vi’ste dejansko v drugi regiji ali državi, kjer ste v resnici. To lahko učinkovito zavede geo-blokirne sisteme in vam omogoči dostop do spletnih kanalov, kot sta Adult Swim ali storitve pretakanja, kot sta Hulu in Netflix, iz drugih regij.
  • Mednarodni TV kanali: Rick in Morty je svetovno priljubljena oddaja z veliko oboževalci po vsem svetu. Oddaja se predvaja v več različnih državah, torej tudi če ste’zunaj ZDA obstajajo načini za gledanje Rick-a in Mortyja prek spleta prek drugih kanalov in storitev. Na primer, v Kanadi sta Rick in Morty prikazana v Kanadi za odrasle. V Veliki Britaniji si lahko gledalci oddajo ogledajo v spletu prek kanala Fox.
  • Storitve pretakanja: Rick in Morty sta na voljo tudi prek različnih pretočnih platform. V ZDA lahko epizode iz prvih treh sezon Ricka in Mortyja gledate prek spleta prek Huluja. Zunaj ZDA lahko uporabniki Netflixa v drugih državah gledajo epizode kadarkoli v računalnikih, pametnih televizorjih, telefonih in drugih povezanih napravah.

Najboljši VPN-ji za gledanje Rick-a in Mortyja v spletu

Če želite uporabiti VPN za gledanje Rick-a in Mortyja v spletu, ga’s ključnega pomena, da izberete pravega. Nekateri VPN-ji so veliko bolj učinkoviti od drugih, ko gre za dostop do kanalov in preteklost geo-blokiranja in geo-omejitev pri pretočnih storitvah. Naslednji VPN-ji so med najboljšimi za vse, ki iščejo gledanje Rick-a in Mortyja v spletu:

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN je eden najboljših celotnih VPN-jev, ki jih lahko izberete, izjemno hiter, super zanesljiv in tudi zelo varen. To je’je kot nalašč za predvajanje filmov in oddaj, kot sta Rick in Morty, ponuja popoln dostop do Netflixa, Huluja in drugih pretočnih storitev in kanalov po vsem svetu..

2. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je tudi visoko ocenjena VPN storitev, ki je znana po svojih izjemnih varnostnih lastnostih. Če želite gledati Rick-a in Mortyja v spletu in biti popolnoma varni, varni in nepregledljivi, medtem ko to počnete, je to dobra storitev, ki jo izberete. Ima strežnike v več kot 60 državah in ponuja neoviran dostop do spletnih kanalov in pretočnih omrežij.

3. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost CyberGhost

Nenazadnje je CyberGhost še en odličen VPN, ki ga lahko brez težav gledate Rick in Morty ter druge odlične oddaje in filme na spletu. Ta VPN ponuja razširitve za priljubljene brskalnike, kot sta Chrome in Firefox, poleg tega pa ponuja tudi veliko podporo strankam in zasebnosti.

Spodnja črta

Na splošno, če ste’V iskanju, kako gledati Rick in Morty v spletu, je VPN odličen način. Popolnoma šifrira vašo internetno povezavo in vam omogoča nov IP, kar olajša obhod geo-blokiranja in drugih sistemov, zaradi katerih je gledanje te priljubljene animirane komedije na trenutke tako zahtevno.

Za vsakogar zunaj ZDA je VPN skorajda nujen za gledanje Rick-a in Mortyja v spletu, saj vam omogoča takojšen dostop do kanalov, kot je Adult Swim, kjer si lahko preprosto ogledate vse epizode, ki so se predvajale do zdaj, tako da preprosto uporabite ameriški strežnik.

VPN ima tudi številne dodatne varnostne ugodnosti, vključno z zaščito vaše identitete, če se odločite za torrent oddajo.

Za več odličnih VPN-jev si oglejte naš celoten seznam najboljših VPN-jev za Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3