Kako gledati Outlanderja v spletu


Le malo se jih lahko pohvali z žanrsko fluidnostjo, ki definira Starza’ Outlander. Prilagoditev Diane Gabaldon’s Outlander romanov, ki se ponašajo z impresivnih 8 naslovov in še enim v pisanju, je zgodba kombinacija vojne vojne, zgodbe o potovanjih s časom, pa tudi romantično-fantazijski roman. Zares usta! V tej seriji je glavna zaplet Claire Randall’s potovanjem s časom na Škotsko 18. stoletje v času naraščanja Jacobita.

Po koncu druge svetovne vojne je Claire, ki jo je razlagala čudovita irska igralka in nekdanja manekenka Caitríona Balfe, poročena vojaška sestra na drugem medenem tednu s svojim možem v Invernessu. Na svoje presenečenje jo čez čas nosijo stoječi kamni na izmišljeni Craigh na Dun. Slednji, ki temeljijo na kalanskih kamnih, postavljenih na območju neolitika na Zunanjih Hebridih Škotske, so bili v celotni bronasti dobi povezani z več obrednimi pomeni, praksami in legendami.

Trenutno zaključena četrta sezona, Outlander je predviden vsaj še dva. Pa naj gre za intenzivni zgodovinski zaplet, za pristne, kilt-krasne čedne moške (beri kot “brez spodnjega perila”), za presenetljiv nakit za bradavice ali dobro usmerjene scene seksa, mi’Pokazal vam bom, kako gledati Outlander na spletu.

Skinny naprej Outlander

Seveda je namenil pun. Prva sezona je osredotočena predvsem na Claire’s prihodom na Škotsko iz 1740-ih, kjer je poročena s čudovitim vrhuncem Jamiejem Fraserjem, ki ga je igral Sam Heughan. Kot je bilo pričakovati, imata oba para, počasen in prizanesljiv prizor za poroko, ki sta na sporedu potrebovala dneve, vendar je to po njenem vplivu enako koristno.

Kritiki so ta vidik pogosto hvalili Outlander, saj režiser natančno upošteva intimni pogled obeh zaljubljencev… Videti morate, da ga razumete. Ponovno poročeni poročeni ženski zaplete sledi še eno priznanje, da je vodja Highlanderjev’ sovražniki, stotnik Jonathan Randall, je pravzaprav prednik Claire’s sodobnim možem.

Druga sezona se osredotoča na Claire in Jamieja’s poskusi prevrniti Jacobite z druge strani Angleškega kanala. To je’je neverjetno težko ne podeliti večjih spojlerjev, ampak pustiti’s pravijo, da se te epizode osredotočajo na spletke na francoskem dvoru in na odnos obeh glavnih junakov s sezono’akcijski vrhunec v bitki pri Cullodenu.

V 3. sezoni Jamie prekrši obljubo, ki jo je dal Claire, ki jo je prisiljen vrniti v 20. stoletje. Po osebni tragediji se Claire vrne v 18. stoletje, da bi iskala Jamieja. Zaplet se bo nato odpeljal v Srednjo in Severno Ameriko ter nekdanjo kolonijo Gruzije.

Zadnja sezona, ki je trenutno na voljo, je postavljena v nekdanji ameriški koloniji Severna Karolina. Oba ljubimca se spopadata z resničnostjo suženjstva in se odločita, da si bosta na novo mesto, v bližini Čerokejev, ustvarila novo življenje. Slednja skupina bo od tega trenutka dalje igrala pomembno vlogo pri razvoju zapleta, ki postaja vse bolj zapleten kot Claire in Jamie’s potomci postanejo pomemben del (časovno potujoče) akcije.

Zakaj morda ne bi mogli gledati Outlander

Znotraj ZDA, Starz je poskrbel, da je to edina storitev, ki omogoča gledanje Outlander na spletu. Dejansko mreža poskuša čim bolj izkoristiti dejstvo, da so producenti serije. Na žalost te politike licenčnih avtorskih pravic za gledalce niso dobra novica. Ker je Starz premium kanal za naročnino, do nje lahko dostopate le s plačilom njihove naročnine ali prek Amazon Prime ali Hulu, vse to pa je lahko precej drago.

Zunaj ZDA lahko’do dostopa do Outlander na platformah Starz, Prime ali Hulu, ker jih ne’nimam ameriškega IP-ja. Razlog za to je zaradi zasebnih omejitev, ki preprečujejo omejevanje zemlje, ki naj bi uveljavile regionalne avtorske pravice. To je’I ni dovolj, da studii in producenti izkoristijo svoje delo v enem gospodarstvu, ampak želijo to storiti večkrat v vsaki regiji po različnih cenah.

Če ti’Če potujete v tuje države, boste morda imeli veliko srečo, da ga dobite na regionalnem Netflixu. Če nič drugega, pa je predstava odličen primer, kako preprečujejo geo-blokirne in licenčne politike, ne pa da ljudi spodbujajo k gledanju dobre produkcije.

Kako gledati Outlander na spletu zunaj ZDA.

Ne glede na to, ali imate račun Starz, Hulu, Prime ali Netflix, mi’Pomagal vam bom izvedeti, kako gledati Outlander na spletu ne glede na vašo lokacijo. Za tiste, ki imajo Starz ali podobno naročnino, ki jim omogoča dostop do oddaje, bo storitev VPN zagotovila, da se lahko povežejo s platformo, medtem ko potujejo v kraje zunaj ZDA..

Po drugi strani pa, če ne’nimate nobene od teh premium naročnin, vendar imate Netflix, lahko serijo še vedno gledate v spletu, če uporabljate storitev VPN. Kaj si’bi moral storiti, da se vaš Netflix prikaže Outlander je uporaba VPN-ja za ponarejanje lokacije. Netflix v Kanadi, večina držav Latinske Amerike, večina evropskih držav in več azijskih držav so pridobili pravice za pretok serije Starz samo v teh regijah.

Poleg šifriranja vašega internetnega prometa VPN omogoča, da svojo spletno lokacijo prek spleta prikrijete s preusmeritvijo prometa prek zasebnega omrežja strežnikov. Velika prednost te prakse je, da lahko teoretično izkoristite IP naslov, ki izvira iz katere koli države.

Ker pa vse storitve VPN nimajo dovolj dobrih hitrosti za pretakanje in tudi zaradi tega, ker so nekatere od njih manj varne kot druge,’naredili ste seznam nekaterih najboljših VPN-jev, ki jih lahko uporabite za pretakanje Outlander tako v ZDA kot zunaj nje.

1. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite Astrill VPN

Na splošno so storitve VPN znane po tem, da močno upočasnijo vašo internetno povezavo. Vendar pri Astrill VPN to ne drži. Pravzaprav je Astrill eden najhitrejših VPN-jev, ki so trenutno na voljo na trgu.

Z nekaj več kot 320 strežniki v 60 državah’ni vsebine, ki ste jo osvojili’ne morem odblokirati Poleg velike zasebnosti in varnosti vam bo ta VPN omogočil pretakanje skoraj vsega, kar želite, tako da spremenite svojo lokacijo in varno šifrirate svoje podatke.

2. TorGuard

TorGuardov logotip storitve Obiščite TorGuard

TorGuard je prav tako učinkovit pri obhodu geo-ograj, ne glede na to, ali pripadajo zasebnim podjetjem, kot je Netflix, ali vladnim institucijam.

Kljub organizaciji’Zaradi lokacije v Združenih državah Amerike, njihova dostopna cena in odličen varnostni paket so TorGuard postali ena izmed najboljših storitev VPN. Poleg tega je njihova podpora v živo izjemno koristna, če se tam najdete’je nekaj, kar lahko’razrešite sami.

3. Ivacy VPN

Logotip storitve Ivacy VPN Obiščite Ivacy VPN

Od treh tukaj je Ivacy daleč najbolj dostopen VPN, ki ga lahko dobite, zato je odlična izbira za to, da lahko nemoteno prenašate vsebino z geo blokiranjem..

Čeprav ni tako priljubljen kot prejšnja dvojica, Ivacy’s pomembnimi varnostnimi in šifrirnimi funkcijami, poleg spodobnih hitrosti povezovanja, zagotavlja, da lahko 4K vsebino pretakate kamor koli.

Veliko več, od kod je to prišlo

Z še dvema potrjenima sezonama, to’S časom ste ugotovili, kako gledati Outlander na spletu. Vodilni razvijalec Ronald More je potrdil, da bosta ti dve sezoni v veliki meri temeljili na peti in šesti knjigi v Gabaldonu’s serija, in sicer Ognjeni križ in Vdih snega in pepela, tam’je velika priložnost, da’Vmešala bom tudi nekaj njihovih lastnih idej, da bo sveža.

Ne glede na izbrani VPN bo slednji zagotovil, da si lahko ogledate Outlander kjerkoli že si. Če ne’nimate dostopa do katere koli plačane naročnine, uporaba VPN-ja s Kodi ali Project Butter bo zagotavljala vašo varnost, medtem ko pretakate dogodivščine Claire in Jamie-ja-ena-peer.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 83