Kako gledati Office v spletu


Urad je zelo priljubljen ameriški remake britanskega sitcoma, ki je v omrežju NBC predvajal od leta 2005 do 2013. Devet letnih časov urada je bilo skupaj izdelanih v 201 epizodi. Oddajo je razvil Greg Daniels in temelji na istoimenskem britanskem šovu, ki sta ga ustvarila Ricky Gervais in Stephen Merchant.

Kljub temu, da je od konca šova minilo že nekaj časa, ostaja priljubljen pri oboževalcih po vsem svetu. Bi ga radi videli tudi vi? No, naj’vidim, kako lahko to storite.

Gledanje urada v spletu

Urad se je prvotno predvajal na NBC, a odkar se je predstava končala, se je tudi končalo’so bili na voljo v različnih storitvah in omrežjih, vključno z všečki NBC.com, iTunes, Microsoft’s Zune Marketplace, nazadnje pa Netflix in Comedy Central. To pomeni, da imajo gledalci s sedežem v ZDA številne načine za ogled oddaje, toda tisti izven Amerike se bodo morda borili, da bi oddajo našli v spletu.

To je vse zaradi težav s pravicami. Vsi izven Amerike ne bodo mogli dostopati do storitev, kot sta Comedy Central ali ameriški Netflix - možnosti so lahko omejene.

Omrežja, kot je Comedy Central, uporabljajo geo blokiranje. Ta sistem samodejno zazna, od kod gledalec poskuša dostopati do storitve, in nato blokira dostop vsem zunaj ZDA. To pomeni, da se lahko gledalci v Veliki Britaniji, Avstraliji, Kanadi in drugih državah, pa tudi Američani, ki potujejo ali živijo drugje, borijo, da bi našli epizode, ki jih želijo.

Rešitve za gledanje urada v spletu

Če imate Office v spletu, lahko spremljate več načinov’do oddaje ne morete dostopati po običajnih kanalih in storitvah:

  • Mednarodni televizijski kanali - Kot številne priljubljene oddaje je Urad pridobil veliko spremljevalcev v številnih državah po svetu. Tuja televizijska omrežja in kanali občasno prikazujejo ponovitve epizod urada, tako je’s si oglejte več sporedov TV v vaši regiji, če želite izvedeti več.
  • Pretočne storitve - Tako kot mednarodni kanali imajo tudi nekatere storitve pretakanja v svojih knjižnicah ta priljubljeni sitcom, vendar se ta lahko razlikuje od države do države..

Ni treba posebej poudarjati, da je spletno pretakanje storitev, kot je Netflix, daleč najbolj priročno. Če pa želite zaobiti geoblokiranje, ki ga uporabljajo te platforme, boste potrebovali nekaj dodatnega - v najboljšem primeru VPN.

VPN vam bo omogočil, da se prikažete, kot da ste’se nahajate v drugi državi. Poleg tega vam bo dober VPN omogočil izbiro države. S tem orodjem lahko dostopate do vsebine, ki je na primer na voljo samo v ZDA.

Najboljši VPN-ji za gledanje Officea v spletu

Prvi korak v tem procesu je izbira pravega VPN-ja za vas. VPN-ji so različnih oblik, nekateri so osredotočeni na hitrost in pretakanje, medtem ko se drugi bolj ukvarjajo z zasebnostjo, varnostjo in anonimnostjo.

Ko gledate Office s VPN, se morate osredotočiti na ponudnika VPN, ki daje prednost hitrosti in zmožnosti odblokiranja storitev z omejenim geografskim dostopom. Tu je nekaj glavnih VPN-jev v zvezi s tem:

  • ExpressVPN - eden najboljših VPN-jev, ki je trenutno na voljo, ExpressVPN dosega svoje ime, saj ponuja izjemno hitro storitev. ExpressVPN hitrost in preprostost postavlja na vrh seznama prioritet in ponuja na tisoče strežnikov po vsem svetu. To je odlično orodje za deblokiranje vsebine po vsem svetu.
  • CyberGhost - na splošno velja za eno najboljših VPN-jev za ljudi, ki želijo zanesljivo dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime in Comedy Central, z lokacij zunaj ZDA. Ponuja odlične zmogljivosti za gledanje svojih najljubših oddaj in ne ogroža kakovosti.
  • NordVPN - eden najbolj dostopnih VPN-jev, ki je trenutno na voljo, vendar ne za ceno kakovosti. Varnost, ki jo nudi NordVPN, je drugačna in ta ponudnik ima največji seznam strežnikov na trgu.

Urad je ena najbolj smešnih televizijskih oddaj zadnjega časa, tako je’Edino naravno, da si ga toliko ljudi želi ogledati, podoživeti najbolj smešne trenutke in dohiteti Michaela Scotta in preostalo bando Dunder Mifflin. Najboljši način za to je, da namestite VPN, uporabite strežnik s sedežem v ZDA in preprosto naložite eno od zgoraj omenjenih mest ali pretočnih platform.

VPN, kot sta ExpressVPN in CyberGhost, so zelo enostavni za uporabo, tako je’je zelo preprost, da v nekaj sekundah naložite VPN in začnete gledati Office. Ne samo to, ampak VPN-ji omogočajo tudi dostop do neštetih drugih oddaj in filmov, poleg tega pa nudijo vrhunsko zaščito in anonimnost za internetno povezavo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 26