Kako gledati obleke v spletu


USA Network’Najdaljša izvirna serija je Obleke, pravna drama, ki se odvija v New Yorku. Namen oddaje je izmišljena manhattanska odvetniška družba prikazati težko, hitro življenje ameriških pravnikov.

Obnovljena za deveto in zadnjo sezono, ki se je premierno predstavila 17. julija 2019, je serija poleg spin-offa ustvarila tudi južnokorejsko in japonsko priredbo Pearson, ki se bo osredotočila na Jessico Pearson’s (Gina Torres), ki se ukvarja s čikaškim pravom in politiko. Čeprav ni’V svojem življenjskem obdobju je zbral veliko nagrad’sposobnost ustvarjanja dobro utemeljene drame v likih’ odnosi so osvojili srca večine kritikov. Če želite izvedeti, kako gledati Obleke na spletu, vse kar morate storiti je, da preberete vnaprej.

Regionalno geo blokiranje

Odvisno od tega, kje ste, lahko tok predvajate Obleke na spletu v omrežjih Netflix, Hulu in ZDA. Kot morda že veste, ta podjetja uveljavljajo omejitve za geo blokiranje. To počnejo zato, da bi preprečili gledanje te serije v spletu tistim, ki živijo zunaj ZDA ali so trenutno v drugih regijah. Ideja, ki temelji na geo-blokadi ali geo-ograjevanju, je uveljaviti regionalne licence za avtorske pravice na določenih medijih. To pomeni, da čeprav proizvajalci lahko prodajajo svojo vsebino v ZDA, želijo še enkrat plačati za dajanje enakih pravic ljudem iz drugih delov sveta..

Ta ciklus plačevanja na ogled in segmentacije trga se nadaljuje tolikokrat, kolikor studio oceni, da je to potrebno. Praksa je včasih tako smešna, da ljudem iz obeh držav Amerike, ki pogosto potujejo v druge države, ni mogoče ogledati svojih najljubših oddaj, kljub temu, da bi to lahko storili še pred začetkom potovanja. Kaj’Še huje, da bodo proizvajalci pogosto uveljavljali diskriminatorne, regionalne prakse. Glede na lastne interese in tudi na regionalno konkurenco’Pogosto zaračujem ljudem z drugih trgov več kot tistim iz ZDA, čeprav je enaka ali še manj vsebina.

Toliko o enotnem svetovnem trgu. Na srečo imamo na voljo pot do vas Obleke prek spleta, kjer koli že ste.

Kako gledati Obleke na spletu zunaj ZDA.

Paradoks s Obleke je, da je ena redkih oddaj, ki ni na voljo na ameriškem Netflixu, čeprav jo lahko dobite v ZDA Network, Vudu, iTunes, Hulu in Amazon. Težava pri zadnjih štirih je, da morate imeti kabel ali ločeno naročnino, pa tudi v Združenih državah, ko želite gledati oddajo, ki se predvaja.

Na srečo imajo druge regionalne Netflixe, kot so kanadski, britanski in tisti z Nove Zelandije Obleke zlahka na voljo za vas. Vse, kar potrebujete, je rešitev, ki vam bo pomagala pri potovanju. Ista rešitev vam bo omogočila tudi nadaljevanje gledanja oddaje na vaši naročniški platformi.

S pomočjo storitve virtualnega zasebnega omrežja (VPN) se lahko povežete s katerim koli regionalnim Netflixom ali ponudnikom kablov v ZDA.’s spletnega mesta ne glede na vašo lokacijo. Tukaj’s seznam treh najboljših storitev VPN, ki vam lahko pomagajo:

NordVPN

Kako gledati obleke v spletuZ NordVPN imate največjo možno spletno varnost in zasebnost. Njihov izjemni seznam funkcij se ujema le z zapleteno stopnjo šifriranja. Slednje zagotavlja, da vašega prometa, ob majhni možnosti, da bi ga prestregli, nihče ne bi razvozlal, kdor bi morda zasul okoli.

Zaradi prehodnih geo-omejitev vas bo NordVPN popeljal skozi kateri koli požarni zid s svojim impresivnim seznamom več kot 5.700+ strežnikov.

Preberite naš pregled NordVPN

Astrill VPN

Kako gledati obleke v spletuZ odlično podporno storitvijo, brezhibnim ugledom v zvezi z zaščito podatkov in eno najhitrejših povezav, ki jih lahko vzpostavite prek storitve VPN, je Astrill vsestranska odlična storitev, ki vam bo nedvomno pomagala obiti kakršne koli geo-omejitve.

Vendar se vrednost, ki jo lahko dobite od njihovih naročnin, ne ujema ravno z Nordom in je, odvisno od načrta, ki ga izberete, lahko nekoliko na dragi strani.

Ivacy VPN

Kako gledati obleke v spletuIvacy VPN ponavadi uspe nad povprečjem panoge, in ostane dosleden, ne glede na to, kaj počnete v spletu. V kombinaciji s svojo sposobnostjo odblokiranja storitev, kot je Netflix, tudi vi’Tudi med potovanjem v nove kraje boste lahko svoje priljubljene oddaje prenašali v visoki ločljivosti.

Edina pomanjkljivost, ki bi jo lahko ugotovili pri njihovi storitvi, je dejstvo, da se nahajajo v Singapurju, ki je partner Five Eyes. Vendar se zdi, da to ne vpliva na njihovo politiko ničelnih dnevnikov.

Preberite celoten pregled Ivacy VPN

Kaj je Obleke približno?

Kljub pomanjkanju formalnih mandatov Mikeu uspe navdušiti Harveyja s svojim poglobljenim znanjem o pravnih zadevah in, kar je najpomembneje, s svojimi uličnimi pametmi. Oba sta ponazorjen primer moči, ki jo imajo nekonvencionalne pravne tehnike, ko poskušajo napredovati in vzdrževati Mikea’Skrivnost na kakršen koli način, čeprav to pomeni, da je njihov nemir. Kritiki in strokovnjaki že dolgo razpravljajo o tem, ali Obleke je zvest newyorški sceni korporativnega prava. Z njihove perspektive je poudarek na zakonu o transakcijah primeren, količina dela, s katero se soočajo pridruženi sodelavci, pa je podobna tistemu, ki je prikazan v oddaji.

Prva sezona leta 2007 Obleke v glavnem zajema Mika in Harveyja’s poskusom obdržati prvega’s goljufivim statusom skrivnost prijateljev in sovražnikov. Zaplet v drugi sezoni je Jessica, Harvey’mentor in najbližji zaveznik, izve za Mika. To razkritje je zaustavljeno, saj je eden od soustanoviteljev, Daniel Hardman, vrnil k podjetju, ki sili celotno podjetje, da se združi z britanskim, ki ga vodi Edward Darby. Medtem Mike neguje razmerje s kolegico paralegalno Rachel Zane (Meghan Markle).

V tretji sezoni Darby’s prisotnostjo omogoča Harveyju, da si poišče toliko zaželenega naslova imenovanega partnerja, združitev pa zaradi nekaterih pravnih vprašanj v Darbyju preneha.’s strani. Ko spozna goljufijo, lahko’t za vedno, sezona se konča, ko Mike zapusti podjetje. Že četrto sezono sta Mike in Harvey na nasprotnih koncih bitke za zakonit prevzem, peta pa končno prinese Mikea’skrivnost v središču pozornosti. V sezoni 6 je Mike skušal rešiti izid sojenja, v katerem je bil obtožen goljufije. Proti koncu Mike najde način, kako izravnati svojo preteklost.

Sedma sezona prinaša velike spremembe v odvetniški pisarni, saj se morajo vsi prilagoditi Jessici’Odhod in še dva glavna junaka bodo sledila njenemu zgledu. V zadnji sezoni, ki je trenutno na voljo, se družbi pridružita dva pomembna lika, dejanje pa je osredotočeno na to, da se vsi seznanijo z njimi. Zdaj pa naj’ugotovili, kako gledati Obleke na spletu!

Bugogi zeleni

Danes ti’sem se naučil, kako gledati Obleke na spletu s pomočjo teh izjemnih storitev VPN. Najboljši del njih je, da jih ne’ne bi smeli biti niti prebivalci ZDA, da bi izkoristili neverjetne regionalne vsebine, ki jih ponujajo medijske storitve v tej regiji.

Morda boste nekaj časa zaplesali greenback boogie s Harveyjem in Mikeom, vendar za vami’si naredil popivanje - gledanje predstave, ti’Težko bom izbral, katero zanimivo serijo bom izbral naslednjo!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3