Kako gledati Novo TV zunaj Bolgarije


Nova TV, ki je bila predstavljena julija 1994, je izjemno priljubljen televizijski kanal za brezplačno oddajanje, ki je del Nove Broadcasting Group v Bolgariji. Ta poseben kanal je dom nekaterih najbolj znanih produkcij, ki jih ponuja Bolgarija, vključno z všečki Dogovorjeno ali ne, Big Brother Bolgarija, Kdo želi biti milijonar, in še veliko več.

Druge oddaje na njegovem seznamu vključujejo take stvari kot Izgubljeni, Seks in mesto, in Hiša - svetovno znane ameriške televizijske oddaje. Torej, zagotovo lahko rečemo, da je Nova TV eden najbolj priljubljenih televizijskih kanalov v Bolgariji, prav tako pa je znana kot prva komercialna televizijska postaja v državi.

Ko pa gre za dostop do kanala izven Bolgarije, se boste verjetno borili. Vse to je zahvaljujoč skupnemu vprašanju, ki ga poznamo pod imenom geo-blokada. Na srečo obstajajo načini, s katerimi se lahko izognete tej težavi.

Torej, če želite izvedeti več o geo-blokadi in o gledanju Nove TV zunaj Bolgarije, preprosto preberite naprej in mi’Zajel bom vse, kar morate vedeti.

Kaj je geo blokiranje?

Geo-blokiranje je postopek, pri katerem je vaš dostop do vsebine omejen glede na vašo geografsko lokacijo. Veliko spletnih strani za pretakanje videoposnetkov to uporablja za omejevanje občinstva, običajno za namene licenciranja. V bistvu bo spletno mesto ali storitev, do katere poskušate dostopati, vedelo, da imate sedež zunaj države, saj bo z vašega naslova IP vedel vašo lokacijo.

Na srečo obstaja način, kako se lahko izognete geo-blokadi. Ti’Natančno bom izvedel, kako to storiti pozneje v članku. Ampak najprej, to’je čas, da odkrijete več o gledanju Nove TV v spletu.

Kako gledati Novo TV

Kot smo že omenili, je bila Nova TV prva komercialna televizijska postaja v Bolgariji. Na spletu ga je mogoče gledati neposredno prek spletnega mesta Nova televizija, kar omogoča enostavno gledanje, ne glede na napravo, ki jo uporabljate.

Z leti se je Nova TV uveljavila kot glavni kanal v Bolgariji - s celo množico uspešnic, ki so na voljo za njene gledalce. Torej, zagotovo ne bi smeli’Ne smete zamuditi teh oddaj, ko ste zunaj države.

Če želite zagotoviti dostop do vsebin z omejenim dostopom do zemlje, ki so na voljo na Novi TV, boste morali uporabiti VPN in izbrati strežnik s sedežem v Bolgariji.

Nadaljujte z branjem, ko se poglobimo v razloge, zakaj bi morali dobiti VPN.

Zakaj potrebujete VPN

Potreba po VPN-ju je v zadnjih letih vse bolj očitna. Zaradi vse večjega števila hekerjev, ki želijo vdirati v vaše zasebne podatke, je nujno potrebno sprejeti ukrepe, potrebne za preprečevanje škode vaših osebnih podatkov.’s način.

Seveda bo trden internetni varnostni paket pomagal pri odstranjevanju zlonamerne programske opreme in virusov, vendar vaš IP naslov še vedno ostaja viden vsem. To pomeni, da lahko vlada in vaš ponudnik internetnih storitev natančno vidita, kaj počnete. Če vas ujamejo, da prenašate hudournike ali dostopate do avtorsko zaščitenega gradiva prek drugih dodatkov, kot so programi, kot je Kodi, se zlahka znajdete v vroči vodi.

Opozorilno pismo je pogosto prvi korak k izključitvi vašega dostopa do interneta. Ampak, nekateri posamezniki zatočišče’nisem imel toliko sreče - zaradi svoje spletne dejavnosti so prejeli zajetno denarno kazen. K sreči lahko VPN pomaga, da se to ne bi zgodilo. Poleg tega zagotavlja, da je vaš spletni promet šifriran, kar pomeni, da vaša gesla, osebni podatki in podatki o kreditni kartici ostanejo proč od oportunističnih tatov. V naslednjem razdelku bomo preučili nekaj najboljših VPN storitev, ki so na voljo na trgu.

Kateri VPN naj uporabim?

Pri izbiri storitve VPN, ki jo želite uporabiti, je na voljo veliko različnih možnosti. To lahko resnično oteži postopek odločanja. Na srečo vam bo ta razdelek pomagal izbrati pravo izbiro glede na vaše posebne potrebe.

Nadaljujte z branjem, ko podajamo svoje najboljše kravate, za katere VPN naj uporabimo.

1. Windscribe VPN

Logotip storitve VPN Windscribe Obiščite Windscribe

Pri tem ponudniku VPN imate na voljo dve možnosti. Najprej naj’s brezplačno različico. Z velikodušnimi 10 GB mesečnega dodatka je Windscribe Free zagotovo ena najboljših možnosti, ko gre za brezplačne storitve VPN. Veliko Windscribe’s tekmeci ponujajo veliko strožji dodatek. V tem pogledu ima Windscribe zagotovo prednost.

Medtem ko bi 10 GB običajno bilo več kot dovolj za uporabnike, ki redko brskajo po spletu, to’Z varnim lahko rečemo, da bi se redni uporabniki sploh znašli, ko dosežejo mejo. K sreči Windscribe ponuja tudi različico Pro, v kateri lahko uživate v neomejeni uporabi, uporabi več lokacij in drugih dodatnih ugodnosti.

Zato’Splača se razmisliti o nadgradnji na plačljivo storitev, če ustreza vašemu proračunu. Windscribe je na voljo že od samo 4,08 USD na mesec.

2. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je nedvomno eden najbolj priljubljenih ponudnikov VPN na svetu trenutno. Ponujate velike ugodnosti, kot so nadpovprečne hitrosti, izbira več kot 5.700 strežnikov v 60 državah in odlična varnost’se prepričajte, da dobite vrhunski izdelek za ceno, ki jo plačate. NordVPN je odličen tudi za pretakanje storitev, kar pomeni, da ste’Do kanalov, kot je Nova TV, boste lahko dostopali izven Bolgarije z lahkoto.

Slaba stran je, da tam’ni brezplačne različice, zato za redke uporabnike interneta to morda ni najbolj primerna izbira. Na drugi strani ima NordVPN 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Zato’Splača se razmisliti - še posebej, ker imajo na voljo pakete že od 3,49 USD na mesec.

3. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Zagotovo najbolje plačani ponudnik VPN, ki vam ga lahko izbirajo, ExpressVPN prihaja na vrh v VPN pregledih po spletu. To ni presenetljivo glede na ogromen seznam strežnikov, ki jih lahko izbirate, ter hitro in zanesljivo povezavo, ki jo omogoča.

V namene, kot so hudourništvo in Netflix, je ExpressVPN nedvomno ena najboljših storitev tam. Storitev lahko uporabljate v vseh svojih napravah in v primeru kakršnih koli težav obstaja 24 -7 podpora za klepet v živo. Vendar pa s premijsko storitvijo pogosto pride do stroškov premije.

ExpressVPN je na voljo že od 8,32 dolarja na mesec, kar je morda nekaterim predrago. Ampak, če spada v vaš proračun, je dobro razmisliti.

Zaključek

No, to je zaključek našega popolnega vodnika o gledanju Nove TV zunaj Bolgarije. Najboljši način za nadaljevanje je nedvomno uporaba VPN - vse kar morate storiti je, da se odločite, izberete strežnik v Bolgariji in se odpravite.!

Vsaka od naših priporočenih storitev VPN je odlična rešitev za rešitev vprašanja geo-blokade. Kmalu, ti’Uživali boste v svoji najljubši vsebini, ne glede na to, kje na svetu ste!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 44