Kako gledati modre krvi v spletu


Želite vedeti, kako gledati Modre krvi na spletu - čeprav ne’ne živiš v ZDA? Naš vodič vam bo pomagal, da to storite z minimalnimi težavami in časom. Ste se pripravljeni prepustiti strasti do tega izjemno priljubljenega in hitro premikajočega se policaja? Nato hitro preberite na zvok Reagana’s Tema…

O modri krvi

Prvič je bil predvajan leta 2010 in postavljen v New Yorku, Modre krvi je hit policaj, v katerem igra Tom Selleck kot newyorški policijski komisar Frank Reagan. Kot vodja družine Reagan nadzira dve generaciji policajev. Najstarejši sin Danny (igral ga je Donnie Wahlberg) je izkušeni detektiv in veteran iraške vojne. On’je ljubitelj uporabe neortodoksnih metod za reševanje kaznivih dejanj in pogosto dva koraka stran od globlje vode.

Erin (igra jo Bridget Moynahan) je edina ženska službenica kazenskega pregona, pomočnica okrožnega državnega tožilca in pomirjujoča krmarica svojemu vročeglavemu bratu. Jamie (Will Estes), najmlajši, je pred kratkim diplomiral na pravo Harvarda in je nedvomna družina ‘zlati deček’ - odreči se bleščeči prihodnosti korporativnega prava, da bi postal sam policist. Tako obetaven je mladi borec za kriminal, ki ga je’so celo prosili, da sodelujejo v prikriti operaciji, ki je celo Frank isn’t stranka do.

Ubežni zadetek

Oddaja je tako hit, da je zaživela že 185 epizod, pravice CBS pa ima v lasti. Do danes je bilo devet sezon, septembra pa je bila premierna serija ZDA. Oboževalci so hrepeneli po žgečkljivem realizmu šova’s postavitvami lokacij in vznemirljivimi ploskvami, ki še vedno uspevajo biti primerne za mlajše gledalce.

Vsaka epizoda prevzame nov primer ali zločin in skoraj vedno vključuje razpredelnico za večerjo o zapletenosti spoštovanja zakona. Poleg gledanja kriminala se epizode poglobijo v vsakega od posameznih likov in njihovih odnosov ter ustvarijo živahno mrežo karakterizacij in začrtanih linij, s katerimi so oboževalci prikovani!

Kako gledati modre krvi v spletu

Želite vedeti, kako gledati Modre krvi na spletu? Brez prave tehnike pomaga, da se nahaja v ZDA! Obstaja več načinov za gledanje Modre krvi v Združenem kraljestvu, vendar so vse plačane za naslednje možnosti:

 1. Amazon Prime in iTunes

V Veliki Britaniji lahko v Amazon Prime kupujete in gledate posamezne epizode ali serije prek spleta. Posamezna serija stane od 22,99 do 29,99 funtov - in vi’Podobne cene boste našli tudi na iTunes. Posamezne epizode stanejo 2,49 funtov za vsako.

 1. Nebo

Lahko tudi gledate Modre krvi z Skyom prek svojega kanala Sky Atlantic. Sky ponuja različne ponudbe, vendar pričakujte, da boste za začetno promocijsko obdobje plačevali približno 30 funtov na mesec.

 1. Zdaj TV

Lahko se tudi ujamete v sezoni 9 Modre krvi na televiziji Zdaj, ampak to’s trenutno ni mogoče videti prejšnje serije. Zdaj televizijski paketi stanejo približno 6,99 funtov na mesec.

Vprašanje: geo blokiranje

Zdaj, Modre krvi je v ZDA prikazan na CBS All Access. Kanal - najbolj priljubljen v Ameriki - ima vtičnik in aplikacijo Amazon Prime, vendar to’trenutno ni na voljo v Veliki Britaniji, le v ZDA in Kanadi. Obstajajo načrti, da bi se ta uvedel po vsem svetu, vendar je trenutno edini način, da do njega dostopate prek Združenega kraljestva prek tehnologije za preprečevanje geo-blokiranja, kot je VPN.

To je zato, ker DZS določa IP naslove strank, ki jih poskušajo gledati Modre krvi za zagotovitev, da imajo sedež v ZDA. Če je za naslov IP prikazan UK, ali drugo državo, se prikaže sporočilo o napaki in ne morete uživati ​​vsebine prek požarnega zidu.

Don’ne skrbite - če ste’še vedno želim izvedeti, kako gledati Modre krvi prek spleta in ne da bi se morali naročiti na digitalni kanal ali plačevati epizod, lahko to storite tako, da izberete pravega ponudnika VPN.

Zakaj je potreben VPN?

VPN ima dve glavni stvari za ohranjanje varnosti in anonimnosti, ko želite vedeti, kako gledati Modre krvi na spletu.

 1. Ponuja zasebni digitalni ‘predor’ med vašo napravo in strežnikom, s katerim se povezujete, kar vam omogoča ogled vsebine z omejenim dostopom.
 2. Šifrira podatke, ki jih pošljete v ‘predor’ tako da je dvojno varen pred vsemi hekerji.

V primeru, da premagate težavo z geo blokiranjem, vam omogoča tudi prikrivanje svoje lokacije, tako da lahko nastavite svoj IP naslov tako, da je v ZDA ali Kanadi.

CBS vas bo nato prepoznal kot zakonitega gledalca v ZDA in vam nato omogočil ogled Modre krvi prek vaše storitve VPN na enak način, kot bi to storil katerikoli gledalec v ZDA.

Druge ugodnosti storitve VPN

Poleg tega, da premagate geo-blok z lokacijsko masko, lahko uživate dodatne ugodnosti, če za svoje spletne aktivnosti uporabljate VPN. Na primer:

 • Ostanite anonimni v spletu
 • Naj bo naložena internetna vsebina zasebna
 • Obhodite katero koli obliko bloka ali cenzure
 • Uporabite začasne naslove IP - o čemer bomo podrobneje govorili v drugem blogu
 • Varno uporabljajte javni wifi
 • Skrivanje svoje brskalne dejavnosti iz lokalnih omrežij ali ponudnika internetnih storitev
 • Varno delite datoteke

Katere ponudnike VPN priporočamo

Na trgu je ogromno ponudnikov VPN in vsi ponujajo nekaj drugačnega. Naše priporočene izbire so:

ExpressVPN, ki ponuja celoten paket takojšnje nastavitve, najvišje varnosti in velikih hitrosti. Ima nekoliko višjo cenovno ceno kot drugi ponudniki na trgu, a po našem mnenju sta ponudba - in storitev - vredni tega.

NordVPN ponuja 1800+ hitrih strežnikov v ZDA. Lahko imate tudi 6 hkratnih povezav na račun. Še bolje, NordVPN ne’ne hranite nobenih dnevnikov, zato bo vaša zasebnost popolnoma ohranjena.

CyberGhost se nekoliko razlikuje od vašega običajnega VPN-ja. Omogoča vam izbiro strežnikov po državi in ​​tudi po funkcijah. Tako lahko izberete najboljši strežnik za pretakanje omejene vsebine DZS in ohranite zasebnost med ogledom Modre krvi prosto. Obstaja tudi odlična varnost in funkcije, kot so blokiranje oglasov in zlonamerne programske opreme.

Kako nastaviti svoj VPN

Enkrat ti’Če ste izbrali storitev VPN, vam bo ponudnik povedal, kako naj nastavite in zaženete. Mnogi zdaj uporabljajo aplikacijo, ki vam omogoča, da samodejno izberete strežnik v vaši državi, preden napravo priključite nanj, da začnete gledati. Običajni postopek bo deloval v skladu s temi:

 1. Ti’Prijavite se za izbrano storitev VPN
 2. Ti’Ustvaril bom zasebni uporabniški račun VPN
 3. Prenesite aplikacijo in jo uporabite v napravi, na kateri želite gledati Blue Bloods prek CBS
 4. Zaženite ga in izberite ameriški strežnik, da bo vaša povezava premagala geoblok kanala
 5. Ta začasni naslov IP uporabite kot lokacijsko masko
 6. Obiščite CBS All Access in izberite svojo epizodo Modre krvi!

In to’je to! Ti’Zdaj si lahko ogledam prosto Modre krvi v prostem času.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1