Kako gledati MasterChef Australia v spletu od kjer koli na svetu


Vsako leto na tisoče oseb razstavlja svoje kuharske spretnosti z Avstralijo in ostalim svetom zaradi zavidljivega položaja MasterChef Australia. MasterChef Australia je avstralska različica britanskega MasterChefa in je skozi leta služil kot izhodišče za profesionalno kuharsko kariero tekmovalcev in zmagovalcev šova..

Na tisoče ljudi je na avdiciji pri treh sodniških sestankih, iz katerih je izbranih 50 polfinalistov, ki nadaljujejo v živo. Skozi čustva, napetost in pritisk izhaja zmagovalec, ki dobi objavo kuharske knjige in osvoji 250.000 dolarjev. MasterChef Australia se je prvič predvajal leta 2009 in postal priljubljen za oboževalce po vsem svetu. Network Ten ima ekskluzivne pravice do oddaje, oboževalci v Avstraliji pa si lahko od nedelje do četrtka vsak teden ogledajo epizode v živo. Ten Play je partner podjetja MasterChef iz Avstrije na zahtevo. Do Ten Playa pa lahko dostopajo le gledalci v Avstraliji.

Ko oboževalci zunaj Avstralije poskusijo dostopati do MasterChef Australia na Ten Playu, dobijo sporočilo o napaki, ki se glasi, “Ta video v tem zemljepisu trenutno ni na voljo”. To sporočilo o napaki se pojavi, ker algoritmi Ten Play opazijo, da vaš IP naslov ni iz Avstralije, zato prikaže to sporočilo o napaki.

Verjamemo, da bi moral biti vsem omogočen dostop do zabave, ki si jo želijo, ne glede na lokacijo, vendar pravice distribucije MasterChef Australia pravijo drugače. Vendar smo razvili metode, v katerih lahko predvajate tok ne glede na to, kje ste.

Kako gledati MasterChef Australia v spletu brezplačno zunaj Avstralije

Ugotovili smo že, da je Ten Play spletni kanal, na katerem lahko Avstralci gledajo MasterChef Australia v spletu. Zdaj bomo delili podrobnosti o tem, kako oboževalci zunaj Avstralije lahko prenašajo epizode v živo v najboljši avstralski kuharski oddaji.

Geo-omejitev osebam s tujimi naslovi IP onemogoča dostop do vsebin iz določenih delov sveta, in to bi lahko segalo od zabavnih vsebin do študijskih gradiv. Z VPN lahko svoj IP naslov spremeni v državo, kjer je dostop dovoljen. VPN-ji zagotavljajo več naslovov IP in strežnikov za dosego tega cilja.

Ko ugotovite, da lahko IP naslov svoje naprave spremenite v avstralski IP naslov z VPN, vam zdaj predstavljamo nekaj VPN-jev, ki so pri tem učinkoviti. Čeprav je na trgu trenutno veliko VPN-jev, niso učinkoviti pri nalogah, kot je deblokiranje vsebine Ten Play. Žal smo našli te VPN-je in zagotovljen vam je neprekinjen dostop do vaših najljubših oddaj na Ten Play od koder koli na svetu.

1. BulletVPN

Logotip storitve BulletVPN Obiščite BulletVPN

BulletVPN uporabnikom ponuja strežnike v približno 19 državah. S sedežem v Estoniji ima BulletVPN strežnike v državah, kot so Avstralija, Brazilija, ZDA, Nemčija in Francija. Uporabnikom BulletVPN je zagotovljena tudi neomejena pasovna širina. BulletVPN svojim uporabnikom ponuja standardne protokole, kot je OpenVPN, ki ima najsodobnejše funkcije varnosti in zasebnosti.

Druge pomembne značilnosti BulletVPN vključujejo njegovo združljivost z napravami, ki jih poganjajo različni operacijski sistemi. Ti operacijski sistemi vključujejo Android, Mac, iOS in Windows. BulletVPN ima tudi pravilnik brez dnevnika. Ta storitev VPN s sedežem v Estoniji ponuja enega najboljših sistemov cen na današnjem trgu, ki vključuje 30-dnevno ponudbo garancije za vračilo denarja.

2. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite Astrill VPN

Astrill VPN ima strežnike v več kot 320 državah sveta in uporabnikom ponuja hitro povezavo, pa tudi varnostne funkcije, kot je stikalo kill. Preklopno stikalo je nujna funkcija, ki jo ponujajo najboljši VPN-ji za zagotovitev uporabnikov’ dejavnosti nikoli niso izpostavljene, ko je povezava izgubljena.
Astrill VPN ima 320+ strežnikov, uporabniki pa lahko hkrati povežejo do pet naprav.

Programska oprema je tudi združljiva z različnimi operacijskimi sistemi in ima pripravljeno podporo za stranke prek LiveChat-a, telefona, e-pošte in Skype-a. Astrill VPN ponuja protokole, kot sta OpenVPN in OpenWeb.

Astrill VPN poleg odklepanja geo-omejitve vsebine Ten Play uporabnikom omogoča tudi dostop do geo-omejene vsebine na Netflixu. Uporabniki Astrill VPN lahko hkrati povežejo do 5 naprav. Astrill VPN zagotavlja odlično šifriranje, celo mimo by the Great Firewall of China.

3. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN ponuja funkcije, ki bi jih lahko označili kot preveč dobre, da bi bile resnične. Te funkcije vključujejo stikalo za uničenje, ki je nujna varnostna funkcija, ki jo ponujajo samo najboljši VPN-ji. Ta VPN ponuja tudi nekaj najboljših protokolov, kot sta OpenVPN in IPSec. NordVPN uporabnikom ponuja tudi več kot 5.700 strežnikov, ki so razširjeni v 58+ državah.

Omeniti velja tudi, da NordVPN odblokira pomembne platforme, kot je Netflix, in omogoča povezavo kar šestih naprav hkrati. Uporabniki NordVPN-a so pohvalili tudi njegovo 24/7 podporo strankam in enostavnost uporabe. NordVPN je mogoče izvajati tudi v napravah, ki jih poganjajo različni operacijski sistemi, od pametnih televizorjev do pametnih telefonov Android. Omeniti moramo tudi, da NordVPN ohranja svoje uporabnike’ dejavnosti, ki so popolnoma anonimne s svojo no-log politiko. Impresiven je tudi sistem cen NordVPN, ki je eden najboljših na trgu.

Končne misli

Če želite MasterChef Australia pretakati izven Avstralije, potrebujete VPN, ki je učinkovit kot kateri koli od zgoraj omenjenih treh. Pred naročnino morate potrditi, da bo zasebno zasebno omrežje lahko deblokiralo vsebino Ten Play.

Po naročilu na VPN obiščite Ten Play z avstralskega strežnika. V zasebnih omrežjih VPN imajo običajno več strežnikov v določeni državi. Če ti’Če niste prepričani o najboljšem avstralskem strežniku VPN, lahko vprašate skupino za pomoč strankam. Nekatere strežnike bi lahko posebej prilagodili določenim platformam. Takoj, ko boste obiskali Ten Play z avstralskim strežnikom, boste lahko v živo spremljali epizode MasterChef Australia v živo.

Če povzamemo, ali ste avstralski izseljenec ali nekdo, ki se vam zdi, da je avstralska zabava še posebej privlačna, za ogled MasterChef Australia boste potrebovali VPN. Izpostavili smo nekaj najboljših VPN, ki lahko služijo temu namenu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 25