Kako gledati Made in Chelsea v spletu


Zdaj v svoji 17. sezoni, Izdelano v Chelseaju trdno leži v srcih dobro več kot milijon rednih gledalcev. S svojo osredotočenostjo na senzacionalno ljubezensko življenje bogatih tisočletnikov v zahodnem Londonu je televizijska serija strukturirane resničnosti postala britansko ime v Veliki Britaniji, kjer jo redno predvajajo na E4.

V dobi pretakanja se mnogi oboževalci lahko zanesejo na sposobnost dohitevanja vseh epizod, ki so jih morda zamudili. To je še posebej pomembno za tiste, ki so trenutno zunaj Združenega kraljestva in, povsem razumljivo, ne želijo izpustiti svoje najljubše TV-oddaje.

Zadnja premiera je bila premierno prikazana 25. marca 2019, Izdelano v Chelseaju sezona je spet pri nas. Za tiste, ki med prvotno oddajo ne morejo ujeti vsake epizode, ne’t skrbi: tukaj’s temeljnim premazom za gledanje Izdelano v Chelseaju na spletu.

Kje je Izdelano v Chelseaju na voljo za pretakanje?

Po začetni oddaji, Izdelano v Chelseaju je dodan na Channel 4’s platformo za video na zahtevo, All 4 (prej znan kot 4oD). Vse 4 so v Združenem kraljestvu brezplačno za ogled pod pogojem, da imate TV licenco, ki stane približno 197 $ na leto.

Izdelano v Chelseaju je na voljo tudi prek pretočne storitve z imenom Hayu, ki je specializirana za resničnostne TV serije. Hayu stane približno 6,55 $ na mesec za naročnino in je na voljo za ogled v naslednjih državah:

  • Združeno kraljestvo
  • Irska
  • Avstralija
  • Danska
  • Švedska
  • Norveška
  • Finska
  • Nizozemska
  • Belgija
  • Luksemburg

Če ti’v Italiji, si lahko ogledate Izdelano v Chelseaju prek NOW TV, ki je partner s Hayu naročnino (NOW TV je na voljo tudi v Veliki Britaniji in na Irskem). Ta storitev je nekoliko dražja in trenutno je cena 8,99 $ na mesec.

Britanski gledalci morda ne bodo želeli plačati za nekaj, do česar lahko dostopajo brezplačno, vendar koristijo tok Izdelano v Chelseaju prek Hayu ali NOW TV je, da ne prikazujejo oglasov, medtem ko vsi 4 prikazujejo tri ali štiri oglase na različnih točkah skozi epizode. (Prav tako ne potrebujete dovoljenja za TV za Hayu ali NOW TV!)

Lahko gledam Izdelano v Chelseaju izven teh regij?

Žal ne. Vsebina, gostovana na All 4 in Hayu, je licencirana samo za regije, v katerih je njihova storitev aktivna, zato storitve uporabljajo geo blokiranje, da se zagotovi, da vsebina ne more biti dostopna z območja, ki nimajo dovoljenja.

Če načrtujete potovanje v tujino in želite ostati na poti Izdelano v Chelseaju medtem ko ti’Ponovno, vsi 4 imajo možnost nalaganja vsebine za ogled brez povezave.

Vendar tega ne morete storiti s prihajajočimi epizodami, tako da če se epizoda predvaja med vami’spet stran, ti’Ne boste si ga mogli ogledati, dokler vas’spet v Veliki Britaniji.

Tega si seveda nihče ne želi; če ti’tam že dlje časa, tam’Toliko drugega televizorja, da vas bo doletelo tudi, ko boste prišli domov!

Ena najboljših rešitev tega vprašanja je uporaba virtualnega zasebnega omrežja (VPN). Pustiti’Oglejte si, kaj je to tako super za pretakanje Izdelano v Chelseaju zunaj dovoljenih con za pretočne storitve.

Zakaj uporabljati VPN?

VPN preusmeri vaš promet prek oddaljenega strežnika, ki prikrije vaš resnični naslov IP in naredi, da vam spletna mesta verjamejo’ste na drugem mestu kot tisti, ki ste ga’si res v.

Ponudniki VPN uporabljajo veliko floto strežnikov za to delo. Ti strežniki bodo nameščeni na različnih lokacijah po svetu, kar omogoča uporabniku, da izbere in izbere svojo lokacijo.

Za dostop do vseh 4 bi na primer izbrali strežnik, ki se nahaja v Veliki Britaniji, da bi zaobšli storitev’s samo omejitve v Združenem kraljestvu.

Enkrat ti’Potem ko ponudnik VPN-ja nato kodira kanal, da skrije vaše dejstvo’ponovno uporabljate proxy. To je zato, ker storitve z omejenimi licencami, kot so All 4, ne želijo, da nihče dostopa do njihove vsebine s ponarejanjem svoje lokacije; navsezadnje to še vedno pomeni kršitev dovoljenja.

Vendar so storitve pretakanja pametnejše od tega. Številni ponudniki VPN na svojih strežnikih uporabljajo skupne naslove IP, kar pomeni, da lahko več uporabnikov dobi dostop do istega naslova. Ko se to zgodi, bodo storitve pretakanja blokirale ta naslov IP, zaradi česar je neuporaben.

Kot tak’je vredno poznati pravo VPN, ki jo uporabite za gledanje Izdelano v Chelseaju v tujini, torej tukaj’s priročen seznam najboljših možnosti.

1. NordVPN - najboljša izbira

NordVPN - logotip najboljše izbire storitev Obiščite NordVPN

NordVPN je eden najbolj znanih ponudnikov VPN na trgu. Deloma je to posledica njegove kombinacije konkurenčnih cen, velike hitrosti, enostavnosti uporabe in kar je najpomembneje zaradi naših pomislekov, velikega števila strežnikov, zaradi česar je še posebej veliko za hudournike ali pretakanje.

Medtem ko večinoma uporablja skupne naslove IP, NordVPN nenehno dodaja nove strežnike in jih ima do zdaj več kot 5.700. Ker jih je skoraj 700 v Veliki Britaniji - obstaja nenehno drug strežnik, ki bi poskusil, če je katero od njih zaznala in blokirala vaša storitev pretakanja, ki jo izberete.

Če ne’toda vseeno lahko izkoristite to priložnost, vendar lahko vedno rezervirate namenski IP naslov UK, ki bo postal samo vaš in vaš. Zaradi tega ne bo mogoče, da storitve pretakanja opazijo, da vas’ponovno dostopajo do njihovega spletnega mesta prek VPN-ja.

To seveda pride po ceni; cena namenskega IP-naslova znaša približno 5,90 $ na mesec, kar velja poleg NordVPN-a’s običajno začetno ceno 3,49 USD / mesec. Kljub temu to ostaja ena najcenejših možnosti na trgu danes.

2. Astrill VPN - najhitrejša izbira

Astrill VPN - logotip storitve najhitrejše izbire

NordVPN ni pretirano povezan s hitrostmi povezave, a nič v primerjavi z Astrill VPN, ki je danes med najhitrejšimi ponudniki na trgu..

Kar lahko uporabnike sprva alarmira, je izklicna cena. Astrill je precej drag ponudnik VPN; načrti se začnejo pri 10,00 USD na mesec, in to’s dodatnih 5,00 $ poleg tega, če želite kupiti namenski IP.

In res, ti’boste potrebovali ta namenski IP, ker Astrill’Zaradi manjše flote strežnikov je težje prepričati pretočna mesta’t VPN. Z namenskim IP pa tam’ne preprečuje uživanja Izdelano v Chelseaju ‘do svojega srca’s vsebino.

Če ti’poskušam ugotoviti, kako gledati Izdelano v Chelseaju brez kakršnih koli tveganj, da bi prišlo do napak, puferja ali povezav, potem je Astrill dober.

3. Ivacy VPN - izbira proračuna

Ivacy VPN - logotip storitve izbire proračuna Obiščite Ivacy VPN

Medtem ko lahko več konkurenčnih konkurentov, kot je Astrill VPN, na splošno zagotavljajo najboljše hitrosti, Ivacy VPN še vedno lahko zaupate pretakanju zaradi dobro optimiziranih strežnikov in namenskega IP paketa, ki je zmagal’ne bo stalo niti roke in noge.

Dejansko se osnovni paket Ivacy začne pri približno 0,99 USD / mesec, dodatna namenska funkcija IP pa je dodatnih 1,99 USD na mesec. Ta dva paketa skupaj staneta le malo več kot NordVPN’s izhodiščno ceno!

S svojimi hitrostmi in zmogljivostmi pretakanja - in tudi brez namenskega IP-ja’s splošno zanesljiv - Ivacy je odlično orodje za spremljanje Izdelano v Chelseaju medtem ko ti’ponovno v tujini.

To je’je tudi eden najbolj lahkih, uporabnikom prijaznih ponudnikov VPN na trgu, tako da’je še posebej trdna izbira, če ga zaradi tega preprosto potrebujete.

Povzetek

Upajmo, da ste do zdaj’Vse bom pripravljen na svoje znanje o gledanju Izdelano v Chelseaju na spletu in ti’Nikoli ne bom zamudil epizode, ko boste vi’spet potujete zunaj Združenega kraljestva

Ko je vse povedano in storjeno, mi’d definitivno priporočam NordVPN kot najboljši vsestranski igralec, vendar so vse tri izbire, ki so tukaj vključene, odlična orodja, s katerimi lahko sledite Izdelano v Chelseaju ne glede na vse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 13