Kako gledati M6 zunaj Francije


Če prihajate ali živite v Franciji, ste se morda navadili gledati M6, tretji najbolj gledani televizijski kanal v državi. Serije, kot so Papa ou Maman, La Faute in Quantico, so nekatere izmed priljubljenih odločitev v Franciji, ki si jih lahko ogledate na M6.

Mislili bi, da se lahko preprosto prijavite s svojimi poverilnicami v M6 in začnete gledati od koder koli, navsezadnje je internet. Vendar pa žal stvari niso’t kot naravnost. Če to poskusite izven Francije, boste zasledili moteče sporočilo, da ne smete gledati oddaj z vaše lokacije.

Zdaj, ko je internet prevzel svet, večino zagotovljene svobode jemljemo za samoumevno. Predstavljamo si, da internet omogoča dostop do katere koli vsebine od kjer koli in kadar koli. Ta ideja je žal napačna.

Morda ste že prej naleteli na regionalne omejitve v internetu. Lahko so zelo frustrirajoče, še posebej, če ste izseljenec, ki poskuša biti na tekočem s svojimi najljubšimi oddajami ali spremljate lokalne novice s kanala, ki ste ga uporabljali prej. Enako velja za enkratne popotnike ali ljudi, ki nenehno skačejo od kraja do kraja. Ali pa vas iz nekega razloga samo zanima, če gledate določene televizijske kanale iz drugih držav, da bi bolje razumeli njihovo kulturo ali vadili njihov jezik. Ne drži’Ne glede na to, kaj se zgodi, je zelo moteče, če se soočimo z vsebinsko diskriminacijo zaradi svoje lokacije.

Podjetja uporabljajo tehnologijo, imenovano geo-blokado, iz različnih razlogov. Večinoma so povezani s svojimi dobički ali licenčnimi pogodbami. To nadaljujejo, ker ni izrecnih zakonov ali predpisov, ki bi nasprotovali uporabi geo-blokade.

Kako deluje geo blokiranje?

Vsak računalnik v internetu ima naslovno številko IP ali IP protokola. Vsakič, ko računalnik zahteva vsebino od strežnika, strežnik prejme zahtevo in IP naslov, od kod prihaja. IP strežniki so razdeljeni lokalnim strežnikom in ti strežniki jih dodelijo svojim strankam. Za določitev računalnika lahko uporabite naslov IP’s lokacijo. Veliko baz podatkov IP naslove povezuje s prvotnimi lokacijami, podjetja pa jih lahko uporabijo za sestavljanje seznamov IP za vsako vsebino, ki je blokirana.

Ali obstaja način za geo blokiranje?

Najboljši način za izogibanje geo-blokadi je uporaba VPN ali virtualnega zasebnega omrežja. VPN usmeri vaš promet na strežnik, ki se nahaja v državi, ki jo izberete. Lahko jih namestite na pametne telefone, tablične računalnike in samo katero koli mobilno napravo. Nekateri od ponudnikov imajo tudi možnost namestitve na usmerjevalnik. Ta vodnik vas bo vodil skozi postopek iskanja najboljšega VPN-ja, namestitve in na koncu, kako gledati M6 zunaj Francije.

1. korak - Izbira VPN-ja

V spletu je veliko primernih VPN storitev za gledanje tujih kanalov. Nadaljujte z branjem za dodatne informacije o naših priporočilih. Ena od bistvenih lastnosti, ki jo mora imeti VPN, je možnost izbire lokacije strežnika, ker potrebujete IP iz Francije. Na srečo ima večina storitev že na voljo to možnost za najbolj enostavno izbiro načrta.

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN ima odličen ugled, ker ponuja dosledno in stabilno storitev, ki je ena najbolj učinkovitih možnosti, ko potrebujete močno šifriranje in zaščito. V državah, kot sta Kitajska in Iran, le malo ponudnikov VPN lahko preseže skeniranje cenzure. Na Kitajskem se vlada nenehno trudi, da bi blokirala večino VPN povezav, vendar je ExpressVPN ta nadzor vedno mogel premagati..

ExpressVPN ponuja tudi izjemno podporo za stranke, neomejeno pasovno širino, hitre in stabilne povezave, ki jim ploskajo uporabniki, zaradi česar je zelo vredna svoje cene in najboljša izbira po našem mnenju..

Če se želite naučiti, kako konkretno gledati M6, potrebujete VPN. Ta možnost ponuja toliko različnih IP-možnosti, da lahko predvajate katero koli tujo televizijo s skoraj kjer koli na svetu. Če torej želite širše možnosti, upoštevajte ExpressVPN kot eno.

2. IPVanish

IPVanish logotip storitve Obiščite IPVanish

Druga odlična možnost - cenovno ugodnejša od Express in za francoske uporabnike dokaj učinkovita je IPVanish. Ta ponudnik ima vse potrebne varnostne in zasebne funkcije, hkrati pa ponuja 26 različnih možnosti strežnika samo v Franciji, vse v Parizu. Aplikacija vam omogoča preklapljanje med strežniki in vedno izbiranje najhitrejšega.

3. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

CyberGhost je vse bolj priljubljena storitev VPN z uporabniku prijaznim vmesnikom, široko geografsko razporeditvijo strežnikov in nekaterimi drugimi funkcijami, ki so koristne za dodatno varnost, na primer blokiranje oglasov, sledilcev in zlonamernih spletnih mest. V Franciji ponuja 97 strežnikov - 8 v Marseillu, preostali pa v Parizu.

Druga velika prednost CyberGhosta je možnost plačila z Bitcoinom, kar doda dodatno plast anonimnosti. Prav tako se ni potrebno registrirati s svojim dejanskim imenom ali podrobnostmi. Če ste pripravljeni poskusiti, preden se odločite, vam bo ta ponudnik storitev dovolil testiranje 7 dni, ne da bi zahteval podrobnosti vaše kreditne kartice vnaprej in vam dal dovolj časa za odločitev.

4. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je še ena odlična možnost, ki ponuja veliko bistvenih orodij. Med njimi je Double VPN, ki dvakrat šifrira vaš promet, zaradi česar ga praktično ni mogoče razvozlati. Prav tako ima vojaško šifriranje in ničelne dnevnike.

V 60 državah lahko izbirate med 5.700 in več strežniki. Več strežnikov pomeni manjšo obremenitev in boljšo povezavo’s večjo verjetnost, da lahko v bližini najdete strežnik. Samo v Franciji imate na voljo 200+ različnih možnosti strežnika za izbiro naslovov IP.

NordVPN je odlična možnost za uporabo skoraj kjer koli. Običajno lahko zelo varno omrežje izgubi točke v hitrosti, vendar je ta VPN dovolj hiter za gledanje M6, razen če imate slabo internetno povezavo.

2. korak - Registrirajte se in prijavite se na spletno mesto 6play

Po nastavitvi VPN-ja bi morali izbrati francoski strežnik in nadaljevati, kot da bi bil prebivalec Francije, ki je gledal svoje oddaje iz Francije. Pojdite na spletno mesto 6play, registrirajte se in se prijavite s svojimi poverilnicami. Vprašali vas bomo za poštno številko, zato morate v Franciji navesti naključno.

Zdaj ste pripravljeni in uživate v svojih najljubših oddajah!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =