Kako gledati HGTV zunaj Kanade in ZDA


HGTV (Domov) & Vrtna televizija) je v lasti večnacionalne družine Discovery kabelskih in satelitskih televizijskih kanalov, v ZDA in Kanadi pa jih spremlja veliko. Zakaj? No, to je všeč vsem, ki jih zanima izboljšanje stanovanja in lastnina - ki ponavadi vključuje velike dele prebivalstva po vsem svetu..

Tam’je ena težava: odgovor na to, kako gledati HGTV, je zapleten v podjetju’s uporabo “geo blokiranje” - omejevanje dostopa do tistih znotraj Kanade in ZDA. A kot ste morda uganili, imamo rešitev. Preberite nadaljevanje in odkrijte, kako obiti bloke, zaradi katerih HGTV ni dosegljiv.

Kakšne vsebine boste našli na HGTV?

HGTV je specializiran za oblikovanje izvirnih programov, tematskih po domovih in vrtovih, običajno s praktično usmeritvijo. Tako so ponavadi priročni za ljubitelje domačih izdelkov in ljudi, ki radi eksperimentirajo s svojimi zadnjimi vrtovi.

Vendar pa kratek odhod nekaterih kanalov’Najbolj priljubljena oddaja kaže, da imajo njeni programi širšo privlačnost kot ljudje, ki morajo razširiti svoje garaže:

 • Flip or Flop - ta kultna oddaja, v kateri sta sodelovala nekdanja moža in žena Tarek in Christina El Moussa, spremlja nepremičninske agente, ko poskušajo krmariti po zapletenih poslovnih razmerah v Kaliforniji po finančni nesreči leta 2008..
 • Všeč mi je ali ga naštej - kanadska oddaja Love it or List V njej so pari, ki se morajo odločiti: ali se bodo držali svojega trenutnega doma ali izbrali novega, ki bolje ustreza njihovim potrebam.
 • Rehab odvisnika - nič skupnega z okrevanjem od odvisnosti od drog, Rehab odvisnika, ki ga gosti Nicole Curtis, je pravzaprav zanimiva oddaja o tem, kako obnoviti zgodovinske lastnosti, namesto da bi jih podrli.
 • Beachfront Bargain Hunters - čisti eskapizem, Beachfront Bargain Hunters sledi družinam, ko poskušajo najti obalne nepremičnine v ZDA - običajno s tesnimi proračuni in zelo posebnimi zahtevami.

Kaj’s težavo pri gledanju HGTV po vsem svetu?

Geoblocking

Kot vidite, večina oddaj, prikazanih na HGTV, temelji na nakupu ali prenovi domov, kar je marsikdo od nas, na katerega se lahko nanašajo. Toda kot mi’opozorimo, da je dostop do HGTV zunaj ZDA in Kanade zelo težaven.

To’s, ker lastniki kanala rutinsko upravljajo tako imenovane “geo-bloke.” Te digitalne ovire omejujejo dostop do spletne televizije in filmov ljudem na določenih lokacijah. Običajno se uporabljajo za segmentiranje občinstva za povečanje dobička in zaščito interesov imetnikov digitalnih pravic. Toda z vidika navadnih televizijskih oboževalcev so resnično moteče.

Geobloki so ponavadi povezani z večnacionalnimi behemoti, kot je Netflix, toda celo razmeroma ponižni ponudniki vsebine, kot je HGTV, postanejo zasvojeni z njimi. To povzroča težave Američanom in Kanadčanom, ki morajo živeti v tujini in želijo dohiteti svoje najljubše oddaje HGTV, pa tudi ljudem po vsem svetu, ki želijo uživati ​​v nekaterih programih nepremičnin v ZDA.

Toda vse ni izgubljeno. Rešitve za vaše zabave glede zabave so blizu. Torej, preberi, če že’bi se rad naučil gledati HGTV zunaj Kanade in ZDA. To lahko stori kdor koli in zahteva zelo malo tehničnega znanja - za razliko od kopiranja mojster graditeljev v Rehab Addict.

Kako gledati HGTV zunaj Severne Amerike: priročnik za oboževalce za izboljšanje doma

Da bi lahko gledali HGTV zunaj svojih osrednjih severnoameriških trgov, morajo gledalci najti načine, kako obiti podjetje’s blokiranje zemlje. To je’je tako enostavno kot to. Na srečo obstaja nekaj načinov: virtualna zasebna omrežja (VPN) in pooblaščenci.

Po našem mnenju so VPN-ji najboljša možnost. Tako pooblaščenci kot VPN delujejo tako, da anonimizirajo vaš IP naslov in šifrirajo promet, vendar VPN pokrivajo vsak paket podatkov, ki zapusti vaš sistem, medtem ko so proxyji veliko bolj omejeni.

VPN-ji niso’t težko vzpostaviti s HGTV. Tukaj’kako to storiti:

 1. Raziščite možnosti VPN - izbira pravega VPN je najpomembnejši del postopka. Ko ti’Če ponovno odblokirate storitve pretakanja, pojdite za podjetja, ki imajo zanesljive izkušnje pri ravnanju s storitvami za pretakanje, kot je Netflix (glejte spodaj za nekaj priporočil). In prednostno določite tudi hitrost in izbiro strežnika. V idealnem primeru izberite VPN s čim več ameriških in kanadskih strežnikov, kot ste vi’Odblokirali boste severnoameriška oddajna mesta in potrebovali boste ameriški ali kanadski IP naslov.
 2. Poiščite primeren paket - vsi ne smejo kupiti celoletne naročnine VPN za ogled vsebine, ki jo imajo radi. Če ti’Če v tujino potujete le nekaj tednov, bodo kratkoročni VPN paketi bolj smiselni. Enako velja, če imate določeno serijo, ki jo imate’bi rad dohitel. In večina dobrih VPN-jev je prilagodljiva glede svojih naročnin. Don’se ne zavežete v plačilni paket, ki ne’ne bom delal zate.
 3. Prenesite odjemalec VPN - izberite ponudnika, ki ustreza vašim napravam. Če imate pametni telefon in prenosnik, ne pozabite poiskati VPN, ki skrbi za več naprav. Tako lahko gledate HGTV s telefonom na poti in doma prek računalnika.
 4. Izberite strežnik in se prijavite - ko je prenos končan, sprožite odjemalca VPN in vnesite svoje podatke za prijavo. Zdaj izberite strežnik v Severni Ameriki, ki ima ugledno hitrost, in pritisnite gumb za povezavo. V trenutku bo vaš promet preusmerjen prek tega strežnika. Kar se tiče HGTV-ja, boste potem videti kot ameriški ali kanadski prebivalec.
 5. Pojdite na spletno mesto za pretakanje HGTV in uživajte v oddajah, ki jih želite gledati.

Izberite popoln VPN za dostop do HGTV

Najboljši VPN za pretakanje

Verjetno lahko to poveš’ni zapleten postopek. VPN-ji so zelo dostopni in enostavni za uporabo. Izziv je iskanje tistega, na katerega se dejansko lahko zanesete. Tukaj je nekaj elitnih možnosti, ki jih priporočamo:

 1. NordVPN - NordVPN ima odlične podatke o zasebnosti in obhodu geo-blokov, skupaj z mrežo 5.700+ strežnikov.
 2. ExpressVPN - tam zgoraj, z NordVPN in je redno ocenjen med najboljšimi 2 na lestvicah industrije, ExpressVPN slovi po svoji sposobnosti, da se skozi papir seka skozi bloke, kot škarje..
 3. PureVPN - izjemno priljubljena možnost VPN, je PureVPN razmeroma hiter in odlične vrednosti - in bi moral prestreči geoblokade HGTV.
 4. IPVanish - IPVanish naredi, kar predlaga njegovo ime, in zagotavlja popolno anonimnost. In skrbi za skoraj vsako domiselno napravo - ki je uporabna za uporabnike Linuxa ali iOS-a.

Kje se lahko povežete s HGTV zunaj ZDA

Zdaj ko poznate vrednost uporabe VPN-jev za dostop do severnoameriške televizije, je tako’je čas, da sprožiš HGTV. Toda kje lahko dejansko gledate kanal, če ste’ponovno temeljijo v tujini?

Najboljši kraj za to je kanal’s stran v živo v živo. To je geo-blokirano za vsakogar zunaj ZDA in Kanade, toda pri vključenem VPN-ju lahko brskate po njem.

Do kanala lahko dostopate tudi prek Amazon Fire Stick ali Apple TV. V teh primerih, če izberete VPN, to’je združljiv z napravami Android in iOS, zmagali ste’ne srečam s težavami.

Tako dajte svoji zabavni rutini preobrazbo in se kladivo na HGTV’s taktiko geblokiranja. Z VPN lahko obrnete desno preko vseh ograj, ki jih postavijo na vašo pot.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3