Kako gledati gospoda Robota v spletu


G. Robot je ena izmed teh gledanih oddaj, če ne za Ramija Maleka’s izjemno uspešnostjo, ki uteleša Elliota Andersona, inženirja kibernetske varnosti, ki se spopada z depresijo, disociativno motnjo identitete in tesnobo, vsaj za produkcijo’s poročilom sodobne družbe.

Sami Esmail, ustvarjalec in izvršni producent, je priznal, da je nanj vplivalo več omembe vrednih filmov, med njimi tudi The Watchowskis’ Matrica in David Fincher’s Klub borilnih veščin. USA Network’Z zelo cenjenim dramskim trilerjem se loteva antikapitalističnega, anti-establišmenta, protipotrošniškega diskurza zadnjega filma in ga povzdigne v bolj zapleteno razpravo o našem trenutnem načinu življenja.

Ko je osvojila 20 nagrad od kar 69 nominacij, je serija dosledno deležna kritičnih pohval. Od predpostavk do režije, igralske predstave in njene visoke tehnične natančnosti za hekerske prizore obstaja veliko razlogov, zakaj bi se morali naučiti gledati G. Robot na spletu.

Na žalost je zaradi izjemnih pohval, ki jih ves čas dobiva od strokovnjakov, skupno število gledalcev kablov ZDA za to serijo nenehno upadalo od prve sezone, kar je najverjetnejši razlog, da bo tudi prihajajoča četrta sezona zadnja.

Pozdravljen, prijatelj.

Prva sezona je osredotočena na Elliota Andersona’s svojo skrivnostno vodjo g. Robot, ki temelji na spletni aktivistični skupini Anonymous, ki temelji na spletni hekerski skupini, ki temelji na spletni aktivistični skupini Anonymous. Slednji, ki ga igra Christian Slater, naj bi izbrisal vse zapise o finančnem dolgu, ki jih ima izmišljeni E Corp. Za kratek časovni okvir v nekaj epizodah Elliot niha med pridružitvijo in odhodom iz družbe, hkrati pa se spopada z odvisnostjo od drog..

Ker pa izvemo, da je E Corp odgovoren za še več škode, kot je bilo sprva mišljeno, se je Elliot, ko sodeluje v veliki tožbi za strupene odpadke, trdno zasidral s hacktivistično organizacijo. Finale sezone prinaša vrhunec družbi’s poskusi hekerstva.

V 2. sezoni družabna družba nadaljuje z digitalno agresijo na Bank of Corp. Elliot ima velike težave s svojo disociativno motnjo in s poskusi oslabiti vpliv gospoda Robota na njegovo vedenje. Kasnejše epizode prikazujejo družbo, ki se skuša spoprijeti s kitajsko hekersko skupino The Dark Army in liki’ poskusi obravnavanja vpletenosti FBI-ja in sodelovanja policijskih organov.

Proti koncu sezone postaja politična vpletenost bolj očitna, ker je kitajska skupina ameriška vlada dovolila prosto časa po makrofinančnem posojilu države vzhodne Azije.

Številni gledalci so trdili, da je tretja sezona šova’najboljši do zdaj. Če se oddaljite od dolge, začrtane zgodbe Elliota, ki se poskuša pomiriti z gospodom Robotom, bo glavni lik vso svojo energijo posvetil temu, da bi preprečil temno vojsko’s teroristični napad. Še pomembneje je, družboslovje’Vodja vodstva je ugotovil, da so ga korporativni magnati igrali za drobiž, ki so poskušali izkoristiti gospodarske težave. Konec sezone prinaša ne le politična in družbena, temveč tudi osebna in profesionalna razodetja junakom in zgodbi kot celoti.

V četrti sezoni, ki se je predvajala v letu 2019, je šov pripravljen obravnavati posledice, ko je Elliot poslal e-pošto, ki bi lahko razveljavila heck Five / Nine, ki je uničil finančne zapise, destabiliziral finančne trge po vsem svetu in domnevno ponovno razdelil bogastvo v ZDA.

Kaj’s preprečevanjem gledanja G. Robot na spletu

Trenutno lahko tok predvajate G. Robot ko se oddaja oddaja, običajno 10 P.M. Vzhodni čas (ET), če imate Sling ali YouTube TV. AT&T kupci lahko uporabljajo DirectTV Now, ki je običajno cenejši od prejšnjih dveh, medtem ko lahko PlayStation Vue doseže enak rezultat, če’ponovno v gospodinjstvu PS4. Če imate Hulu z nadgradnjo TV v živo, vi’Zasledil bom lahko tudi družbo’s dejanji. Lahko jih kupite na Prime, iTunes, GooglePlay in še veliko več, vendar stroški nastanejo precej hitro.

G. Robot ne predvaja Netflix ZDA zaradi dejstva, da oddaja USA Network in producenti očitno želijo ohraniti svoj monopol nad tem, kdo ima pravice za distribucijo oddaje. Ker Amazon ima pravice do distribucije, niti Netflix niti katera koli druga platforma po svetu ni uspela pridobiti pravic za oddajanje. To je zelo nesrečna okoliščina, da so bili producenti nadaljevanke, da visijo o avtorskih licencah.

Razmere še poslabšuje dejstvo, da zunaj ZDA nobena od teh možnosti ni dovoljevala, da bi bili ljudje na tekočem s predstavo do konca sezone. Zlasti v tem primeru je geo blokiranje preprečilo milijonom ljudi, da bi lahko v prostem času pretakali in gledali oddajo. Verjetno bi brez tako strogih pravil o geolokaciji in licenciranju avtorskih pravic oddaja uživala veliko več gledalcev kot doslej..

Kako gledati G. Robot na spletu zunaj ZDA.

Čeprav je geo-bloke težko obiti, takšna naloga ni nemogoča. Če ti’ponovno nekdo, ki ima katero koli od naročnin na video na zahtevo’Kot že omenjeno, do platform lahko enostavno dostopate s pomočjo storitve VPN. Od tretje sezone’zaključek, vse kaže’s epizodami so zdaj na voljo na Amazon Prime. Če ne’če nimate računa, ga lahko nastavite brezplačno in ga počakajte, preden se preskus konča. Vendar vam to ne bo zagotovilo’Serijo boste lahko predvajali po začetku četrte sezone.

Edini način, da to storite, je uporaba VPN-ja za dostop do naročnine na televizijo v živo prek spleta ali s pomočjo kombinacije Kodi VPN. Najbolj dostopna možnost je slednja, pri kateri plačujete samo za storitev VPN, ki zagotavlja zasebnost in varnost vašega internetnega prometa, medtem ko uporabljate pretakanje P2P, da boste sledili najnovejšim iz G. Robot.

Tukaj’s seznamom najboljših VPN-jev, ki vam lahko pomagajo:

1. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je eden tistih izdelkov, ki jih strokovnjaki težko kritizirajo. Razlog za to je, da je’je izjemen ponudnik VPN na vseh ravneh. NordVPN svojim uporabnikom omogoča dostop do vrhunskih varnostnih in zasebnih funkcij, ki ohranjajo anonimnost tudi v omejenih državah.

Njihovo šifriranje omogoča strankam, da zlahka obidejo geoblokirano vsebino na kateri koli platformi, medtem ko njihova impresivna flota mednarodnih strežnikov zagotavlja vrhunsko izkušnjo pretakanja in hudourništva. Njegova razmeroma nizka cena ga je spremenila v eno najbolj priljubljenih in najbolj znanih storitev na trgu.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Izjemen ugled ExpressVPN govori sam zase. Čeprav je’je dražji od drugih VPN-jev, ponuja odlično storitev. Od njihove visoke in zanesljive hitrosti povezave do njihove strokovne podpore strankam in enostavnih aplikacij, je to močna izbira.

Pustiti’s samo povejte, da je njihova zasebnost in varnostna nastavitev dovolj, da se boste ob spletu odstranili s prsi, saj nihče ne bo mogel prisluhniti vaši dejavnosti.

3. Ivacy VPN

Logotip storitve Ivacy VPN Obiščite Ivacy VPN

Če ti’Če iščete začetni paket, ki prinaša veliko vrednost za dobro zasebnost, je Ivacy VPN morda najboljša izbira za vas.

Čeprav ima služba sedež v Singapurju, ki je sodeloval s transnacionalnim obveščevalnim zavezništvom 5/9/14 Eyes, do danes ni bilo prijavljenih nobenih kršitev. Še pomembneje je, da so njegove varnostne lastnosti primerljive s storitvami premium VPN.

Society.exe je poškodovan

Za zdaj se zdi, da je že četrta sezona G. Robot bo tudi zadnja izdelana. Z glavnim obešalnikom, ki se konča v sezoni 3, tam’ne povem, kaj se bo zgodilo v naslednjih epizodah, zato je tako’Pomembno je, da znate gledati G. Robot na spletu. Najboljši del večine teh VPN-jev je, da imajo tudi brezplačno preskusno različico, ki jo lahko preprosto uporabite za preizkus pretoka serije od koder koli ste.

Če to najdete tam’ti nekaj manjka ali ti’Ker niste zadovoljni z izkušnjami, lahko kadar koli preklopite na drugo storitev, ne da bi pri tem izgubili denar. Vemo, da bi vas tako Elliot kot tudi gospod Robot vesel’sem se pravilno odločila.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 74