Kako gledati filme o Harryju Potterju na Netflixu od koder koli na svetu


Številni oboževalci Harryja Potterja bodo storili vse, da se bodo prijeli na vseh osem filmov o Harryju Potterju. Če spadate v to kategorijo, mi’imam dobre in slabe novice zate. Pustiti’začnimo z dobro novico. Dobra novica je, da ima Netflix vseh osem filmov. Ja, Harry Potter na Netflixu obstaja za vseh osem filmov.

Zdaj smo’Sporočil vam bom slabo novico: filmi niso na voljo vsem uporabnikom Netflixa. Potrdili smo, da vse filme o Harryju Potterju najdemo samo v knjižnici uporabnikov Netflixa v Franciji in Belgiji. To pomeni, da razen tebe’v Franciji ali Belgiji, lahko’t pretakanje filmov o Harryju Potterju na Netflixu. Preden postanete vse turobne, naj dodamo, da smo našli pot do te geografske omejitve in ste zmagali’ne potrebujem čarobne palice.

Netflix omejuje vsebino zaradi različnih pravic distribucije teh vsebin. V filmih o Harryju Potterju je na primer dogovor, ki ga je Netflix podpisal, navedel, da mora biti dostop omejen na uporabnike iz Francije in Belgije. Čeprav vsi uporabniki Netflixa gredo na www.netflix.com, so preusmerjeni na različico Netflixa, ki je na voljo v njihovi državi, kot jo zazna njihov IP naslov. Vsebina, ki jo najdemo v knjižnici različnih različic Netflixa, se razlikuje.

Čeprav lahko’t povem, zakaj je ravno Netflix podpisal pogodbo, ki filme o Harryju Potterju omejuje na uporabnike iz Belgije in Francije, menimo, da so oboževalci filmske serije tako intrigantni, kot bi moral Harry Potter’ne bi smeli trpeti te ovire. Netflix je morda najboljši korak za poslovanje, vendar ni’t je najboljša poteza za oboževalce Harryja Potterja, mi pa smo z oboževalci na tej.

Tako bomo izrecno delili, kako zaobiti geografsko omejitev v filmih o Harryju Potterju. Ker Netflix preusmeri uporabnike zaradi tujih naslovov IP, metoda, ki jo bomo delili, spremeni IP-naslov uporabnikov Netflix.

Če želite spremeniti enega’s IP naslova, uporaba aktivnega VPN je potrebna. Z aktivnim VPN lahko spremenite svoj IP naslov in s tem lokacijo v Belgijo ali Francijo. VPN ponuja strežnike prav za ta namen. Medtem ko ena’s napravo je dana lokacija uporabnika kot njegova dejanska lokacija, z aktivnim VPN pa lokacija, ki jo zazna programska oprema za geo-omejitev, postane lokacija strežnika VPN. Torej, strežnik VPN, ki ga uporabnik izbere, določa svojo lokacijo.

VPN-ji, ki vam bodo pomagali gledati Harryja Potterja na Netflixu

Ker je Netflix implementiral funkcije za zaznavanje sprememb lokacije, vsak VPN ne vpliva na obhod geo-omejitev Netflixa. Spodnja VPN so najboljše možnosti za deblokiranje vsebine Netflix. Prinašamo podrobnosti vsakega VPN-ja, ki vas bodo vodili pri izbiri najustreznejšega.

1. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

CyberGhost je ena najboljših možnosti za deblokiranje vsebine Netflix. Ta VPN ima pomembne funkcije, ki uporabnike ne vidijo algoritmi Netflix. CyberGhost je znan po hitrosti povezave, ki jo ponuja uporabnikom, in po številnih varnostnih protokolih. Varnostni protokoli, ki jih ponuja CyberGhost, vključujejo OpenVPN in PPTP.

CyberGhost uporabnikom omogoča povezavo sedmih naprav hkrati z eno licenco s strežniki v več kot 60 državah. Ta VPN ima več kot 2900 strežnikov, nekateri od teh strežnikov pa so rezervirani za torrent in izmenjavo datotek. CyberGhost ima zelo strogo politiko brez dnevnika, ki uporabnikom zagotavlja popolno anonimnost. CyberGhost ima sedež v Romuniji, državi, ki je ena najbolj prijaznih zasebnosti v Evropi.

Omeniti velja tudi, da CyberGhost ponuja 45-dnevno garancijo vračila denarja in je združljiv s priljubljenimi operacijskimi sistemi. CyberGhost ima tudi stikalo kill.

2. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite Astrill VPN

Potrdili smo tudi, da je Astrill VPN učinkovit za deblokiranje vsebine na Netflixu in ohranjanje zasebnih in anonimnih dejavnosti uporabnikov. Pomembne značilnosti Astrill VPN vključujejo popolno zasebnost, ki jo zagotavlja politika brez dnevnika in množica IP naslovov, ki so na voljo uporabnikom. Astrill VPN ima približno 90.000 naslovov IP, kar presega veliko drugih dobro znanih VPN-jev.

259 strežnikov Astrill VPN je na voljo v približno 55 državah, ki vključujejo Belgijo, Francijo, Veliko Britanijo, Nemčijo in Združene države Amerike. Tudi razpoložljivi strežniki se redno posodabljajo, še ena pomembna funkcija Astrill VPN. Potrdili smo tudi, da ima Astrill VPN varnostne funkcije višjega cenovnega razreda, ki vključujejo prilagojene protokole VPN, StealthVPN in RouterPro VPN. Povedati vam moramo tudi, da je Astrill VPN med drugim združljiv z napravami Mac, Android, iOS in Linux.

3. ZasebniVPN

Logotip storitve PrivateVPN Obiščite PrivateVPN

PrivateVPN je s približno 100 strežniki v več kot 50 državah odlična izbira za ogled filmov o Harryju Potterju brez omejitev. Uporabniki so prav tako prepričani, da s tem VPN-jem skorajda ne zamujajo zaradi izjemno visoke hitrosti ponujenih povezav.

Uporabniki PrivateVPN se pohvalijo s kakovostjo ponujene storitve, zlasti s cenovnim razponom. Uporabniki programa PrivateVPN s 15-mesečnim načrtom plačujejo manj kot 3 USD vsak mesec. PrivateVPN tudi sprejema Bitcoin kot plačilno sredstvo in ima stikalo kill; ti dve funkciji sta še posebej potrebni za zagotavljanje najboljše ravni zasebnosti in varnosti. Varnostne funkcije zasebnega VPN vključujejo tudi 2048-bitno šifriranje in AES-256.

Z eno samo licenco PrivateVPN lahko hkrati povežete do šest naprav. Omeniti moramo tudi, da PrivateVPN odlično deluje z napravami Windows, Android, Mac, Linux in iOS. Vprašanja takoj reši tudi skupina za podporo strankam zasebnega VPN.

Ker se v tem priročniku osredotočamo na deblokiranje Netflixa’s geografsko omejitvijo filmov o Harryju Potterju in za to potrebujemo strežnike v Franciji in Belgiji, posebej smo potrdili, da imajo zgornji VPN strežniki na teh lokacijah, ki so enaka nalogi..

Ko izberete želeno VPN, se naročite na storitev. Naslednji korak je namestitev in aktiviranje VPN-ja. Nato izberite najbolj učinkovit strežnik VPN v Franciji ali Belgiji in se s tem strežnikom prijavite v Netflix. V ta namen lahko vprašate skupino za podporo strankam za najustreznejši strežnik. Netflix bo vašo lokacijo prikazal kot Francija ali Belgija, odvisno od primera, filme o Harryju Potterju pa boste našli v svoji knjižnici.

Povzetek: gledajte Harryja Potterja na Netflixu z VPN

Netflix ima vse filme o Harryju Potterju, vendar jih prikazuje samo uporabnikom iz Francije in Belgije. Z VPN lahko svojo lokacijo spremenite v Francijo ali Belgijo in uživate v privilegiju pretakanja filmov o Harryju Potterju.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 32