Kako gledati Černobil HBO Miniseries


Ko je igra prestolov v tem mesecu prišla do finala, je veliko gledalcev domnevno razmišljalo o odpovedi naročnine na HBO. A ne tako hitro!

HBO, dom kritično odmevnih oddaj, kot so The Sopranos, The Wire, Six Feet Under in, no, Game of Thrones, je za vas nov miniserij, ki je več kot vreden, da naročnino preživite v živo: Černobil.

Tu v pisarni so predstavo poimenovali nekateri naši kolegi “najboljše v desetletju.” Nova miniserija HBO si je prislužila željo “Sveže” ocena za Rotten Tomatoes z več kot 96-odstotno odobritvijo, je na IMDB uvrščena še višje in ima najboljšo oceno uporabnikov na Metacritic. In to ni majhen dosežek.

Jedrska katastrofa je na človeško psiho od leta 1986 imela tako prijeten učinek, da jo je’s težko prešteti, koliko knjig, filmov in video iger je bilo narejenih o (ali na podlagi) černobilske katastrofe. HBO’s serija postavlja vrstico zelo visoko.

Drama kot nobena druga

Černobilska serija prikazuje posledice takoj po eksploziji reaktorja številka 4, sredi noči 26. aprila 1984.

Po znanstveniku Valeryju Legasovu iz resničnega življenja (odličen Jared Harris), svet ministrov’ predsednik Boris Shcherbina (Stellan Skarsgârd, brezhiben) in izmišljena znanstvenica Ulana Khomyuk (Emily Watson trezna in na mestu), ko nameravajo vse možne vire za zaščito milijonov življenj pred “nekaj, kar se na tem planetu še nikoli ni zgodilo” ves čas soočeni s sovjetsko kulturo tajnosti in prekomernega administrativizma.

Ustvarjalec razstave Craig Mazin doseže izjemno: pričarati čim bolj zvest zgodovinskim dogodkom, ustvariti mojstrsko napetost in dramo, ter posredovati sporočilo, ki presenetljivo odmeva s trenutnim zeitgeistom.

Učinki sindroma akutnega sevanja na človeško telo vam bodo nekajkrat vrteli želodec. Pa vendar, direktor Johan Reck’Kamera se nikoli ne izogiba strašnim, ampak le kje in kdaj’je nujno potrebno. Premakne se z milostjo in učinkovitostjo, ostane čim bližje ljudem. Ves čas se zrak okoli njih spremeni v nevidnega, tihega morilca.

Pozabi na polemike o tem, kako igralci vsi govorijo angleško, medtem ko vsak televizor in radio okoli njih zasvira v popolni ruščini, ali kako so nekatera okna plastična, ko bi jih takrat obkrožili z lesom.

Černobil je približno veliko več kot to (za več oglejte si podcast spodaj). To je’je obvezno gledati. Brez izgovorov. Tudi če je vaš izgovor geo-blokada.

Zdaj pa naj’Poglejte, kako lahko poskrbite, da ste zmagali’ne zamudite vseh miniserij’govorimo o.

&# 65279;&# 65279;

Težava z geo blokiranjem

Najprej enostaven način: Černobil prihaja v ponedeljek ob HBO ob 21. uri v ZDA ter v Sky Atlantic in NOWTV v Veliki Britaniji vsak torek ob 21. uri. Če imate naročnino pri enem od teh izdajateljev televizijskih programov in živite v ZDA ali Veliki Britaniji, bi si morali oddajo že ogledati. In če ti’si tam in zatočišče’sem ga še videl, no, kaj čakaš?

Za tujino je vprašanje takšno HBO uporablja ukrepe geo blokiranja, ki preverijo vaš IP, da vas lokalizirajo in vam preprečijo dostop do njegove vsebine iz nekaterih držav.

Ni treba panike. Tam’S preprostim in učinkovitim načinom zaobiti te ukrepe geoblokiranja.

Uporaba VPN vam bo omogočila, da zavirate svoj IP in se vam zdi, kot da se nahajate v ZDA ali Veliki Britaniji.

Ne glede na to, ali prebivate v geoblokirani državi ali uživate v zasluženem dopustu pod soncem in se počutite, kot da bi na plaži predvajali oddajo o Černobilu (vsak po svojih željah, kdo naj presodimo?), Dober VPN je tukaj, da ti pomagam. Tukaj’s kako:

  • Odklenite omejitve HBO od kjer koli: dober VPN običajno uporablja strežnike iz različnih krajev držav, kar omogoča enostavno povezavo s strežnikom s katere koli od teh lokacij, preden dostopate do vsebine, ki je blokirana v geo..
  • Izogibajte se spremljanju ponudnika internetnih storitev ali sledenju tretjih oseb: ker VPN-ji nadomeščajo vaš resnični naslov IP, vam pomagajo preprečiti, da bi tretje osebe spremljale vašo spletno aktivnost ali povezale tisto, kar počnete v spletu z vami.
  • Prepreči vsiljive oglase: če določeno storitev v spletu dosledno uporabljate, lahko oglaševalske agencije s piškotki uporabijo oglase, ki bi vas lahko zanimali. Uporaba VPN bi morala v idealnem primeru omejiti, koliko informacij ima o vas.

Kateri so najboljši VPN-ji za ogled Černobila?

1. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je odličen za dostop do HBO in naš najboljši izbor med najboljšimi VPN-ji za ogled Černobila. Splošno je priljubljen, ker ponuja zelo nizke cene naročnin, skoraj 5000 ameriških strežnikov in zakrčene strežnike.

Ta ponudnik zelo uživamo’s preprostimi namenskimi aplikacijami za vsako večjo platformo, ki si jo omislite.

NordVPN deluje tudi v državah z internetnimi omejitvami, kot je Kitajska. Zahvaljujoč nepremagljivim varnostnim lastnostim in ogromnemu seznamu strežnikov’lahko odblokirate katero koli geografsko omejeno vsebino in vam omogočite varno in zasebno pretakanje, zato je idealen ponudnik za ogled Černobila ne glede na vašo lokacijo.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Če vaša osnovna povezava ni najhitrejša in vi’Če iščete hitrost pri pretakanju, je to idealna izbira za vas.

ExpressVPN brezhibno odklene HBO in ponuja neverjetne hitrosti povezave. To je’je dražji od NordVPN, vendar ponuja vrsto funkcij in strežnikov ZDA in Združenega kraljestva za dostop do regionalnih katalogov HBO. Na srečo ExpressVPN deluje tudi na Kitajskem.

3. ZasebniVPN

Logotip storitve PrivateVPN Obiščite PrivateVPN

PrivateVPN je naša tretja izbira za dostop do HBO, predvsem zato, ker kljub manjši mreži strežnikov’je še vedno zelo učinkovit za deblokiranje HBO in pretakanje Černobila v spletu. Ta VPN ima tudi ustrezno varnostno nastavitev, ki ustreza vsem vašim potrebam po zasebnosti.

4. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite Astrill VPN

Na splošno so storitve VPN znane po tem, da močno upočasnijo vašo internetno povezavo. Vendar pri Astrill VPN to ne drži. Pravzaprav je Astrill eden najhitrejših VPN-jev, ki so trenutno na voljo na trgu.

Z več kot 320 strežniki v več kot 60 državah’ni vsebine, ki ste jo osvojili’ne morem odblokirati Poleg velike zasebnosti in varnosti vam bo ta VPN omogočil pretakanje skoraj vsega, kar želite, tako da spremenite svojo lokacijo in varno šifrirate svoje podatke.

Alternativa HBO

Če ne’ne, ne’nočem ali lahko’ne kupite naročnine HBO za pretakanje Černobila, vi’Ponovno ni možnosti, pravno gledano. Poleg čakanja na hipotetični dan, ko bo pravice do oddaje kupila in predvajala ena od vaših lokalnih televizijskih postaj. Vendar to ne pomeni, da v šovu sploh ne morete uživati.

Imamo izbiro alternativnih spletnih strani za pretakanje, na katerih boste morda našli svojo najbolj želeno oddajo za ogled. Samo zavedajte se, da se veliko teh spletnih mest financira z vsiljivimi oglasi.

Na žalost jih’ste tudi občasno vir zlonamerne programske opreme.

Če ti’niste povsem prepričani, da je posodobitev pravzaprav Adobe, ne’t prenesite posodobitev Flash, ki jo bodo ponujala nekatera od teh spletnih mest.

VPN torej ni možnost, ampak mora biti vsaj pri krmarjenju po teh mestih.

Obiščite lahko tudi naš odsek za hudournike in poiščite dober sled za hudournike, ki bi vam lahko pomagal iskati vašo najljubšo vsebino. Medtem ko lahko’ne podpirajo nezakonitih načinov gledanja HBO’Černobilskih miniserij, prav tako ne’ne želite, da napravo okužite z zlonamerno programsko opremo. Če se želite izogniti tveganju, da vas bo ponudnik internetnih storitev spremljal, boste na koncu plačali globo, uporabljajte hudournike previdno in vedno z vklopljeno VPN.

Opozorilo!

Torrenting brez VPN je težava

Medtem ko je BitTorrent v večini držav zakonit, prenos vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, ni. Don’ne boste se ujeli - uporabite VPN!

Izberite VPN za Torrenting Now ▸

Spodnja črta

Tam’je malo, kar lahko dobra storitev VPN’ne bom pomagala odblokirati geografsko omejenih vsebin, kot so HBO ZDA ali knjižnice Združenega kraljestva.

Ne glede na to, ali želite podoživeti eno najtemnejših strani v naši polpretekli zgodovini ali pa preprosto uživati ​​v odličnem trilerju brez polnjenja in se boste naslednji dan lahko pridružili pogovorom o kavni napravi, vsak od VPN-jev, ki smo jih našteli zgoraj, je tu pomoč.

Če bi ga morali izbrati, bi to bil NordVPN zaradi razumnih cen, varnostnih lastnosti in zmožnosti odblokiranja skoraj katere koli geografsko omejene vsebine.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 54