Kako gledati Disney + zunaj ZDA


Disney + je spletna video storitev, v kateri lahko pretakate stotine Disneyevih filmov, TV oddaj in druge vsebine. Še vedno je razmeroma nov, vendar že velja za tekmeca številnim ponudnikom storitev pretočnega spletnega zabave, vključno z Apple TV +, Amazon in celo Netflix.

Storitve, ki jih nudi Disney +, pripadajo podjetju Walt Disney in njegovim podružnicam. Sem sodijo Lucasfilm National Geographic, Twentieth Century, Pixar, Marvel Studios, Fox in številna druga podjetja.

Disney Plus je odšel 12. novembra 2019 v ZDA, na Nizozemskem in v Kanadi. Zajetje se je 19. novembra 2019 razširilo na Avstralijo, Novo Zelandijo in Portoriko, šest evropskih držav (Nemčija, Francija, Združeno kraljestvo, Irska, Španija in Italija) pa bo imelo dostop do storitve 31. marca 2020. Kar se tiče preostalega sveta - počakati boste morali na vsebino Disney Plus, saj podjetje še ne bo izdalo datuma izdaje.

Vendar, kje tam’je volja tam’je način: če lahko’čakam, da gledam Disneyjeve filme v spletu, lahko uporabite storitev, kot je NordVPN, za dostop do Disney + pretočne vsebine.

Oglejte si Disney + z VPN

Če si želite ogledati vsebino Disney +, lahko s pomočjo VPN za Disney Plus dobite dostop do platforme in širokega nabora televizijskih oddaj in filmov. VPN vam bo omogočil povezavo prek oddaljenega strežnika, zato je videti, da je IP strežnika VPN vaš IP. Tako lahko zavedete platformo, ki jo imate’prebivalec neke druge države.

Če želite na primer dostopati do Disney +, se lahko povežete z Disney + prek VPN strežnika v ZDA, Kanadi ali na Nizozemskem. Ampak ne’ne zavajajte se: medtem ko obstaja na stotine storitev VPN, ki lahko prikrijejo vaš IP, ne bodo vsi dosegli dobre hitrosti (in niti eden se ne bo mogel spoprijeti s prepovedjo strežnikov Disney Plus).

Najboljši VPN-ji za gledanje Disneyja+

Različni VPN-ji imajo različne zmogljivosti. Najpomembnejše spremenljivke pri izbiri VPN-ja za dostop do Disney Plus z vaše lokacije so VPN’s hitrostjo, stopnjo varnosti in številom strežnikov. Tri aplikacije VPN izstopajo kot odlična izbira za deblokiranje in gledanje filmov in TV oddaj Disney Plus. To so ExpressVPN, NordVPN in CyberGhost.

1. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

Najnižja cena na mesec: 3,49 USD

NordVPN ponuja široko paleto storitev po dostopni ceni. Je med redkimi aplikacijami VPN, ki lahko odklenejo geoblokirane storitve Disneyja+.

Storitev ima aplikacije za različne naprave in platforme, vse pa vam bodo omogočile dostop do podjetja’je velika mreža in storitve. NordVPN je med najhitrejšimi storitvami VPN na trgu, pa tudi verjetno najbolj varen. Tudi korak dlje ponujajo možnost, da v ZDA dobite svoj namenski statični IP - kot nalašč za zagotavljanje, da lahko vedno dostopate do Disney + brez napak.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Najnižja cena na mesec: 8,32 USD

ExpressVPN je še ena hitra VPN storitev, ki omogoča pretakanje medijev Disney + brez kakršnega koli zamika. Poleg odličnih varnostnih funkcij, ki jih ponuja ExpressVPN, ima tudi orodje SmartDNS, imenovano MediaStreamer - idealno za deblokiranje vsebine, če ne’ne potrebujete šifriranja prometa, ki je priložen uporabi VPN-ja.

Združljiv je s široko paleto mobilnih naprav, računalnikov in operacijskih sistemov. Naenkrat se lahko uporablja tudi na petih različnih napravah. ExpressVPN ima podporo za stranke, ki nudi 24 ur pomoči na zahtevo.

3. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

Najnižja cena na mesec: 2,75 USD

CyberGhost je zanesljiva in stroškovno učinkovita storitev VPN, ki vam zagotavlja tudi zanesljivo varnost in zasebnost. S to storitvijo lahko do Disney + dostopate v ZDA, na Nizozemskem in v Kanadi z vsega sveta.

Čeprav ji primanjkuje inteligentne funkcije DNS, je programska oprema združljiva z različnimi napravami in aplikacijami. Njegova cena je idealna izbira, če želite dostopati do Disney + in njegovega najbolj prijaznega VPN-ja na tem seznamu..

Paketi Disney Plus

Paketi Disney Plus omogočajo dostop do vsebin Disney + in vsebine Disneyjevih podružnic. Tu so naslednje ponudbe:

  • Standardni mesečni paket Disney Plus: 6,99 USD / mesec + 7-dnevna brezplačna preizkusna različica
  • Standardni letni paket Disney Plus: 69,99 USD (5,83 USD / mesec)
  • Paketi Disney +, Hulu in ESPN +: 12,99 USD / mesec

Če že imate naročnino na Hulu, jo lahko obdržite in dodate Disney + za dodatnih 5,99 USD / mesec - ni slaba ponudba.

Zakaj je v moji državi blokiran Disney +?

Morda se sprašujete, zakaj je Disney + v vaši državi nedostopen. Nisi sam. Na tisoče oboževalcev ne’ne razumem, zakaj v svojih državah preprosto ne morejo dobiti nobene vsebine. Navsezadnje je’ni tehnološko nemogoče.

Del razloga je v tem, da ponudniki pretočnih vsebin niso vedno edini lastniki licence, da vam posredujejo vsebino. Zato bodo v izogib pravnim in licenčnim težavam zagotovili, da bodo lahko samo osebe znotraj določene geografske lokacije gledale vsebino, ki jo ponujajo. Blok vztraja, dokler podjetje nima ekskluzivne pravice za prenos takšne vsebine na tej lokaciji.

Tukaj’Primer geo-blokade: Universal daje Netflix America pravico predvajati film ali TV oddajo. Ta pravica velja samo za Netflix US, kar pomeni, da kdorkoli z britanskim IP (ali drugimi lokacijami) ne bo našel na svojih Netflix.

Če ste trenutno zunaj Amerike, Nizozemske in Kanade, lahko vsebino Disney + uživate le, če uporabljate VPN.

Kaj lahko gledate na Disneyju+?

Walt Disney je že nakazal, da boste lahko gledali vse, kar so ustvarili s storitvijo Disney + za pretakanje vsebin. To že vključuje več televizijskih oddaj in filmov.

Prav tako boste lahko dostopali do široke palete vsebin iz Walt Disney Company (oddelki Studios in Television) in njenih podružnic, vključno z Marvel Studios. To podjetje je v zadnjem desetletju ustvarilo več kot 30 filmov in TV oddaj, vsi Marvel Cinematic Universe pa bodo na voljo izključno na Disney +.

Dve oddaji, ki sta že na Disneyu +, sta Mandalorian in High School Musical.

Mandalorijanka - V oddaji je edini lovec na glave, ki potuje po galaksiji stran od dosega Nove republike.

Srednješolski muzikal - Ta oddaja govori o dveh sošolcih, ki se diskretno preizkusita za muzikal v svoji šoli. Odločitev jim spremeni življenje in jih v njihovi šoli precej pozna.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 71 =