Kako gledati CT Sport zunaj Češke


Kanal CT Sport ponuja veliko poročanja o turnirjih in novicah o širokem spektru športov, ki so pomembni za Čehe. Zajemajo tudi številna evropska prvenstva, olimpijske igre in vsak velik športni dogodek po vsem svetu. CT Sports ima tudi kanal podcast, ki razpravlja o številnih vprašanjih, povezanih s športom. Nekateri športi, ki jih obsežno pokrivajo, so:

  • Nogomet
  • Hokej
  • Biatlon
  • Tenis
  • Košarka
  • gorsko kolesarjenje
  • Motocikliranje
  • Atletika
  • Zimski športi

Če ste češki izseljenec ali samo kdo zainteresiran za češko športno sceno, vas bo morda zanimalo pretakanje tega kanala po spletu. Kar se morda ne zavedate je, da bo na žalost, če se ne nahajate na Češkem, večina vsebine blokirana za vas. To frustrirajoče ovire, ki nasprotujejo načelu svobode vsebine, za katerega pričakujemo, da bo sledil internet.

Mnoge medijske družbe uporabljajo funkcijo, imenovano geoblokiranje, za nadzor nad tem, katera vsebina je komu dostopna na podlagi njihove fizične lokacije. To je večinoma posledica dovoljenj ali omejitev avtorskih pravic, s katerimi se lahko soočajo te družbe v svojih pogodbah z ustvarjalci vsebin.

To se naredi, ker v večini primerov ni jasnih zakonov, ki bi nasprotovali tej praksi. Na srečo nekatere evropske države začenjajo priznavati, da je omejevanje vsebine glede na lokacijo oblika diskriminacije in začnejo omejevati geo blokiranje. Dokler to ne postane običajna praksa, boste morali rešiti težavo.

Kako deluje geo blokiranje?

Spletna mesta vedno prejmejo določene informacije o računalniku, ki poskuša dostopati do njih. Večinoma so ti podatki IP naslov - edinstvena identifikacijska številka, ki se pripiše vsaki povezani napravi na svetu. Ker te številke distribuirajo lokalni ponudniki internetnih storitev, lahko številne zbirke podatkov IP povezujejo z računalnikom’dejanska lokacija precej natančno. Vsaj dovolj natančno, da lahko vedo, iz katere države brskate. Spletna mesta lahko nato izberejo, kateri IP naslovi bodo na njihovem seznamu za blokiranje zemlje, uporabnikom iz napačnih držav pa bo prikazano frustrirajoče sporočilo, ki sporoča, da je bila vsebina geoblokirana.

Ali obstaja način za geo blokiranje?

Obstaja nekaj možnih načinov za preprečevanje geo-blokade. Ne glede na to, ali ste prišli samo zato, kako gledati CT Sport, ali obstajajo druge tuje države, do katerih želite dostopati do vsebine, je VPN dobra izbira, ki lahko odblokira vsebino, saj vam ponujamo še druge koristne funkcije, ki so pomembne za vašo varnost v spletu.

VPN je kratica za virtualno zasebno omrežje. VPN vaš promet preusmeri na drug oddaljeni strežnik na želeno mesto. Večina aplikacij VPN danes zaračunava pristojbino za zagotavljanje te storitve skupaj s šifriranjem vaših podatkov o prometu, zaradi česar je skoraj popolnoma anonimen in nedosledljiv. VPN je uporaben za druge dejavnosti, ki bi vas utegnile zanimati na spletu, na primer hudourništvo ali ogled geoblokirane vsebine v Netflixu ZDA.

1. korak - Izbira VPN-ja

V spletu je veliko primernih VPN storitev za gledanje tujih kanalov. Za dodatne informacije o naših priporočilih preberite branje. Ena od bistvenih lastnosti, ki jo morajo imeti VPN, je možnost izbire lokacije strežnika, saj potrebujete IP iz Češke. Na srečo ima večina storitev to možnost na voljo na najosnovnejših nivojih načrta.

1. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je odlična možnost, ki ponuja številne bistvene lastnosti. Med njimi je dvojno šifriranje podatkov, ki dvakrat šifrira vaše podatke brskanja. NordVPN prav tako ne vodi dnevnikov vaše spletne dejavnosti. NordVPN ponuja 5500 strežnikov v 58 državah, med katerimi lahko izbirate. Več strežnikov pomeni manjšo obremenitev in boljšo povezavo’s verjetneje boste našli strežnik, ki ni prenatrpan s številnimi uporabniki.

NordVPN je dobra možnost za uporabo skoraj kjer koli. Običajno lahko zelo varno omrežje izgubi točke v hitrosti, vendar to ne velja za NordVPN zaradi velike raznolikosti strežnikov, ki so na voljo.

2. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite Express VPN

Express VPN ima odličen ugled, ker ponuja dosledno in stabilno storitev, kar je ena najpomembnejših možnosti, ko potrebujete močno šifriranje in zaščito.

Express VPN ponuja tudi odlično podporo strankam, neomejeno pasovno širino, pa tudi hitre in stabilne povezave za svoje uporabnike, zaradi česar je zelo vredna svoje cene in ena najboljših možnosti po našem mnenju..

3. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

CyberGhost je vse bolj priljubljena storitev VPN z uporabnikom prijaznim vmesnikom, široko geografsko razporeditvijo strežnikov in nekaterimi drugimi funkcijami, ki so koristne za dodatno varnost, na primer blokiranje oglasov in zlonamernih spletnih mest.

Druga velika prednost CyberGhosta je možnost plačila z Bitcoinom, kar doda dodatno plast anonimnosti. Prav tako se ni potrebno registrirati s svojim dejanskim imenom ali podrobnostmi. Če ste pripravljeni poskusiti pred nakupom, vam bo ponudnik CyberGhost omogočil testiranje 7 dni, ne da bi vnaprej zahteval podatke o vaši kreditni kartici in vam dal dovolj časa za odločitev.

4. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite Astrill VPN

To je storitev VPN za tiste, ki cenijo šifriranje predvsem. Astrill VPN uporablja AES-256-bitno šifriranje vojaškega razreda in ponuja veliko različnih protokolov za večjo varnost.

Varnost izboljšuje tudi širok spekter protokolov, ki jih ponuja Astrill VPN. Možnosti segajo od SSTP in PPTP do StealthVPN, OpenWeb, OpenVPN, Cisco IPSec in L2TP / IPSec do IKEv2 / IPsec.

Astrill VPN je zelo skladen z ohranjanjem velikih hitrosti prenosa in prenosa, zato je odlična možnost. Imate tudi dovolj možnosti personalizacije, možno pa ga je namestiti tudi na usmerjevalnik. To je možnost, da zaščitite vse naprave, povezane v vaše omrežje, na primer vaše Xboxe, PlayStation, pametne televizorje in pametne telefone.

2. korak - Registrirajte se in prijavite se na spletno mesto 6play

Po nastavitvi VPN-ja ga samo vklopite, izberite strežnik na Češkem in nato ravnajte, kot da bi gledali svoje oddaje iz Češke.

Pomaknite se do platforme Česká televize v živo, poiščite program ČT Sports in se prilagodite.

Zdaj pa ti’ste pripravljeni in pripravljeni na uživanje v svojih najljubših oddajah!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 80