Kako gledati Bullja v spletu


Bik je dramska serija, ki je bila prvotno predvajana leta 2016 na CBS. Glavni vlog, Michael Weatherly, deluje kot dr. Jason Bull. Dramatična osebnost je navdihnila dr. Phil McGraw, ki je ustanovil uspešna podjetja za poskusna svetovanja.

V Bik, Dr Bull uporablja visokotehnološke informacije, psihologijo in človeško intuicijo, da se nauči, kaj odvetniki, porotniki, obtoženi in priče klopijo. Najnovejša produkcija je sezona 3, epizoda 9, ki si jo lahko ogledate prek kabla, satelitske televizije ali ameriškega pretočnega servisa. Če niste v Združenih državah Amerike, vam bomo pokazali, kako gledati Bullja v spletu s pomočjo virtualnega zasebnega omrežja.

Brez kablovskega dnevnika ali naročnine ne bi manjkali v omrežni oddaji CBS. Vendar pa obstajajo različni načini, kako jih obiti, če ste zunaj ZDA. Z VPN (glejte naše zgornje slike spodaj) lahko uporabite tokovno napravo in se prijavite v naslednje storitve TV v živo.

Hulu s TV v živo

Hulu z živo televizijo ponuja široko paleto knjižnic, podobnih Netflixu. Ti’Našli boste sveženj 50+ TV kanalov, vključno s CBS. Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate pri storitvi in ​​si ogledate prenos v živo Bik na vaši napravi prek aplikacije ali spletnega mesta Hulu.

Če ne morete slediti Bik v živo, preverite knjižnico razpoložljivih oddaj, ki so se že predvajali v obsežni kategoriji Hulu na zahtevo z Live TV.

Preberi več: Kako gledati TV v živo s Hulu

CBS All Access

Z VPN lahko dostopate do prenosa v živo na kanalu CBS in do ostale knjižnice na zahtevo. Za razliko od Hulu-ja CBS All Access omogoča gledanje Bika prek digitalne platforme namesto Amazonije. Oglejte si, če lahko za ogled oddaje prek mobilne aplikacije CBS uporabite brezplačno 7-dnevno preskusno različico.

FuboTV

FuboTV ponuja skupno 85 kanalov. DZS je vključen v paket Fubo. Ko se enkrat prijavite na FuboTV, boste’Na pametni napravi si bomo ogledali prenos v živo v storitvi Bull. Za prenos je na voljo aplikacija FuboTV. Če epizodo pozabite posneti, preverite 72-urno funkcijo gledanja na FuboTV, ki vam omogoča ogled večine oddaj 3 dni po predvajanju..

Amazon Prime

Imate Amazon Prime? Nato imate dostop do vseh vsebin DZS, vključno Bik. Če si želite ogledati v živo ali uporabljati knjižnico na zahtevo, pojdite na kanal CBS All-Access Amazon. Na voljo je 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Po prijavi na Amazon Prime in kanal CBS lahko uživate Bik epizode v telefonu, računalniku ali tabličnem računalniku. Aplikacija Amazon Video se vam bo morda zdela bolj priročna.

Pojasnila je geo blokada

Geoblocking

Zakon o oddajanju in licenciranju je razlog, da medijske družbe, kot je CBS, onemogočajo ameriškim izseljencem dostop do njihove spletne vsebine. Podjetja za medijsko produkcijo imajo pogodbe, ki določajo, kje si lahko ogledajo njihovo spletno vsebino.

Denar je drugi razlog, da storitve pretakanja zmanjšajo ogled. Netflix ima na primer različne stroške za različne države.

V nekaterih državah obstajajo zakoni o cenzuri, ki prepovedujejo nekatere oddaje. To še posebej velja v državah, kot sta Kitajska in Rusija. Podobno lahko spletno mesto naloži geoblokiranje, da se zaščiti pred nezakonito vsebino, npr. Virusi, ki bi utegnili uničiti njihova omrežja.

Kadar potujete iz ZDA in ne morete gledati, je lahko nadležno Bik sezona 3. Ukrepi za blokiranje zemljevida zaznajo tuji IP naslov in vam preprečijo dostop do video posnetkov, televizije v živo ali kakršnih koli drugih informacij o posameznih regijah..

Dobra novica je, da lahko VPN naredi programsko opremo za blokiranje in se prikaže, kot da brskate iz ZDA. Prav tako boste lahko poleg CBS-ja gledali tudi druge kanale.

Kako gledati Bullja v spletu s pomočjo VPN

Se sprašujete, kako gledati Bullja v spletu z virtualnim zasebnim omrežjem? Tu so zgornje možnosti VPN, ki nikoli ne razočarajo.

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

Tu je odlična možnost za deblokiranje CBS All Access! ExpressVPN vključuje funkcijo Smart DNS, znano kot MediaStreamer, ki vas ščiti in hkrati zaobide večino geo-blokad po vsem svetu. Najboljši del MediaStreamer je, da med drugim podpira obsežen niz pretočnih naprav, vključno s pametnimi televizorji, Xbox One, PS4, stikalom, Apple TV, škatlami Kodi, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast.

Aplikacija ExpressVPN dobro deluje v večini operacijskih sistemov in naprav: usmerjevalniki, Android, Mac, iOS, Windows in Linux. Trenutno ExpressVPN ponuja popust plus 30-dnevno garancijo vračila denarja. Preizkusili smo jih sami in lahko vam zagotovim, da storitev odlično deluje s CBS.

2. IPVanish

IPVanish logotip storitve Obiščite IPVanish

IPVanish je hiter VPN, zato je odlična izbira za pretakanje CBS. Po prijavi poiščite ameriški strežnik in se povežite. V brskalniku obiščite spletno mesto CBS in uporabite poverilnice iz satelitske naročnine ali kabla. V primeru, da nimaš’t če ste naročeni, se prijavite na CBS All Access, ki zaračuna mesečno pristojbino.

IPVanish lahko tudi odblokira Netflix, kar pomeni, da boste uživali v stotinah ameriških TV kanalov in športih v živo. Še posebej radi imamo VPN zaradi njegove hitrosti in zanesljivosti. Obstaja celo aplikacija Fire TV, ki jo lahko uporabite s kresnikom.

Kaj’Še več, IPVanish omogoča do 10 sočasnih povezav z napravo. Če želite, priključite VPN prek usmerjevalnika, da zaščitite vse družinske naprave v vašem omrežju.

3. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

Druga možnost za deblokiranje pretočnih storitev, kot so CBS All Access in športni dogodki v živo, je NordVPN. Ko se dotaknete ameriškega strežnika, lahko med drugimi dostopate tudi do Amazon Prime, Hulu, Netflix.

Ne’Za uporabo NordVPN ne smete biti tehnik. Ko naložite in zaženete programsko opremo na svoji pretočni napravi, vam bo NordVPN dodelil IP v ZDA, kar je vse, kar potrebujete za deblokiranje omrežja CBS in gledanje Bik. Ne pozabite se povezati z NordVPN, preden si ogledate karkoli!

Kaj je dober VPN za gledanje Bik na spletu?

Gledanje Bullja v spletu je prav tako dobro kot VPN odjemalec, ki ga izberete. Upoštevajte:

Hitrost povezave: ste si kdaj ogledali spletni video v 2-minutnih kosih, ker je’s traja predolgo za shranjevanje in nalaganje? To lahko preprečite tako, da izberete hitri VPN, kot je ExpressVPN.

Število strežnikov: s številnimi strežniki se lahko v nekaj sekundah enostavno povežete in začnete pariti televizor CBS. Plus tam’s manjšo verjetnostjo, da ne boste mogli dostopati do vsebine.

Lokacija strežnika: Neprimerno bi bilo kupiti VPN, ki ne’t zagotoviti strežnik v ZDA.

Pravilnik o zasebnosti: Izjemno pomembno je, da ob dostopu do vsebine, ki je blokirana z geolokoma, ostanete anonimni. Pred naročnino preverite politike šifriranja, zaupnosti in beleženja VPN.

Cena: Morda vas bo zamikalo, da bi dobili brezplačen VPN, vendar vam ne bo omogočil dostopa do večine pretočnih storitev v ZDA. To ne’t pomeni, da morate dobro prekiniti banko, da dobite dober VPN.

Zaključek

Stvarnost je, da je danes na trgu toliko neučinkovitih VPN-jev. Kakšno dobro je VPN, če vam ne more pomagati gledati CBS All Access? Tudi nekateri priljubljeni ponudniki ne’t obiti cenzuro in geo-omejitve.

Dali smo vam najboljša orodja za deblokiranje sezone Bull 3 in upamo, da tudi vi’Vesel bom enega izmed naših najboljših krajev.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =