Kako gledati čas Popcorn na Kodi


Kodi je odprtokodni medijski center, ki ga je mogoče uporabljati na številnih napravah in platformah, kot so računalniki, telefoni, tablice, televizorji in celo PI Raspberry. Hitro postaja eden izmed bolj priljubljenih kosov programske opreme v digitalni dobi.

Popcorn Time je multiplatformna programska oprema, ki uporabnikom ponuja brezplačen katalog filmov in televizijskih oddaj brezplačno. Ko se uporablja kot dodatek za Kodi, Popcorn postane neustavljiva zabavna platforma.

Tukaj bomo razpravljali o tem, kako prenesti Popcorn Time na Kodi.

O dodatku Popcorn Time Kodi

Kodi velja za mojstrski del programske opreme za zabavo. Uporablja se lahko za pretakanje glasbe, organiziranje foto albumov, pretakanje filmov in televizijskih oddaj.

Dodatek Time Popcorn Time za Kodi je enostaven za namestitev in veselje do uporabe! Potrebno je le minimalno nastavitev pred prenosom. Pustiti’si oglej.

Prenesite čas kokic na Kodi

Če želite prenesti čas Popcorn Time na Kodi, morate najprej prilagoditi nekaj nastavitev. V Kodiju se pomaknite do Nastavitve>Nastavitve sistema>Strokovni način>Addons in vklopite neznane vire.

To zagotavlja, da boste lahko prenesli program Popcorn Time, saj gre za aplikacijo tretje osebe.

Če se pojavi opozorilno polje, kliknite Da.

Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi in se pomaknite do Nastavitve>Upravitelj datotek>Dodaj vir

Izberite “noben.”

Zdaj vnesite “https://dimitrology.com/repo/,” poimenujte nekaj, kar se lahko spomnite, in kliknite v redu.

Prenesite čas kokic na Kodi

Kako namestiti Popcorn Time na Kodi

Vrnite se na začetni zaslon Kodi in izberite Addons.

Kliknite na Ikona namestitvenega paketa (videti je kot odprta kartonska škatla) v zgornjem levem kotu.

Izberite Namestitev iz datoteke Zip in kliknite spodnjo datoteko.

Kako namestiti Popcorn Time na Kodi

Počakajte, da se prikaže okno z obvestili in rečem Markop 159 Repo omogočeno.

Izberite Namestite iz Repo in izberite spodnjo datoteko.

namestite iz skladišča

Kliknite Namestite.

Preostanek postopka namestitve se bo zaključil sam. Ko zagledate “Kodi Popcorn Omogočen dodatek časa” obvestilo veste, da ste pripravljeni uporabiti Popcorn Time na Kodi!

Nastaviti

Zdaj, ko ste na Kodi uradno namestili Popcorn Time, lahko poizkusite z nastavitvami aplikacije!

Nastavitve v programu Popcorn Time so odlične, saj omogočajo prilagajanje programskega jezika, nastavitev predpomnilnika in resnično zapletene prilagoditve nastavitev podnapisov, da se zagotovi prijetno doživetje gledanja.

Ko ste si ogledali nastavitve in izbrali najboljše specifikacije za vas, je čas, da si vzamete čas za kokice!

Kako uporabljati čas za kokice na Kodi

Uporaba aplikacije Popcorn Time na Kodi je prepir. Ko ste šli skozi postopek namestitve, boste lahko našli svojo aplikacijo Popcorn Time z navigacijo do Addon meni na Kodi. Pravzaprav se tu nahajajo vsi dodatki, ki jih naložite v Kodi.

Ko odprete čas za kokice, boste srečani s ciljno stranjo videoposnetka.

Medična knjižnica Popcorn Time

Tu se lahko pomikate po seznamu trenutno priljubljenih filmov ali se odločite za iskanje po drugačni metodi. Eden od načinov iskanja je s prehodom na televizijsko stran, ki je podobna strani filma. Lahko iščete tudi po žanru ali preprosto uporabite ročno iskalno vrstico, da najdete točno tisto, kar iščete.

Če želite boljši pogled na nekatere naslove, kliknite njihovo sliko. Tako boste prišli do ciljne strani tega filma ali TV-oddaje. Ta stran je polna odličnih informacij o vašem izbranem programu. Tu si lahko ogledate dolžino programa, datum, ko je bil prvič objavljen, oceno / ocene in seznam epizod. Obstaja tudi zaplet, ki vam omogoča boljšo predstavo o predstavi ali filmu.

Uvodni film Popcorn Time

Enkrat ti’Če ste se odločili, se lahko pripravite na pretakanje. Najprej boste želeli preveriti nastavitve v spustnih menijih blizu gumba Watch It Now. Ti meniji omogočajo prilagajanje jezika in kakovosti pretakanja. Morda boste želeli pretakanje v 1080 HD ali pa ste morda na počasni povezavi in ​​želite pretakati v 480p. To je’je vaša izbira!

Ko so vaše odločitve sprejete in so vaše nastavitve videti dobro, kliknite Pazi zdaj za začetek pretakanja s časom Popcorn!

Dodatni podatki - Popcorn Time Kodi

Kodi in Popcorn Time sta odprta. To pomeni nekaj stvari, ki jih bodo uporabniki morali vedeti. Različice teh programov se bodo pogosto spreminjale. To pomeni, da boste morali zagotoviti, da se vaša različica Popcorn Time ujema z vašo različico Kodija.

Mogoče je malo več uporabljati Popcorn Time kot dodatek skupaj s Kodijem, toda ko razmislite o vsem drugem, kar Kodi prinese na mizo, lahko resnično ustvarite zabavno aplikacijo za napajanje, kot nalašč za domača gledališča, zabave ali samo vsakodnevno zabavo..

Pomen VPN za čas kokic

VPN ali virtualna zasebna omrežja so v sodobnem digitalnem svetu ključnega pomena. Tudi v najboljših situacijah bodo vedno tam ljudje, ki poskušajo izslediti vaše podatke, ukrasti podatke ali ciljno dodati na neprimerne načine.

Pomembno je zavedati se, da ste s programom, kot je Popcorn Time, ki deluje prek P2P souporabe, veliko bolj izpostavljeni različnim tveganjem.

Dober VPN vas lahko zaščiti pred različnimi nevarnostmi skupne rabe P2P - vključno z zakonskimi, povezanimi z avtorskimi pravicami.

Ugledni VPN vam bo zagotovil vojaško šifriranje in resnično digitalno anonimnost. Nihče vas ne bo mogel videti, vašega ponudnika internetnih storitev, digitalnega odtisa ali česar koli drugega’bi radi ohranili zasebno spletno. Resnično svobodo lahko doživite z uporabo virtualnih zasebnih omrežij.

Ko iščete VPN, se prepričajte, da ga boste našli s pravilnikom o brez-dnevnikih in odličnimi ocenami.

Začnete lahko s preverjanjem našega seznama Best VPN for Popcorn Time in poiščite zanesljivega ponudnika VPN.

Zaključek

Pretakanje s časom Popcorn je lahko odličen način za krmarjenje po nujnosti peščice plačanih aplikacij za video na zahtevo, ki imajo omejene kataloge. Popcorn Time premaga druge aplikacije za pretakanje!

Če sledite korakom za namestitev, uporabljate programsko opremo odgovorno in se zaščitite z navideznim zasebnim omrežjem, zabava, ki jo lahko doživite s temi programi, resnično ni. Popcorn Time in Kodi - tekma v nebesih za zabavo.

Priporočljiva branja:

Brezplačen VPN za čas kokic

Ali je čas za kokice varen?

Ali potrebujem VPN za čas kokic

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 59