Kako gledati čas kokic na Firestick


Pretakanje vaših najljubših televizijskih oddaj in filmov ni bilo nikoli lažje kot s časom Popcorn. Popcorn Time je obsežna, večplatformna, brezplačna aplikacija za pretakanje, ki uporabnikom omogoča neposredno pretakanje na svoje telefone in računalnike.

Čas za kokice je odlična alternativa številnim plačanim storitvam za video na zahtevo, ki imajo omejene kataloge in omejitve naprav. Zdaj lahko najdete najboljše oddaje in filme na enem mestu in brez zloma banke.

Najboljši del je, da lahko Popcorn Time prenesete na svojo Firestick, da zagotovite, da lahko svoje programe gledate tudi na velikem zaslonu.!

O aplikaciji Popcorn Time Firestick

Popcorn Time ima čudovito, pogosto izboljšano .apk datoteko. Ta vrsta datotek je namenjena Androidu, kar pomeni, da bi morala vsaka Android naprava imeti možnost uporabe programa s to razširitvijo. Zato je program tako enostavno dobiti na Firestick. Tukaj je navodila po korakih, kako prenesti in namestiti aplikacijo Popcorn Time Firestick.

Prenesite čas kokic na Firestick

Če želite prenesti Popcorn Time on Firestick, boste morali opraviti nekaj nastavitev. Torej, najprej morate iti na svojo napravo Firestick in nato Nastavitve.

V Nastavitve najti Naprava.

Nastavitve Amazon Fire Stick - Naprava

V Naprava najti Možnosti razvijalca.

Amazon Fire Stick - Naprava - Možnosti za razvijalce

Prepričajte se, da sta obe nastavitvi pod Možnosti razvijalca so Na.

Amazon Fire Stick - Naprava - Možnosti za razvijalce - Odpravljanje napak ADB

Nato morate poiskati aplikacijo Downloader na svoj Firestick in ga prenesite.

Naložnik Amazon Fire TV Stick

Ko jih naložite, morate to zagotoviti JavaScript je omogočeno v Downloader nastavitve.

The Downloader zdaj lahko uporabljate za pomikanje do strani za prenos datotek Popcorn Time for Android. Začnite s prenosom aplikacije.

Kako namestiti Popcorn Time na Firestick

Ko ste prenesli aplikacijo Popcorn Time prek Downloader, boste morali klikniti Namestite.

Namestitev se bo izvajala sama in vas obvestila, ko bo končana.

Zdaj ste pripravljeni uživati ​​na Popcorn Time on Firestick!

Nastaviti

Ko imate na Firestick-u nameščen čas Popcorn Time, si lahko preprosto ogledate svoje najljubše oddaje in filme v kateri koli napravi, v katero priključite svoj Firestick. To je lahko velik zaslon v dnevni sobi ali pa morda pc v den. Glede na to, kje uporabljate svoj Firestick, boste morda morali prilagoditi nastavitve časa Popcorn Time. Vedno se prepričajte, da si jih ogledujete, preden začnete pretakanje.

V nastavitvah se lahko veliko nagajamo. Prilagodite lahko predpomnjene možnosti, jezik aplikacije in velikost / videz podnapisov.

Kako uporabiti Popcorn Time na Firestick

Uporaba aplikacije Popcorn Time na Firesticku je zelo preprosta! Ko se aplikacija prenese, se bo prikazala na vaši Firestick. Priključite Firestick v svojo napravo in odprite aplikacijo Popcorn Time.

Čas za kokice na Fire TV Stick

Ciljna stran je polna priljubljenih filmov, med katerimi lahko izbirate. Namesto tega se lahko odločite za prehod na ogled televizijskih oddaj. Iščete lahko celo po žanru ali uporabite ročno iskalno vrstico, da poiščete natančen naslov ali igralca.

Za tabo’sem se ozrl okoli sebe in pristal na naslovu, ga kliknil. Ta naslov boste našli’s info stran. Tu si lahko ogledate seznam epizod (kadar je primerno), si ogledate ocene in ocene, vidite čase izvajanja in še veliko več!

Popcorn Time on Fire TV stick

Ko veste, kaj želite gledati, kliknite Pazi zdaj in uživajte!

Odpravljanje težav - Popcorn Čas ne deluje v iOS-u

Kot pri katerem koli programu, plačljivem ali kako drugače, je tudi z aplikacijo Popcorn Time for Firestick nekajkrat prijavljenih težav. Tu sta dve najpogostejši napaki in nekatere rešitve:

  • Napaka pri pridobivanju seznama razstav - to lahko odpravite tako, da znova zaženete aplikacijo ali pa to ne’ne delate z namestitvijo starejše različice aplikacije.
  • Na disku ni na voljo prostega prostora - to natančno pomeni, kako se sliši. Na vaši Firestick preprosto ni več prostora. Najprej lahko počistite predpomnilnik, če pa to ne’t delo preprosto odstranite odvečne aplikacije in tako naredite več prostora v napravi. Če je to pogosta težava, boste morda želeli nadgraditi na napravo z več prostora za shranjevanje.

Pomen VPN za čas kokic

Čas za kokice deluje prek peer2peer deljenja, imenovanega tudi hudourništvo. Vedno priporočamo, da pri torrentingu z avtorsko zaščiteno vsebino uporabljate VPN.

VPN ali virtualno zasebno omrežje deluje tako, da ustvari oviro med vašimi podatki in zahrbtnimi očmi tistih, ki ga iščejo. Z dobrim VPN je vaš internetni ponudnik digitalni odtis, osebni podatki in splošna spletna dejavnost popolnoma skriti. Tako boste varni in varni ter vam nudi resnično digitalno svobodo, ki si jo zaslužite.

To je še posebej pomembno v času Popcorn Time, če niste izkušeni z navigacijo po hudourniškem mestu in se izogibajte avtorsko zaščitenega gradiva. Digitalno piratstvo prinaša zajetne globe in potencialni zaporni čas, kar je visoka cena, ki jo je treba plačati za slučajno klikanje skrite povezave! Z VPN, ki ga ne’ne bi smeli skrbeti za posledice svojega časa v svetu delitve datotek peer2peer.

Če uporabljate VPN in uporabljate aplikacijo Popcorn Time odgovorno, ni razloga’začnite z uživanjem najboljšega v pretočni zabavi danes!

Priporočljiva branja:

Najboljši VPN za čas kokic

Ali je čas za kokice varen?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 13 =