Kako dobiti podnapise na Kodi


To je’Z gotovostjo lahko rečemo, da je Kodi ena najpogosteje uporabljanih medijskih platform na svetu, kar pa ne’t zdi se, da se kmalu spreminjajo. Glede na to se morda samo sprašujete, kako lahko izboljšate svojo izkušnjo gledanja Kodi. Če to’je nekaj, kar si’iščete, potem pa vi’Z veseljem bom vedel, da je namestitev storitve s podnapisi pogosto pot naprej.

Obstaja veliko razlogov, da želite uporabiti podnapise pri ogledu vseh vaših najljubših filmov in TV oddaj prek Kodija. Pa naj bo’s zaradi težave pri poslušanju dialoga zaradi slabe kakovosti zvoka, gledanja naslova v tujem jeziku ali če imate težave s sluhom, boste morda ugotovili, da niste’Ne morete jasno slišati zvoka, ko uporabljate Kodi. Če se morate spoprijeti s tem, bi lahko vnašanje podnapisov v sistem morda odgovor na vaše molitve.

Torej, brez nadaljnjega odlašanja pustite’s zajemajo vse pomembne informacije o pripravi in ​​izvajanju podnapisov v programu Kodi.

Začetek

Preden začnete namestiti storitev s podnapisi na Kodiju, ste’Najprej se morate pomakniti do menija Kodi z nastavitvami in preiti nekaj različnih možnosti. Naslednji koraki bodo navodila za to:

  • Odprite Kodi > kliknite na ikona zobnika v zgornjem levem kotu odprete meni z nastavitvami > kliknite na predvajalnik.
  • Na levi stranski vrstici preprosto kliknite jezik, po katerem se bo prikazala vrsta možnosti.
  • Kliknite na Prenos storitev odsek > kliknite na Jeziki za prenos podnapisov za, po katerem lahko nastavite jezike, ki jih želite prenesti.
  • Kliknite na Privzeta storitev TV oddaje > Dobili več… > to vam bo nato omogočilo izbiro s seznama storitev, ki so na voljo za podnapise.

Opensubtitles.org je nedvomno ena najbolj priljubljenih storitev, ki je trenutno na voljo. Zato’je tisti, ki ga priporočamo. Preprosto kliknite na to posebno storitev in nato jo boste lahko izkoristili tudi vi’bi rad prenašal podnapise filmov in TV oddaj, ki jih gledaš na Kodi.

Namestitev OpenSubtitles.org na Kodi

OpenSubtitles.org je ena od najpogosteje uporabljanih podnapisnih storitev, ki se uporablja na Kodi-ju. Zato’S tem lahko varno rečemo, da bo odlična izbira za večino uporabnikov platforme Kodi.

Zdaj, ko ste sledili postopku začetne namestitve, ki smo ga obravnavali prej; za dodajanje podnapisov v Kodi se boste morali registrirati za nov račun na OpenSubtitles.org. Če želite to natančno storiti, preprosto pojdite na uradno spletno mesto Opensubtitles.org, kjer lahko vnesete svoje podatke v njihov sistem (e-pošto, geslo itd.).

Ko kliknete Registrirajte se, kliknite povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu. Po tej točki se prijavite v OpenSubtitles v aplikaciji Kodi, ki bo že nameščena v vašem sistemu. Za dostop do storitve preprosto odprite Kodi, kliknite na Dodatki, Moji dodatki v levem meniju in nato kliknite Podnapisi. Tukaj lahko kliknete na Dodatek za odklep in kliknite Konfigurirajte da vnesete svoje poverilnice.

Aktiviranje podnapisov na Kodi

Do tega trenutka naj se na vašem Kodi setup zažene Opensubtitles. Vendar pa morate upoštevati nekaj zadnjih korakov, da boste lahko uporabljali storitev med gledanjem filmov in TV oddaj. Na srečo je to tisto, kar je v tem razdelku. Za dokončanje postopka namestitve preprosto sledite spodnjim navodilom.

  • Odprite svoj videoposnetek na Kodi - prek toka ali lokalno shranjenega videoposnetka.
  • Kliknite na Podnapisi v spodnjem desnem kotu, ko se videoposnetek začne predvajati.
  • Kliknite na Prenesi po tem bo dodatek OpenSubtitles prebral svojo knjižnico glede podnapisov za določen video.
  • OpenSubtitles bo nato samodejno naložil ustrezne podnapise. Ali pa bi to lahko preprosto storili ročno’d raje - samo kliknite na Ročni iskalni niz in vnesite ime TV-oddaje ali filma, razpoložljivi podnapisi pa se bodo samodejno prenesli, ko jih kliknete.

Zaključek

To je zaključek našega popolnega vodnika za namestitev podnapisov na Kodi. S tem, ko sledite navodilom, ki smo jih navedli v tem članku, vi’Kmalu boste na poti k uživanju vseh svojih najljubših medijev s popolnimi podnapisi. Pojdi naprej in poskusi sam!

Priporočljiva branja:

Najboljši VPN za Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 82