Kako do naslova v ZDA


ZDA so v ospredju razvoja interneta. Veliko spletnih podjetij je v ZDA. Tudi tisti, ki jih tam ne najdemo, gotovo zagotavljajo svoje storitve v ZDA. Storitve, kot so HBO GO, Crackle, itd., So samo za ZDA, kar pomeni, da je do njih mogoče dostopati le, če imate ameriški IP naslov.

Celo spletna mesta in storitve, ki so na voljo zunaj ZDA, na primer Netflix, zaradi določenih zakonov o avtorskih pravicah morda ne ponujajo celotne knjižnice vsebine zunanjim uporabnikom. Torej, za popoln dostop do spletnih mest, kot je Netflix, potrebujete ameriški IP naslov.

Včasih je vsebina geografsko blokirana, kar pomeni, da’ponovno omejen glede na uporabnika’s geografske lege. S spreminjanjem svojega naslova IP učinkovito skrivate svojo lokacijo in preusmerite promet preko izbrane lokacije. Tako lahko dostopate do vsebine, ki vam sicer ni na voljo.

Kako do naslova v ZDA

Tukaj je nekaj korakov, da dobite ameriški IP naslov v računalniku z operacijskim sistemom Windows.

  1. Prenesite VPN in ga namestite tako, da sledite nizu navodil, podanih v nastavitvi.
  2. Ko je nameščena, odprite aplikacijo. Za prijavo bo zahteval vaše poverilnice.
  3. Ko se prijavite, boste videli seznam strežnikov in zemljevid, ki označujeta njihov položaj na njem. Lahko kliknete na žebljiček v ZDA na zemljevidu ali pa na seznamu izberete ameriški strežnik.
  4. Ko je izbran, bo zatič na ZDA postal zelen.
  5. Zaprite okno aplikacije. Vaš IP naslov je bil spremenjen v ameriški IP naslov.

Najboljši VPN-ji za pridobitev naslova v ZDA

Večina VPN-jev ima isti postopek z nekaj različicami. Čeprav je na voljo veliko storitev VPN, obstajajo nekatere, ki so boljše od drugih. Zdaj vas bomo popeljali skozi nekaj najboljših VPN-jev, ki jih lahko uporabite, če želite prevariti svojo lokacijo in videti, kot da ste povezani iz ZDA.

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN je ena najboljših storitev VPN, saj zagotavlja zanesljivo delovanje vseh nalog, ki jih mora VPN opravljati, kot so varnost, uspešnost, podpora in funkcije. Za svojo varnost je pohvaljena v celotni skupnosti VPN.

Express VPN je na voljo tudi v vseh glavnih operacijskih sistemih, vključno z macOS, Windows, Android, iOS in Linux. Imajo tudi 24/7 podporo za klepet v živo in veliko podporo za Netflix in tudi hudournike. Vendar pa vsi ti perki prihajajo z eno pomanjkljivostjo: to’s drago, začenši od 8,32 USD / mesec in vse do 12,95 USD / mesec.

2. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN ima morda najboljšo varnost v panogi, čeprav v primerjavi z ExpressVPN nekoliko hitro doseže hitrost. Ima strežnike v 58 državah, vključno z ZDA, in podpira vse glavne platforme in naprave.

NordVPN ponuja tudi podporo 24/7 klepeta v živo. Tako kot ExpressVPN tudi ta omogoča dostop do knjižnice Netflix, ki je na voljo v naslovih IP v ZDA. Omogoča vam tudi dostop do drugih ameriških storitev, na primer Hulu. NordVPN ima tudi odlične cene, ki se začnejo od 3,49 USD na mesec.

3. IPVanish

IPVanish logotip storitve Obiščite IPVanish

IPVanish je mešana vrečka. Ima nekaj zelo odličnih lastnosti, vendar ima tudi nekaj vprašanj, ki so glede na ceno VPN lahko precej problematična. Glavna težava, s katero se ukvarja IPVanish, je dejstvo, da čeprav ima dobre možnosti varnosti, hitrosti in možnosti prilagajanja, jih v vsakem od teh oddelkov presega NordVPN ali ExpressVPN..

Ne pravimo, da gre za slabo VPN storitev; to’s, v resnici odličen. Priporočamo pa, da se držite z ExpressVPN ali NordVPN. Pomembno je tudi vedeti, da IPVanish nima dobre podpore za Kitajsko, zato se izogibajte, če ga nameravate uporabljati, da se izognete kitajski internetni cenzuri..

4. TorGuard

TorGuardov logotip storitve Obiščite TorGuard

TorGuard je tudi odlična storitev VPN. Ima nekaj najboljših varnostnih funkcij, vključno z zelo robustno tehnologijo šifriranja, stikalom za ubijanje in vsem ostalim, kar pričakujete od vrhunske VPN.

To je tudi odličen VPN za ljudi na Kitajskem, saj lahko zaobide Veliki požarni zid Kitajske. Njihovi načrti za ceno pa so zelo zmedeni. Kolikor lahko povemo, se njihovi načrti gibljejo od 4,17 USD / mesec do 9,99 USD / mesec, zaradi česar so precej konkurenčni.

5. ZasebniVPN

Logotip storitve PrivateVPN Obiščite PrivateVPN

PrivateVPN je manjši od drugih VPN-jev na seznamu, vendar nima nekaterih funkcij, ki so na voljo v ExpressVPN ali NordVPN. Ima ustrezne varnostne protokole in dostojno šifriranje. Morda ni najhitrejši VPN tam, vendar je precej uporaben.

Vendar ima sedež na Švedskem, ki ni idealen kraj za storitev VPN, saj imajo močno nastrojenost do kršitev avtorskih pravic, zato se te storitve uporabljajo pogosto. Lahko pa se uporabi za dostop do Netflix US in tam omogoči dostop do vseh vsebin.

Glavni razlog, zaradi katerega PrivateVPN izstopa, so njegove cene. Je zelo poceni, začenši s 3,82 dolarja na mesec in do 7,67 dolarja na mesec. To je dober posel za ljudi, ki ne’ne potrebujete najvišje varnosti, vendar potrebujete VPN za naloge, kot je dostop do knjižnice Netflix v ZDA in drugih geo-lokacijskih storitev.

In to’je to! Z vašim IP naslovom v ZDA z uporabo enega od teh neverjetnih VPN-jev, naštetih zgoraj, lahko uživate v vsem, kar lahko ljudje v ZDA.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 86