Kako do kanadskega naslova IP


Če ste kanadski izseljenec, na dopustu zunaj države ali želite samo dostopati do kanadskih vsebin, vas’Potrebovali boste kanadski IP naslov. Večina spletnih storitev, kot so storitve pretakanja, iskalniki, družbena omrežja in spletne banke, med drugim vse preverite svoj IP naslov, da določite svojo lokacijo.

Nekateri od njih vas lahko nato blokira če vidijo, da niste v državi, tudi če imate račun pri njih. Kanadski IP-naslov je zato pomemben, če želite pretakati kanadsko vsebino, dostopati do svoje banke v spletu ali med drugim dobiti vsebino, prilagojeno Kanadi..

The najboljši in najbolj zanesljiv način za dosego tega je uporaba VPN. V tem priročniku smo’Pokažem vam, kako lahko v nekaj minutah dobite kanadski IP naslov.

Pridobivanje kanadskega IP naslova

Spreminjanje vašega javnega IP naslova v kanadski je precej enostavno. Tukaj’s kaj morate storiti:

  1. Registrirajte se s storitvijo VPN (glejte naša priporočila spodaj)
  2. Prenesite aplikacijo VPN v svojo napravo in jo namestite.
  3. Po prijavi izberite strežnik, ki temelji na Kanadi.
  4. Preizkusite omejeno storitev, do katere želite dostopati.
  5. Uživajte v kanadskih storitvah iz tujine!

Opomba: Vsi VPN-ji ne delujejo dobro s kanadskimi storitvami, zato jih morate izbrati skrbno.

Izbira VPN-ja za Kanado

Preden se namestite na VPN za Kanado, preverite, ali ustreza naslednjim merilom:

  • Hrani brez dnevnikov (za največjo zasebnost)
  • Ima strežnike v Kanadi
  • Ima dobre hitrosti
  • Odblokirajte ne glede na storitev, do katere želite dostopati
  • Ima prijazne in zanesljive aplikacije

VPN mora imeti tudi dobro podporo za stranke, če imate težave s storitvijo.

Najboljša VPN-ja s strežniki v Kanadi

Da bi preprečili, da bi izbrali najboljši VPN za pridobitev kanadskega IP naslova, smo vam pripravili seznam, ki ga lahko izbirate.

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN je odlična možnost za pridobitev kanadskega IP naslova. VPN ima sedež v okolju prijaznem okolju britanski Deviški otoki, in to ne’ne hranite nobenih dnevnikov. Ima veliko omrežje strežnikov 3.000+ strežnikov na 160+ lokacijah v 90+ državah. Nekateri od teh imajo sedež v Toronto, Vancouver in Montreal za pomoč uporabnikom pri dostopu do kanadske vsebine.

ExpressVPN je tudi eden najhitrejših VPN-jev lahko uporabite, tako kot pove že njegovo ime. To pomeni, da lahko predvajate HD v visoki ločljivosti, ne da bi se morali ukvarjati z varnostnimi težavami. Če želite biti blokirani, se prepričajte, da aktivirate VPN’s IPv6 zaščita pred uhajanjem. Izberete lahko tudi želeni protokol med OpenVPN (UDP in TCP), IKEv2, L2TP in PPTP. V primeru težav z VPN jih lahko vedno kontaktirate s pomočjo 24/7 podpora za klepet v živo na njihovi spletni strani.

Cena VPN je relativno visoka (8,32 dolarja na mesec ali več), vendar bi pričakovali, da boste plačali več za odlično storitev in zaupanja vredno ime. Njihovi načrti pa so zajeti s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

2. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je v zadnjih nekaj letih eksponentno narasel, in to’je zdaj eden najboljših VPN-jev za kanadski IP naslov. VPN je znan po svojem strežniško omrežje, ki je največje v panogi. Sestavljen je iz 5500 strežniki v 58 državah. To je VPN z največ strežniki v Kanadi in ima 400+ strežnikov v Toronto, Montreal in Vancouver. VPN dobro sodeluje s skoraj vsemi storitvami pretakanja, ponujena storitev pa je vrhunska.

NordVPN je s sedežem v Panami in vodi nič dnevnikov povezav in uporabe. VPN svojo varnost jemlje resno tudi z funkcijami, kot so samodejno stikalo za ubijanje, Onion prek VPN, dvojni VPN, več protokolov in DNS & IPv6 Zaščita pred uhajanjem.

NordVPN ima zelo dobro cenoven triletni načrt, ki vam omogoča, da boste uživali v storitvi za samo 3,49 USD na mesec. Vsi načrti so zajeti s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, do njihovih podpornih agentov lahko vedno pridete prek 24/7 podpora za klepet v živo.

3. Surfshark VPN

Logotip storitve Surfshark VPN Obiščite Surfshark VPN

Surfshark VPN je relativno nov VPN, vendar je’s že izdeluje valove na trgu. VPN je postal izjemno priljubljen zahvaljujoč odlični hitrosti in funkcionalnosti, skupaj z možnostjo odblokiranja Netflixa, Huluja in drugih pretočnih storitev. VPN ima sedež v britanski Deviški otoki, in ti’Vesela bom, ko bom to slišala ne’ne hranite nobenih dnevnikov.

SurfShark lahko’t se lahko pohvali s številom strežnikov, ki jih ponujata NordVPN in ExpressVPN, vendar ima tudi strežnike v Toronto, Montreal in Vancouver. Nekatere funkcije, ki jih ponuja VPN, so samodejno stikalo za ubijanje, deljeno tuneliranje, večnamenski hit, CleanWeb (blokira oglase, sledilce & zlonamerna programska oprema), DNS brez znanja in neomejene povezave.

Njegova mesečna cena je precej visoka, vendar lahko VPN uporabljate na le 5,99 USD / mesec z letnim načrtom. Vsi načrti so zajeti s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Lahko dobite tudi 7-dnevni brezplačni preizkus za macOS, iOS in Android.

4. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite Astrill VPN

Astrill VPN je še en odličen VPN za Kanado, saj ima strežnike v Toronto, Saint-Quentin in Beauharnois. Ti strežniki so dokaj hitri, zato lahko vedno pretakate z dobro hitrostjo. Astrill odklene večino pretočnih storitev, vključno s Kanado’s TV pretakanje kanalov.

VPN ima sedež na Sejšelih in tako naprej’je sposoben izpolniti svoje obljube nič-dnevniki. Njegova varnost je solidna tudi z 256-bitnim šifriranjem AES in funkcijami, kot so stikalo za ubijanje, aplikacijski filter, multi-hop, Onion prek VPN, posredovanje vrat in še več. Najpomembnejša točka VPN je, da omogoča povezovanje toliko naprav, kot jih potrebujete, in uporabo 5 od njih hkrati.

Astrill VPN je vendarle precej zelo cenovno, enomesečni načrt bo stal 20,00 USD, letni načrt pa 10,00 USD / mesec. Ponujajo brezplačna različica Android, in tam’s a 24/7 podpora za klepet v živo v primeru kakršnih koli težav.

5. ZasebniVPN

Logotip storitve PrivateVPN Obiščite PrivateVPN

PrivateVPN je drugi VPN je naš najboljši VPN za kanadski seznam IP naslovov. VPN je s sedežem na Švedskem, ki sicer ni tako prijazna država, vendar zakon ne’ne potrebujete VPN-jev za hranjenje podatkov. PrivateVPN je torej a storitev brez dnevnika.

VPN ne’nimam velikega strežniškega omrežja, vendar v njem obstajajo strežniki Toronto in Montreal ki ponujajo dobre hitrosti in neomejeno pasovno širino. Prijave so lahke, vi pa’Uporabljali boste lahko funkcije, kot so stikalo kill, zaščita aplikacije in posredovanje vrat.

PrivateVPN je eden najcenejših VPN-jev na tem seznamu le 7,67 USD za mesečni načrt. Vse njihove načrte pokriva a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, in vedno lahko kontaktirajte jih 24/7 v primeru kakršnega koli vprašanja.

Zaključek

Do zdaj bi morali vedeti, kako dobiti kanadski IP naslov. Postopek je dokaj enostaven, IP pa lahko dobite v nekaj minutah. Edini težaven del je, da morate skrbno izbrati svoj VPN. Zmagal si’ne gre narobe s katerim koli od zgoraj naštetih VPN-jev.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5