Kako gledati TF1 izvan Francuske


TFI je privatna TV mreža koju kontrolira TF1 grupa i najpopularnija domaća mreža u Francuskoj. Bez obzira jeste li fascinirani francuskom zabavom i kulturom ili se volite susresti sa svojom kulturom kod kuće, TF1 je izvor za izvor.

Najdulje je TF1 bio jedini TV kanal u Francuskoj. To objašnjava zašto je još uvijek zadržao svoju popularnost i procjenjuje se na 25% udjela na domaćem tržištu. Ocjene TF1 uvijek su bile relativno visoke zbog raznolikog i izvrsnog sadržaja na programu. Gledatelji su obrađeni kombinacijom igara, drama, vijesti i lagane zabave.

Najpopularniji kanali u Francuskoj

TFI ima i druge popularne sestrinske kanale koji također emitiraju francuski sadržaj. MYTF1 omogućuje korisnicima da struji sav sadržaj TF1, a također i drugim stanicama, poput filmova LCI, TMC, TFX, NTI, HDI i TF1..

U Francuskoj postoji mnogo različitih kanala poput W9, TF1, M6 između mnogih drugih kojima možete pristupiti samo ako ste u Francuskoj. Najpopularnije streaming usluge su France TV, Zatto, Molotov i Canal Plus. TF1’Sadržaj je obično dostupan na zahtjev i dostupan je putem MYTF1 mrežne usluge struje. Ova usluga struje je najpopularnija Francuska.

Geo-blokiranje

Najnesretnija stvar za emigrante i ljude koji uživaju u francuskim emisijama je to što nisu u mogućnosti dobiti pristup tim kanalima ako nisu u Francuskoj. Kanali su geo blokirani, što znači da se nije moguće prilagoditi da bi gledao sadržaj ako ne žive u Francuskoj.

Dobra vijest je, međutim, da imamo nekoliko savjeta kako gledati TF1 kada ste izvan Francuske. Smjernice kako gledati TF1 u drugoj zemlji vrlo su jednostavne: potrebna vam je virtualna privatna mreža (VPN).

VPN je idealan jer će znatno pomoći u gledanju. Osim što šifrira vaše internetske aktivnosti i čuva vaš identitet privatnim, on preusmjerava promet i putem drugog poslužitelja.

Zašto je potreban VPN

Na VPN-u sve što trebate učiniti je odabrati lokaciju u Francuskoj tako da će vam se činiti kao da pristupate TF1 iz Francuske.

Za one koji se pitaju kako gledati TF1 izvan Francuske, postoji niz VPN-a koji nude izvrsne usluge. Tržište VPN-a vrlo je konkurentno zbog sigurnosnih potreba ovog doba i prevladavanja geo-ograničenih sadržaja. Iako je to slučaj, to nije jamstvo da će svi VPN-ovi biti idealan izbor za vas, stoga ćemo preporučiti neke od najboljih VPN-ova na tržištu.

Pomoću VPN-a lako možete prevariti MYTF1 da misli kako se nalazite u Francuskoj. Vaš internetski promet prolazi kroz vanjski poslužitelj, a zatim je označen svojom IP adresom.

Jednostavni koraci za gledanje TF1 su sljedeći:

  • Nabavite VPN i prijavite se za njega
  • Preuzmite VPN aplikaciju na uređaju koji koristite za strujanje
  • Prijavite se, a zatim se povežite s poslužiteljem u Francuskoj
  • Idite na web-mjesto MYTFI i strujte

Najbolji VPN pružatelji usluga

Dobivanje sjajnog VPN-a koji možete koristiti za streaming može se činiti zastrašujućim iskustvom, ali s pravim istraživanjem brzo ćete ga obaviti. S toliko VPN-a na tržištu, ponekad se može činiti teško razlikovati dobre od loših.
Važno je napomenuti da ne podržavaju sve VPN mreže za otključavanje koje omogućuju strujanje TF1-a iz druge države. Također, ne nude svi potrebnu brzinu i sigurnost.

Naše istraživanje smo proveli na temelju sljedećih VPN kvaliteta:

Ima veliku brzinu veze

Da biste mogli strujati, potrebne su vam velike brzine veze. Neki VPN-ovi mogu značajno usporiti vaše brzine interneta, tako da stvaraju velike neugodnosti. Trebate nabaviti VPN koji nudi brzu vezu i savršen je za strujanje na mreži.

Francuski poslužitelji

Trebate potražiti VPN koji ima mnogo francuskih poslužitelja na koje se možete povezati. To će vam omogućiti da učinkovito struji i gledate TF1 izvan Francuske.

Snaga sigurnosti i šifriranja

Budući da se VPN-ovi primarno koriste za privatnost i sigurnost na mreži, to je definitivno jedan od faktora koji trebate ozbiljno razmotriti. Dobar VPN moći će vam ponuditi snažnu enkripciju koja će u konačnici osigurati sigurnost vaših podataka.

Nema ograničenja propusnosti ili prijenosa podataka

Da biste gledali TF1, trebat ćete ga strujati na mreži. Ovo će zahtijevati intenzivno korištenje podataka. Osigurajte da dobijete VPN koji nema ograničenja u širini pojasa i prijenosa podataka tako da imate najbolje iskustvo strujanja na mreži.

Na temelju gornjih kriterija sljedeći su VPN-ovi najbolji:

1. ExpressVPN

Logotip usluge ExpressVPN Posjetite ExpressVPN

Ovo je jedan od idealnih korisničkih izbora za mrežno strujanje. ExpressVPN ima sjajan i uravnotežen paket za privatnost i sigurnost, kao i sve što vam je potrebno za online streaming.

Brzina koju nudi pouzdana je na širokoj mreži od preko 3000 poslužitelja. Također nudi nenadoknadivu 256-bitnu AES enkripciju. Osim toga, on nema ograničenja upotrebe, što znači da možete strujati sadržaj koliko želite. Iako je malo skuplje, ima veliku paletu prilagođenih aplikacija koje su dostupne na gotovo svim uređajima.

2. CyberGhost

Logotip CyberGhost usluge Posjetite CyberGhost

Ovo je moćan, user-friendly VPN. Baš kao ExpressVPN, ima toliko intuitivnih i pojednostavljenih aplikacija koje se nalaze na svim uređajima o kojima biste mogli razmišljati. Tako je jednostavan za upotrebu, a za razumijevanje ne treba imati nikakvo tehničko znanje. Jedino što trebate učiniti je povezati se s streaming serverom u Francuskoj.

Osim toga, CyberGhost nema ograničenja podataka i ima snažnu, pouzdanu zaštitu i zaštitu privatnosti. To uključuje 256-bitnu enkripciju kroz sve veze. Ima mrežu poslužitelja koja ima više od 6200 poslužitelja u 90 zemalja (uključujući Francusku).

3. NordVPN

NordVPN logotip usluge Posjetite NordVPN

S više od 5500 poslužitelja smještenih u 58 zemalja i 200+ poslužitelja u Francuskoj, NordVPN je jedna od najboljih opcija za mrežno strujanje. Nudi robusne sigurnosne odredbe i može se pohvaliti dodatnim sigurnosnim značajkama poput Prekidača kill i Double VPN poslužitelja.

Ima strogo pravilo zapisivanja bez zapisnika koji osigurava da vaše aktivnosti na mreži ostanu privatne. Što’S druge strane, on nema ograničenje propusnosti, pa vam omogućava tok toliko često koliko želite. Konačno, NordVPN ima prilagođene aplikacije koje podržavaju mnoge uređaje.

Sažetak

Budući da je TF1 najpopularniji TV kanal u Francuskoj i mnogi ljudi iz cijelog svijeta ga žele gledati, ključno je pronaći načine kako da mu se pristupi izvan zemlje. Budući da većina mreža upotrebljava tehnike geoblokiranja, upotreba VPN-a je bitna - to će vam omogućiti pregled sadržaja na TF1.

Nakon što utvrdite koji vam je najbolji VPN dostupan, prijavite se, povežite se s serverom u Francuskoj i tada ćete moći pristupiti MYTF1.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 42