Kako gledati Netflix s VPN-om


Danas je pristup Netflixu nužan za obožavatelje ozbiljne zabave, jer strujni gigant ugosti stotine originalnih TV emisija i tisuće filmova. U samo nekoliko godina, tvrtka je prešla iz relativne nejasnoće u dominiranje internetskom zabavom.

U procesu su se proširile po cijelom svijetu, a posao im se u skladu s tim promijenio. Kad su bili mala odjeća, Netflix je ponudio ujednačen izbor emisija i filmova bez obzira gdje se korisnici nalaze. No kako se njihova korisnička baza proširila i izbor medija rastao, promijenili su svoj pristup.

Segmentiranjem publike i nudeći prilagođene izbore u različitim jurisdikcijama, Netflix je pronašao načine kako da im troškove smanji dok istovremeno povećava prihode. Osim toga, oni su bili usmjereni prema fragmentaciji svoje usluge međunarodnim zakonom o autorskim pravima. Zahvaljujući načinu na koji se upravljaju pravima, multinacionalne streaming službe moraju osnovati nacionalne odjele koji kupuju prava za svaku državu.

Međutim, to je dovelo do nekih očitih problema za kupce. Zbog načina na koji Netflix segmentira svoje usluge, korisnici su otkrili da su njihove omiljene emisije možda dostupne u Houstonu, ali ne i u Londonu i obrnuto..

Ponekad je emisija možda prodana na drugom kanalu ili streameru u Belgiji, što znači da Netflixovi korisnici tamo mogu’ne gledam to. No korisnici u Francuskoj i dalje bi mogli imati pristup, pa je Belgijancima bilo zgodno prijaviti se na francuski Netflix server.

To je razljutilo mnoge kupce, posebno one koji redovito putuju i znaju koliko Netflix proizvodi razlikuju se od zemlje do zemlje. Došlo je do faze gdje god su bili korisnici, činilo se kao da jesu weren’Ne dobivate pristup cijelom Netflix portfelju - tako su se televizijski fanovi uputili u akciju.

Kako su VPN postali vitalno sredstvo za obožavatelje Netflixa

alat za Netflix fanove

VPN-ovi su brzo postali oružje izbora za Netflix korisnike koji su željeli raditi oko streaming kompanije’s geoblokerom, a razlog je prilično jednostavan. VPN-ovi mogu sakriti vašu IP adresu i prevariti web mjesta misleći da njihovim poslužiteljima pristupate odnekud drugdje.

Teoretski, rješenje Netflix VPN-a trebalo je omogućiti globalnim korisnicima da gledaju američke Netflix, a Amerikanci da vide emisije koje vole gdje god da putuju. Ali stvari nisu’Nisam baš tako funkcionirao.

U 2017. godini Netflix i VPN postali su vruća tema tvrtka je počela vršiti proboj na VPN korisnike. Stručnjaci u industriji skloni su vjerovanju da to nije’Tvrtka za strujanje’vlastitom inicijativom. Umjesto toga, na akciju su ih primorali nositelji prava čiji se rad pojavio na platformi Netflix. Ali u svakom slučaju, rezultati su bili dramatični. Odjednom se sadržaj zaključan u regiji vratio u svoj digitalni zatvor, a pronalazak VPN-a koji radi s Netflixom postao je ključno pitanje.

Kako Netflix otkriva VPN korisnike?

Kako Netflix otkriva VPN

Umjesto da se prijave na Netflix sa svojim VPN-om i pogledaju sadržaje specifične za regiju dostupne za strujanje, korisnici su se sada susreli “greška u strujanju” obavijesti. Mogli su vidjeti sve što je bilo dostupno, ali kad je došlo do strujanja - bili su bez sreće.

Kako su postigli ovu novu razinu sigurnosti? Pa, mi ne’Ne znam sigurno, ali vjerojatno postoji nekoliko metoda u radu. Prvo, Netflix koristi ono što je poznato GeoIP baze podataka. Te baze podataka sastavljaju treće strane i prodaju se na platformama za digitalna prava poput Netflixa i uključuju poznate adrese VPN poslužitelja.

U isto vrijeme, Netflix može raditi ako se isti poslužitelj koristi za pristup njihovim uslugama. Ako više IP adresa dolazi iz istog izvora, oni to obično vide kao dokaz nelegalnih veza i zabranjuju korisnike kao rezultat..

VPN mreže rade zajedno spajanjem IP adresa i onemogućava ih odvajanje, što predstavlja snagu iz perspektive kibernetičke sigurnosti, ali problem kada je u pitanju skupni pristup streaming platformama. Dakle, u određenoj mjeri’s kompromisom na poslu. Žele li VPN korisnici najviše standarde anonimnost, ili najbolji snimak u pristupu uslugama poput Netflixa?

Tamo’je također još jedan problem vezan uz kako funkcioniraju VPN-ovi slabije kvalitete. Ponekad se njihova zbirka surogatnih IP adresa kupila skupno. To štedi troškove, ali rezultira stvaranjem uzoraka korisnika koji pristupaju Netflix poslužiteljima. Netflix je uključio algoritme koji lako mogu otkriti te obrasce, i oni su sretni u skupne klastere sličnih IP-ova.

Napokon, čini se da Netflix ima dodatno oružje kada je u pitanju otkrivanje VPN-ova na pametnim telefonima. Da’s jer mnoge aplikacije za pametne telefone prekidaju vezu između IP adresa i DNS poslužitelja. Netflix provjerava korisnika’IP i DNS se podudaraju, a ako ne’t rezultat je često a “greška u strujanju” obavijest.

Ti problemi nisu’nije otišlo, što znači da je gledanje Netflixa s VPN-om i dalje presudno pitanje. Ali alati koje Netflix koristi za otkrivanje upotrebe VPN-a nisu’t vodonepropusan. Čim su ih naišli na VPN korisnike koji žele dobiti američki Netflix iz inozemstva, programeri su počeli tražiti Netflix VPN rješenje i tamo’bilo je impresivan napredak u posljednjih godinu dana.

Na koje su VPN utjecale zabrane Netflixa?

VPN-ovi na koje je utjecao Netflix zabrana

To’važno je to primijetiti nisu pogođeni svi komercijalni VPN-i od Netflixa’nedavne sigurnosne mjere. Zapravo, zbog različitih načina na koje djeluju VPN-ovi i pomalo nespretnog načina na koji Netflix upravlja svojim postupcima blokiranja, VPN-i se značajno razlikuju u pogledu toga koliko dobro može pružiti Netflix VPN rješenje.

Međutim, to’i dalje je pri ruci znati koji su VPN-i dokumentirali probleme s Netflixovom povezanošću, pa ovdje’s popisa za brzi povratak na:

 • Tunnelbear
 • VPN.ac
 • Kaspersky Sigurna veza
 • Privatni tunel
 • F-Secure Freedome
 • Avast Secureline VPN
 • Hoxx VPN
 • CactusVPN
 • Anonimni VPN
 • Sakrij moj IP
 • Celo VPN
 • Ivacy VPN
 • Sakrij me
 • OneVPN
 • iVPN
 • ProXPN
 • PersonalVPN
 • Ra4W VPN
 • PureVPN
 • SecureVPN

Na ovom su popisu i neki od najcjenjenijih VPN-ova (kao što je Tunnelbear), kao i neki relativno malo poznati davatelji usluga. Ako ti’Pitate se kako gledati Netflix s VPN-om, nijedan od njih neće biti najbolja opcija.

Međutim, ovaj se popis redovito mijenja, i VPN-ovi mogu pronaći zaobilazno rješenje (ili propadati sustavima zabrane Netflixa). Situacija je prilično fluidna pa programeri stalno uvode ažuriranja. Dakle, ako imate na umu određeni VPN i to’na listi zabranjenih, dvaput provjerite njihovu web stranicu i nedavne preglede, jer su možda najavili novo rješenje za korisnike Netflixa.

Kako gledati Netflix s VPN-om

kako koristiti netflix s vpn

Ako ti pružatelji VPN-a ne uspiju ponuditi rješenje za ljubitelje Netflix-a, kako korisnici koji brinu o privatnosti mogu raditi oko diva zabave’s geoblokerima i pristupite emisijama koje vole?

Najjednostavnija opcija je odaberite VPN koji je pronašao Netflix VPN rješenje i ima veliku reputaciju za redovito ažuriranje. Postoji puno popularnih VPN-ova oko kojih pobjeđuju u borbi protiv geoblokera, uključujući glavna imena poput NordVPN, ExpressVPN i LiquidVPN. Da bismo vam pomogli pronaći pravog davatelja usluga’Sastavili ste popis najboljih VPN-a za Netflixove korisnike, pa slobodno isprobajte neke od tih usluga dok ne pronađete onaj koji radi za vas..

Ovi VPN-ovi djeluju stvaranjem podvala IP adresa za koje se čini da potječu iz iste zemlje kao i poslužitelji Netflix. Kao što smo gore napomenuli, Netflix je stvorio snažan paket tehnologija za otkrivanje kako bi iskorijenio ove IP adrese, ali neki VPN-ovi još uvijek prolaze kroz pukotine i to rade već više od godinu dana.

Koja je tajna VPN-a koji vam omogućavaju da nabavite američki Netflix u Japanu ili češki Netflix u Meksiku? U nekim se slučajevima čini kao da Netflix jednostavno nema utočište’nisam došao do ciljanja određenih VPN-ova. Način na koji obrađuju VPN-ove ovisi o svakom slučaju. Svaki VPN teži stvaranju skupa povezanih IP adresa i poslužitelja koje je potrebno odvojiti od zakonitih korisnika (koji mogu imati sličan identitet). Dakle, Netflix ne’ne samo neselektivno zabranjivati ​​ogroman broj korisnika. Mora biti osjetljiv i metodičan, ostavljajući prostora za manje VPN-e da prođu.

U drugim slučajevima poput NordVPN-a, čini se da je VPN korak ispred procesa otkrivanja. To se može dogoditi zbog načina na koji se odnose prema svakom VPN korisniku, vodeći više računa o tome da im pruže vjerodostojan, jedinstven, ali anonimni identitet. Pa kad dođu do Netflixa, korisnici tih VPN-a izgledaju legitimnije.

Druga strategija je da koristite VPN-ove koji nude statičku IP adresu (onaj koji nije’Ne uključuje se zajedno sa svim ostalim korisnicima poslužitelja i Netflix je pobijedio’lako je blokirati). Kada pregledavate VPN web mjesta, možda ćete ovo oglašavati kao “namjenski IP” također.

Ove statičke IP usluge često će doći po nešto višoj cijeni, jer plaćate naručeni sigurnosni paket, ali taj dodatni trošak možda će biti vrijedan za Netflixove fanove. Međutim, mogu se pojaviti sigurnosni problemi pri korištenju statičkih IP-ova. Imajte na umu da VPN-ovi osiguravaju anonimnost čineći mnoge IP adrese jednakim. Ako koristite jedinstveni IP adresa, to’puno je lakše povezati ga sa nezaštićenim identitetom. To’i dalje je teško, ali mnogo lakše nego s potpuno anonimnim uslugama.

Mogu li postavljanje VPN-a na ruteru pružiti Netflix VPN rješenje?

Netflix vpn zaobilazno rješenje

Tamo’s još jedan mogući odgovor za ljude koji trebaju znati kako koristiti Netflix sa VPN zaštitom: postavljanje VPN-a na vašem kućnom usmjerivaču, umjesto da koristite VPN klijent instaliran na radnoj površini ili pametnom telefonu.

Ovo je malo tehničko rješenje od korištenja jednostavnog VPN softvera, ali ima visoka stopa uspjeha pri kršenju Netflixa’s geoblokeri. Instaliranje VPN-a na usmjerivač također olakšava dodavanje Netflixa na dodatne uređaje, poput pametnih televizora.

Međutim, tamo’je ulov. Mnogi usmjerivači dobiveni od ISP-a nisu’Ne postavite se za domaćin VPN-ove i pobijedite’ne može biti kompatibilan s upravljačkim programima poput OpenWRT, Tomato ili DD-WRT. Stoga provjerite kod svog proizvođača jer bi moglo biti potrebno ažurirati usmjerivač prije nego što nastavite.

Nakon toga ti’trebat ću “bljesak” firmware na vašem usmjerivaču. Obično je to’t previše složeno. S proizvođačima poput Netgeara, možete samo učitati administrativni softver usmjerivača i odabrati “nadogradnju” odaberite opciju DD-WRT ili OpenWRT. Obojica su otvorenog koda, tako da’bez dodatnih troškova. Alternativno, možete jednostavno kupite unaprijed trepnuti usmjerivač sa svim firmwareom koji ste’Trebat će vam unaprijed instalirati.

Kad to’Gotovo, ti’Trebat ćete kupiti pristup VPN-u koji je kompatibilan s kućnim usmjerivačima. ExpressVPN i NordVPN su dobri primjeri ovdje. Oboje imaju jasne upute za postavljanje na svojim web stranicama, što će vas voditi kroz proces treptanja VPN firmware-a na vašem usmjerivaču..

Krajnji rezultat trebao bi biti pouzdan način pristupa Netflixu i ostalim streaming uslugama. Jedina je mana to što’Ne koristi puno za strujanje obožavatelja koji putuju svijetom. Za one korisnike je pronalazak standardnog VPN-a koji radi s Netflixom.

Treba zapamtiti pri odabiru Netflix VPN-a

To prilično pokriva sve što se tiče Netflixa i VPN korištenja, pa neka’snovajte neke stvari koje morate imati na umu prilikom pokušaja poraza od strujne tvrtke’s geoblokirajućim strategijama.

  • Kao prvo, Don’ne očekujem čuda od jeftinijih VPN-ova. Premlaćivanje Netflixa nije’Programeri VPN-a nisu jednostavni, a neke tvrtke su se učinkovito odrekle odabira da se usredotoče na nude jeftinije usluge za opće web korisnike ili torrentere. Ako vam je apsolutno potreban jeftin VPN, budite spremni za kupovinu i isprobajte nekoliko besplatnih suđenja prije pronalaska rješenja.
  • Općenito, premium VPN-ovi rade bolji posao omogućujući korisnicima da gledaju američki Netflix u inozemstvu. Ali budite oprezni i ovdje. Ne imaju svi skupi VPN-ovi sjajne rezultate na Netflix pristupu. Savjetujte se s recenzijama, provjerite povratne informacije kupaca i istražite besplatna ispitivanja. Don’Ne vjerujte samo tvrdnjama VPN-ova na njihovim web stranicama.
  • Iznad svega’Važno je ostati u toku s razvojem događaja. Preko noći VPN-ovi mogu prestati dopustiti korisnicima da gledaju američki Netflix u Europi, kada je dan prije bio savršen. Situacija se stalno mijenja. Stoga biste možda željeli razmisliti o kratkoročnim ugovorima ako se pitate kako koristiti Netflix s VPN uslugama. Nitko ne želi platiti cijelu godinu ili više VPN zaštite, samo kako bi otkrio da je Netflix izvan mjeseca u roku svog ugovora.

Dobra vijest je da su VPN programeri pobijedili’Ne prestajem tražiti učinkovito rješenje, bez obzira na to što učini Netflix. Pa ako i ti’borim se gledati američki Netflix tijekom odmora u inozemstvu, don’ne brinite se. Tamo bi trebalo naći rješenje.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 73