Kako gledati Irca na mreži


Glumeće legende poput Roberta De Nira, Joea Pescija, Al Pacina i Harveyja Keitela, Martina Scorsesea’s 209-minutni gangsterski ep Irac je imao svjetsku objavu Netflixa 27. studenog 2019. Uz burne kritike kritičara (96% RT ocjene) i gledatelja (8,7 zvjezdica na IMDb) film će zasigurno učiniti zaokružuje ovu nagradnu sezonu.

Ako ti’ponovno među onima koji su propustili dramu zločina’s iznimno ograničenom kazališnom serijom i želite gledati Irca na mreži, sve što trebate je aktivna pretplata na Netflix. Iako je ovo sjajna vijest za većinu binge streamersa, nisu sve Netflix knjižnice stvorene jednakim. Zbog licencnih ugovora ili mrežne cenzure, Irski čovjek možda neće biti na vašem Netflix katalogu. Štoviše, budući da Netflix nije dostupan u Kini, fanovi Martina Scorsesea sa sjedištem u Peopleu’s Republiku također ostavljamo na hladnoći.

To se kaže, tamo’i dalje je način gledanja Irca na Netflixu s bilo kojeg mjesta na svijetu. Korištenjem kvalitetne VPN usluge možete doći do Scorsesea’s 3,5 satni zločinski ep se odvija u svom sjaju.

Gledajte Irca na Netflixu s VPN-om

Ako imate aktivnu pretplatu na Netflix i još uvijek to možete’Ako gledate Irca, znači da je film geoblokiran na vašoj lokaciji.

Dobra vijest je da s pravom VPN uslugom lako možete svladati ovu prepreku. Loše vijesti? Pobijedio je samo bilo koji slučajni VPN’Ne radite - Netflix radi non-stop kako bi zabranio VPN-ovima da izbjegavaju svoje mjere blokiranja geo-mreže. To znači da je velika većina VPN usluga jednostavno pobijedila’Ne otključajte Irca. Umjesto toga, Netflix će vas jednostavno još više iznervirati prikazujući bojazan “Čini se da koristite proxy” poruka o pogrešci.

Da’zašto mi’sastavili smo popis najboljih VPN-a koji još uvijek mogu deblokirati Netflix i pustiti vas da Irce usmjeri s bilo kojeg mjesta. Sve što trebate učiniti je nabaviti jednu od tih vrhunskih VPN usluga, povezati se s poslužiteljem u zemlji s pravom Netflix bibliotekom - sa SAD-om nikad ne možete pogriješiti - i kliknite Igrajte da biste pogledali Irca.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Irca na mreži

1. NordVPN

NordVPN logotip usluge Posjetite NordVPN

Minimalna cijena mjesečno: $ 3,49

Kada je u pitanju deblokiranje Netflixa, NordVPN je jedna od najpouzdanijih VPN usluga, a da ne spominjemo njezine iznadprosječne brzine i napredne značajke privatnosti. Ono što ga čini tako sjajnim za streaming je SmartPlay - značajka koja kombinira VPN i Smart DNS tehnologije za lak pristup geo blokiranom sadržaju poput The Irishman na Netflixu ili bilo kojoj drugoj platformi za streaming. Ovo je VPN koji će vam omogućiti gledanje bilo čega s bilo kojeg mjesta, uključujući udobno strujanje Irca iza Velikog kineskog vatrozida..

NordVPN također ima masivnu mrežu od 5200+ poslužitelja u 59 zemalja, što znači veću brzinu i manje punjenja ako odaberete poslužitelj koji’je blizu vaše lokacije. Sa šest istodobnih veza po računu, NordVPN je također iznenađujuće pristupačan.

2. ExpressVPN

Logotip usluge ExpressVPN Posjetite ExpressVPN

Minimalna cijena mjesečno: $ 8,32

ExpressVPN je još jedna velika VPN usluga koja u potpunosti nadmašuje sve, uključujući neprobojnu sigurnost, visoke oktanske performanse i pouzdano geoblokiranje. Nijedan geoblokirani sadržaj ne odgovara ExpressVPN-u’flota od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje i njegova značajka MediaStreamer, koja je posebno razvijena za platforme poput Netflixa.

Tomu dodajte korisničku podršku, šifriranje vojnog stupnja, kao i pet istodobnih veza po računu, a dobivate doista sjajnu VPN uslugu za gledanje Irca na bilo kojem uređaju koji imate, uključujući Amazon Firestick, PlayStation 4, Xbox One , i više.

3. CyberGhost

Logotip CyberGhost usluge Posjetite CyberGhost

Minimalna cijena mjesečno: $ 2,75

CyberGhost je još jedan odličan VPN za strujanje Irishmana na Netflixu. To’brzo je’sigurno, i to’je vrlo jednostavan za upotrebu. I najbolji dio? CyberGhost je najjeftinija opcija za gledanje Irca na internetu.

Iako ne’Tamo ne dobivate značajku Smart DNS kao što su ExpressVPN i NordVPN’s puno drugih ugodnosti za uživanje u CyberGhostu. Perkovi poput 5.800+ poslužitelja u 80+ zemalja, neraskidiva enkripcija, vrlo povoljni planovi cijena i nevjerojatna 45-dnevna garancija povrata novca.

Poanta

Sve u svemu, ako želite gledati Irca na Netflixu, možete’neću pogriješiti s bilo kojim od ova tri VPN-a. Dok sve troje imaju svoje prednosti - bilo da je’s broj poslužitelja, brzina ili jednostavnost korištenja - oni’ponovno sve dekolte u više aspekata nego jedan.

CyberGhost je najjeftiniji, ali zaostaje za NordVPN i ExpressVPN u odjelu osiguranja i značajki. ExpressVPN bi mogao biti najbrži, ali tražena cijena je za neke korisnike previsoka. I NordVPN možda ima najbolje iz oba svijeta, ali nije’nemate usmjerivač da bi vaše Netflix iskustvo bilo jednako neprimjetno kao i kod druge dvije usluge.

Koje god od trojice na kraju odaberete, jedno je jasno - vi’Irca ćete moći gledati putem interneta iz bilo kojeg mjesta. Uz to, ako nijedan od ova tri VPN-a nije izazvao vaše zanimanje, provjerite našu listu najboljih VPN-a za Netflix za još sjajnih opcija.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =