Kako gledati IIHF hokej na mreži


Ako volite hokej i arenu’Ako imate dovoljno sreće za pristup IIHF kanalu, vjerojatno želite znati kako gledati IIHF hokej na mreži. Sa sjedištem u Zürichu, Međunarodna federacija hokeja na ledu domaćin je hokejskih turnira i održava hokejašku ljestvicu. Jedan od glavnih događaja je IIHF Svjetsko prvenstvo, koje će se ovog proljeća održati u Slovačkoj. Manifestacija se održava od 10. do 26. svibnja.

Prvenstvo možete gledati putem interneta na IIHF YouTube kanalu, ali kanal ima geografska ograničenja. Turnir je 2018. godine bio domaćin u Danskoj, ali kanal nije’ne radim za sve koji žive u Švedskoj, Kanadi, Austriji, Norveškoj, Francuskoj, Rusiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Indiji, pa čak i Danskoj. To je uspio u Australiji, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Japanu, tako je’s mješovitom vrećicom. Ovaj vodič će vam pokazati kako gledati IIHF hokej online s bilo kojeg mjesta na svijetu. Dobra stvar je što je YouTube besplatan, pa i vi’Moći ćete gledati besplatno.

Geo-blokiranje

Geoblocking

Internet ima puno ljepote, ali jedna stvar koja može stvarno negativno utjecati na vaše internetsko iskustvo je geoblokiranje. Ako ti’na primjer, u Americi, vjerojatno ste primijetili da to možete’Ne pristupajte sadržaju na BBC iPlayeru. Isto tako, većini američkih mreža nije moguće pristupiti izvan SAD-a. Vjerojatno ste primijetili da vaša obitelj u inozemstvu ima potpuno drugačiju knjižnicu Netflixa od vas. Većina servisa za streaming, TV mreže i medijske web stranice sadrže sadržaj koji je postavljen na njih. Ponekad platforma pokušava smanjiti promet, ali obično to ima veze s licencama i drugim problemima u vezi s autorskim pravima.

Sam Youtube blokiran je u nekim zemljama. Korištenjem VPN-a može vam se omogućiti pristup YouTubeu bez obzira gdje se nalazite i omogućiti vam zaobići bilo koja geografska ograničenja s kojima biste mogli doći u kontakt. Ovako možete gledati IIHF hokej s bilo kojeg mjesta.

Kako gledati IIHF hokej na mreži s VPN-om

VPN skriva vašu IP adresu - adresu koja omogućava vašim web lokacijama i davateljima usluga da prepoznaju vašu zemljopisnu lokaciju - i preusmjeri vašu aktivnost na udaljeni poslužitelj. Možete koristiti VPN da biste izgledali kao da se nalazite na sasvim drugoj lokaciji. Tako, putem VPN-a, na YouTubeu možete pristupiti s bilo kojeg mjesta i gledati IIFH hokej, čak i ako ste u ograničenom području.

VPN će vam dati anonimnost, sigurnost i privatnost, ali samo ako koristite dobar VPN. Neki VPN-ovi tvrde da daju privatnost, ali zapravo bilježe vašu internetsku aktivnost, što u potpunosti poništava svrhu VPN-a. Budući da se VPN-ovi mogu koristiti na mnogim različitim uređajima, vi’Moći ćete pristupiti hokejaškom sadržaju koji vam je potreban na PC-u, Mac-u, Roku-u, Apple TV-u, Xbox-u i mnogim drugim.

Prvi je korak odabir VPN usluge. Jednom kad instalirate softver, možete se povezati s odabranim poslužiteljem - odaberite onaj koji se nalazi u regiji u kojoj željeni sadržaj nije blokiran - i sada morate ići na IIHF YouTube kanal. ExpressVPN, IPVanish i NordVPN tri su VPN davatelja koja će vam omogućiti prikaz IIHF sadržaja.

1. ExpressVPN

Logotip usluge ExpressVPN

Iako je skuplji od ostalih opcija, ExpressVPN nudi vrlo sigurno i privatno pregledavanje. Mreža sadrži preko 2000 poslužitelja raspoređenih u više od 90 različitih zemalja. Možete pronaći i odgovarajuće aplikacije za većinu svojih uređaja, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. Djeluje i u Kini, gdje je YouTube blokiran.

VPN usporavaju vaš Internet zbog preusmjeravanja, međutim, ExpressVPN je i dalje stvarno brz. Jedina stvarna strana je da ne postoji besplatno suđenje. pa možeš’isprobajte ga i vidite da li vam se sviđa. ExpressVPN to prilično radi. Oni ne’t prijavite korisničku aktivnost. Enkripcije su neke od najjačih od bilo koje VPN. Smješten na Britanskim Djevičanskim otocima, koji nisu’Ne podliježu zakonima o zadržavanju podataka, nečim s čime se moraju boriti i drugi VPN-ovi. ExpressVPN također ima dobru korisničku podršku, uključujući podršku 24/7 live chat.

2. NordVPN

NordVPN logotip usluge Posjetite NordVPN

Poput ExpressVPN-a, i NordVPN ima veliku reputaciju. Poznato je po tome koliko daje prioritet privatnosti i sigurnosti. Ima pravilo nulte evidencije, prekidač za uklanjanje, DNS zaštitu od propuštanja i Double VPN - u osnovi sve sigurnosne značajke koje želite anonimno pregledavati..

NordVPN ima preko 5.700 poslužitelja koji se nalaze u 60 zemalja. Nećete imati problema s pristupom Svjetskom prvenstvu na IIHF-u s bilo kojeg mjesta. Možete istovremeno povezati i do šest uređaja, tako da’radit ću na svim različitim uređajima na kojima struji sadržaj. NordVPN je također prilično brz. Ne znaš’ne moram brinuti da će VPN previše usporiti vaš tok. NordVPN je nekada bio sporiji nego sada, ali tvrtka je naporno radila kako bi ubrzala svoju brzinu do konkurentne stope i taj se posao isplatio.

3. IPVanish

IPVanish servisni logotip Posjetite IPVanish

IPVanish je nešto jeftinija opcija koja će vam omogućiti pristup IIHF hokeju s bilo kojeg mjesta. Najveći negativan značaj IPVanish-a je što ne nudi pouzdan chat uživo, a tvrtka je sa sjedištem u SAD-u. VPN-ovi locirani u SAD-u vezani su za privatnost, ali to ne bi trebalo’Ne mogu vas spriječiti da gledate IIHF Svjetsko prvenstvo.

IPVanish ima preko tisuću poslužitelja u preko 60 zemalja. Ovo je sjajno za streaming geoblokiranog sadržaja. Oni također imaju politiku zapisivanja bez dnevnika, jaku enkripciju i pristojnu brzinu za preuzimanje.

Iako će sva tri ponuđača obaviti trik, naš favorit bio je ExpressVPN jer je brz, siguran i privatan. IIHF hokej moći ćete gledati bilo gdje u svijetu potpuno anonimno. No, NordVPN je također odličan izbor. Oboje nude izvrsnu privatnost i sigurnost.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =