Kako gledati Černobil HBO Miniere


Kad je Igra prijestolja ovog mjeseca stigla do svog finala, mnogi gledatelji navodno razmišljaju o otkazivanju svoje pretplate na HBO. Ali ne tako brzo!

HBO, kuća kritiziranih emisija poput The Sopranos, The Wire, Six Feet Under i, dobro, Game of Thrones, ima za vas nove minijature koje su više nego vrijedne održavanja pretplate uživo: Chernobyl.

Ovdje su u uredu neki naši kolege nazvali predstavu “najbolje u desetljeću.” Nova HBO-ova minisarija zaslužila je želju “Svježe” ocjena na Rotten Tomatoes s više od 96% odobrenja, rangirana je čak i viša na IMDB i drži najbolju ocjenu korisnika na Metacritic-u. I to nije malo postignuće.

Nuklearna katastrofa imala je tako snažan učinak na ljudsku psihu od 1986. godine da je’s teško je računati koliko je knjiga, filmova i videoigara napravljeno o (ili na temelju) černobilskoj katastrofi. HBO’s serija postavlja traku vrlo visoko.

Drama kao nijedna druga

Černobilska serija prikazuje posljedice neposredno nakon eksplozije reaktora broj 4, usred noći 26. travnja 1984..

Nakon znanstvenika Valerija Legasova iz stvarnog života (Jared Harris, odličan), Vijeće ministara’ predsjedavajući Boris Shcherbina (Stellan Skarsgârd, besprijekoran) i fiktivna znanstvenica Ulana Khomyuk (Emily Watson trijezna i točna), kako raspoređuju sve moguće resurse za zaštitu milijuna života od “nešto što se nikada ranije nije dogodilo na ovoj planeti” cijelo vrijeme suočeni sa sovjetskom kulturom tajnosti i nad-administrativizmom.

Kreator emisije Craig Mazin postiže izvanredno - pružiti priču što vjerniju povijesnim događajima kako bi stvorio majstorsku napetost i dramu i dostaviti poruku koja upečatljivo odjekuje s trenutnim zeitgeistom.

Učinci sindroma akutnog zračenja na ljudsko tijelo nekoliko puta će vam okrenuti trbuh. Ipak, direktor Johan Reck’kamera nikada ne odskače od jezivih, već samo gdje i kada’apsolutno je potrebno. Kreće se graciozno i ​​učinkovito, ostajući što bliže ljudima. Cijelo to vrijeme zrak oko njih pretvara se u nevidljivog, tihog ubojicu.

Zaboravite na kontroverze o tome kako glumci svi govore engleski, dok svaki televizor i radio oko njih zasviraju savršenim ruskim jezikom ili kako su neki prozori plastični kada bi u to vrijeme bili uokvireni drvetom.

Černobil je otprilike više od toga (više o tome pogledajte u nastavku podcasta). To’s obavezno gledati. Nema isprike. Čak i ako se vaš izgovor geo-blokira.

Sad, neka’pogledajte kako možete biti sigurni da ste pobijedili’ne propustite sve’s o.

&# 65.279;&# 65.279;

Problem s geoblokiranjem

Prvo, lak način: Černobil emitira ponedjeljkom na HBO u 21:00 u SAD-u, te na Sky Atlantic i NOWTV u Velikoj Britaniji, svaki utorak navečer u 21 sat. Ako imate pretplatu kod nekog od tih emitera i živite u SAD-u ili Velikoj Britaniji, trebali biste biti u mogućnosti gledati emisiju već. I ako ti’tu si i utočište’nisam ga već vidio, pa, što čekate?

Za ostatak svijeta, pitanje je u tome HBO koristi mjere geoblokiranja koje provjeravaju vaš IP kako bi vas lokalizirali i sprečili vam pristup njegovom sadržaju iz određenih zemalja.

Ipak, nema potrebe za panikom. Tamo’jednostavan i učinkovit način zaobići te mjere geoblokiranja.

Korištenje VPN-a omogućit će vam da prevarite IP adresu i učinite da se on čini kao da se nalazite u SAD-u ili Velikoj Britaniji.

Bilo da živite u zemlji koja je blokirana na zemljovidu ili uživate u zasluženom odmoru pod suncem i osjećate se kao da emitirate emisiju o Černobilu na plaži (prema vlastitim željama, tko smo mi da sudimo?), Dobar VPN je ovdje da vam pomognem. Ovdje’s kako:

  • Deblokirajte HBO ograničenja od bilo kojeg mjesta: dobar VPN obično ima poslužitelje iz širokog raspona lokacija u zemlji što ga čini jednostavnim za povezivanje s poslužiteljem s bilo koje od tih lokacija prije pristupa geo-blokiranom sadržaju.
  • Izbjegavajte praćenje ISP-a ili praćenje treće strane: budući da VPN-ovi zamjenjuju vašu stvarnu IP adresu, pomažu vam da spriječite treće strane da prate vašu web aktivnost ili povezuju ono što radite na mreži s vama.
  • Spriječite nametljive oglase: ako dosljedno koristite određenu uslugu na mreži, agencije za oglašavanje mogu koristiti vaše kolačiće za pokretanje oglasa koji bi mogli biti zanimljivi u vašem smjeru. Korištenje VPN-a idealno bi trebalo ograničiti koliko podataka imaju o vama.

Koji su najbolji VPN-ovi za gledanje Černobila?

1. NordVPN

NordVPN logotip usluge Posjetite NordVPN

NordVPN je sjajan za pristup HBO-u i našem vrhunskom izboru među najboljim VPN-ima za gledanje Černobila. Široko je popularan nudeći vrlo niske cijene pretplate, gotovo 5000 američkih poslužitelja i zakinuti poslužitelji.

Temeljito uživamo u ovom pružatelju usluge’s namjenskim aplikacijama koje se lako koriste za svaku glavnu platformu koju se sjetite.

NordVPN djeluje i u zemljama s internetskim ograničenjima poput Kine. Zahvaljujući nenadmašnim sigurnosnim značajkama i ogromnom popisu poslužitelja, to’može otključati bilo koji geo-ograničen sadržaj i omogućiti vam privatno i privatno strujanje, što ga čini idealnim pružateljem usluge gledanja Černobila bez obzira na vašu lokaciju.

2. ExpressVPN

Logotip usluge ExpressVPN Posjetite ExpressVPN

Ako vam osnovna veza nije najbrža i vi’tražite brzinu kada je u pitanju streaming, ovo je idealan izbor za vas.

ExpressVPN bežično otključava HBO i nudi nenadmašne brzine veze s tim. To’je skuplji od NordVPN-a, ali nudi mnoštvo mogućnosti i poslužitelja SAD-a i Velike Britanije za pristup regionalnim HBO katalozima. Srećom, ExpressVPN djeluje i u Kini.

3. PrivateVPN

Logotip PrivateVPN usluge Posjetite PrivateVPN

PrivateVPN je naš treći izbor za pristup HBO-u, ponajviše zato što ga, unatoč svojoj manjoj mreži poslužitelja’i dalje je vrlo učinkovit za deblokiranje HBO-a i strujanje preko Interneta u Černobilu. Ovaj VPN također ima ispravnu sigurnosnu postavku koja zadovoljava sve vaše potrebe za privatnošću.

4. Astrill VPN

Logotip Astrill VPN usluge Posjetite Astrill VPN

U cjelini, VPN usluge su poznate po tome što značajno usporavaju internetsku vezu. Međutim, to nije slučaj s Astrill VPN-om. Zapravo, Astrill je jedan od najbržih VPN-a koji su trenutno dostupni na tržištu.

S preko 320 poslužitelja u više od 60 zemalja, tu je’nema sadržaja koji ste pobijedili’ne mogu se deblokirati. Osim velike privatnosti i sigurnosti, ovaj VPN će vam omogućiti strujanje gotovo svega što želite mijenjajući svoju lokaciju i sigurno šifrirati svoje podatke.

Alternativa HBO-u

Ako ne’nemam, don’ne želim, ili mogu’ne mogu kupiti pretplatu za HBO za tok Černobila, vi’nema mogućnosti, zakonski gledano. Osim čekanja na hipotetski dan kada će prava na emisiju kupiti i emitirati jedna od vaših lokalnih TV postaja. Ali to ne znači da u emisiji nikako ne možete uživati.

Imamo izbor web mjesta sa alternativnim streamingom na kojima ćete pronaći najpoželjniju emisiju za gledanje. Samo imajte na umu da se mnoge od tih web stranica financiraju pomoću nametljivih oglasa.

Nažalost, oni’također su povremeni izvor zlonamjernog softvera.

Ako ti’niste sasvim sigurni da je ažuriranje zapravo od Adobe-a, nemoj’Ne preuzmite Flash updateer koji će nuditi neke od ovih web stranica.

VPN stoga nije opcija, već je nužna, barem tijekom navigacije po tim web lokacijama.

Također možete posjetiti naš odjeljak o torrentima i pronaći dobar torrent tracker koji bi vam mogao pomoći u potrazi za vašim omiljenim sadržajem. Dok možemo’Ne podržavate ilegalna sredstva za gledanje HBO-a’Černobilske miniserije, također ne radimo’ne želite da zarazite svoj uređaj zlonamjernim softverom. Ako želite izbjeći rizik da vas ISP prati i završite s velikom novčanom kaznom, koristite torrente s oprezom i uvijek s uključenom VPN.

Upozorenje!

Torrenting bez VPN-a je problem

Iako je BitTorrent zakonit u većini zemalja, preuzimanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima nije. Don’Ne biste se uhvatili da to radite - koristite VPN!

Odaberite VPN za Torrenting Now ▸

Poanta

Tamo’s malo što dobra VPN usluga može’ne mogu vam pomoći da deblokirate geo-ograničene sadržaje poput HBO američkih ili britanskih knjižnica.

Bez obzira želite li ponovo doživjeti jednu od najmračnijih stranica u novijoj povijesti, ili jednostavno uživati ​​u izvrsnom trileru bez punjenja i moći ćete se sljedeći dan pridružiti razgovorima oko kave, svaki od VPN-a koje smo naveli ovdje je ovdje Pomozite.

Ako bismo ga trebali odabrati, to bi bio NordVPN zbog razumnih cijena, sigurnosnih značajki i mogućnosti deblokiranja gotovo bilo kojeg geo-ograničenog sadržaja.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =