Kako gledati Better Call Saul na mreži


Producirao AMC, a emitirali AMC i Netflix, Bolje nazovite Saula bila je jedna od najvećih priča o uspjehu novije televizijske povijesti. Kritična i vrlo popularna među obožavateljima kvalitetne televizije, emisija je izrasla iz još popularnijeg Breaking Bad - i sada je stigla do svoje četvrte sezone.

Da’sve je to sjajno, ali tu je’jedan problem. Bolje nazovite Saula‘Posljednje epizode emitirane su prvo u SAD-u, s velikim zaostacima za ostatkom svijeta. Niti jedan TV obožavatelj ne bi trebao izdržati takvo kašnjenje, ali koje su opcije fanovima franšize na raspolaganju?

Kao i mi’Vidjet ću, odgovor kako gledati Bolje nazovite Saula Internet se vrti oko VPN-a i prilično je jednostavan za implementaciju. Ali prvo, neka’s adresom nekoliko osnova o tome zašto’Želim uložiti napor kako bih radio oko Netflixa’s geo-blokovi.

Better Call Saul: Brzi uvod

Ako ti’čitaš ovo, tamo’je dobra šansa o kojoj znate sve Bolje nazovite Saula‘Pozadina, ali za one koji su novi u seriji i koji traže novi show da bi dobili svoje zube ovdje’s vrlo brz sažetak.

Prvo upoznajemo odvjetnika Saula Goodmana (kojeg glumi Bob Odenkirk) u Breaking Bad, gdje je radio kao korumpirani odvjetnik u Albuquerqueu u Novom Meksiku. Kao Breaking Bad napredovala, postalo je jasno da je Saul podjednako izvučen kao Walter White i Jesse Pinkman’je posao. Dakle, tvorci Breaking Bad radio ga u spin-off showu.

Debitovala je 2015. godine, Bolje nazovite Saula svoju priču vratio u rane dane. Postavljen 2002. godine, pronalazimo Saula pod krinkom Jimmyja McGilla - prevaranta koji to pokušava “ići ravno” u brata’s odvjetnički ured. Kako se broj droga i moralna pitanja množe, Jimmy pribjegava prijeporu, često s katastrofalnim rezultatima.

To’sve je učinjeno sjajno, s oštrim napisom, sjajnom glumačkom postavom i visokim produkcijskim vrijednostima. Kritičari i publika reagirali su u skladu s tim, rutinski nagrađujući Bolje nazovite Saul Metacritic ocjene 85-90%, a Rotten Tomatoes ocjena da’s kroz krov.

Sa 4 sezone i 40-satnim epizodama, serija sadrži puno sadržaja i to’s idealan okvir za ljubitelje kriminala i drame.

Što’ugovorite s Netflix blokovima i Better Call Saulom?

Netflix je ozloglašen po upravljanju segmentiranim globalnim poslovnim modelom. Iako posjeduje ogromnu središnju bazu podataka s TV i filmskim sadržajem, tvrtka nudi samo određene emisije dostupne u svakoj zemlji u kojoj posluje. Tako, na primjer, Bolje nazovite Saula možda se prikazuje u SAD-u, ali nije dostupan u Francuskoj.

Tada postoje male razlike u rasporedima emitiranja. U Velikoj Britaniji, četvrta serija od Bolje nazovite Saula emitovan na Netflixu dan nakon što je sletio u SAD na AMC, što potencijalno dovodi do zavjere spoilera na društvenim mrežama i YouTubeu.

Suprotno tome, korisnici Netflixa u SAD-u morali su pričekati kraj serijala da bi pogledali bilo koju epizodu. Kako je AMC plaćeni dobavljač kabla, kupci u Velikoj Britaniji tehnički su imali bolji pristup američkoj izložbi od američkih stanovnika.

Štoviše, Netflix redovito uređuje svoju biblioteku sadržaja, uklanjajući starije serije. Pa ako i ti’Propustio si seriju 1-3 i želite sustići prije nego što se riješite serije 4, možda nećete imati sreće. Međutim, starije epizode mogu biti dostupne i drugdje u svijetu. To’samo je pitanje pristupa pravim poslužiteljima.

Netflix pokušava otežati pristup uslugama izvan vaše matične nadležnosti. Ali ako ti’zabrinut sam kako gledati Bolje nazovite Saula online, tamo’je vrlo jednostavno rješenje. pustiti’objasnite kako to’gotov je.

Kako gledati Better Call Saul online? Koristite pouzdan VPN

Kako gledati bolje pokrivanje saula poziva

Tajna gledanja Bolje nazovite Saula online koristi što’poznata kao virtualna privatna mreža (VPN). VPN tvrtke pokreću privatne mreže poslužitelja koji šifriraju korisničke podatke i dodjeljuju im anonimne IP adrese.

Netflix se oslanja na IP adrese kako bi odredio odakle korisnici pristupaju. Dakle, ako VPN može šifrirati te adrese adrese, to’moguće je zavarati platformu za zabavu da vas pušta.

Početak je brz i jednostavan, a evo’s kratak vodič po korak.

  1. Pronađite VPN s dobrom reputacijom za deblokiranje Netflixa. Neće to učiniti svi VPN-ovi, a besplatni davatelji općenito su pobijedili’ne radim uopće. Umjesto toga, odlučite se za davatelje usluga koji su ocijenili korisnici i stručnjaci. Pogledajte dolje za brzi povratak naših favorita. Započnite provjerom naše liste najboljih VPN-a za Netflix.
  2. Odaberite VPN paket i preuzmite klijenta na svoje računalo ili pametni telefon.
  3. Učitajte VPN klijenta. Sad ti’Trebat ćete odabrati poslužitelj na koji ćete se povezati. Ako ste u Velikoj Britaniji i želite pristupiti američkom Netflixu, odaberite američki poslužitelj. Suprotno tome, ako ste korisnik u SAD-u i želite gledati Bolje nazovite Saula on-line prije lokalnog izdanja odaberite britanski poslužitelj. Većina dobrih VPN-a zadovoljit će obje mogućnosti.
  4. Kad se veza uspostavi, vaša će IP adresa biti u potpunosti anonimna. Samo učitajte Netflix kao normalno, i trebali biste vidjeti širok raspon otključanog sadržaja, uključujući Bolje nazovite Saula.

Alternativno, možete koristiti SlingTV. SlingTV nosi AMC’s dramskim sadržajem, uključujući Bolje nazovite Saula. Ali to’tehnički je rezerviran za američke kupce. Ako ti’želite se prijaviti, upotrijebite svoj VPN da biste stvorili američku osobu.

Sada kupite PayPal račun za kupnju SlingTV poklon kartice. Prenose ih američki trgovci poput PCGamesSupply ili eGifter, kao i PayPal poklone. Kad to’s dostavljenom, darovnom karticom možete se prijaviti za SlingTV račun. Zvuči komplicirano, ali ne bi trebalo’ne treba dugo.

Pogledajte elitne Netflix VPN-ove da biste gledali svoje omiljene emisije

Kao što smo već rekli, nisu sve VPN-ove jednake. Evo nekoliko izvrsnih opcija za ljude koji trebaju deblokirati Netflix:

    1. NordVPN - Pobedio je sveobuhvatni elitni VPN, NordVPN’Neću te iznevjeriti.
    2. ExpressVPN - tamo, uz NordVPN, ExpressVPN ima čvrsto otklonjen Netflixov zapis za deblokiranje.
    3. VyprVPN - Super brzo (što je prikladno za Netflix), Vypr ima trodnevno suđenje, što je dovoljno vremena da uhvatite sve Bolje nazovite Saula. Tako da možda nećete morati platiti ni jedan denar.

Ostali VPN-ovi borili su se s Netflixom u prošlosti. Na primjer, TunnelBear i ZenMate su možda u nekim aspektima sjajni, ali nisu’nije idealan za strujanje obožavatelja.

Upotrijebite VPN da biste gledali Better Call Saul’najnovije sezone bez ikakvih odgađanja

Nikome ne smije biti uskraćen pristup TV emisijama koje vole i Bolje nazovite Saula nije izuzetak.

Srećom, VPN-ovi nude spremno rješenje. Pomoću dobrog VPN-a možete pobijediti geo-blokove postavljene streaming servisima poput SlingTV-a ili Netflixa i uživati ​​u gozbi fantastične televizije.

Mi’živite u zlatno doba televizije, zato nemojte’ne propustim. Jednostavno tehničko popravljanje sve je što trebate.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 14

map