Kako deblokirati Spotify

Tražite najbolji način za deblokiranje Spotifyja kako biste se mogli vratiti natrag u streaming svoje omiljene glazbe na zahtjev? Pročitajte da biste saznali.


Spotify je jedna od najboljih platformi za streaming glazbe. Usluga streaminga omogućuje vam reprodukciju glazbe iz biblioteke s preko 20 milijuna pjesama. Međutim, nisu svi u mogućnosti pristupiti svim tim pjesmama, a neki to mogu’ne koristim uslugu čak i zbog geo-ograničenja.

Spotify samo posluje u 65+ zemalja, i popis glazbe koji možete reproducirati također će se razlikovati ovisno o vašoj lokaciji.

Da biste učinkovito deblokirali Spotify, vi’Trebat ćete koristiti VPN ili virtualnu privatnu mrežu. Toplo preporučujemo jedan od najboljih VPN-ova na svijetu, NordVPN.

Iskoristite sve s jednim od najboljih VPN-ova u industriji. Iskoristite NordVPN’s ogromnom popisom poslužitelja, besprijekornim zapisima o privatnosti i vodonepropusnim sigurnosnim značajkama - i sve samo od 3,49 USD mjesečno. Nabavite NordVPN

U ovom vodiču smo’Pokazat ću vam kako da otključate Spotify gdje god ga želite’s blokiran i kako možete pristupiti glazbi koja je u vašem području ograničena pomoću VPN-a.

Deblokiranje Spotifyja

Spotify je licenciran samo za reprodukciju određene glazbe na određenim lokacijama, a to se provodi putem IP adresa. Vaša IP adresa obuhvaća podatke koji pokazuju vašu lokaciju, davatelja internetskih usluga, zemlju itd. Da biste deblokirali Spotify, morate promijeniti svoju IP adresu i jedan od najpouzdanijih načina za to je putem VPN-a.

VPN sigurno tunelira vaš promet putem udaljenog VPN poslužitelja po vašem izboru, a taj poslužitelj krivotvori vašu stvarnu IP adresu i daje vam novu. IP adresa koju ste dobili pripada lokaciji odabranog poslužitelja i na taj način možete jednostavno deblokirati Spotify ako se povežete s regijom koja nije ograničena..

Općenito, evo nekoliko koraka koje morate poduzeti za deblokiranje stranice Spotify:

 1. Registrirajte se s dobrim VPN-om za Spotify (pogledajte naše preporuke u nastavku)
 2. Preuzmite VPN’s aplikacijom za vaš uređaj
 3. Prijavite se i povežite se s poslužiteljem na željenoj lokaciji, npr. SAD-om
 4. Otvorite Spotify i uživajte u svojoj glazbi!

Kad trebate pristupiti glazbi koja’nije dostupno u regiji u kojoj ste povezani, samo trebate promijeniti mjesto svog poslužitelja i vi’Dobit ću pristup.

Najbolji VPN-ovi za Spotify

Pažljiv odabir VPN-a jednako je dobro znajući da vam je potreban. Evo nekoliko faktora koje morate uzeti u obzir:

 • Mnoge lokacije poslužitelja
 • Velike VPN brzine
 • Čvrsta privatnost i sigurnost
 • Mogućnost deblokiranja Spotifyja i ostalih streaming usluga kao što je Netflix
 • Pouzdane i jednostavne VPN aplikacije

Evo najboljih VPN-ova koji odgovaraju ovim čimbenicima:

1. ExpressVPN

Logotip usluge ExpressVPN Posjetite ExpressVPN

ExpressVPN je najbolji VPN za streaming, a samim tim i najbolji VPN za Spotify. Ovaj VPN poznat je po izvrsnoj brzini, izvrsnim aplikacijama i sposobnosti rada s gotovo bilo kojim servisom za strujanje.

ExpressVPN ima impresivnu mrežu poslužitelja 3.000+ poslužitelja na 160+ lokacija u više od 90 zemalja. Takva mreža znači da se možete spojiti na gotovo bilo koju regiju koja vam se sviđa i lako deblokirati Spotify.

Najbolja stvar kod ExpressVPN-a je da je’s sveobuhvatnim VPN-om koji ne’ne žrtvujte kvalitetu na bilo kojem području. Njegova je privatnost jednako dobra, s obzirom da se lokacija nalazi u regiji zaštićenoj privatnošću Britanski djevičanski otoci. Što se tiče sigurnosti, koristi ExpressVPN 256-bitna enkripcija AES-a zajedno s vrhunskim protokolima i sigurnosnim značajkama.

Možda ćete morati platiti više za ExpressVPN od ostalih, ali usluga koju ste dobili vrijedi.

2. IPVanish

IPVanish servisni logotip Posjetite IPVanish

IPVanish predstavlja još jednu sjajnu opciju za VPN za Spotify i po puno povoljnijoj cijeni. Ovaj VPN prilično je popularan među fanovima struje zbog svojih vrhunskih brzina i laganih aplikacija. IPVanish je poboljšao svoje mogućnosti za deblokiranje, a sada osim Spotifyja, surađuje i s Netflixom, Huluom, BBC iPlayerom i mnogim drugima.

Jedna istaknuta značajka VPN-a je da posjeduje i upravlja cijelom mrežom poslužitelja, nečim čime se ne može pohvaliti mnogo VPN-ova. To pomaže u pouzdanosti, ali i privatnosti, ali i ako jeste sa sjedištem u SAD-u, IPVanish doesn’ne čuvajte nikakve zapisnike. Sigurnost je također solidna, a 256-bitna AES enkripcija kombinirana je s raznim protokolima i sigurnosnim značajkama.

Možete instalirati IPVanish na gotovo bilo koji uređaj, a vi’Primit ćete vrlo velikodušni dodatak za istovremeno povezivanje do 10 uređaja.

3. NordVPN

NordVPN logotip usluge Posjetite NordVPN

U posljednjih nekoliko godina NordVPN je eksponencijalno poboljšao svoje usluge i to’s sada među najboljima na tržištu. Poznat po izvrsnoj privatnosti i mnogim sigurnosnim značajkama, Nord se također može pohvaliti i s najviše poslužitelja u industriji.

S mrežom od 5500+ poslužitelji u 58 zemalja, uvijek možete dobiti pouzdanu i brzu vezu s NordVPN-om. Poslužitelji su optimizirani za rad s većinom streaming platformi, uključujući Spotify, a možete čak i Netflix US putem Interneta koristeći gotovo bilo koji poslužitelj u vašoj blizini.

Što se tiče privatnosti, NordVPN je izvrstan. VPN je sa sjedištem u Panami, i ne radi’t čuvajte evidenciju upotrebe ili veze, a potonji mogu’može se reći za mnoge VPN. Sigurnosno, koristi AES 256-bitnu enkripciju i koristi razne protokole i jako puno privatnosti i sigurnosnih značajki i opcija.

VPN ima vrhunske klijente za gotovo bilo koji uređaj, a i vi’ustajem 6 istodobnih veza, 24/7 podrška uživo i 30-dnevna garancija povrata novca.

4. CyberGhost

Logotip CyberGhost usluge Posjetite CyberGhost

CyberGhost je vrhunski VPN koji je u posljednjoj godini imao mnogo promjena u pokušaju da ga učini jednom od najpopularnijih VPN usluga. VPN ima više nego utrostručio svoje poslužitelje za to vrijeme izdao je nove klijentske aplikacije i poboljšao svoju opću infrastrukturu.

CyberGhost je sada jedan od najboljih VPN-a za Spotify kao i većina drugih streaming usluga. VPN ima poslužiteljsku mrežu od 6200+ poslužitelji u 9.1+ zemalja, a ti su poslužitelji vrlo dobro distribuirani u cijelom svijetu.

To’je također dobra i u privatnosti i sigurnosti. To’a sa sjedištem u Rumunjskoj, zemlja koja je opozvala svoje zakone o zadržavanju podataka još od 2014. godine. Ovaj VPN uspijeva održati svoje obećanje o nultim zapisnicima, a koristi i AES 256-bitnu enkripciju za sigurnost.

Pod nazivom CyberGhost 7, VPN’novi klijenti su izvrsni i mogu se instalirati na gotovo bilo koji uređaj. Vas’Dobit ću dodatak do 7 istodobnih uređaja i vrlo velikodušan 45-dnevna garancija povrata novca.

5. Surfshark VPN

Logotip Surfshark VPN usluge Posjetite SurfShark

Surfshark VPN relativno je novi poduzetnik u VPN industriji, ali to’već se natječu s velikim imenima. To’je vrlo brz, a radi s Spotify, Netflix i mnogim drugim servisima za streaming.

Ova VPN je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima pa prema zakonu nije obvezno voditi nikakve evidencije. To je jedan od razloga što svojim korisnicima može obećati nula rezanje servis.

SurfShark ima dobar broj privlačnih značajki. Tu se uklapaju automatska sklopka za ubijanje, multi-hop, split tunneling, DNS sa nultim znanjem i čiste web značajke (blokira oglase, tragače & malware).

Jedan od glavnih nedostataka je taj Surfshark’mjesečni plan je među skupljim na ovom popisu. Međutim, njen godišnji plan je ujedno i najjeftiniji na popisu! Posljednje, ali ne najmanje bitno je a 30-dnevna garancija povrata novca koji pokriva sve planove.

Završne misli

Deblokiranje Spotifyja prilično je jednostavno ako imate pravi VPN. Gore navedeni VPN-ovi testirani su i ne rade samo sa Spotifyom, već i sa svim drugim glavnim streaming uslugama. S jednim od njih pobijedili ste’ne trebate brinuti ako Spotify nije dostupan u vašem području ili je dio glazbe koju želite strujati geo-ograničen.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 73

Kako deblokirati Spotify

Iščete najboljši način za deblokiranje Spotifyja, da se lahko vrnete na pretočno predvajanje svoje najljubše glasbe? Preberite, če želite izvedeti.


Spotify je ena najboljših platform za pretakanje glasbe. Storitev pretakanja vam omogoča predvajanje glasbe iz knjižnice z več kot 20 milijonov skladb. Vendar pa vsi nimajo dostopa do vseh teh skladb in nekateri lahko’t celo ne uporabljate storitve zaradi geo-omejitev.

Samo spotificirajte deluje v 65+ državah, seznam glasbe, ki ga lahko predvajate, pa bo odvisen tudi od vaše lokacije.

Za učinkovito odblokiranje Spotifyja, si’Uporabiti boste morali VPN ali navidezno zasebno omrežje. Toplo priporočamo enega najboljših VPN-jev na svetu, NordVPN.

Pridobite vse z enim najboljših VPN-jev v panogi. Izkoristite NordVPN’ogromen seznam strežnikov, brezhiben zapis o zasebnosti in neprepustne varnostne funkcije - vse od 3,49 USD / mesec. Pridobite NordVPN

V tem priročniku smo’Pokazal vam bom, kako lahko odblokiramo Spotify kamor koli’s blokirano in kako do VPN dostopate do glasbe, ki je na vašem območju omejena.

Odblokiranje Spotifyja

Spotify je dovoljen samo za predvajanje določene glasbe na določenih lokacijah in to izvaja prek naslovov IP. Vaš naslov IP navaja podatke o vaši lokaciji, ponudniku internetnih storitev, državi itd. Če želite odblokirati Spotify, morate spremeniti svoj IP naslov in eden najbolj zanesljivih načinov za to je prek VPN-ja.

VPN varno tunelira vaš promet prek oddaljenega strežnika VPN po vaši izbiri in ta strežnik skriva vaš resnični naslov IP in vam da nov. IP naslov, ki ga dobite, pripada lokaciji izbranega strežnika, zato lahko Spotify enostavno odblokirate tako, da se povežete z regijo, ki ni omejena..

Na splošno so tukaj koraki, ki jih morate storiti, da sprostite spletno stran Spotify:

 1. Registrirajte se z dobrim VPN-jem za Spotify (glejte naša priporočila spodaj)
 2. Prenesite VPN’s svojo napravo
 3. Prijavite se in se povežite s strežnikom na želenem mestu, na primer v ZDA
 4. Odprite Spotify in uživajte v svoji glasbi!

Ko morate dostopati do glasbe, ki’ni na voljo v regiji, kjer ste povezani, spremeniti morate le strežnik in vas’Dobil bom dostop.

Najboljši VPN-ji za Spotify

Previdna izbira VPN-ja je dobro vedeti, da ga potrebujete. Tu je nekaj dejavnikov, ki jih morate upoštevati:

 • Veliko lokacij strežnika
 • Visoke hitrosti VPN
 • Trdna zasebnost in varnost
 • Možnost odblokiranja storitev Spotify in drugih pretočnih storitev, kot je Netflix
 • Zanesljive in enostavne aplikacije VPN

Tu so najboljši VPN-ji, ki ustrezajo tem dejavnikom:

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN je najboljši VPN za pretakanje in s tem tudi najboljši VPN za Spotify. Ta VPN je znan po odlični hitrosti, odličnih aplikacijah in sposobnosti, da deluje s skoraj katero koli storitvijo pretakanja.

ExpressVPN ima impresivno strežniško omrežje 3.000+ strežnikov na 160+ lokacijah v več kot 90 državah. Takšno omrežje pomeni, da se lahko povežete s skoraj katero koli regijo, ki vam je všeč, in enostavno odblokirate Spotify.

Najboljša stvar pri ExpressVPN je, da je’je vsestranski VPN, ki ne’t žrtvovati kakovost na katerem koli območju. Njegova zasebnost je prav tako dobra, saj lokacija temelji na okolju prijazne zasebnosti britanski Deviški otoki. Kar zadeva varnost, uporablja ExpressVPN 256-bitno šifriranje AES poleg vrhunskih protokolov in varnostnih funkcij.

Morda boste morali za ExpressVPN plačati več kot drugi, vendar je storitev, ki jo dobite, vredna.

2. IPVanish

IPVanish logotip storitve Obiščite IPVanish

IPVanish predstavlja še eno veliko možnost za VPN za Spotify in po veliko boljši ceni. Ta VPN je zaradi svojih vrhunskih hitrosti in lahkih aplikacij precej priljubljen med ljubitelji pretakanja. IPVanish je izboljšal svoje zmogljivosti za odklepanje in zdaj poleg Spotifyja sodeluje tudi z Netflixom, Hulujem, BBC iPlayerjem in številnimi drugimi.

Ena izmed izstopajočih lastnosti VPN je, da ima v lasti in deluje celotno strežniško omrežje, nekaj, s čimer se ne more pohvaliti veliko VPN-jev. To pomaga pri zanesljivosti, pa tudi zasebnosti in čeprav je s sedežem v ZDA, IPVanish ne’ne hranite nobenih dnevnikov. Varnost je tudi trdna, 256-bitno šifriranje AES je kombinirano z različnimi protokoli in varnostnimi funkcijami.

IPVanish lahko namestite na skoraj katero koli napravo in vi’Dobil bom zelo velik dodatek za istočasno povezavo do 10 naprav.

3. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je v zadnjih nekaj letih eksponentno izboljšal svoje storitve in to’s zdaj med najboljšimi na trgu. Nord je znan po odlični zasebnosti in številnih varnostnih funkcijah, ki se ponaša tudi z največ strežniki v panogi.

Z mrežo 5500+ strežniki v 58 državah, vedno lahko dobite zanesljivo in hitro povezavo z NordVPN. Strežniki so optimizirani za delo z večino pretočnih platform, vključno s Spotifyjem, z Netflix US pa lahko celo pretakate uporabo skoraj katerega koli strežnika v vaši bližini.

Kar zadeva zasebnost, je NordVPN odličen. VPN je s sedežem v Panami, in ne’t hranite dnevnike uporabe ali povezave in slednji lahko’za mnoge VPN. Varno, uporablja AES 256-bitno šifriranje in izkorišča različne protokole ter zelo veliko zasebnosti in varnostnih funkcij in možnosti.

VPN ima odlične odjemalce za skoraj vse naprave in vas’Bom vstal 6 hkratnih povezav, 24/7 podpora za klepet v živo in 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

4. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

CyberGhost je vrhunski VPN, ki je v zadnjem letu doživel veliko sprememb v želji, da bi postal ena najbolj priljubljenih storitev VPN. VPN ima več kot potrojil svoje strežnike v tem času je izdal nove odjemalske aplikacije in izboljšal svojo splošno infrastrukturo.

CyberGhost je zdaj eden najboljših VPN-jev za Spotify in večino drugih pretočnih storitev. VPN se ponaša s 6200 strežniško mrežo+ strežniki v 9.1+ državah, in ti strežniki so zelo dobro razporejeni po vsem svetu.

To je’je dobra tudi pri zasebnosti in varnosti. To je’s s sedežem v Romuniji, država, ki je preklicala svoje zakone o hrambi podatkov že v letu 2014. Ta VPN torej uspe obdržati svoje obljube o nič dnevnikih, poleg tega pa za varnost uporablja tudi 256-bitno šifriranje AES..

Poimenovan CyberGhost 7, VPN’S novimi odjemalci so izvrstni in jih je mogoče namestiti v skoraj vse naprave. Ti’Dobil bom dodatek do 7 hkratnih naprav in zelo radodarna 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

5. Surfshark VPN

Logotip storitve Surfshark VPN Obiščite SurfShark

Surfshark VPN je relativno nov ponudnik v panogi VPN, vendar je’s že tekmujejo z velikimi imeni. To je’je zelo hiter in deluje s Spotify, Netflix in številnimi drugimi storitvenimi storitvami.

Ta VPN je s sedežem na Britanskih Deviških otokih zato jih zakon ne zahteva, da vodijo kakršne koli evidence. To je eden od razlogov, da lahko svojim uporabnikom obljublja a nič-dnevniki storitev.

SurfShark ima lepo število privlačnih funkcij. Ti vključujejo samodejno stikalo za ubijanje, večnamensko hojo, deljeno tuneliranje, ničelno znanje DNS in čiste spletne funkcije (blokira oglase, sledilce & zlonamerna programska oprema).

Glavna pomanjkljivost je Surfshark’Mesečni načrt je med dražjimi na tem seznamu. Vendar pa, njen letni načrt je tudi najcenejši na seznamu! Nenazadnje je a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ki zajema vse načrte.

Končne misli

Odklepanje spotifyja je enostavno, če imate pravi VPN. Zgoraj našteti VPN-ji so preizkušeni in ne delujejo samo s Spotifyjem, ampak tudi z vsemi drugimi glavnimi storitvami pretakanja. Z eno od njih ste zmagali’ne bo vam treba skrbeti, če Spotify ni na voljo v vaši bližini ali je nekatera glasba, ki jo želite pretakati, omejena na geo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 35 =