Како гледати филмове о Харрију Потеру на Нетфлику из било ког света


Многи фанови о Харрију Поттеру учинит ће све како би се докопали свих осам филмова о Харри Поттеру. Ако спадате у ту категорију, ми’имам добре и лоше вести за тебе. Дозволити’започните са добрим вестима. Добра вест је да Нетфлик има свих осам филмова. Да, Харри Поттер на Нетфлику постоји, за свих осам филмова.

Сада ми’Донећу вам лошу вест: филмови нису доступни свим Нетфлик корисницима. Потврдили смо да се сви филмови о Харри Поттеру налазе само у библиотеци корисника Нетфлика у Француској и Белгији. То значи да ако нисте ви’можете у Француској или Белгији, можете’т стреаминг филмове о Харрију Поттеру на Нетфлику. Пре него што постанете суморни, треба додати да смо пронашли пут око овог ограничења, и победили сте’не треба ми чаробни штапић.

Нетфлик ограничава садржај због различитих права дистрибуције овог садржаја. На пример, за филмове о Харри Поттеру, у споразуму који је Нетфлик потписао наведено је да приступ треба да буде ограничен на кориснике из Француске и Белгије. Иако сви корисници Нетфлик-а иду на ввв.нетфлик.цом, они су преусмерени на верзију Нетфлик-а доступну у њиховој земљи како је открила њихова ИП адреса. Садржај који се налази у библиотеци различитих верзија Нетфлик-а разликује се.

Иако можемо’не могу рећи зашто је управо Нетфлик потписао уговор који филмове о Харри Поттеру ограничава на кориснике из Белгије и Француске, сматрамо да обожаватељи филмске серије толико интригантни као што Харри Харри Поттер није требао’не би требало да трпим ову препреку. Нетфлик је можда направио најбољи потез за посао, али није’најбољи потез за Харри Поттер фанове, а ми смо са фановима на овом.

Стога ћемо изричито делити како заобићи гео-ограничење постављено на филмове о Харрију Потеру. Пошто Нетфлик преусмерава кориснике због њихове иностране ИП адресе, начин на који ћемо делити мења ИП адресу Нетфлик корисника.

Да бисте је променили’ИП адресе, употреба активног ВПН-а је неопходна. Са активним ВПН-ом можете променити своју ИП адресу и на тај начин локацију у Белгију или Француску. ВПН пружа сервере управо за ову сврху. Док један’с уређајем се даје локација корисника као њихова стварна локација, са активним ВПН-ом, локација коју детектира софтвер за гео-ограничење постаје локација ВПН сервера. Дакле, ВПН сервер који корисник одабере одређује њихову локацију.

ВПН-ови који ће вам помоћи да гледате Харрија Поттера на Нетфлику

Будући да је Нетфлик имплементирао функције за откривање промена на локацији, сваки ВПН не делује за заобилажење Нетфликових гео-ограничења. ВПН-ови у наставку су неки од најбољих избора за деблокирање Нетфлик садржаја. Доносимо детаље о сваком ВПН-у који ће вас водити у одабиру најприкладнијег.

1. ЦиберГхост

Логотип ЦиберГхост сервиса Посетите ЦиберГхост

ЦиберГхост је један од најбољих избора за деблокирање Нетфлик садржаја. Овај ВПН има уочљиве функције због којих корисници нису откривени Нетфлик алгоритмима. ЦиберГхост је познат по муњевитој брзини везе коју нуди корисницима као и по неколико сигурносних протокола. Сигурносни протоколи које нуди ЦиберГхост укључују ОпенВПН и ППТП.

ЦиберГхост омогућава корисницима да повежу седам уређаја истовремено са једном лиценцом са серверима у преко 60 земаља. Овај ВПН поседује преко 2900 сервера, а неки од тих сервера резервисани су за торент и дељење датотека. ЦиберГхост има веома строгу политику забране пријаве која корисницима гарантује потпуну анонимност. ЦиберГхост је смјештен у Румунији, земљи која је једна од најпоштенијих за приватност у Европи.

Такође је важно споменути да ЦиберГхост нуди 45-дневну гаранцију поврата новца и компатибилан је с популарним оперативним системима. ЦиберГхост такође има прекидач.

2. Астрилл ВПН

Логотип Астрилл ВПН услуге Посетите Астрилл ВПН

Такође смо потврдили да је Астрилл ВПН ефикасан за деблокирање садржаја на Нетфлику и одржавање приватних и високо анонимних активности корисника. Значајне карактеристике Астрилл ВПН-а укључују потпуну приватност коју обезбеђује политика без пријављивања и мноштво ИП адреса које се нуде корисницима. Астрилл ВПН има око 90 000 ИП адреса, што је број који надмашује многе друге познате ВПН.

259 сервера Астрилл ВПН-а доступно је у око 55 земаља, укључујући Белгију, Француску, Уједињено Краљевство, Немачку и Сједињене Америчке Државе. Доступни сервери се такође редовно ажурирају, што је још једна значајна карактеристика Астрилл ВПН-а. Такође смо потврдили да Астрилл ВПН има сигурносне карактеристике врхунског квалитета које укључују прилагођене ВПН протоколе, СтеалтхВПН и РоутерПро ВПН. Такође бисмо вам требали рећи да је Астрилл ВПН компатибилан са Мац, Андроид, иОС и Линук уређајима.

3. ПриватеВПН

ПриватеВПН логотип услуге Посетите ПриватеВПН

Са око 100 сервера смештених у преко 50 земаља, ПриватеВПН је одличан избор за гледање филмова о Харри Поттеру без ограничења. Корисници су сигурни да је мало или нимало заостајало с овим ВПН-ом због понуђене ултра велике брзине веза.

Корисници ПриватеВПН-а се хвале квалитетом услуге која се нуди, посебно са распоном цена. Са планом од 15 месеци, корисници ПриватеВПН-а плаћају мање од 3 долара сваког месеца. ПриватеВПН такође прихвата Битцоин као начин плаћања и има прекидач килл; ове две карактеристике су посебно неопходне за обезбеђивање најбољег нивоа приватности и сигурности. Безбедносне карактеристике приватног ВПН-а такође укључују 2048-битну енкрипцију и АЕС-256.

Такође се може истовремено повезати до шест уређаја са једном приватном приватном лиценцом. Треба напоменути и да ПриватеВПН савршено функционише са Виндовс, Андроид, Мац, Линук и иОС уређајима. Питања такође брзо решава тим за корисничку подршку приватне ВПН.

Будући да смо се у овом водичу фокусирали на деблокирање Нетфлика’с гео-ограничењем филмова о Харри Поттеру, а за то су потребни сервери у Француској и Белгији, посебно смо потврдили да ВПН-ови изнад имају сервере на тим локацијама једнаким задатку.

Након што одаберете жељени ВПН, претплатите се на услугу. Следећи корак је инсталација и активирање ВПН-а. Затим изаберите најефикаснији ВПН сервер у Француској или Белгији и пријавите се на Нетфлик са тим сервером. Можете питати тим за корисничку подршку за најприкладнији сервер за ту сврху. Нетфлик ће вашу локацију видети у Француској или Белгији, овисно о случају, а филмове о Харри Поттеру наћи ћете у својој библиотеци.

Резиме: гледајте Харрија Поттера на Нетфлику с ВПН-ом

Нетфлик има све филмове о Харри Поттеру, али приказује их само корисницима из Француске и Белгије. Помоћу ВПН-а можете променити локацију у Француској или Белгији и уживати у привилегији преношења филмова о Харри Поттеру.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 54 =