Како деблокирати Гриндр

Желите пронаћи најбољи начин за деблокирање Гриндра како бисте се вратили на сцену упознавања? Дон’не брините - ми’прекривен си.


Гриндр је прешао из врло нишне апликације за паметне телефоне у глобални феномен са преко 4 милиона корисника. То’ослободила оне у ЛГБТК заједници да се упознају са истомишљеницима и да им љубавни живот буде богатији и узбудљивији него икад.

Али је’Такође је контроверзно у многим земљама, при чему разне владе широм света блокирају њихове грађане да их користе. Али срећом, тамо’је начин да се заобиђу ти мрзитељи.

Гриндр можете деблокирати помоћу ВПН-а (или виртуалне приватне мреже). Топло препоручујемо НордВПН као најбољи избор.

Добијте све са једним од најбољих ВПН-ова у индустрији. Искористите НордВПН’масивна листа сервера, беспрекорни снимак приватности и водоотпорне сигурносне карактеристике - и све само од 3,49 УСД месечно. Набавите НордВПН

Данас ми’Показаћу вам тачно које кораке треба да предузмете да бисте искористили ВПН и деблокирали Гриндр како бисте се за тренутак вратили у свој љубавни живот.

Зашто би ВПН требао бити дио сваког корисника Гриндра’с тоолкит

Виртуалне приватне мреже можда вам се не чине секси, али могу вам помоћи да сретнете партнера из својих снова. За оне који не’Не знам, ове апликације стварају шифриране “тунели” између паметних телефона или лаптопа и приватних сервера. Подаци корисника пролазе кроз ове сервере, који кориснику додељују анонимну ИП адресу, чинећи њихов идентитет и локацију готово невидљивим за аутсајдере.

Ова својства су сјајна у ситуацијама када би државни званичници волели да знају ко посећује одређене веб странице. А они су апсолутно неопходни за све кориснике Гриндра.

Неутрализирајте државну цензуру и ослободите се сексуалног живота

Оно што је најважније, ВПН-ови могу помоћи у обрађивању владиних блокова који желе избрисати Гриндр са локалне мапе упознавања. Ево’с кратак узорак земаља које ове блокове тренутно спроводе делимично или у потпуности:

 • Саудијска Арабија - неочекивано, заљевска монархија има врло нетолерантан приступ када је у питању геј дружење и увела је тоталну забрану на платформи за дружење од када се први пут појавила. Чак и ВПН корисници редовно документују сусрете са “вјерска полиција” на сајту, који желе да ухвате непазљиве људе, тако је’заиста непријатељско место за спајање.
 • Турска - Анкара је први пут забранила апликацију 2013. године, подстакнута оживљавањем верске побожности под влашћу АКП. Од тада се ништа није променило, али живахна активистичка кампања и даље се бори за ослобађање окова.
 • Иран - исламска револуција’нисам био љубазан према Ирану’с геј сценама упознавања, а тамошњи корисници никада нису имали приступ апликацијама за паметне телефоне. То не’Изгледа да ће се ускоро променити.
 • Русија - Русија пати од вокалног, хомофобичног националистичког покрета, чији су делови посезали за хаковањем геј локација. А држава се такође периодично распала, чинећи Гриндр не-го зоном за многе геј синглове.
 • Украјина - сајтови за геј забаве укинути су од владиног едикта 2017. године, који се разбио на свим платформама друштвених медија. Као и у Русији, и Украјина има десничарски националистички покрет који је активно непријатељски расположен за ЛГБТК права, а интернетска дружења ухваћена су у унакрсној ватри.
 • Индонезија - Џакарта је периодично блокирала, потом дозволила гаи апликације за дружење, али њена општа политика односи се на непријатељство према ЛГБТК правима. Приступ Гриндру још није сигуран за посетиоце и мештане.
 • УАЕ - након саудијског вођства, УАЕ је добро поставила геј веб локације за забаве и заиста ван граница за локалне кориснике, мада се и даље широко користе са правим технолошким исправцима.
 • Египат - Египат је једна од оних земаља у којима се геј дружење не користи’Ако се забрани, држава то чини изузетно опасним. Корисници су редовно били ухваћени у убодним операцијама “улов” хомосексуалцима, а изравна забрана никад није далеко.

Поред тога, сајт за упознавање је коришћен у Малезији као алат за прикупљање обавештајних података како би се открили хомосексуалци, а Либанон је применио забрану ван радног места. У свим тим земљама држава настоји одвратити људе од пријаве, а многе од њих имају лажне профиле како би прикупиле кориснике приликом покушаја успостављања контаката..

Међутим, ниједна од ових земаља није успела да спречи локални приступ Гриндру. То’с обзиром да ако се правилно користе, ВПН-ови могу заобићи чак и највише водонепропусну цензуру. Али запамтите, ако се пријавите на апликацију за упознавање у репресивним земљама, то’најбоље је остати будан. Да бисте били сигурнији, прочитајте наш ЛГБТК водич за безбедност на мрежи - то’је добар извор за било кога, али посебно за оне који желе победити на цензури на мрежи.

Историја шокантних кршења података

Нажалост, државни надзор и цензура нису’т једини проблем са Гриндр корисницима. Корисници широм света морају да се суоче са претњом коју представљају хакери. Особне информације на веб локацијама за упознавања су увијек уносан извор, како за циљане пхисхинг-ове, тако и за уцјењиваче (као што је показала Асхлеи Мадисон). А паметни хакери одавно су Гриндра имали у унакрсним рукама.

Ово није’нису ми помогле грешке у сигурности унутар саме апликације. На пример, 2018. године стручњаци за кибернетичку безбедност показали су како апликација пропушта податке о локацији и поруке које им шаљу корисници, чак и ако су се одлучили за локацијске услуге.

У другом излагању за 2018. годину, Буззфеед је известио да је апликација за дружење делила информације о корисницима’ ХИВ статус са трећим лицима.

Онда’с замршеним питањем ко контролише Гриндр. Апликација је тренутно у 60% власништву кинеске компаније, али америчка држава покушава то променити, позивајући се на забринутости за националну безбедност. С једне стране, корисницима би могло бити непријатно да личне податке деле са кинеском организацијом. С друге стране, могућност предаје података НСА изазива велике проблеме за приватност. У сваком случају, заштита вашег идентитета постаје важан дио свакодневног коришћења Гриндра.

ВПН-ови могу да обезбеде бар део ове заштите. Они могу ограничити количину података о локацији коју платформа за дружење поседује о корисницима, ограничавајући информације које могу да идентификују на оно што сматрају да је потребно да доставе. То би требало знатно отежати изградњу профила корисника за уцене и крађе идентитета, а истовремено ће ограничити и ризик надзора.

Како се користи ВПН да се деблокира Гриндр где год да се налазите

Па нека’Претпоставимо да желите да приступите Гриндру безбедно у репресивној јурисдикцији или желите да анонимно употребите у другим деловима света. Знамо да је ВПН део решења, али неће то учинити сви ВПН-ови. Поразом софистицираног државног надзора постављају интензивне захтеве за ВПН-ове, а већина провајдера може’не треба се ослонити на њих Имајући то на уму, ми’саставили смо списак земаља, поред ВПН-а који могу да користе унутар својих граница:

 • Саудијска Арабија - НордВПН
 • Русија - НордВПН
 • УАЕ - НордВПН
 • Индонезија - НордВПН
 • Иран - НордВПН
 • Турска - ЕкпрессВПН
 • Египат - ЕкпрессВПН
 • Украјина - ЕкпрессВПН

ти’Вероватно ћемо овде приметити образац. Иако је на стотине ВПН-ова наоколо, само је неколицина поузданих довољно да пружи поуздано деблокирање и заштиту података. И ЕкпрессВПН и НордВПН су одлични производи и победили’Нећу те изневерити.

Играјте безбедно и ван њега користећи Гриндр са висококвалитетним ВПН-ом

Ако намеравате проширити своје романтичне хоризонте путем апликације за упознавање са паметним телефонима, ништа вам не би сметало. Кад би само државе широм света размишљале на исти начин, али на жалост то не чине’т. Превише влада намеће ограничења на начин на који се грађани могу упознати, а многе повезују са криминализацијом хомосексуалног стила живота. Зато се морамо узвратити.

ВПН-ови нуде један начин да то ураде. Ове изузетно корисне апликације омогућавају корисницима у земљама попут Саудијске Арабије или Русије да приступе Гриндру (или било којем другом алату за проналажење), без обзира на владине блокове. И помажу корисницима свугде да ограниче ризик који представља кршење података, потенцијално избегавајући срамоту или уцене.

Само запамти. Ако користите ВПН, користите добар. Освојени бесплатни ВПН-ови’не пружате адекватну заштиту, па ви’Вероватно ћу морати да платим. Не би требало’за љубав не треба да плаћам, али у свету где људи могу да буду убијени због своје сексуалности’Цесто смо цена’било би глупо да не платим.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3