Како да поправите грешке коди пара


Последње ажурирање: 19.08.2019

Једна од најпопуларнијих функција на Коди-ју је могућност упаривања услуге са различитим стриминг локацијама како би се приступио широком спектру садржаја.

Нажалост, неки корисници често добијају грешке у упаривању приликом покушаја приступа одређеним стриминг сервисима помоћу Коди-ја. Овакве врсте грешака догађају се из различитих разлога, најчешће зато што ток који корисник покушава репродуцирати захтијева неки облик ауторизације. Најчешће грешке у упаривању са којима се корисници сусрећу су са олпаир, твад.ме/паир, тхевидео.ме/паир, видуп.ме/паир, всхаре, фласхк.тв и другим грешкама Опенлоад упаривања..

Грешка код упаривања Коди Олпаир

Срећом, тамо’На бројне начине можете исправити грешке код упаривања кодија, а ми’саставио сам списак најчешћих. Надам се да’Помоћи ћу вам да откријете како да поправите грешке коди пара за вашу тачну ситуацију. Едукација о различитим начинима поправљања грешака коди пар је један од најбољих начина да се упознате са платформом и повежете се са новим типовима медија.

Постоји неколико различитих метода за исправљање најчешћих грешака у паровима код Коди-а и ми’проћи ћете кроз неколико њих корак по корак како бисте добили представу о томе како исправити ове грешке и доћи до садржаја који желите да стримујете.

Зашто се догађају Олпаир и друге грешке у упаривању код Опенлоад Коди?

Поруке о грешци које корисници виде приликом покушаја приступа овим услугама помоћу Коди указују на потребу за аутентификацијом између Коди-ја и сервиса. Опенлоад и друге услуге као што је Олпаир нуде велику количину висококвалитетног садржаја, укључујући филмове, ТВ емисије, документарне филмове и друге медије. Они такође нуде овај садржај у већој резолуцији и мање проблема са пуњењем у односу на остале услуге.

Најбољи део ових услуга је тај што су они’Ре фрее. Али то такође значи да добијате захтеве великог броја корисника, а њихови сервери могу бити преоптерећени покушавајући да се изборе са тим. Да би се борили против тога, услуге захтевају да корисници упарују ИП уређаја са њима како би се осигурала поуздана репродукција. Ово помаже послуживању висококвалитетног садржаја свим корисницима, али, нажалост, грешке упаривања су прилично уобичајене.

Постоји неколико различитих метода за решавање овог проблема. За неке од њих потребне су одређене мере предострожности да би остали безбедни. То’препоручујемо употребу виртуелне приватне мреже (ВПН) током обављања неких од ових задатака ради заштите података и уређаја од знатижељних очију и злонамерних актера.

1. метод: ручно упаривање уређаја са услугом

Ово је најизравнија метода адресирања коди грешака у паровима. Стандардни метод за исправљање грешака помоћу олпаир, твад.ме/паир, тхевидео.ме/паир, видуп.ме/паир, всхаре, фласхк.тв и других Опенлоад услуга иде овако:

1. Налетите на скочни прозор који од вас захтева да направите овлашћење

Појавни прозор

2. Отворите везу у скочном прозору, која је у овом случају хттпс://олпаир.цом. То можете учинити са било којег уређаја који’користи исти вифи.

3. Кликните потврду за потврду да бисте потврдили’ниси робот

Коди одобрење за упаривање

4. Након потврде, притисните дугме Паир на дну странице

5. Требали бисте видети поруку о успешном упаривању

Упаривање Коди олпаир је успешно

Сада бисте требали имати приступ било којем садржају који желите без грешака.

Иако је ова метода једноставна и брза, то је’Важно је имати на уму да ће се на овај начин упаривање ваше ИП адресе излагати провајдеру садржаја

То’увек је препоручљиво користите ВПН за заштиту приликом упаривања. И увек вежбајте навике сигурног прегледавања када користите ове врсте услуга.

НордВПН НордВПН ВПНпро оцена: 9.6 / 10

Још једна битна ствар која се мора напоменути је да ће ваш уређај остати упарен до четири сата.

2. метод: онемогућавање хостова с цаптцхасима

Ова метода укључује деактивацију хостова садржаја који уопште користе цаптцхас за ауторизацију. Омогућава вам приступ Коди садржају без искуства са неким порукама о грешци. Такође, онемогућује много садржаја који користи цаптцхас за ауторизацију. Као резултат, ова метода није оптимална за поправљање порука о грешци.

Како је речено, ова метода може бити корисна за приступ редовном Коди садржају без искуства о грешкама. Опет, ми’Користићу Екодус Редук као пример. Да уради ово:

1. Приступите почетном екрану Коди и отворите мени са додацима одабиром Додаци > Видео додаци

Екран додатака Коди

2. Кликните на Екодус Редук

3. Померите се према доле и изаберите Алати

Коди алати за додатке

3. Изаберите опцију ПОСТАВКЕ: Репродукција

Репродукција поставки алата за Коди додатке

4. Изаберите Опција репродукције са леве стране

5. Помичите се према до Филе Хостинг Филтери

Поставке за репродукцију алата за Коди додатке

6. Онемогућите Хосттерс опцију цаптцхас пребацивањем прекидача поред њега.

Ово ће онемогућити све сервисе Опенлоад, као што је Олпаир, и омогућити вам приступ преосталим провајдерима стреаминга без грешке коди пара.

Као и увек, препоручујемо употребу ВПН-а приликом упаривања уређаја заобићи пригушивање ИСП-а, надзор државе и геоблокирање.

НордВПН НордВПН ВПНпро оцена: 9.6 / 10

Суштина

Ово су две стандардне методе за решавање грешака у Коди пару са Олпаир-ом и другим Опенлоад провајдерима садржаја. Правилно упаривање вашег уређаја са услугом требало би да реши већину, ако не и све проблеме. Уз то, имајте на уму да користите ВПН да бисте заштитили свој ИП током упаривања. Такође, имајте то на уму упаривање траје само до 4 сата.

Једна ствар коју треба узети у обзир је да су друге апликације других произвођача способне да приступе овом садржају на Коди-у, а да притом избегну неке грешке у упаривању које корисници доживе стандардним методама. Апликације као што су Реал-Дебрид могу се користити за слободно преузимање стримабилног садржаја с бројних апликација ради репродукције на Коди-у.

Када користите апликације других произвођача, увек не заборавите да урадите сопствена истраживања пре него што се забрљате. Чување себе је назив игре када покушавате да приступите свим висококвалитетним стриминг садржајима који Коди може да понуди.

Опширније:

Зашто вам је потребан ВПН за Коди

Најбољи ВПН за Коди

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 39

map