Hogyan nézheted online a MasterChef Australia-ot a világ bármely pontjáról


Évente több ezer ember mutatja ki főzési készségeit Ausztráliával és a világ többi részével a MasterChef Australia irigylésre méltó pozíciója érdekében. A MasterChef Australia a brit MasterChef ausztrál verziója, és az évek során a versenyzők és a show nyertesei professzionális főzési karrierjének indítójaként szolgált..

Több ezer ember meghallgatja a három bírói testületet, amelyből 50 elődöntőt választottak, és akik az élő show-ra lépnek. Az érzelmek, a feszültség és a nyomás révén egy nyertes jelenik meg, aki kiad egy szakkönyvet és 250 000 dollárt nyer. A MasterChef Australia először 2009-ben lépett fel és a világ minden tájáról rajongók kedvence lett. A Network Tennek kizárólagos joga van a show-ra, és a szurkolók Ausztráliában minden héten vasárnap és csütörtökön tekinthetik meg a show élő epizódjait. A Ten Play a MasterChef Australia igény szerinti videopartnere. A Ten Play azonban csak ausztráliai nézők számára érhető el.

Amikor Ausztrálián kívüli rajongók megpróbálják elérni a MasterChef Australia programot a Ten Play-en, egy hibaüzenet jelenik meg, amely olvasható, “Ez a videó jelenleg nem érhető el ebben a földrajzi helyzetben”. Ez a hibaüzenet azért jelenik meg, mert a Ten Play algoritmus észreveszi, hogy az Ön IP-címe nem Ausztráliából származik, tehát előhívja ezt a hibaüzenetet.

Úgy gondoljuk, hogy mindenki számára hozzáférést kell biztosítani a kívánt szórakoztatáshoz, függetlenül a helyétől, ám a MasterChef Australia disztribúciós joga másként mondja. Kidolgoztunk azonban olyan módszereket, amelyek segítségével bárhová tartózkodhatsz, a műsort továbbíthatod.

Hogyan nézhetjük online ingyen a MasterChef Australia-t Ausztrálián kívül

Már megállapítottuk, hogy a Ten Play az az online csatorna, ahol az ausztrálok online nézhetik a MasterChef Australia-ot. Most megosszuk részleteket arról, hogy az Ausztrálián kívüli rajongók miként közvetíthetik az ausztrál fő konyhai show élő epizódjait.

A földrajzi korlátozás megakadályozza, hogy idegen IP-címmel rendelkező személyek hozzáférjenek a világ bizonyos részein található tartalmakhoz, és ez a szórakoztató tartalmaktól a tanulmányi anyagokig terjedhet. A VPN segítségével meg lehet változtatni IP-címüket olyan országba, ahol a hozzáférés engedélyezett. A VPN-k több IP-címet és szervert biztosítanak a felhasználók számára e cél eléréséhez.

Miután megállapítottuk, hogy a készülék IP-címét ausztrál IP-címre változtathatja meg egy VPN segítségével, most bemutatunk néhány, a hatékony VPN-t. Ne feledje, hogy bár jelenleg nagyon sok VPN található a piacon, nem hatékonyak olyan feladatokban, mint például a Ten Play tartalom feloldása. Örömmel véve megtaláltuk ezeket a VPN-eket, és garantáltan megszakítás nélkül hozzáférhet kedvenc műsoraihoz a Ten Play-en a világ bármely pontjáról..

1. BulletVPN

BulletVPN szolgáltatás logója Látogasson el a BulletVPN oldalra

A BulletVPN körülbelül 19 országban kínál kiszolgálókat. Az észt székhelyű BulletVPN szerverek vannak olyan országokban, mint Ausztrália, Brazília, USA, Németország és Franciaország. A BulletVPN felhasználóinak korlátlan sávszélességet garantálnak. A BulletVPN a felhasználók számára olyan szabványos protokollokat kínál, mint például az OpenVPN, amely a legmodernebb biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásokkal rendelkezik..

A BulletVPN további figyelemre méltó tulajdonságai közé tartozik a kompatibilitása a különféle operációs rendszerek által táplált eszközökkel. Ezek az operációs rendszerek az Android, Mac, iOS és Windows rendszereket tartalmazzák. A BulletVPN-nek is nincs naplózási politikája. Ez az észtországi székhelyű VPN szolgáltatás a mai piac egyik legjobb árazási rendszerét kínálja, amely egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia ajánlatot is tartalmaz..

2. Astrill VPN

Astrill VPN szolgáltatás logója Látogassa meg az Astrill VPN-t

Az Astrill VPN szerverrel rendelkezik a világ több mint 320 országában, és nagysebességű kapcsolatot, valamint biztonsági funkciókat, például ölj kapcsolót kínál a felhasználók számára. A letiltás-kapcsoló szükséges szolgáltatás, amelyet a legfelsõ VPN-k kínálnak a felhasználók biztosítása érdekében’ a tevékenységek soha nem lesznek kitéve, ha a kapcsolat elveszik.
Az Astrill VPN 320+ szerverrel rendelkezik, és a felhasználók egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathatnak.

A szoftver számos operációs rendszerrel is kompatibilis, és készenléti ügyfél-támogatással rendelkezik a LiveChat, a telefon, az e-mail és a Skype segítségével. Az Astrill VPN olyan protokollokat kínál, mint például az OpenVPN és az OpenWeb.

A Ten Play tartalom földrajzi korlátozásának feloldása mellett az Astrill VPN hozzáférést biztosít a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz is a Netflix-en. Az Astrill VPN felhasználói akár 5 eszközt is csatlakoztathatnak egyszerre. Az Astrill VPN kiváló titkosítást nyújt, még akkor is, ha megkerüli a kínai nagy tűzfalat.

3. NordVPN

NordVPN szolgáltatási logó Látogasson el a NordVPN oldalra

A NordVPN olyan funkciókat kínál, amelyeket túlságosan jónak lehetne nevezni, hogy igaz legyen. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a megszakító kapcsolót, amely csak a legjobb VPN-k által biztosított biztonsági szolgáltatás. Ez a VPN a legjobb protokollok néhányát is kínálja, például az OpenVPN és az IPSec. A NordVPN 5700 szervert is kínál, amelyek 58+ országban vannak elosztva.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a NordVPN feloldja az olyan figyelemre méltó platformokat, mint a Netflix, és egyszerre akár hat eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi. A NordVPN felhasználói dicsérték a 24 órás ügyfélszolgálatot és a könnyű használatot is. A NordVPN a különféle operációs rendszerek által táplált készülékeken is futtatható, az intelligens TV-ktől az Android okostelefonokig. Nem szabad megemlíteni azt sem, hogy az NordVPN megtartja felhasználóit’ a tevékenységeket teljesen anonimnak tekinti a naplózás nélküli politikájával. A NordVPN árazási rendszere szintén lenyűgöző, az egyik legjobb a piacon.

Végső gondolatok

A MasterChef Australia Ausztrálián kívüli adatfolyamának streamingéhez ugyanolyan hatékony VPN-re van szüksége, mint a fent említettek közül. Megerősítenie kell, hogy a VPN feliratkozás előtt képes lesz feloldani a Tíz lejátszás tartalom blokkolását.

Miután feliratkozott a VPN-re, keresse fel a Ten Play egy ausztrál szervert. A VPN-eknek általában több szerverük van egy adott országban. Ha te’Ha nem biztos a VPN legjobb ausztrál szerverén, kérdezze meg az ügyfélszolgálatot. Egyes szerverek speciálisan adaptálhatók bizonyos platformokra. Amint meglátogatja a Ten Play szolgáltatást az ausztrál szerverrel, élőben online nézheti a MasterChef Australia epizódjait..

Összefoglalva: függetlenül attól, hogy ausztráliai emigráns vagy valaki, aki ausztrál szórakoztatást különösen vonzónak találja - VPN-re lesz szüksége a MasterChef Australia nézéséhez. Kiemeltük a VPN-k közül néhányat, amelyek ezt a célt szolgálják.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 88