Hogyan kell nézni a popcorn időt a Kodi-n


A Kodi egy nyílt forráskódú médiaközpont, amely számos eszközön és platformon használható, mint például számítógépek, telefonok, táblagépek, tévék és még a Raspberry PI. Ez gyorsan a digitális korszak egyik legnépszerűbb szoftverré válik.

A Popcorn Time egy többplatformos szoftver, amely a felhasználók számára hatalmas filmek és televíziós műsorok katalógusát nyújtja ingyen. A Kodi kiegészítőként történő felhasználásával a Popcorn megállíthatatlan szórakoztató platformmá válik.

Itt megvitatjuk, hogyan lehet letölteni a Popcorn Időt a Kodi-on.

A popcorn idő Kodi addonról

A Kodi szórakoztató szoftver mester szoftvernek tekinthető. Használható zenék közvetítéséhez, fotóalbumok rendezéséhez, filmek és televíziós műsorok közvetítéséhez.

A Popcorn Time kiegészítő Kodi számára egyszerűen telepíthető és örömmel használható! Csak egy minimális beállítás szükséges a letöltés előtt. enged’Vessen egy pillantást.

Töltse le popcorn időt a Kodi-n

A Popcorn Time letöltéséhez a Kodi-n először be kell állítania néhány beállítást. Kodi-on navigáljon a Beállítások>Rendszerbeállítások>Szakértői mód>kiegészítések és kapcsolja be az ismeretlen forrásokat.

Ez biztosítja, hogy letöltheti a Popcorn Time alkalmazását, mivel ez egy harmadik féltől származó alkalmazás.

Ha megjelenik egy figyelmeztető doboz, kattintson a gombra Igen.

Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és keresse meg Beállítások>Fájl kezelő>Add Source

választ “egyik sem.”

Most írja be “https://dimitrology.com/repo/,” nevezze el valami emlékezetét, majd kattintson a gombra rendben.

Töltse le popcorn időt a Kodi-n

A Popcorn Time telepítése a Kodi-n

Visszatérés a Kodi kezdőképernyőhöz és válassza a lehetőséget kiegészítések.

Kattints a Csomagtelepítő ikon (úgy néz ki, mint egy nyitott kartondoboz) a bal felső sarokban.

választ Telepítse a ZIP-fájlból majd kattintson az alább látható fájlra.

A Popcorn Time telepítése a Kodi-n

Várjon, amíg egy értesítő doboz felbukkan, mondván Markop 159 Repo engedélyezve.

választ Telepítés a Repo-tól és válassza ki az alább látható fájlt.

telepítés a lerakatból

kettyenés Telepítés.

A telepítési folyamat többi része önmagában fejeződik be. Amikor meglátja a “A Kodi popcorn időbeosztás engedélyezve” értesítés, hogy tudja, hogy készen áll a Popcorn Idő használatára a Kodi-on!

Beállít

Most, hogy hivatalosan telepítette a Popcorn Időt a Kodi-on, megkóstolhatja az alkalmazás beállításait!

A popcorn idő beállításai nagyszerűek, mivel lehetővé teszik a program nyelvének és a gyorsítótár beállításainak beállítását, és igazán bonyolult módosításokat végeznek a felirat beállításaiban a kellemes megtekintési élmény biztosítása érdekében..

Miután áttekintette a beállításokat és kiválasztotta az Ön számára legmegfelelőbb specifikációkat, itt az ideje, hogy a popcorn időt fordítsa!

Hogyan kell használni a popcorn időt a Kodi-on

A Popcorn Time alkalmazás használata a Kodi-nál szellő. Miután végigment a telepítési folyamaton, megkeresheti a Popcorn Time alkalmazást a Hozzáad menü a Kodi-on. Valójában itt található a Kodi-hez letöltött összes kiegészítő.

Amikor megnyitja a Popcorn időt, megismerkedhet a videó kezdőoldalával.

Popcorn Time médiakönyvtár

Itt görgetheti az aktuális népszerű filmek listáját, vagy dönthet úgy, hogy másik módszerrel keres. A keresés egyik módja a televíziós oldalra váltás, amely hasonló a film oldalához. Kereshet is műfaj szerint, vagy egyszerűen csak használja a kézi keresősávot, hogy pontosan megtalálja, amit keres.

Néhány cím jobb megismeréséhez kattintson rá a képükre. Ezzel eljuthat az adott film vagy TV-műsor nyitóoldalára. Ez az oldal nagyszerű információkat tartalmaz a választott programról. Itt látható a program hossza, az első megjelenés dátuma, az értékelés / áttekintések és az epizódok listája. Van még egy telek-összefoglaló, amely jobb képet ad a bemutatóról vagy a filmről.

Popcorn Time film bevezetője

Ha egyszer’ha választottál, felkészülhetsz az adatfolyamra. Először ellenőrizze a beállításokat a legördülő menükben a Nézd meg most gomb közelében. Ezek a menük lehetővé teszik a nyelv, valamint a streaming minőség beállítását. Előfordulhat, hogy 1080 HD formátumban szeretne adatfolyamot közvetíteni, vagy lassú a kapcsolat, és 480p felbontású adatfolyamot szeretne továbbítani. Azt’az Ön választása!

Miután döntése megtörtént, és a beállítások jól néznek ki, kattintson a gombra Nézd meg most a Popcorn Time-val való streaming!

További információk - Popcorn Time Kodi

A Kodi és a popcorn idő egyaránt nyílt forráskódú. Ez néhány dolgot jelent, amelyeket a felhasználóknak tudniuk kell. Ezeknek a programoknak a verziói gyakran változnak. Ez azt jelenti, hogy biztosítania kell, hogy a Popcorn Time verziója megegyezzen a Kodi verziójával.

Kicsit több munka lehet, ha a Popcorn Időt kiegészítőként használja a Kodi-val, de ha mindent megfontol, amit a Kodi az asztalhoz hoz, valóban létrehozhat egy szórakoztató alkalmazást, amely tökéletesen otthoni színházakhoz, partikhoz vagy mindennapi szórakozáshoz használható..

A VPN fontossága a pattogatott kukorica időben

A VPN-ek, vagy a virtuális magánhálózatok kulcsfontosságúak a modern digitális világban. Még a legjobb helyzetekben is mindig vannak olyan emberek, akik próbálják követni az Ön adatait, ellopják az adatait, vagy a célokat nem megfelelő módon próbálják kitölteni..

Fontos felismerni, hogy egy olyan programmal, mint a Popcorn Time, amely a P2P megosztáson keresztül működik, sokkal érzékenyebbek a különböző kockázatokra..

Egy jó VPN megvédi Önt a P2P megosztás különféle veszélyeitől - ideértve a szerzői jogi kérdésekkel kapcsolatos törvényeket is.

Egy megbízható VPN katonai titkosítást és valódi digitális névtelenséget biztosít. Senki sem láthatja téged, az internetszolgáltatót, a digitális lábnyomát vagy bármi mást’Szeretném, ha privát online lenne. A valódi szabadságot megtapasztalhatja a virtuális magánhálózatok használatával.

Amikor VPN-t keres, győződjön meg arról, hogy talál-e bejelentkezési tilalmat és nagyszerű véleményeket.

Először ellenőrizze a Legjobb VPN for Popcorn Time listánkat és találjon egy megbízható VPN-szolgáltatót.

Következtetés

A popcorn idő segítségével történő streaming nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy navigáljon egy maroknyi fizetős, igény szerint videolejátszó alkalmazásban, amelyek korlátozott katalógusokkal rendelkeznek. A Popcorn Time legyőzi a többi streaming alkalmazást!

Ha követi a telepítés lépéseit, felelősségteljesen használja a szoftvert és védi magát egy virtuális magánhálózattal, akkor valóban nincs korlátozva a szórakozás, amelyet ezekkel a programokkal élvezhet. Pattogatott kukorica idő és a Kodi - a szórakoztató égbolton megrendezett mérkőzés.

Ajánlott szövegek:

Ingyenes VPN a pattogatott kukorica időben

A popcorn idő biztonságos?

Szükségem van VPN-re a popcorn idő számára

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2