Hogyan kell nézni a popcorn időt a Firestick-en


Kedvenc televíziós műsorok és filmek streamingje még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a Popcorn Time. A Popcorn Time egy hatalmas, többplatformos, ingyenes streaming alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül közvetítsenek telefonjukon és számítógépükön.

A popcorn idő nagyszerű alternatíva a fizetett igény szerint videojátékok sokaságának, amelyek korlátozott katalógusokkal és eszközkorlátozásokkal rendelkeznek. Most már megtalálhatja a legjobb műsorokat és filmeket egy helyen, anélkül, hogy betörne a bankba.

A legjobb az egészben, ha a Popcorn Idő letölthető a Firestickbe, hogy a műsorokat a nagy képernyőn is megnézhesse.!

A Popcorn Time Firestick alkalmazásról

A Popcorn Time csodálatos, gyakran javított .apk fájlt tartalmaz. Ez a fájltípus az Android számára készült, ami azt jelenti, hogy minden android eszköznek képesnek kell lennie arra, hogy egy programot használjon azzal a kiterjesztéssel. Ez az oka annak, hogy ilyen egyszerű a program eljuttatása a Firestick-re. Itt található egy lépésről lépésre a Popcorn Time Firestick alkalmazás letöltésének és telepítésének módja.

Töltse le popcorn időt a Firestick-en

A Popcorn Time letöltéséhez a Firestick-en egy kicsit be kell állítania a beállítást. Tehát először el kell mennie a Firestick eszközhöz, majd azután Beállítások.

Ban ben Beállítások megtalálja Eszköz.

Az Amazon Fire Stick beállításai - eszköz

Ban ben Eszköz megtalálja Fejlesztői beállítások.

Amazon Fire Stick - Eszköz - Fejlesztői beállítások

Győződjön meg arról, hogy mindkét beállítás alatt van Fejlesztői beállítások vannak Tovább.

Amazon Fire Stick - Eszköz - Fejlesztői beállítások - ADB hibakeresés

Ezután meg kell találnia az alkalmazást Downloader a Firestick-re, és töltse le.

Amazon Fire TV Stick letöltő

A letöltés után ezt biztosítani kell JavaScript engedélyezve van a Downloader beállítások.

Az Downloader mostantól navigálhat a Popcorn Time for Android letöltési oldalára. Kezdje meg az alkalmazás letöltését.

A popcorn idő telepítése a Firestick-re

Miután letöltötte a Popcorn Time alkalmazást a Downloader, akkor rá kell kattintania Telepítés.

A telepítés önmagában fog futni, és értesíti Önt, amikor befejeződött.

Most már készen áll arra, hogy élvezze a popcorn időt a Firestick-en!

Beállít

Most, hogy a Popcorn Time telepítve van a Firestick-on, könnyedén megnézheti kedvenc műsorait és filmeit bármilyen eszközön, amelybe a Firestick-t csatlakoztatja. Ez lehet a nagy képernyő a nappali szobában, vagy lehet, hogy a pc a házban. Attól függően, hogy hol használja a Firestick-t, előfordulhat, hogy módosítania kell a pattogatott kukorica idő beállításait. A streaming megkezdése előtt mindenképpen nézzen rájuk.

A beállításokban sokat kell gondolni. Módosíthatja a gyorsítótárazott beállításokat, az alkalmazás nyelvét és a felirat méretét / megjelenését.

A popcorn idő felhasználása a Firestick-en

A Popcorn Time alkalmazás használata a Firestick-en rendkívül egyszerű! A letöltött alkalmazás megjelenik a Firestick-en. Csatlakoztassa a Firestick-et az eszközhöz és nyissa meg a Popcorn Time alkalmazást.

Pattogatott kukorica idő a Tűz TV Stick-en

A nyitóoldal tele van népszerű filmekkel, amelyek közül választhat. Ehelyett dönthet úgy, hogy vált a televíziós műsorok nézésére. Még műfaj szerint is kereshet, vagy a kézi keresősáv segítségével pontos címet vagy színészt kereshet.

Ön után’körülnézett, és fölszállt egy címre, kattintson rá. Meg fogja találni ezt a címet’infóoldal. Itt áttekintheti az epizódlistát (ha alkalmazható), áttekintheti az értékeléseket és az értékeléseket, megnézheti a futási időket és még sok minden mást!

Pattogatott kukorica idő a Tv TV-n

Miután megtudta, mit szeretne nézni, csak kattintson Nézd meg most és élvezd!

Hibaelhárítás - A popcorn idő nem működik iOS-en

Mint minden fizetett vagy egyéb program esetében, a Popcorn Time for Firestick alkalmazással kapcsolatban néhány gyakran bejelentett probléma merül fel. Itt található a két leggyakoribb hiba és néhány megoldás:

  • Hiba történt a Show List beolvasásakor - ezt meg lehet oldani az alkalmazás újraindításával, vagy ha ez nem történik meg’t dolgozik, telepítve az alkalmazás egy régebbi verzióját.
  • Nincs elérhető szabad hely a lemezen - ez pontosan azt jelenti, amilyennek hangzik. A Firestick-n egyszerűen nincs több hely. Először elindíthatja a gyorsítótár ürítését, de ha ez nem történik meg’A munka egyszerűen eltávolítja a felesleges alkalmazásokat, hogy több hely maradjon az eszközön. Ha ez egy gyakori probléma, akkor érdemes frissíteni egy olyan eszközre, amely több tárolót tartalmaz.

A VPN fontossága a pattogatott kukorica időben

A popcorn idő a peer2peer megosztáson keresztül, más néven a torrenting funkcióval funkcionál. Mindig javasoljuk, hogy VPN-t használjon a szerzői joggal védett tartalmak torrentolására.

A VPN, vagy a virtuális magánhálózat úgy működik, hogy akadályt teremt az adatai és az azt kereső személyek alattomos szeme között. Egy jó VPN segítségével az internetszolgáltató, a digitális lábnyom, a személyes adatok és az általános online tevékenységek teljesen rejtve maradnak. Ez biztonságban tartja Önt és biztosítja a valódi digitális szabadságot, amelyet megérdemel.

Ez különösen akkor fontos, ha a popcorn időben nem tapasztalja meg a torzító webhely navigálását és a szerzői joggal védett anyagok elkerülését. A digitális kalózkodás izmos finom és potenciális börtönbüntetést igényel, ami magas árat kell fizetnie a vázlatos link véletlenszerű kattintása miatt! Egy VPN-mel nem rendelkezik’Nem kell aggódnia a peer2peer fájlmegosztó világában az Ön idejére gyakorolt ​​következmények miatt.

Ha VPN-t használ, és a Popcorn Time alkalmazást felelősségteljesen használja, nincs ok erre’Kezdje azzal, hogy élvezze a mai legjobb streaming szórakoztatást!

Ajánlott szövegek:

A legjobb VPN a popcorn időben

A popcorn idő biztonságos?

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 20