Hogyan kell megnézni a popcorn időt Mac-en


Szeretsz filmeket és televíziókat közvetíteni a Mac számítógépen? Unod már, hogy váltania kell több alkalmazás között, hogy megpróbálja megtalálni a pontos címet, amelyet látni szeretne? A Popcorn Time egy ingyenes, többplatformos alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szórakozás világába egy helyen hozzáférjenek!

Más streaming szolgáltatásokhoz hasonlóan a Popcorn Times igény szerinti videokatalógusa is felhasználóbarát és aktuális, de azzal jár, hogy teljesen hatalmas! Azt’Nagyon sok az egyablakos igény szerinti videó.

Azt’Nem meglepő, hogy a Popcorn Time 2016 óta ilyen hatalmas fellendülést tapasztal a felhasználók számára. Van mód arra, hogy a programot gyakorlatilag minden eszközén elérhetővé tegye, beleértve a Mac-ot is. enged’Vessen egy pillantást a Popcorn Time Mac alkalmazás hibáira.

A popcorn időről a Mac-en

A Popcorn idő használata Mac rendszeren egyszerű, de egyes felhasználók számára a letöltési folyamat kissé bonyolult. A Mac beépített biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely nem tetszik, amikor a felhasználók megkísérelnek letölteni ismeretlen, harmadik féltől származó alkalmazásokat. Ez azt jelenti, hogy a Popcorn Time letöltésére tett kísérlet az első próbálkozáskor meghiúsulhat.

A Popcorn Time Beta for Mac számára egy kicsit több lábmunka szükséges, de az eredmény nagyon megéri. Néhány extra lépés segítségével letöltheti ezt az átfogó, igény szerint lejátszható videó könyvtárat a rendszerére.

Popcorn Time letöltés - Mac

A Popcorn Time letöltéséhez Mac számítógépen először meg kell lépnie a megfelelő letöltési oldalra a Popcorn Time webhelyen.

Popcorn Time letöltés - Mac

Ön után’Ha a Letöltés gombra kattintott, a .pkg fájl megtalálható a letöltési listában.

Popcorn Time letöltés - Mac - letöltések

A Popcorn Time telepítése a Mac rendszeren

Most, hogy letöltötte a Popcorn Time for Mac szoftvert, megkezdhetjük a telepítési folyamatot, amely a Letöltések listáján található .pkg fájlra kattintással kezdődik..

Ezen a ponton a Mac azt mondhatja Önnek, hogy nem tud harmadik féltől származó alkalmazást megnyitni egy ismeretlen fejlesztőtől.

A Popcorn Time telepítése a Mac rendszeren

Semmi gond! Menjen a Rendszerbeállításokhoz, és keresse meg a Biztonság elemet & Adatvédelmi beállítások.

Biztonsági és adatvédelmi beállítások

Értesítés lesz a fájlról és az Open Anyway gomb. Válassza az Open Anyway lehetőséget.

Most megtalálhatja magát a Popcorn Times telepítési útmutatójában.

Popcorn Times telepítési útmutató - bevezetés

Egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő útmutatót a Popcorn Time for Mac telepítésének befejezéséhez.

Beállít

Most, hogy te’letöltöttük alkalmazását, hadd’Vessen egy pillantást a beállításokra, és megvitassa azok fontosságát.

A Popcorn Times beállításainak helye

A beállítások menüben Ön’Meg fogja találni az interfészen elvégezhető módosításokat, például a nyelvet és a témát. Az interfész beállításai alatt található a felirat méretének módosítása. Nagyon bonyolult méretmódosítások végezhetők itt, hogy biztosítsák a élvezetes megtekintési élményt.

Végül, de nem utolsósorban a legfontosabb beállítások - a letöltési lehetőségek. Itt beállíthat egy új gyorsítótármappát, és utasíthatja az alkalmazást a gyorsítótár ürítésére, amikor elhagyja a Popcorn Idő alkalmazást. De a legutóbbi jelölőnégyzetet kell odafigyelnie.

Az utolsó opció lehetővé teszi, hogy a Popcorn Time figyelmeztessen, ha a programot VPN nélkül használja. Nagyon ajánlott a VPN használata a popcorn idővel. Ez a beállítás alapvetően megegyezik anyáddal, amely arra emlékezteti, hogy ragadja meg az esernyőjét, mielőtt viharba indulna.

Mi’Majd tovább tárgyalom a VPN fontosságát a pattogatott kukorica időben, de erősen ajánljuk mind a VPN használatát, mind pedig a beállítás ellenőrzését.

A Popcorn Times beállításai

A popcorn idő lejátszása a Mac rendszeren

A Popcorn Time beépített videolejátszóval rendelkezik, amely nagyon egyszerűvé teszi a streaming alkalmazást a Mac rendszeren!

A Popcorn Time felhasználói felülete nagyon hasonlít a Netflix-hez, és lehetővé teszi a könnyű keresést, akár műfaj, akár programtípuson keresztül. Használhatja a kézi keresési funkciót is, amely a nyitóoldal jobb felső sarkában található.

Popcorn Times médiakönyvtár

Egyszerűen keressen meg egy érdeklődő műsort vagy filmet, és kattintson rá. te’Akkor ott leszel a programon’oldal, amely lehetővé teszi az epizódok közötti választást (ahol alkalmazható), és megnézheti magának a programnak a statisztikáit, ideértve az áttekintéseket is.

A Popcorn Times film bevezetése

Ha egyszer’miután meghozta a végső döntését, ellenőrizze, hogy a Megfigyelés most gomb mellett található nyelvi és minőségi beállítások helyesek-e, majd egyszerűen kattintson a Megtekintés most gombra.!

Hibaelhárítás - A popcorn idő nem működik Mac rendszeren

Van néhány, gyakran bejelentett hiba a Popcorn Time for Mac-hez. Itt’s egy rövid lista és azok javításai.

  • App nyert’t munka / nyitva - ez’Lehetséges, hogy az alkalmazás verziója problémákat okoz. Próbáljon meg frissíteni vagy frissíteni egy másik verzióra. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a letöltött fájl egy megbízható weboldalról származik, mint például a .to vagy .io végződő fájlok.
  • Adatok betöltése hiba - ez valószínűleg sávszélesség vagy tűzfal probléma. Próbálja újraindítani az internetkapcsolatot, és ellenőrizze, hogy a Popcorn Time megbízható alkalmazásként szerepel-e!
  • Más elektronikákat rúg a Wifi, ha a Popcorn Időt használja - ez valószínűleg a sávszélesség használatának köszönhető. Ennek megakadályozására beállíthat egy sávszélesség-korlátozást az eszközre a Popcorn Time használatával.

Popcorn Time alternatívák - Mac

Íme néhány alternatíva a Popcorn Time for Mac számára:

  • Streamio
  • DuckieTV
  • WebTorrent

A VPN fontossága a pattogatott kukorica időben

Mint fentebb említettük, fontos a legfejlettebb Mac VPN és a pattogatott kukorica idő használata. A Popcorn Time felhasználja a torrenting erejét, hogy gyors, egyszerű és ingyenes hozzáférést biztosítson egy hatalmas videókatalógushoz. Mint minden olyan program esetében, amely fájlokat tölt le a P2P-n keresztül, gondoskodnia kell róla’védve vannak a kíváncsiságú szemektől és a számítógépes bűnözőktől.

A legjobb módszer erre a VPN vagy virtuális magánhálózat használata. Egy jó VPN használatával a tartózkodási helye és személyazonossága névtelenné válik. Teljesen rejtett és szabad az interneten. Ez nemcsak védi meg a digitális rossz fiúktól, hanem megóv a kalóz alkotások letöltésével kapcsolatos vádaktól is.

Azt’Fontos, hogy torrentként betartják a szerzői jogi törvényeket, de a VPN-rel nem kell félni egy félrevezető címre vagy linkre kattintással, és több ezer dolláros pénzbüntetéssel..

A pattogatott kukorica idő video-on-demand a modern korban. Azt’Mindent megtehetsz egy streaming alkalmazásban, és a megfelelő VPN elleni megfelelő védelem mellett gond nélkül élvezheti!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 5 =