Hogyan érhető el a Gmail Kínában


Kína’s A nagy tűzfal pusztíthat az internet-hozzáféréssel, ideértve számos olyan oldalt, amelyre az emberek általában támaszkodnak. A YouTube-ról a Facebook-ra, az emberekre’A Köztársaság nagyon megnehezíti a normál digitális élet élését. De ez az akadály kiterjed-e olyan népszerű e-mail szolgáltatókra, mint a Gmail?

Ez a cikk felméri, hogy Kína korlátozza-e a Google hozzáférését’e-mail kliens, és ha nem, hogyan lehet elérni a Gmailt Kínában. Meg lehet tenni annak ellenére, hogy a kormány mondhat. És megmutathatjuk, hogyan.

Használhatom a Gmailt Kínában? Az e-mail hozzáférés gyors útmutatója

Sajnos a látogatók, a Kínába dolgozó munkavállalók és - leginkább - a kínai állampolgárok, akik használni akarják a világot’Első e-mail kliensként válaszolhat arra, hogy Kínában használhatja-e a Gmailt. Legalább a dolgok felszínén.

2010-ben sor tört ki a Google keresőmotor-óriás és a világ között’a legnépesebb nemzet. A növekvő véleménykülönbség és a kínai embereknek az ingyenes információkhoz való hozzáférésének lehetősége miatt megkísérelte arra kényszeríteni a Google-t, hogy orvosolja kutatási eredményeit a kínai szárazföldön élők számára..

Abban az időben a Google militárisan elkötelezte magát az internetes szabadság terjesztése mellett, és nem hajlandóak visszalépni, és a kínai szárazföldről folytatott kereséseket táplálták Hong Kong szerverein keresztül. Erre válaszul Kína folyamatosan fagyossá vált a Google felé (láthatja, hová vezet, igaz?).

A feszültségek növekedésével a Gmail rendszeresen nyomorúságos kieséseket okozott a kínai felhasználók számára, aminek az volt a következménye lassan lerontja felhasználói bázisát a megbízhatóbb szolgáltatások javára. Például, 2014. december végén hatalmas meghibásodás történt - ez nem az az ideje, hogy az üzenetküldő szolgáltatás működésképtelenné váljon. De évekbe telt, amíg Kína megkerülte a postai szolgáltatás tényleges betiltását.

Egy ideje egyszerűek voltak megoldásai ilyen POP3 vagy SMTP továbbítás, de ezek az primitív ellenintézkedések nem képesek’t utolsó. Végül a Gmail’A csillag Kínában villogott - a felhasználók többsége, de nem mindenki számára. Mint mi’Látni fogja, hogy a Gmail Kínában való működését néhány radikális internetes adatvédelmi eszköz átalakította.

Hogyan érhető el a Gmail Kínában - megbízható módszerek a nagy tűzfal legyőzésére

Jelenleg ott van’Az egyetlen valódi megoldás a Gmail Kínában történő használatának problémájára - kiváló minőségű virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás használatával.

A VPN-ket az egész világon széles körben használják az adatvédelem biztosítása az interneten való szörfözés, filmek streamingje vagy fájlok letöltése során. Hozzátesz egy réteg titkosítást mindazhoz, amelyet a felhasználók online tesznek, és elrejtik az egyének tartózkodási helyét és IP-címét, forgalmukra irányítják a forgalmat olyan szerverekön keresztül, amelyek a bolygó másik oldalán lehetnek..

Válassza ki a megfelelő VPN-t a Kínában elérhető Gmail-fiókok eléréséhez

Nem minden VPN képes legyőzni Kínát’cenzorok. Az elmúlt években Peking futó csatát folytatott a VPN-k ellen, nagyon vegyes eredményekkel. Összességében a VPN-k nyernek, de csak azok, amelyek megértik, hogy Kína hogyan működik’s A nagy tűzfal működik.

Mi’létrehozta a legjobb Kínához tartozó VPN-ket, amelyeket Ön is’szabadon konzultálhat. Röviden fogalmazva: a Kínában a Gmail használatához felhasználható megbízható VPN-k közé tartozik az ExpressVPN, NordVPN, VyprVPN és TorGuard. Mindegyik megkerüli a kormányt’szűrőit, és probléma nélkül fel kell oldania a Gmailt.

A választáshoz valószínűleg kísértést okozhat a sok ingyenes VPN közül az egyik. Ezek a szolgáltatások gyakran felbukkannak a Google keresésekben (ironikus módon), de általában nem olyan kifinomultak, mint a fizetett VPN-k.

Az ingyenes VPN-k kevesebbet fordítanak a problémák megoldására, így kevésbé reagálnak a kínai kormány intézkedéseire.

És olyan árnyas gyakorlatokhoz kapcsolódnak, mint például a naplózás és az adatok eladása. Ez kétes személyes adatvédővé teszi őket, ha bármilyen levél klienst használnak az elnyomó országokban.

Ugyanakkor nem is’nem kell ugrani a legdrágább, csúcskategóriás VPN-csomagért a kiválasztott listán. Még a legjobb szolgáltatások általában ingyenes próbaidőszakot kínálnak, és ez is’Mindig jó kipróbálni, mielőtt vásárol. Ellenőrizze azoknak az embereknek a véleményét, akik a közelmúltban Kínában is használták a VPN-t. A Gmail hozzáférése VPN-ről VPN-re változik, néha napi rendszerességgel, és te sem’nem akarnak fizetni azért a szolgáltatásért, amelyet nem fizetnek ki’t dolgozni, igaz?

Bevált gyakorlatok, amelyeket VPN használatakor kell elérni a Gmail eléréséhez Kínában

használja a vpn-t a Kínában található Gmail eléréséhez

Amikor te’kíváncsi vagyok arra, hogy használhatom-e a Gmailt Kínában, és te’talált egy megbízható VPN-t’csak a történet fele. te’A Gmail rendszeres feloldása előtt el kell sajátítania a választott VPN használatát. Tehát itt van néhány emlékezetes tipp, amelyek segíthetnek Önnek.

  1. Használjon néhány VPN-beállítást - Mint fentebb említettem, a Gmail hozzáférése ingadozik. Még a legjobb VPN-k is műszaki okokból lemerülhetnek, elkerülve a Gmailt. Így’Ez egy jó ötlet tartalék VPN amit kipróbálhat, ha a fő opció kudarcot vall.
  2. Válasszon VPN-ket pénz-visszatérítési garanciákkal - Egy másik jó ötlet az, ha olyan VPN-ket választunk, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy visszatérítsék pénzüket, ha a szolgáltatás ezt nem teszi meg’t mérje fel. Néhány VPN kínálja ezt, és általában az elit. Tehát valószínűleg nyertél’nem kell a garancia, de az’örülök, hogy egyébként is van.
  3. Légy türelmes és ne!’t pánikba esik - Ha először nehéz hozzáférni a Gmailhez, vagy kissé lassabban fut, mint szokottál, Don’Azonnal feltételezzük, hogy a Nagy Tűzfal visszatartotta a támadást. A VPN-eket néha kormányzati akadályok lassíthatják, néha a használt szerverek egyszerűen kissé lassúak. De jó hírű VPN-ekkel átjut, így ne!’ne add fel.
  4. Légy reális a küldött és fogadott tartalom szempontjából - Amikor Kínában használja a Gmailt, ne!’Nem várható el, hogy hatalmas mennyiségű utazási videót küld el. Költségvetés a lassú sebességhez, és ragaszkodjon a szöveghez és Önhöz’Majdnem biztosan jól leszek.
  5. Jól érkezés előtt rendezze le VPN-jét - Az egyik legfontosabb hiba, amelyet a Kínába látogatók és a Gmailt használni kívánó emberek okoztak, a VPN megvásárlásának elmulasztása, mielőtt megérinti. Kína megnehezíti a VPN-helyekhez való hozzáférést az országon belül’határok, de ha otthon, vagy valahol, például Hongkongban állítja fel, akkor nem kellene’nem lehet probléma.

Mi lenne egy másik e-mail szolgáltató kiválasztásával?

Ha tudod’A Kínában a Gmailhez való hozzáféréssel kapcsolatos nehézségekkel szembesülve vannak alternatívák, amelyekkel elgondolkodhat a használat. Például, Tencent’s A QQ azonnali üzenetküldési funkciót kínál ami hasznos a kínai emberekkel való kommunikációhoz. Akkor vannak olyan kínai e-mail szolgáltatók is, mint a Mail35, de néhány az alapvető mandarin segíthet ha szereted őket használni.

Azonban ott van’s egy ismerősebb lehetőség: Yahoo levelezés. Jehu’Az e-mail kliens nem’t blokkolt (2018 végétől) Kínában, ezért érdemes beállítani a Gmail továbbítási szolgáltatást egy Yahoo-fiókra. Aztán ismét a Yahoo’A keresést nemrég blokkolták, így e-mailjeik követhetik őket. Sajnos a kínai weboldalak használatakor semmi sem garantált.

Használjon VPN-t a Gmail eléréséhez, bárhol is jár

Kína’A cenzúra az egyik legkifinomultabb a világon, és nagyon jó munkát végez a helyieknek a YouTube-ról és a Google-tól való lefedéséről. Egy jó VPN mellett szinte bárki meg tudja válaszolni azt a kérdést, hogyan kell használni a Gmailt Kínában. Tehát, ha te’hamarosan újra ellátogat, tudja, mit kell tennie.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 38